TEKKEN (MOVIE)
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: TEKKEN (MOVIE)
uz je to vonka na nete, rovno aj dvd rip, no fake
-
Old Dirty Bastard
Guru
ani poriadnych hercov nevedia zohnať.. už len podľa fotiek v galérii na csfd to vyzeralo tak, že tí "herci" ako keby ich na ulici len tak odchytili, že či nechcú hrať.. jediná solídna postava tam bude asi brian fury (a aj sa podobá), ostatné sú na smiech.. ako napríklad taký jin, ktorý je vlastne hlavnou postavou. ale tak to, že to bude sračka muselo byť ľudom jasné už len z toho príbehu/traileru. ja som si to pozrel zo zvedavosti ako budú vyzerať tie postavy po tom, čo som videl heihachiho :d
dnes som si to z nudy pozrel ... film ako taky je typicka "akcna" oddychovka, rozumej vysokooktanova sprostost na zabitie casu
anyways ... Kelly Overton waz hot
anyways ... Kelly Overton waz hot
-
Hulkm
Professional
Tak tie fotky na CSFD hadam ani niesu z toho filmu. Heihachiho som videl na screene na Lamkach, to je strasne
. Ked pisete ze dobre na zabitie casu tak idem do toho. Skoro mi oci vypadli ked som videl na IMDB ze to ma 7,5 
neviete kedy k tomu budú titulky? 
Už sa to sťahuje. Snáď to bude nadpriemer. 
-
lekoklatik
VIP
Je to riadne zlé... Aspoň hudobný doprovod mohli urobiť poriadnejší. Ani na to sa nezmohli.
-
typek61
Darca
inac ked sme pri tom,vyhrali ste niekto tu poslednu postavicku??
Dr. Bosconovitch??
-
aviceN
Guru
40% na titulkarochFilipito napísal:neviete kedy k tomu budú titulky?
Ouch, neskutočná blbosť.
A tolko sa z toho dalo vyťažiť...
klasické bojove béčko, klasicka zapletka, klasicky dej => pridem o milovanu osobu, chcem pomstu, objavim father figure v niekom. zalubim sa, zistim ze clovek komu sa chcem pomstit v skutocnosti nieje ten zly, objavi sa dlho strateny brat,otec,matka,etc v ktorom sa skryva ozajstny zaporak, zabijem ho, the end... ale kedze som fanusik Tekkenu, tak to nejak prekusnem... obsadenie celkom vpohode, Kelly Overton v priliehavom bielom oblecku mi nedala spat, suboje dobre... no dajme tomu ze tak na oddych to bolo fajn... 6/10
-
qwerty-xyz
-
seth82
Darca
Film plný tak otrepaných klišé, že to až pekné nebolo...35 miliónov USD nie je málo peňazí a práve preto som od toho očakával niečo viac. Na druhej strane je pravda, že som nikdy nebol fanúšikom hernej série, takže ma to nijako nedostalo...Ešteže to malo iba hodinu a pol, pretože dlhšie by som to asi nevydržal :3
-
uplink
VIP
Vlastním všetky diely tekkenu od PS1 až po PS3 a ako väčšiu volovinu som nevidel. Má to kaliber Uweho Bolla a keď som prečítal Sethov príspevok že film stál 35 mega dolcov? Len jedna vec, prepranie peňazí, film imo nestál ani mega dolárov. Herecké výkony nulové, boje žiadne, kamera nulová, hudba žiadna, príbeh blbý, celé to proste bolo bollovské. Odo mňa to má na iMDB 4/10 ale to len preto, že som fanúšik série. Ináč to bolo fakt na úrovni Bollových filmov, ktoré obdarúvam jednotkami a dvojkami.