Chcela by som vas len upozornit na ponuky prace vo wellnes studiu, ja s nimi mam elmi zlu skusenost, nasla som si ich cez internet (ako inak) bola som na pohoore kde v celku nic nepovedali nic nevysvetlili len sa chvalili kto kolko zarobi a rozpravali o ich "uzasnych"vyrobkoch-vyzivove doplnky.Nechcem tu na nikoho kydat ale ked si clovek hlada serioznu pracu tak by mu malo byt za pracu zaplatene anie naopak.Hned po pohovore mi povedali ze ak mam zaujem vediet viac mam zaplatit 10€ za seminar, povedala som si fajn 10 nie je vela, zase som sa nic podstatne nedozvedela len to ze je potrebne kupit licencnu zmluvu a robit osetrenia pleti, fajn znelo to super za kazde osetrenie ste mali 6,60 € w pohode, licencna zmluva stala 130€ to uz bolo moc ale zdalo sa mi to w pohode ze sa mi to vrati prd makovy, slubovali lubovolnu pracovnu dobu teda ked sa vam chce-aj to je hlupost pretoze od pondelka do stvrtka som sa musela zucastnovat tvz.mitingov teda pohovorov kde prisli dalsi zaujemcovia a balamutili im hlavu.Miting trval asi 2 hodiny-strata casu.K licencnej zmluve som dostala aj tie ich vyzivove doplnky ktore som mala zacat jest-stale buzerovali s tym ze to musim jest-i ked sa necitim na to ze to potrebujem
Dalej ked uz som chcela zacat robit musela som robit hlupe ankety aby som mala ludi-teda chodila som meste a buzerovala ludi nech pridu na osetrenie-je to hanba otravovat ludi na ulici a prehovarat ich i ked vidiet ze nemaju zaujem.
Ked som skoncila slubovali mi vratenie nejakej sumy za zmluvu-prd sa mi vratil a ani nepouzitu kozmetiku mi nevyplatili spat.
Som strasne znechutena tym ako sa ludia obohacuju na ukor druhych chcela som len nejaku brigadu a dopadla som ako posledna hlupana Len vas chcem upozornit aby ste nedopadli ako ja a dalsie kamosky ktore som si tam nasla.