Toy M@ch!n3, ten balik za 6€ (1097 rapids), tam kolko mozem preniest max za den, resp za mesiac ?? a ked neprecerpam tie rapidy prenesu sa do dalsieho mesiaca ?? stale ten system nechapem, a vlastne podla coho sa to rata...Toy M@ch!n3 napísal:zmena cien, kedze by som tie ucty rad predal a ja RS nevyuzivam
1. 1097 Rapidov -> 6€
2. 4697 Rapidov -> 38€
RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
http://rapidshare.com/news.html http://www.hojko.com/rapidshare-novinky ... 95646.html
V skratke: Existuje jeden balík RapidPro, kt. si kúpiš za 99 rapidov a využívaš ho 30 dní, potom sa ti automaticky aktivuje balik o 30 dní za ďalších 99 rapidov//dá sa vypnúť v nastaveniach). Máš 30GB na sťahovanie a 10GB na upload. Dajú sa dokupovať extra GB hocikedy za rapidy. Keď nestiahneš tých 30GB tak sa prenesú do ďalšieho mesiaca. Teda 30GB nových + staré prenesené.
V skratke: Existuje jeden balík RapidPro, kt. si kúpiš za 99 rapidov a využívaš ho 30 dní, potom sa ti automaticky aktivuje balik o 30 dní za ďalších 99 rapidov//dá sa vypnúť v nastaveniach). Máš 30GB na sťahovanie a 10GB na upload. Dajú sa dokupovať extra GB hocikedy za rapidy. Keď nestiahneš tých 30GB tak sa prenesú do ďalšieho mesiaca. Teda 30GB nových + staré prenesené.
-
Andrew007
Guru wannabe
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
A ak napr. precerpam tych 30gb musim potom dokupit dalsie rapids ? 
keby si si tu otazku po sebe aspon precital.... rapids su body za ktore sa kupuje ucet rapidpro/traffic/storage
Ak precerpas 30GB, ostane ti (platny) ucet s 0GB traffic. Ak mas k dispozicii rapids, jednoducho si dokupis traffic. Pripadne si predlzis ucet o dalsi mesiac, a ziskas dalsich 30GB.
Ak precerpas 30GB, ostane ti (platny) ucet s 0GB traffic. Ak mas k dispozicii rapids, jednoducho si dokupis traffic. Pripadne si predlzis ucet o dalsi mesiac, a ziskas dalsich 30GB.
skusal uz niekto posielat rapids?? funguje to ? ak hej ako?
Pocul som ze das si poslat a dojdu ti az za 3dni, ze to tak rapidshare ma nastavene, skor ti nedojdu.miross44 napísal:skusal uz niekto posielat rapids?? funguje to ? ak hej ako?
"Funny user detected"
co to ma byt?
pri pokuse poslat rapidy mi toto vyhadzuje vkuse 
co to ma byt?
-
Wishmaster
Medium Professional
musis deactivovat Security lock 
Tiez mi to vyhadzovalo pri predlzeni nejaky "antirapidhack"
No stryko google vie poradit vzdy 
Tiez mi to vyhadzovalo pri predlzeni nejaky "antirapidhack"
-
luto
Darca
Ahojte, mozno zla sekcia, tak potom poprosim adminov o presun.
Po tych novych zmenach s uctom rapidshare, som z toho jelen. Vie mi to niekdo trosku objasnit, co znamenaju tie Rapidpoints ?? Zaco sa zbieraju Rapidpoints ??
Ako je to nadalej s casom platnosti uctu ?? Lebo teraz niekedy mi konci a ked sa prihlasim, tak to neviem poriadne najst, ze kedy konci. Dakujem za objasnenie .
Po tych novych zmenach s uctom rapidshare, som z toho jelen. Vie mi to niekdo trosku objasnit, co znamenaju tie Rapidpoints ?? Zaco sa zbieraju Rapidpoints ??
Ako je to nadalej s casom platnosti uctu ?? Lebo teraz niekedy mi konci a ked sa prihlasim, tak to neviem poriadne najst, ze kedy konci. Dakujem za objasnenie .
-
nordscan
Star
luto napísal:Ahojte, mozno zla sekcia, tak potom poprosim adminov o presun.
zaradil by som to do sekcia : POMOC
zmenilo sa to nasledovne
za svoje eura si teraz mozes kupit rapidy (6e = 400rapidov, 10e = 1000rapidov.....atd)
rapidy sa zatial len kupuju, nezbieraju, odmenovaci system je zatial zastaveny
alebo ti ich moze preposlat niekto iny a pripisu sa ti na ucet
a z tychto rapidov mas dve moznosti:
bud si predlzis platnost (rapidpro) za 99rapidov, kde ti predlzi platnost uctu o 30dni a poskytne 30GB trafficu
alebo si len kupis traffic 5GB= 14rapidov (ziadne zlavy pri nakupe vacsieho trafficu)
...tym padom za 1000 bodov si mozes predlzit ucet na 10 mesiacov a da ti 300GB trafficu, ktory mozes kedykolvek vycerpat, nic neprepadne, nic sa nenavysi....
NO LOL. Dnes mi o 18:33 prišiel mail s mojimi prihlasovacími údajmi a o 18:54, že Security-Lock je aktívny. Teraz pozriem na účet a z mojich vyše 1500 rapids mám len 37. ČO TO DO PI*E ZASA JE? Pred niekoľkými dňami sa mi hackli na účet rapidu a vymazali mi súbory a teraz mi niekto uje*al všetky rapids. A v logu nie je žiadna iná IP, len moja.
Je*em ja už celý rapid omfg. Za 3 roky čo ho používam sa mi s ním nikdy nič nestalo a teraz behom 3 týždňom sa mi naň 2x niekto dostane. Poraďte čo mám teraz robiť?
Je*em ja už celý rapid omfg. Za 3 roky čo ho používam sa mi s ním nikdy nič nestalo a teraz behom 3 týždňom sa mi naň 2x niekto dostane. Poraďte čo mám teraz robiť?
hento rapid pro extension sa neda zrusit? lebo kazdy den mi strhavaju rapids, preco?
majo1990 - máš limit na mesiac 30 GB ak stiahneš viac a máš zaškrtnutú položku:
Automatic Traffic Extension , tak ti automaticky pridá ešte nejaké GB naviac , ale strhne ti za to rapids
Vyskúšaj nezaškrtnúť tú položku Automatic Traffic Extension a daj uložiť Save Settings. A pre istotu sa aj odhlás a znova prihlás do účtu. Samozrejme , kým ti nezačne nový mesačný účet , tak nebudeš môcť sťahovať.
Ak máš zaškrtnuté Automatic RapidPro Extension , tak keď ti skončí tvoj terajší mesačný účet , tak sa ti v ten deň automaticky predĺži o ďalší mesiac za 99 rapids.
Automatic Traffic Extension , tak ti automaticky pridá ešte nejaké GB naviac , ale strhne ti za to rapids
Vyskúšaj nezaškrtnúť tú položku Automatic Traffic Extension a daj uložiť Save Settings. A pre istotu sa aj odhlás a znova prihlás do účtu. Samozrejme , kým ti nezačne nový mesačný účet , tak nebudeš môcť sťahovať.
Ak máš zaškrtnuté Automatic RapidPro Extension , tak keď ti skončí tvoj terajší mesačný účet , tak sa ti v ten deň automaticky predĺži o ďalší mesiac za 99 rapids.
@nordscan
a chapem to dobre ze ten traffic si mozem len doplnit k rapidpro ? inac povedane ze ked mi skoncil rapidpro tak nemozem si kupit traffic ?
a chapem to dobre ze ten traffic si mozem len doplnit k rapidpro ? inac povedane ze ked mi skoncil rapidpro tak nemozem si kupit traffic ?
-
webmasterr
Medium Professional
a ked si napr. za 3 mesiace nazbieram 90GB (tj 3x30GB ktore sa mi prenesu, keby som napr. 3 mesiace nic netahal) a na 4ty mesiac si nezaplatim RapidPro ucet..ale zaplatim si ho napr. az na 5ty mesiac....tak tych 90GB mi tam ostane alebo prepadnu? thx
webmasterr - to ešte nie je odskúšané
Ak im prdne v bedni , tak o 3 mesiace môžu byť už úplne iné pravidlá. A to čo platí teraz už nebude platiť.
Za posledný mesiac už urobili dve kompletné zmeny ...
wladas - ten trafic sa dá len doplniť za rapids a iba vtedy , keď prečerpáš ten limit 30gb.
Ak uplynie 30 dní a skončí ti platnosť účtu , tak máš len jednu možnosť - môžeš si ho predĺžiť o ďalších 30 dní za 99 rapids.
Ak im prdne v bedni , tak o 3 mesiace môžu byť už úplne iné pravidlá. A to čo platí teraz už nebude platiť.
Za posledný mesiac už urobili dve kompletné zmeny ...
wladas - ten trafic sa dá len doplniť za rapids a iba vtedy , keď prečerpáš ten limit 30gb.
Ak uplynie 30 dní a skončí ti platnosť účtu , tak máš len jednu možnosť - môžeš si ho predĺžiť o ďalších 30 dní za 99 rapids.
takze ak ma kalkulacka neklame, tak teraz to je pre menej aktivnych stahovacov lacnejsie
pre tych, ktory pravidelne minali traffic sa cena skoro nemeni
predtym som na rok zaplatil 55€
mal som tam 5GB denne to je 152GB priemerne na mesiac
teraz za necelych 50€ mam 5000 rapids
ked to preratam tak za 55€ mam 5500 rapids
5500 rapids ak rozdelim na 12 mesiacov (porovnanie s rocnym uctom) tak mam 458 rapids na mesiac
po aktivovani RapidPro ostane 359 rapids
za 14 rapids sa da zvacsit traffic o 5GB
=> 359/14*5 = 125GB + 30GB za RapidPro = 155GB na mesiac
takze o 5GB viac mesacne za tu istu cenu a to som zaokruhloval takze realne bude vacsi rozdiel
Kedze mne pravidelne pri starom systeme prepadaval traffic tak tento novy system mi absolutne vyhovuje.
pre tych, ktory pravidelne minali traffic sa cena skoro nemeni
predtym som na rok zaplatil 55€
mal som tam 5GB denne to je 152GB priemerne na mesiac
teraz za necelych 50€ mam 5000 rapids
ked to preratam tak za 55€ mam 5500 rapids
5500 rapids ak rozdelim na 12 mesiacov (porovnanie s rocnym uctom) tak mam 458 rapids na mesiac
po aktivovani RapidPro ostane 359 rapids
za 14 rapids sa da zvacsit traffic o 5GB
=> 359/14*5 = 125GB + 30GB za RapidPro = 155GB na mesiac
takze o 5GB viac mesacne za tu istu cenu a to som zaokruhloval takze realne bude vacsi rozdiel
Kedze mne pravidelne pri starom systeme prepadaval traffic tak tento novy system mi absolutne vyhovuje.
Traffic sa da dokupit lubovolne kedykolvek, nielen ak sa vycerpa 30GB z rapidpro. Avsak je jedno, ze mas traffic aj 200GB, ak nemas platny RapidPro, nemozes stahovat. Avsak traffic ti ostava, teda ak si o mesiac-dva predlzis znova rapidpro, traffic je ti automaticky k dispozicii.webmasterr napísal:a ked si napr. za 3 mesiace nazbieram 90GB (tj 3x30GB ktore sa mi prenesu, keby som napr. 3 mesiace nic netahal) a na 4ty mesiac si nezaplatim RapidPro ucet..ale zaplatim si ho napr. az na 5ty mesiac....tak tych 90GB mi tam ostane alebo prepadnu? thx
Do kelu,jak je toto mozne? Ja tomu novemu systemu vobec nechapem (hej som blondynka) 
Precitala som si tu vsetko co pisete - aj tak nechapem. Na co taka zmena? Tamto mi vyhovovalo-kupila som si za 4 eura mesacny ucet a kezdy den som stiahla 5 Gb.....a teraz? Kupim nejake rapidpoints,ked to dobre chapem-z tich points si kupim ucet na mesiac kde mam LEN 30 Gb-a ked ich miniem za den? co potom? Budem mat dalsich 29-30 dni ucet na nic? Alebo sa za tie rapidpoints da este nejako navysit kredit na stahovanie? Ako? A za kolko points? Dakujem za objasnenie
Precitala som si tu vsetko co pisete - aj tak nechapem. Na co taka zmena? Tamto mi vyhovovalo-kupila som si za 4 eura mesacny ucet a kezdy den som stiahla 5 Gb.....a teraz? Kupim nejake rapidpoints,ked to dobre chapem-z tich points si kupim ucet na mesiac kde mam LEN 30 Gb-a ked ich miniem za den? co potom? Budem mat dalsich 29-30 dni ucet na nic? Alebo sa za tie rapidpoints da este nejako navysit kredit na stahovanie? Ako? A za kolko points? Dakujem za objasnenie
adky - Máš 30gb na mesiac. Ak chceš aby ti automaticky navyšovalo GB tak musíš mať zaškrtnutú položku :
Automatic Traffic Extension
Ak to nemáš , tak si to zaškrtni daj Save settings a pre istotu sa odhlás z účtu a znova sa prihlás.
Keď prekročíš pri sťahovaní tých 30gb limit , tak ti automaticky strne 14 rapids a dá ti za to 5gb naviac.
Ak máš tú položku zaškrtnutú tak keď ich minieš aj tých 5gb naviac , tak ti bude automaticky pridávať donekonečna ďalších a ďalších 5gb za 14 rapids.
Sorry nie donekonečna , ale kým budeš mať nejaké body ( rapids )
Automatic Traffic Extension
Ak to nemáš , tak si to zaškrtni daj Save settings a pre istotu sa odhlás z účtu a znova sa prihlás.
Keď prekročíš pri sťahovaní tých 30gb limit , tak ti automaticky strne 14 rapids a dá ti za to 5gb naviac.
Ak máš tú položku zaškrtnutú tak keď ich minieš aj tých 5gb naviac , tak ti bude automaticky pridávať donekonečna ďalších a ďalších 5gb za 14 rapids.
Sorry nie donekonečna , ale kým budeš mať nejaké body ( rapids )