uplink

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

uplink

Príspevok od používateľa ithory »

Ty mas svetovy patent rozhodnut co je a co nie je stupidne,co keby si nechal rozhodnut kazdeho za seba,to potom vsetci ludia ktori sa venuju podobnym zalezitostiam su u teba debili,lebo si to ty napisal ?? kukni link napr
http://www.google.at/#hl=de&source=hp&q ... 9600940707
/dufam ze pojde/
Trochu arogantne,nemyslis?
A este ma pride zje*at,ze sa ohradim aby sa pisalo direkt k topicu,co ma byt tvoja povinnost,ked uz chces nasilu robit moderatora,ostatnych upozornit a vymazat reakcie ktore nemaju nic spolocne so zadanou temou.
Len ty si asi kamarat s jednym chytrakom,ktory si do mojej temy prisiel ukludnit hormony a trosku popi*ovat-ukazat mi kde je sever,inak to nevidim.
Toto forum je preplnene spamamy kazdej kategorie,ale to ta neskre..ani to ze si tu diskuteri ktori su tu uz trosku dlhsie vyslovene dovoluju a hadzu do tem novacikov blbe pripomienky az mi to niekedy pripomina sikanu,a potom mi niekto resp nejeden od vas posielal tajne rpcky ze sa nemam dat znechutit,ze to je na tomto fore normalne,ze si starsi diskuteri o novych obtieraju hubu..toto chod riesit,budes aspon pre hojka nejak uzitocny
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: uplink

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mne sa velmi nepaci ked dievcata vulgarne nadavaju...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Uplink ma velmi specificku povahu, takze sa s nim nauc vychadzat alebo to neries :)
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

ithory: Pravidlá fóra ti ako vidím, nič nehovoria.

Pravidlo 25:
O zamykaní a mazaní tém a príspevkov rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto tému by ste zamkli alebo vymazali. Nechajte to na posúdenie moderátora.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nie že nováčik užívateľ.
Ale príspevky užívateľa : )
Keď niekto nevie použiť google pre vyhľadanie stupidity - bum ho do hlavy
Keď niekto nevie čítať pravidlá fóra či tém, do ktorých prispievajú a potom sa čudujú že sa im nadáva - bum ho do hlavy
Keď niekto nevie o danej téme nič /lebo si neprečíta "pilotný" príspevok/ a napíše tam totálnu blbosť - bum ho do hlavy
Keď niekto nevidí svoje príspevky, len príspevky iných - bum ho do hlavy
Keď niekto neustále vyplakáva nad zníženou karmou, lebo jeho príspevok bol "hodnotný" - bum ho do hlavy

Keď niekto chápe a dodržiava všeobecné morálne zásady, pozná pravidlá fóra a tém do ktorých prispieva /ak nejaké sú/, keď sa nespráva ako majster sveta lebo prišiel z fóra kde má 1000 príspevkov, keď niekto vystupuje priateľsky a správa sa úctivo aspoň k moderátorom - vitaj pán užívateľ

Kde vidíš rozdiel v príspevkoch?
Sú tu užívatelia ktorí si už odkrútili (ja medzi nich nepatrím, len po celom fóre spamujem) a či chceš alebo nie, žiaľ majú určitý rešpekt nakoľko tvoria podľa mňa pevné jadro fóra. Keby by boli debilný, už by mali nálepku "zabanovaný", prípadne červené more karmy.

Oooou yeah : )
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ithory, už v SS som Ti vysvetlil že som rád že si na fóre a že prispievaš, ale nepíš ako primitív, to je jediné o čo som Ťa požiadal. Keby som si nevážil userov čo sú aktívni a majú potenciál, tak by si túto tému nezaložila a myslím to úplne vážne. A teraz si prosím Ťa hoď sprchu, hoď sa do nočnej košele a bež si ľahnúť, do rána Ťa to snáď prejde :smt015

Btw. to je už asi 3tia téma nesúca čisto len moje meno, asi by som s tým mal niečo spraviť Obrázok
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

toto je typ uzivatela ktoreho si vazime
qwertyho nevlastna sestra :D

//uplink: nedovolí mi Ti to teraz pridať K+, tak aspoň comment, to je ultra kvalitná p*ča :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Goten sa vyjadril jasne.

Temu uplink zamkol, lebo tak usudil.

Vsetky ostatne pripomienky su irelevantne. :lock:
Zamknuté