Arogantni vodici na cestach
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arogantni vodici na cestach
...tak to ma byt, tak je to spravne 
heh najlepsie je ako po kazdom udere pockaju par sekund hehehe rany sa otvoria a pokracuje sa dalej,..

Ked sme u tej arogancie, tak arogantna technologia : http://mcu.cz/news.php?extend.1868.17
(ako majitel volva sa hambim:D .....a par ludi tam urcite uz nepracuje)
(ako majitel volva sa hambim:D .....a par ludi tam urcite uz nepracuje)
hahah tak pracovne miesta boli poriadne preriedene po tomto incidente

-
johny541
King
Chudak, ten si do auta asi tak skoro nesadne. A nie len do auta. Hmm celkom dobra firemna taktika pre predajcu Segwejov
A ten crash test, ktory vlastne nemal byt crash test som najprv nepochopil, ale potom som si precital aj clanok k tomu
Este dobre ze ten clovek tam naozaj nesedel
Ale zas keby tam bol, tak by sa mohlo Volvo vyhovorit, ze to zapricinil on a nie system
Tak by vyhodili len jedneho
Prave toto su dosledky krizy...bezpecnosti system zastavenia vozidla bez toho aby vozidlo zastavilo 
Jedna mala chyba a skandal je na svete,... Ako volvo by si tak nieco dovolit nemalo heh Zatial je a patri medzi najbezpecnejsie znacky na svete,....
Ale ked tak nad tym rozmyslam, tak nakoniec zstavilo, nie? 
Dnesne auta su fakt stavane hlavne na cenu....sice mam 5rocne volvo, nie tak stare, ale dnes uz je to tak.....clovek kupi, odjazdi a kasle nan (teda vacsina, nezaradujem sa)....
Dnesne auta su fakt stavane hlavne na cenu....sice mam 5rocne volvo, nie tak stare, ale dnes uz je to tak.....clovek kupi, odjazdi a kasle nan (teda vacsina, nezaradujem sa)....
-
hojko
Site Admin
Ani neviem do ktorej temy to napisat, tak to napisem sem. Posledne asi dva ci tri mesiace je v meste rozkopana cesta, robia nejake veci a tak je spravena obchadzka, je moznost vybrat si dva smery. Isiel som len po kamarata a vybral som si kratsiu cestu, co je logicke, kedze ta dlhsia je 5x taka dlha. Ked sa zacala cesta kopat, vsade boli tabule a zmene dopravneho znacenia a prednosti v jazde. Nebol ziadny problem. Pocas tohto vikendu tabule dali prec a jednosmerka, ktora sa jazdila pocas tejto zmeny so severu na juh sa zmenila na tu standardnu, cize z juznej na severnu. Samozrejme, ze ziadna tabula o zmene tam uz nebola, znacka jednosmerky bola odstranena a z tabule zakaz vjazdu dali prec len igelit, ktory tam bol prelepeny. Co cert nechcel, vbehol som ta a hned ma zastavil policajt ku tych dalsim stryrom autam, ktore tam uz pokutoval.
Hned ku mne skocil policajt a spytal sa ma, ze ci som miesty, reku ano. Na to si vyziadal doklady a opytal sa, ze ci viem coho som sa dopustil. Nevedel som, tak mi povedal, ze som vosiel do zakazu zastavenia, na co som ostal dost pocudovany, pretoze som si to vobec nevsimol, neupozornovala na to ziadna tabula a prislo mi to len ako obycajne buzerovanie a vytahovanie pokuty z ludi, pretoze tato tabula bola odstranena len teraz. Dal som mu teda doklady a isiel do auta. Zatial som sa rozpraval s taxikarom vonku, ktory tiez chytil pokutu a nevedel prist na jedno pekne meno policajtom, pretoze vraj vcera jazdil a pohoda, dnes bol doma a zacinal nocnu sluzbu po osmej, tak isiel sa prave postavit na svoje miesto.
Nevahal som a zavolal som kamaratovi, dal mi cislo na kamarata policajta a ten zavolal kolegom, obislo sa to bez pokuty, ale keby niet jeho, tak to mam za 60 eur a vzhladom na to, ze som nemal hotovot, tak policajt bol taky iniciativny, ze mi chcel za to zobrat aj vodicak, lebo ze mu to nezaplatim na mieste.
Je mi luto tych, ktori tam budu jazdit v pondelok, aj ked je sviatok..., ale najma tych, ktori pojdu centrom pocas pondelku, pretoze je to frekventovana cesta a bude to zlata bana pre statny rozpocet.
Hned ku mne skocil policajt a spytal sa ma, ze ci som miesty, reku ano. Na to si vyziadal doklady a opytal sa, ze ci viem coho som sa dopustil. Nevedel som, tak mi povedal, ze som vosiel do zakazu zastavenia, na co som ostal dost pocudovany, pretoze som si to vobec nevsimol, neupozornovala na to ziadna tabula a prislo mi to len ako obycajne buzerovanie a vytahovanie pokuty z ludi, pretoze tato tabula bola odstranena len teraz. Dal som mu teda doklady a isiel do auta. Zatial som sa rozpraval s taxikarom vonku, ktory tiez chytil pokutu a nevedel prist na jedno pekne meno policajtom, pretoze vraj vcera jazdil a pohoda, dnes bol doma a zacinal nocnu sluzbu po osmej, tak isiel sa prave postavit na svoje miesto.
Nevahal som a zavolal som kamaratovi, dal mi cislo na kamarata policajta a ten zavolal kolegom, obislo sa to bez pokuty, ale keby niet jeho, tak to mam za 60 eur a vzhladom na to, ze som nemal hotovot, tak policajt bol taky iniciativny, ze mi chcel za to zobrat aj vodicak, lebo ze mu to nezaplatim na mieste.
Je mi luto tych, ktori tam budu jazdit v pondelok, aj ked je sviatok..., ale najma tych, ktori pojdu centrom pocas pondelku, pretoze je to frekventovana cesta a bude to zlata bana pre statny rozpocet.
Hojko, toto je standardny postup. Zeleny cihaju prave na taketo miesta a dokazuju si, aky je ten ktory policajt pan. Neviem preco taketo reci neriesia dohovorom /odpoved je ale jasna, ak policajt nedonesie po sichte pekny balik sefovi, premie ma fuc/
Tak prvy spominany vodic v tomto clanku je skvelym prikladom nezodpovednosti na nasich cestach. Stacila by jedna nepredvidatelna situacia kedy by musel prudsie pohnut volantom a bol by na boku. Keby to bola fotka z Indie, tak by ma to ani neprekvapovalo, ale slovenska dialnica?
V poslednom čase som mal normálne pocit ako keby som bol neviditelný. Idem na motorke pomáli cez mesto (40) za mnou 2 autá všetko v pohode a zrazu 3 metre predo mnou začal cúvať dedko na felícii z chodníku , vedel som že to neubrzdím tak sam sa vyhol z ľava ale myslel som si že ma zachytí no chýbalo cca 2 cm od výfuku, zišiel som do proti smeru ale chvalabohu nič sa nestalo. Vyklepaný som zastal s tým že som chcel ísť poriadne naňho nakričať ale potom som sa nejako ukľudnil a iba som mu ukázal či je je**** . Aby toho nebolo málo dnes sa stalo niečo podobné akurát s tým že som už išiel o dosť pomalšie. Že to tých vodičov vôbec nesere 
-
Kibo
Hardcore addict
momo46, keď idem na mašine ja, tiež si všímam viac dementov, v aute sa mi to tak často nestáva. Potom nie je núdza o extrémistov ako napríklad minule, išiel som v 50ke asi 60 a na mne bol nalepený dáky chu*o na modrej fóbii (50ku už na krku mal), neustále ma tlačil a pri najbližšej príležitosti ma predbehol a cez otvorené okno na mňa zreval, že nech sa pakujem ku krajnici. Keď ma predbehol, hádaj ako rýchlo išiel.... 50...
Som myslel, že vypením

Nieco podobne mavam aj ja v autoskole. Debil starec uz z dialky vidi ze idem do kruhoveho objazdu a vidi na aute tabulu AUTOSKOLA a neze ze aspon o kusok spomali aby som presiel ale este pridal aby sa rovno predomna mohol pichnut skoro to rovno domna napalil a potom namna zacal trubit vykrikovat. Takim ludom nerozumiem, viem ze je to blbe ked pred niekim ide auto z autoskoly pomalsie a isto vas nebavi cakat kedy sa konecne pohne, kedy sliapne na plyn alebo kedy zide z cesty ale aj na takich by trebalo brat aspon nejaky ohlad. Mozno si to niektori neuvedomuju ale vykrikmi, nadavkami a trubenim zbytocne znechucujete takemu co robi autoskolu nicite naladu a nervy a terazkeby tak niekdo robil testy a zacnete po nom vykrikovat tak rovno zlyha. Kde inde sa clovek nauci jazdit ked nie na ceste?
vieš, to sú "frajeri" ktorí spadli z neba s drive skillom ako profesionálni jazci, lenže ich uplatnenie na trhu profesionálnych závodnikov a vodičov je chabé pre veľkú konkurenciu, a samozrejme za to môžu všetci ostatní vodiči, takže každý nový vodič, je pre neho potencionálny súper, ktorého musí už v zárodku zdeptávať aby ukázal, že on je ten "pravý"
No tak takýchto šoférov netreba vôbec vnímať. Keď sa vám stane nejaká podobná situácia, pri ktorej vám napr. skape motor na križovatke alebo ste trochu pomalší ako ostatní a niekto na vás začne trúbiť, tak jednoduché riešenie je nevšímať si to a ukázať mu stredný prst do spätného zrkadla a je to vyriešené. Trúbiť a rozčuľovať sa na autoškolu je absolútne arogantné...
Ja minule v autoskole idem v Takej ulici obojsmerna premavka v BA. Na lavo boli odparkovane auta. Vyslo odtial auto znacku nwm. Ale take sportovejsie. (take cudne bolo kuknut znacku ma nenapadlo.) Vysil z tej lavej strany kde parkoval vosiel do praveho pruhu predomna a zastavil. Stal a nic nerobil. Potom sa rozbehol tak som sa rozbehol aj ja a zase zastavil a stal. A instruktor ze: Co je nafetovany radsej si nechaj odstup.
-
Kibo
Hardcore addict
Pozor, nie vždy je to dobré riešenie, už som za toto gesto videl aj 9mmPilifo napísal:ak jednoduché riešenie je nevšímať si to a ukázať mu stredný prst do spätného zrkadla a je to vyriešené
-
Andi_Cibula
Addict
Dnes som išiel z jednej dediny do Prievidze a pred jednou zákrutou kde už skapal dávnejšie jeden mladík a rozmlátilo auto neskutočne veľa ľudí som si pribrzdil, zrazu sa za mnou objavilo Audi A4 to nové s tými LED linkami a už som videl oranžový blik, prefrčal a v ďalšej neprehľadnej zákrute brzdil, no idiot

Takto zostávam naďalej ticho v úzadí a modlím sa aby zdochli na ceste smrti.
Mať tak peniaze a moc tak im to auto rozstrielam samopalom na cucky a dám pažbou výchovnú do zubov !Kibo napísal:Pozor, nie vždy je to dobré riešenie, už som za toto gesto videl aj 9mm :wink
Takto zostávam naďalej ticho v úzadí a modlím sa aby zdochli na ceste smrti.
No jo, aj to sa môže stať, pre istotu sa treba vždy pozrieť, či za vami nie je náhodou nejaký vyholený týpek s čiernymi okuliarmi na BMW alebo AudineKibo napísal:Pozor, nie vždy je to dobré riešenie, už som za toto gesto videl aj 9mm
-
Kibo
Hardcore addict
Iróniou je, že ten týpek vyzeral vcelku seriózne a bol na spotenej CRV-čke