Ako myslieť na niečo iné....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sweetko
Expert
Expert

Re: Ako myslieť na niečo iné....

Príspevok od používateľa Sweetko »

To cvičenie ti pomôže, je zamerané na koncentráciu a celkové uvoľnenie tela. Kebyže nepomôže poznám veľa iných cvičení, ktoré mám sám vyskúšané a pomohli...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

Son-Goku napísal:u mna je celkovo problem s koncentraciou..zmätkujem,nesustredim sa na vec a ma to zly vysledok..
podobne, hlavne pri praci, kde som teraz na zaciatku strateny a pri skole, ked nestiham... vtedy zavriet oci, nadych, vydych, povedat si, co spravit prve a urobit si rebricek a nejak zahadne to z toho zmatku zvladnem :)

ako mysliet na nieco ine? mal som teraz pred spanim problemy, myslel som len na robotu, strachoval sa... povedal som si, ze nejako to zvladnem, ukludnil sa, do 3 min som bol mrtvy :D

inak hudba mi vobec nepomaha na myslenie na nieco ine, skor to posobi ako nejaky podmaz...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

napr idem po tme do kuchyni ze polozim do umyvadla vydlicku...poznam viem kde priblizne sa nachadza dzura zrazu sa nad niecom zamyslim a rukou vrazim o pol metra dalej...u mna je to s koncentraciou strasne zle.
toyotdiesel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa toyotdiesel »

ja ked napr. idem po tú vydličku do kuchyne ,ked tam dojdem tak ani za pána neviem prečo som tam došiel :lol: to sa mi stáva len niekedy naštastie
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

tak myslim, ze z vidlicky (aj ked to bol len priklad) si netreba nic robit, vola sa to roztrzitost a je to vlastnost :)
ale, samozrejme, aj na to existuju cvicenia
Son-Goku
Darca
Darca

tak to je ono..aj roztrzitost..ja mam v sebe snad vsetko zle :D
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

Son-Goku napísal:vsetci co tu mudruju ze sa treba znicit v posilke a podobne..len ked nieje moj mozog unaveny tak co mam robit?? telo ano nemusi clovek vladat,moze ho boliet vsetko ale v hlave mi beha tolko ze stale na nieco myslim a mozog on musi vypnut..mam tu smolu ze ho neviem vypnut ako pocitac a zapnut..
ja som dal len radu co pomaha mne, ja pri sporte vypinam hlavu, nemyslim na nic a len si uzivam
nevravim ze to musi fungovat u kazdeho, ale u mna to funguje
Son-Goku
Darca
Darca

vcera som si vsimol ze ked som lezal na posteli a cumel len tak do monitora tak sa mi zatvarali oci.mozno by to bolo kratkodobe ze by som sa o dve hodky zobudil.je zuajimave ze ked idem normalne spat tak sa len prevalujem..ked som chodil este do skoly tak som si lahol na postel a podarilo sa mi bez problemov hockedy zaspat aj na 4 hodiny.
Napísať odpoveď