Nevera :( ?!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nevera :( ?!

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pikiliki napísal:

máš pravdu, ale niekedy to proste nieje take jednoduche... ked sa ludská bytosť zamiluje... všetko je hore nohamy.... a nieje to moja zaluba, ja som len chcel pomocť... ale zašlo to dalej ako som chcel...
... ja ti neviem, ale predovsetkym mam sam seba najradsej a konam tak aby som neskodil sam sebe a ked vidim ze niekto zeneuziva moju dobrotu, pripadne je na takych chodnickoch na akych bola ona (samovrazda atd.) tak mi to nijak nemoze prospievat a radsej to necham tak ;-) ...

ale kazdy sme iny - ja by som si s nejakou slecnou, ktora je chora na megero nezacinal :-)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ona je zda sa, taky ten hystericky typ, stale robi nieco cim ta trapi.. A co je to ten sex po telefone co robili? Fakt netusim.. Akoze obidve strany masturbuju a navzajom si vzdychaju do telefonu? Urcitym sposobom Ta ale chapem, ja som tiez mal obdobie ked som mal slabost na take podobne typy ako je ta ttvoja, strasne sa mi pacilo byt v pozicii ze jej pomaham sa dostat zo sr*ciek, ale vecsinou to moc dobre pre mna nedopadlo. Zamysli sa nad tym... :smt017
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

ty vizeras byt bohove dobry chlap... vies kolko zien by ta chcelo? a ty sa tu trapis s touto... zober si ze z kolkych pichovin a sraciek si ju vytiahol a este ked vam zarabas na zivobytie v praci tak ona robi taketo veci poza chrbat.. a ona robi alebo si sunky doma vyvaluje?
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

Tak to by ma totalne dostalo, keby ze to mne ta moja spravi,
Kto to skusal so svojim partnerom vie ze je to dost intimna zalezitost, a urcite je to nejaky druh nevery :(
Ak ju mas ozaj tak rad a ona teba skuste to este spolu ale ja uz takemu vztahu velku sancu na uspech nedavam! :smt098
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Tvoja priateľka mi príde totálne nezrelá, psychicky nestabilná a riadne ťa manipuluje. Vie, že ju máš rád a urobil by si pre ňu čokoľvek a tak skúša, kam až môže zájsť. Myslím, že s ňou strácaš čas. To čo urobila, je minimálne trošku úchylné a z určitého uhla pohľadu je to ešte horšie, ako keby sa s tým chalanom vyspala. Nevidím ten vzťah perspektívne, osobne by som takému človeku nemohla už nikdy 100% veriť, takže by som to asi ukončila, kým by ma ešte viac nemanipuloval. Na svete je toľko normálnych báb, ktoré si vážia, čo majú a čo pre nich partner robí.
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

Je mi z toho strašne zle... neviem sa stým vysporiadať, dal som jej všetko čo som mohol... posledne 4 mesiace to bolo perfektné, podržala ma v mnoho veciach.. ktoré by som len ťažko zvládol bez nej. Toto som nečakal.... teraz sa mi neozíva už 2 den.... necham to na čas.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

za ten cas co tomu das cas jej pomezs pobalit veci do krabic a nachystat k dveram :-D :-D
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

nordkapp_pb: ty si bohovy :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

pikiliki napísal:Je mi z toho strašne zle... neviem sa stým vysporiadať, dal som jej všetko čo som mohol... posledne 4 mesiace to bolo perfektné, podržala ma v mnoho veciach.. ktoré by som len ťažko zvládol bez nej. Toto som nečakal.... teraz sa mi neozíva už 2 den.... necham to na čas.
O jee len aby to nebolo tak,ze my zenske niekedy spravime veci,lebo vieme ze potom uz nie je cesta spet a najbizarnejsie ze to spravime len pre vase dobro.Nemala nahodou v poslednom case divne narazky,ako ze si nie je ista ci je pre teba ta prava,ci ta niekto iny nedoza spravit viac stastnym a tak..Lebo ked ano,tak na nu zabudni,asi spravne tusi,co ty nexces vidiet..
iXtaze
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa iXtaze »

a pouzivali na tom skype aj webku?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

postoveho holuba...pise ze cez telefon
Lilith
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lilith »

Ak ju miluješ tak jej odpusť, ale nie len tak.

Po prvé, nech si vymaže všetky kontakty na toho človeka (telefón, skype, ICQ, facebook, maily...) a nech mu už NIDKY nezatelefonuje, nenapíše, ani len nezdvihne telefón. Nech jeho emailovú adresu zablokuje na jej všektých mailových schránkach, takže od neho jej nemôžu prísť žiadne maily.
Po druhé, nech ti sľúbi, že už NIDKY s ním nebude v kontakte a že ho bude ignorovať - aj keď pôjde oproti nej na ulici a prihovorí sa jej. A to nech mu ani nedá vedieť, že si vymazala na neho kontakty. Proste od TOHTO momentu musí ten človek pre ňu prestať existovať.
Po tretie, nech si vymaže kontakty na všetkých bývalých priateľov a každého kto sa jej kedy páčil a možno aj páči.
Po štvrté, daj jej vedieť, že jej už nemôžeš veriť.
Po piate, ak jej záleží na vašom vzťahu tak toto urobí. Nezneuži to. Dôvera sa buduje dlho, takže veľa šťastia ak ešte chceš pokračovať. Bude to bolieť a bude to vysieť na vlásku.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Odpusť jej, snáď ťa nesklame v budúcnosti.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Chalanisko, ty si strašný dobrák... chceš to urovnať, aj keď ťa ona oklamala... tak ako ty myslíš na ňu teraz, myslíš že aj ona myslela na teba v tej chvíli?? určite nie, inak by položila...
Manipuluje ťa ako sa len dá ... ty myslíš na jej dobro, a ona ťa za chrbtom klame... podľa mňa ak to neukončíš, tak ťa čaká aj niečo horšie... prvé dni rozchodu sú najhoršie, a potom ti príde, že si len dobre spravil... držím palce :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jak tak pozeram, ludia maju nekonecny talent na doje*** vlastneho zivota. Gratulujem a blahozelam!
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ak ju stále miluješ tak jej odpusť, ak ťa sklame alebo nebudeš schopný s tým žiť tak to ukonči. Myslím, že v kľude môžeš s čistým svedomím sám pred sebou priznať, že si spravil všetko čo bolo v tvojich silách (sledoval som aj tú tému, ktorú si tu dávnejšie založil).
Ja osobne by som "sex cez telefón" bral tak isto ako fyzický sex, keďže si neviem predstaviť, že by moja frajerka počas nášho vzťahu hovorila niekomu inému to čo patrí len mne, sám si to napísal a viem presne čo tým myslíš. Veľa šťastia v rozhodovaní
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

pripojim sa k diskusii lebo viem co ten chalanisko preziva...kamarat to mal presne takto isto, chlap jak hora to bol a chudacisko kvoli takej babe mi plakal na ramene ze dalej nevladze. a pak som mmu poradil jednu jedinu vec co snad aspon trosku pomoze. Odborna pomoc! kur*a su tu psychologovia, terapeuti, psychiatri. trosku pogoogli a ked ti na nej zalezi tak pre nu hladaj odbornu pomoc a necakaj rady na hojku. na HOJKU sa rady davaju dobre ale myslim ze toto je ine kafe a nikto z nas nema moralne pravo davat chalanovi hocijake rady, kedze na to nie sme studovani. Baba ma urcite psychicke problemy a s tym mi nepomozeme! Peace
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a co zarucuje obycajnemu psychologovi nejake moralne pravo ? ... to ze mu bude motat med okolo huby ? povie mu to iste ako tu napise niekto na hojku, akurat tomu da ten ludsky ton, pomale ukludnujuce tempo reci a vyvola v nom vacsi pocit chudacika :-) :-) ... psycholog je nic, psychologia nieje ziadna veda, je to disciplina o tom, ako povedat klientovi kultivovane a zaobalene svoj nazor, ze je blbec, ze si vobec lame hlavu takymi vecami viac ako je zdrave ;-) ...

nepaci sa mi ako niektori psychologiu precenuju - keby ziadni "odbornici" neboli, museli by sa ludia postarat o svoju psychiku sami a mozno by to zvladali lepsie :-) ...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

OT :V tejto hektickej dobe psychológ pomôže aj človeku, ktorý to naozaj potrebuje a rodina nenahradí takúto pomoc, a keď je človek uzavretejší ani kamoši ťa z toho nevysekajú.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

OT: Tiež vnímam psychológov ako prežitok doby. V podstate im poviete to čo chcete počuť. :lol:
Ale zároveň netvrdím že sú úplne nepotrební a že to študovali ľudia ktorí v prvom ročníku medicíny zistili, že tečúca krv im spôsobuje nevoľnosť, nakoľko sú medzi nami aj labilnejšie povahy, ktoré si svoje myšlienky nedokážu utriediť samé. Tiež tam raz možno skončím ktovie. :dedko:

No a k téme. Poviem ti úprimne zprvoti som sa veru aj smial, ale potom som to dočítal do konca a trocha som sa zamyslel. Sex po telefóne vlastne nie je sex a nedošlo k žiadnemu fyzickému kontaktu. No na to sa ozvala druhá strana že prečo to kurnik robila. Totiž ak niekto podvedie je zväčša pod vplyvom momentálnej vášne a vzplanutia (chémie), ale tu k takému ničomu dôjsť nemohlo a teda tam muselo byť aj niečo citové k danej osobe. Každopádne mi chýbajú údaje ako napríklad jej reálne vysvetlenie prečo to spravila čo ju k tomu viedlo a najmä nech narovinu povie či niečo cíti k tamtomu. Vyjadril si sa totiž iba zmätočne, teda možno ona sa tak vyjadrila a práve preto by som na ňu tlačil nech to jasne vysvetlí.

Tiež som háklivý na neveru a hneď po takom čine balím kočke kufre, ale myslím že toto by som bol schopný odpustiť ak by som ju fakt moc ľúbil ale základ je komunikácia musíte si otvorene povedať aj tie nepríjemné veci a kým ty stále nerozumieš tomu prečo to spravila tak to asi nepôjde :smt006

Taktiež nezabúdaj, čo ti nikdy nepomôže nájsť odpoveď ale pomôže zabudnúť na otázku. :smt039

Drž sa :smt006
Napísať odpoveď