Prenos systému na novy HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
sten32
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Prenos systému na novy HDD

Príspevok od používateľa sten32 »

Zdravim, poznáte program ktorý by mi vedel urobit klon systému a vedel by som ho preniest na nový HDD?Lebo totižto v NB mam 160GB HDD a to je malo a mam v plane kúpit 250 alebo 500 GB HDD ale neviem ako by som to poriešil lebo nechcem o nič príst, konkretne ide o notebook ThinkPad T61...Dakujem za odpovede
mmm273
Light Professional
Light Professional

Re: Prenos systému na novy HDD

Príspevok od používateľa mmm273 »

stiahnes si paragon partition manager, oznacis si particiu, a das ju kopirovat na novy HDD (pri tom si mozes nastavit celkovu velkos particie), potom vyberies stary hdd a nechas len novy,... Asi ti z nehio nenabotuje, tak tam musis vlozit instalacne CD ,nwm ci mas win7 alebo XP, ale vo win7, sa to dava tak ze ked si vyberies jazyk a das dalej, tak kliknes na opravit pocitac, a iba kliknes na next, a ono ti tam zapise MBR.. pri XP by to malo byt podovne..
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Ok, dik, skusim ked kupim HDD
xaxaxa
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa xaxaxa »

Norton (Ghost) by to mal zvladnut - prekopirovat kmplet system na iny hdd.
Zalohu systemu, aj ostatnych veci lahko spravis cez Acronis True Image - spolahlive - vytvoris zalohu stareho, nahras na ext.hdd, zapojis novy hdd, nainstalujes cisty system, nainstalujes Acronos a obnovis system zo zalohy. Mozno to funguje aj bez instalacie windowsu najprv, osobne som to neskusal takto.
Napísať odpoveď