ozvena v skype
ozvena v skype
ked volam cez skype, mam v sluchatkach svoju ozvenu, dost silnu.. raz som s tym uz mala problem, ale nepamatam si v com to bolo, tak ako to mam odstrani??
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
niektore zvukove ovladace maju moznost filtracie tejto ozveny, tak sa skus pozriet v nastaveniach. pri hodinach by si mohol mat nejaku tu ikonku na to. Alebo ten druhy clovek ked ty pocujes sam seba.
napr ja mam notebook asus realtek a v realtek HD audio manager je v tame microphone moznost acoustic echo cancellation.
napr ja mam notebook asus realtek a v realtek HD audio manager je v tame microphone moznost acoustic echo cancellation.
Ale toto funguje iba ked nahravas sam seba, v pripade skype je ten, ze od druhej strany pocujes svoj hlas, co je sposobene oneskorenim pri prenose udajov. (tvoj mikrofon->reproduktory volaneho->mikrofon volaneho->tvoje reproduktory) Skype to do urcitej miery potlaca, preto to pri nizsej hlasitosti a dobrom rozmiestneni reproduktorov (nesmeruju priamo na mikrofon) skoro ani nepocut.caesar1987 napísal:niektore zvukove ovladace maju moznost filtracie tejto ozveny, tak sa skus pozriet v nastaveniach. pri hodinach by si mohol mat nejaku tu ikonku na to. Alebo ten druhy clovek ked ty pocujes sam seba.
-
caesar1987
Addict
Ale druha strana ma reproduktory alebo sluchadla? Ked bude mat sluchadla, tak potom sa mozme dalej bavitlyla napísal:hej, skusala som stlmit mikrofon a aj tak som pocula ozvenu a na druhej strane mi nerozumeli skoro vobec..
Alebo z druhej strany: ked iba tak rozpravas do mikrofonu, pocujes sa v sluchadlach?
-
GIGABYTE
King
Robí ti to z každým ? Alebo iba s jednou osobou, je totižto dosť možná, že má reproduktory a mikrofón položený priamo pri nich. Alebo je to niečo iné, mne sa stala taká vec, že ak ja som vo windowse spustil mp3, a zvuk nastavil na 100% mne to hučalo, ale druhá strana to nepočula, no ale ako náhle som zapal cs + mp3, už to počul ten na druhej strane zo 100% hlasitosťou.lyla napísal:hej, skusala som stlmit mikrofon a aj tak som pocula ozvenu a na druhej strane mi nerozumeli skoro vobec..
Re: ozvena v skype
GIGABITE a ako si vyriesil tento problem? alebo poradte niekto iny? mam ten isty problem co o 2prispevky vyssie napisal GIGABITE...ked som vo wine mam pustenu mp3 a rozpravam na vt/ts tak na druhej strane pocuju len mna... ked spustim cs ... ci uz s mp3 alebo bez je pocut ozvenu ci uz ked strielam alebo pocuvam mp3....skusal som v realtek hd eliminace akusticke ozveny no nepomohlo.. diky za radi..
-
caesar1987
Addict
pouzivaj pri hrani cs sluchadla. 
-
GIGABYTE
King
Nevyriešil som to nijak, kúpil som novú zostavu
Teda dúfam, že hráš so slúchadlami
Ono sa to odvíja od tvojej Zvukovej karty a slúchadiel, mikrofónu a ani sám boh nevie od čoho všetkého..