Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012

Diskusie na politické témy...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x

Príspevok od používateľa IvanSk »

Slay ten koncert bol spojený s prejavom istého nemenovaného pána.

Takže ty tvrdíš, že navštíviť koncert neonacistov neznamená súhlasiť s ich názormi? Gratulujem!!! Chápeš to teda "správne" dúfam že si za svojimi vyjadreniami stojíš a od teraz začneš tuho obhajovať čo tvrdíš!!!

//autoeditácia príspevku (30 Júl 2010, 4:50)
Fabo napísal:hmm, a ten normalny obcan by o tej lozi nevedel, lebo je taka tajna, ze nema ani... pockaj, vlastne internetovu stranku ma, citujes z nej...
Povedz mi radšej čo vieš o fungovaní lóží? Čo vieš o slobodomurárstve?

Jedna vec je, že majú stránku, druhá vec je, že vy ani neviete čo sú zač. Prečo by si takýmto spôsobom nemohol založiť stránku aj samotný nasledovník Hitlera a plazivo cez ňu šíriť bludné teórie - to robí aj spomínaná lóža.

Povez mi, poznáš ty alebo ministerstvo vnútra mená všetkých členov tejto lóže?

Cesar slobodomurárstvo a lóže sú na Slovensku minimálne už od čias Márie Terézie a od vtedy s nimi panovníci zvádzajú boj.
Hovorí ti niečo Jozef II a jeho reformy, ktoré pred smrťou odvolal?
Hovorí ti niečo havária Štefánika a jeho snaha zakázať všetky lóže na území Slovenska?
Hovorí ti niečo odhalenie lóží, ich vplyvu a členov v roku 1939? Lóže prevádzali tajné rituály a už v 1939 v nich bolo nespočet osobností verejného života. Slovenský štát lóže zlikvidoval. Nepozatváral však všetkých príslušníkov lóží.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Takže ty tvrdíš, že navštíviť koncert neonacistov neznamená súhlasiť s ich názormi? Gratulujem!!
Nemyslím, že to musí byť zákonom. Vlastne, určite nie. :)

Ak môžem napísať za seba, takýto koncert som navštívil dvakrát, síce len na pár minút, ale navštívil. :wink:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

No vidíš, a ja som na takom koncerte v živote nebol.

Ale so slayovou logikou je čudné tvrdiť, že prísť na koncert neonacistov a vypočuť si prejav ich vodcu nič neznamená. Nuž určite to niečo znamená aj podľa paragrafov. Úsmevné je, že pokiaľ sa jedná o slobodomurárov naša politička chodí na ich stretnutia a počúva príhovory, pričom sa to tu niekto snaží bagatelizovať.

Ak sa predstaviteľ štátu alebo politik stýka s takýmito záujmovými skupinami o ktorých nie je verejnosti známy ich skutočný zámer, neviem neviem či sa nejedná o vlastizradu.

Predstaviteľ štátu či politik by sa nemal stýkať a chodiť na akcie ani s podnikateľmi, ani s mafiánmi, ani so slobodomurármi.
Je to prinajmenšom nemorálne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IvanSk: citujem: "Povedz mi radšej čo vieš o fungovaní lóží? Čo vieš o slobodomurárstve?" - na návštevu lóže a iných miest záujmu je potrebné o nej niečo vedieť? To znamená, že ak ja viem o existencii Spišského Hradu, ale nevim nič o jeho histórii, tak ho nemôžem navštíviť?

Citujem: "Jedna vec je, že majú stránku, druhá vec je, že vy ani neviete čo sú zač." - zato ty o nich vieš jednoznačne viac, aspoň si to teda myslíš a prezentuješ to tak...Poznáš ty, alebo ministerstvo vnútra, mená všetkých členov tejto lóže?

Citujem: "Predstaviteľ štátu či politik by sa nemal stýkať a chodiť na akcie ani s podnikateľmi, ani s mafiánmi, ani so slobodomurármi. Je to prinajmenšom nemorálne." - to by sa potom Fico nemal stretnúť so židmi, Slota s mafiánmi, Mečiar detto a Kotleba so skínmi a inými živlami. Mikloš zasa Bildenbergom. A polovica členov nášho parlamentu, či už z opozície, alebo koalície. Pretože inak sa asi jedná o vlastizradu a všetci spomenutí mali byť povešaní na kandelábre.

O čo ti ide? Kde je napísané, že by sa predstavitelia štátu nemali stretávať so slobodomurármi? Je to akési tvoje nepísané pravidlo, alebo ako? Prečo sa to ty snažíš premeniť na akúsi senzáciu?
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Seth - že čo je na tom zlé? zisti si niečo o slobodomurárstve....

Privatizácia samozrejme pokračuje:

Koalícia zmenila názor, ide privatizovať teplárne

Vládna koalícia pripravuje privatizáciu šiestich veľkých teplární – v Bratislave, Košiciach, Žiline, Trnave, Martine a Zvolene. Oznámil to minister financií Ivan Mikloš (SDKÚ). Ešte pred mesiacom pritom nová koalícia hovorila skôr o odštátnení teplární a bezodplatnom presune ich akcií na mestá. Tie sú teraz zaskočené.

http://spravy.pravda.sk/koalicia-zmenil ... nomika_p01
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

LOL, milujem tieto príspevky s nadhľadom...Neviem nič o slobodomurárstve a preto sem píšem...

Mimochodom - čo je zlé na privatizácii? Cargo+Letisko BA, anyone?

//takto to dopadne, keď niečo kontroluje komanč...ako v bezprávnej krajine, nedotknuteľný, neporaziteľný...
http://www.sme.sk/c/5486123/harabin-zab ... -sudu.html
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Je to proti komunistickej ideológii.

Toto je triedny boj robotníkov voči kapitalistom a iným zloduchom.

A potom to už strany nebudú môcť ovládať. Aj tým čo sú proti ide len o peniaze, čo by odtiaľ mohli "vytiahnuť" keby to ovládali - klientelizmus, rodinkárstvo atď...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

To je až trápne Seth, vôbec o ničom nevieš ale z každého tu robíš debila. Naozaj je zbytočná strata času s tebou diskutovať, ako hovorím ty si príklad koaličného potenciálu.

Samozrejme vlastizradcovi nevadí, že Radičová chodí na stretnutia slobodomurárskych lóží.

Ty raz uvíš aký si bol sprostý ale potom bude už neskoro niečo zmeniť.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

IvanSk - neviem, ako si na to prišiel, že o ničom neviem (o čom to vlastne?) a dávaš to najavo takto teatrálne. Zato ty seba v každej téme prezentuješ ako znalca, prípadne ostatných častuješ svojím názorom, že sú menej informovaní / nerozumejú sa do niečoho. Nemáš rozumné argumenty, na príspevky niekedy nereaguješ a preto na mňa útočíš takýmto spôsobom. Za vlastizradcu sa nepovažujem, ty prekrúcaš úplne všetko, čo sa ti dostane do očí - napríklad to, že som príklad "koaličného potenciálu", prípadne, že Radičová "chodí na stretnutia slobodomurárskych lóží", pričom tam bola iba raz. Je až zarážajúce, ako ti vadia iba predstavitelia terajšej koalície, pričom SMERáci, vrátane Fica, sú podľa tvojej kategorizácie taktiež vlastizradcovia. Nehovoriac už ani o SNS.

Tvoje kecy o tom, aký som sprostý, ma nezaujímajú a už vôbec nie to, čo si práve ty o mne myslíš.

//LOL http://www.pluska.sk/slovensko/politika ... tatne.html
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

IvanSk - neviem, ako si na to prišiel, že o ničom neviem (o čom to vlastne?) a dávaš to najavo takto teatrálne. Zato ty seba v každej téme prezentuješ ako znalca, prípadne ostatných častuješ svojím názorom, že sú menej informovaní / nerozumejú sa do niečoho. Nemáš rozumné argumenty, na príspevky niekedy nereaguješ a preto na mňa útočíš takýmto spôsobom.
Možnosť ukázať že niečo o slobodomurároch vieš si mal, nevyužil si ju z toho som si vyvodil že o nich nič nevieš. Je to azda zlá dedukcia keď k slobodomurárom nevieš nzaujať ani stanovisko ba nedokážeš vypotiť jedinú vetu?

Samozrejme, do všetkých tém nepíšem. Taktiež sa mimoriadne nezapájam do ekonomiky. Ale je mnoho sfér do ktorých sa nemontujem. Túto sféru však považujem za jednu z tých ku ktorým mám čo povedať a niečo o slobodomurároch mám naštudované, narozdiel od teba ktorý nie si schopný vypotiť jednu vlastnú vetu .

Neviem čo sú rozumné argument ale budem ťa citovať.
seth82
To znamená, že ak sa koná sympózium lekárov a navštívia pacientov s AIDSom, sú vlastne všetci pacientmi s ochorením AIDS...tak to mám pochopiť?

//jo, presne o to ide...ak niekto navštívi múr nárekov, tak je automaticky židom, ak niekto navštívi CERN, je výnimočným fyzikom...atď.

Ak je toto rozumný argument tak ja som pápež.

Taktiež nechápem prečo tu rozmazávaš bývalú vládu, tá už doslúžila. A klameš keď tvrdíš, že ma nezaujímajú svinstvá bývalej vlády. No ak sa chceš rozprávať o bývalej vláde založ na to tému, nespamuj do témy pravicový zlepenec. Pretože bývalá vláda skutočne nemá nič spoločné s tým, že Radičová chodí do slobodomurárských lóží ale som si istý, že aj v bývalej vláde sú takí, ktorí tieto lóže navštevujú.
Neviem koľko krát ešte budem musieť povedať, že nie som fanušíkom žiadnej parlamentnej strany, ja zastávam iba jednu ideológiu - čo je dobré pre národ je dobré pre mňa, čo národu škodí škodí aj mne. To je celé moje politické presvedčenie.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tak zrhnme si to. Radicovu financuje Soros (zid), co tu bolo dokazane. Je, alebo byvala v spravnej rade nadacii otvorenej spolocnosti, co je Sorosova nadacia. Chodi na stretnutia slobodomurarskej loze ktora do svojich radov bere vyhradne len zidov http://www.hojko.com/post411733.html#p411733

A potom mi tu volaky slay, cesar a spol povedia ze zidovsky vplyv je uplne vymyslena konspiracia a to jednoducho nemoze byt pravda, lebo sme videli zeitgeist :roll:

A teraz ked je to vlastne dokazane tak diskusia smeruje k otazke, preco su vlastne slobodomurari zli?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ako momentalne financuje Soros Radicovu?
Cesar
Addict
Addict

Mne nejak nevadí, že niekto je akej národnosti alebo vierovyznania. Keď niekto robí prospešné veci tak načo ho odsudzovať len preto, že je Žid, Cigáň, Arab alebo neviem čo.

Tie konšpiračné teórie - nejaká pravda tam môže byť, nehovorím, že nie ale ani to neberiem ako fakt. Je to len konšpiračná teória a ja to aj tak beriem, je to na zamyslenie ale to je všetko, veľmi sa s nimi nezaoberám. Väčšinou len preháňajú, strašia, miešajú hrušky s jablkami a tým mne pripadajú nedôveryhodne.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

IvanSk napísal:Slay ten koncert bol spojený s prejavom istého nemenovaného pána.

Takže ty tvrdíš, že navštíviť koncert neonacistov neznamená súhlasiť s ich názormi? Gratulujem!!! Chápeš to teda "správne" dúfam že si za svojimi vyjadreniami stojíš a od teraz začneš tuho obhajovať čo tvrdíš!!!
Ja tvrdím, že Radičová navštívila hudobný koncert, to je obsah tej správy. Aké sú jej názory to ja neviem, môžu byť akékoľvek, ale táto správa mi nestačí nato aby som o nich robil závery. Ak tebe áno, budiš. A áno, vždy stojím za svojimi vyjadreniami.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

beardie napísal:ako momentalne financuje Soros Radicovu?
Najdi si, rozoberalo sa to tu niekde.

Tiez sa zamysli uz nad tym tvojim trapnym odputavanim pozornosti, s nejakou akoze klucovou otazkou. Celkovo od teba som tu este nic poriadne neprecital iba nejake nic nehovoriace nulove komentare s maximalne tak dvoma vetami.

A slay, ty uz obcas pouzi aj logiku, tiez ked sa ta niekto spyta kolko je dva dva si vysledok vacsinou sam vypocitas.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kecy, kecy, kecy

ako momentalne financuje Soros Radicovu?

ked uz budes mat potrebu odpovedat, tak odpovedaj v teme sionizmus alebo v niecom podobnom a nezasieraj konspiracnymi teoriami tuto temu, tu maju byt hlavne fakty a nie bludy, dik
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

tu maju byt hlavne fakty a nie bludy, dik
To, že niekto niečo ako fakt prezentuje (SMEti a im podobní) ešte fakt byť nemusí, to asi preto sú tu často "bludy", ako ty hovoríš...
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

No vidite Zid Soros "financuje" Radicovu. Zato ale Fico financuje samotnych Zidov vid. Slovensko-Izraelska obchodna komora (dokonca im prispel aj na pamatnik ake mile (a pre ludi postihnutych povodnama neostalo)). A Fico je viac prozidovsky ako "pravica". Dokazy som tu uz daval. Toto tvrdi aj Slovenska Pospolitost a LSNS.

O Zidovskom pozadi strany SMER skoda pisat!

Kedze pravica aj lavica (Fico a Radicovia) na Slovensku su proizraelsky tak ja som spokojny.

Len vravim Boh ochranuj Slovenska aby sa do parlament niekedy dostal fasista Kotleba.

PS : A okrem ineho neviem co Vas na tom trapi ci nejaky politik je Zid alebo nie je. Polovica tych zoznamov zidov co sa potuluju po fasistickom Prope a pod... su FAKE. Samotne osoby to popieraju ze by boli zidia.
Cesar
Addict
Addict

To je jedno, že či sú alebo nie sú, z overených zdrojov vedia, že sú. Toto je súčasť tých konšpiračných teórií, že oni musia popierať, že sú Židia. A tým sa kruh uzatvoril a sme tam, kde chceme byť - že všetci klamú a to celé je jedna veľká konšpirácia a už nás idú zlikvidovať. :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

trochu na pobavenie...
Prílohy
Riško
Riško
lol.jpg (31.87 KiB) 692 zobrazení