Half-Life 2 help
Half-Life 2 Rusky
Zdravím,
mám taký problém s hrou hl2, doteraz fungovala normálne, mal som v nej instalnutu slovenčinu, no dnes som skusal instalovat hl 2 ep 2 stiahnutu z torrentu, a nevedel som ze bude iba rusky. ked som ju nainstaloval zistil som to, odinstaloval, no vacsie prekvapenie nastalo ked som chcel spustit klasicky hl2, ktory mi teraz ide len po rusky, bez moznosti zmeny jazkyu. skusil som reinstall, a znovunahodenie slovenciny, no nepomohlo to.
nestretli ste sa s tym nikto nahodou, a neviete mi pomoct?
Ďakujem, Mirec
mám taký problém s hrou hl2, doteraz fungovala normálne, mal som v nej instalnutu slovenčinu, no dnes som skusal instalovat hl 2 ep 2 stiahnutu z torrentu, a nevedel som ze bude iba rusky. ked som ju nainstaloval zistil som to, odinstaloval, no vacsie prekvapenie nastalo ked som chcel spustit klasicky hl2, ktory mi teraz ide len po rusky, bez moznosti zmeny jazkyu. skusil som reinstall, a znovunahodenie slovenciny, no nepomohlo to.
nestretli ste sa s tym nikto nahodou, a neviete mi pomoct?
Ďakujem, Mirec
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Half-Life 2 help
Please neviete mi niekto poradiť funkčnú češtinu? Mám origo.
Skúšal som už mnoho no nefunguje žiadna
A najlepšie keby aj na epizódy.
K+ istí.
Skúšal som už mnoho no nefunguje žiadna
K+ istí.
-
lekoklatik
VIP
http://cestiny.idnes.cz/hry/half-life-2 ... hry_bw.idn
píšu že:
A tu. akú verziu hry máš?
http://www.gameexpres.cz/download/half_ ... stina.html
píšu že:
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 14:11)Tento překlad je včetně diakritiky a přeloženo by mělo být vše. Tato čeština by měla fungovat na všechny verze hry, tudíž do CD, DVD a i Steam verze. Testováno to bylo na všech zatím vydaných a všude bez problémů. Překlad textů provedl Mrazík a kodování Samboush. Na testech se podílelo několik mých známých, kterým tímto děkuji.
A tu. akú verziu hry máš?
http://www.gameexpres.cz/download/half_ ... stina.html
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mám najnovšiu verziu, pretože mám originál. (steam)
No tak som vyskúšal tu verziu čo má fungovať aj po update no neviem čo sa stalo ale dačo sa posralo, pretože mi nejde žiadna hra na steame a píše že nemám dostatok voľného miesta. A pritom mám 200 GB na oboch partíciach voľne
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 16:23)
No tak už mi hry na steam idú, ale čeština stále nie. Asi za to môžu tie updaty.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2010, 14:10)
nikto?
No tak som vyskúšal tu verziu čo má fungovať aj po update no neviem čo sa stalo ale dačo sa posralo, pretože mi nejde žiadna hra na steame a píše že nemám dostatok voľného miesta. A pritom mám 200 GB na oboch partíciach voľne
No tak už mi hry na steam idú, ale čeština stále nie. Asi za to môžu tie updaty.
nikto?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Cawte vie mi niekdo pomôcť? Keď spúšťam HL2 Lost coast tak po 1. loadingu mi vihodí postupne tieto 2 errory.
-
Corn Flake
Guru wannabe
To robilo aj mne, potom samo prestalo
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Skúšal som aj lost coast preinštalovať.
-
hudkinson
Expert
- Kontaktovať používateľa:
V akom jazyku mas nastaveny steam? Skus ho prestavit na anglicky a malo by to slapat.
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ak ho mas v ceskom tak ho prestav na anglicky a uz ti to pojde
corn aby ti siel preklad musis si steam hodit do anglictiny,mas?Corn Flake napísal:Mám najnovšiu verziu, pretože mám originál. (steam)
nikto?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Na ten preklad už som dávno prišiel. Takto jak píšeš to fungovalo dávnejšie. Teraz je to už zmenené. Našiel som na nete návod, kde som si musel stiahnuť Source SDK a v ňom si nájsť istú aplikáciu a pomocou nej si vytvoriť z prekladu, ktorý som stiahol, .dat súbor. Potom to už fachčilo
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ako ste radili, ten preklad funguje, Dakujem.