Zdravim
potreboval by som poradit, chcem spravit pozadie velkosti 13x9cm co je velkost normalnej fotky a na toto pozadie nakopirovat fotku rozmeru 3 x 2,5cm( z toho vyplyva ze sa tam zmesti asi 8 takychto malych fotiek). Budu vedla seba, tuto fotku dam potom vyvolat za 0.10e, rozstriham ju a nemusim sa dat fotit u fotografa za 5e. Dufam ze som sa dobre vyjadril a chapete ma..Vie mi niekto poradit ako to vhodne spravit? niekedy davno som to uz robil, proste photoshop mi sam nakopiroval na ten rozmer tieto male fotecky, len uz si to nepamatam.
Mam Photoshop cs4.
Za rady dik...
Photoshop
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Photoshop
vytvor si novy subor 13x9 cm 300dpi , daj si zobrazit pravitka, ak nemas (Ctrl+R) a tahaj si vodiace linky podla potrebnych rozmerov... (staci na prvu fotku) ...ked polozis a zmensis prvu fotku, dalsie mozes ukladat pomocov Move Tool (V) spolu s pridrzanou klavesou Alt ...malo by ti ich prichytavat aj bez dalsich vodiacich liniek...
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
popr. pokud je to mozne .. fotky uloz nekam na server a posli mi odkaz soukromou zpravou. Muzes k tomu napsat i kterou fotku chces kam umistit.
Dik za uzitocne rady..trocha som sa s tym pohral a vytvoril som to co som potreboval 
zdravim
kupil som si knizku Adobe photoshop CS4 oficialni vyukovy kurz aby som sa nieco naucil, akurat mi vadi na tej knizke to ze sice napisu postup a ake nastavenia pouzit ale nenapisu preco
ale k mojej otazke, zatial som na druhej lekcii, tam bolo ako zmenit farbu objektu a retusovanie pomocou zaplaty, tak som si to chcel vyskusat nasiel som si nejaky obrazok a odstranil z ruky tetovanie pomocou zaplaty, ale ked sa clovek dobre pozrie tak tam trochu vidno ze je to svetlejsie, neviete ako zladit farbu aby pasovala so zbytkom ruky ?
kupil som si knizku Adobe photoshop CS4 oficialni vyukovy kurz aby som sa nieco naucil, akurat mi vadi na tej knizke to ze sice napisu postup a ake nastavenia pouzit ale nenapisu preco
ale k mojej otazke, zatial som na druhej lekcii, tam bolo ako zmenit farbu objektu a retusovanie pomocou zaplaty, tak som si to chcel vyskusat nasiel som si nejaky obrazok a odstranil z ruky tetovanie pomocou zaplaty, ale ked sa clovek dobre pozrie tak tam trochu vidno ze je to svetlejsie, neviete ako zladit farbu aby pasovala so zbytkom ruky ?