Zachráňte sochu Svätopluka!

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zachráňte sochu Svätopluka!

Príspevok od používateľa jackb »

prave Kosovo je nadhreny priklad toho, kam to mozu "za Boha/Allaha a za narod" dotiahnut: jedna skupina chce pre svojich len to dobre-samostatnost a privola na nich milicie, dalsia skupina chcela svoju krajinu cistu a privolala na nu stihacky... ja nechcem aby Slovensko jedneho dna skoncilo podobne, preto je pre mna nemzyselne zostavat na ich strane... a to nehovorim o spriahnuti sa "cervenymi lovcami extremistov" po volbach
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: vieme dobre, o ktorom zhromaždení sme sa bavili, opakoval som to sto krát vo svojich príspevkoch a z médií bolo jasné, že prvé zhromaždenie nahlásené bolo, dokonca som aj postol článok z Pravdy, kde sa to spomínalo. Nechápem, prečo by som mal písať o tom prvom, keď všade sa písalo, že ohlásenie mali (vy ste však ani nevedeli, že tie zhromaždenia boli dve, pričom ste klamali, že neboli, opak som samozrejme dokázal).

- Klamár si ty, pretože to furt otáčaš iným smerom, pretože je to tebe takto lepšie. - Ty sám si tu nedal absolútne žiaden fakt, žiaden dôkaz, iba si obviňoval hughita z kktizmu a mňa z klamstva a že "trepem chuyoviny". Nezabúdať na neustále rapotanie Ivanovho tvrdenia, že mi vraj dokázal klamstvo. Iba si prebral štafetu, nič viac. Pričom samozrejme ak sa opýtam na dôkazy, žiadne predložiť nechceš.
- Potom si klamal, že to všetko bolo vybavené (pričom si zázračne priznal, že tie zhromaždenia boli fakt dve), tmáril si o všeličom z toho zákona, avšak to, že rušili verejný poriadok, ti už samozrejme do karát nehralo, takže si to radšej nespomínal.
- Klamal si, že som obvinil Ivana z vypatlanosti, pričom som to položil ako otázku.
- Klamal si, že Ivan sa nevyplakával do správy, pričom ja som ti obrázkom dokázal, že ty sám si napísal, že sa ti ozval, plus dal som odkaz na jeho thread založený jeho duplicitným účtom.
- Dokonca si klamal aj o tom, že vraj "zhromaždenia neprebiehali paralelne", pričom som ti dokázal pravý opak.
- Klameš aj vo svojom poslednom príspevku, kde tvrdíš, že JA som tvrdil, že polícia rozbila niekomu hlavu oprávnene, pričom som tu X krát zopakoval, že som nikde netvrdil , že zásah bol adekvátny (to ale neznamená, že nebol oprávnený).
- Nevieš čítať, pretože tá "petícia" porušovala jeden odsek zákona, ktorý - to som tu už pár krát zopakoval.

Mal by si tu už prestať spamovať a priznať si, že si notorický klamár práve ty (aj s Ivanom), pričom práve vy dvaja sa tu najčastejšie oháňate klamstvom a iným diskutérom tu nadávate do luhárov, prípadne že spamujú, píšu "chuyoviny", a iné druhy častovania. Zlodej kričí "chyťte zlodeja" - skvelé porekadlo, ktoré sa tu na vás sakramentsky hodí.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

seth82 napísal:krija: pozrel som si to video, mení to niečo na fakte, že boli vyzvaní autoritou, neposlúchli a preto či to už bolo nenahlásené / nepovolené zhromaždenie alebo petícia, v oboch prípadoch mali odísť a rozpustiť to stretnutie? Tá tetka v rokoch má teda hlavu vygumovanú propagandou :) O babkách-demokratkách si za Mečiara nepočul? Samozrejme, legendy o židoch a slobodomurároch tam nesmeli chýbať...
po uverejneni tychto mojich faktov sa zmenilo vsetko a to zasadne.

a) prve zhromazdenie sa skoncilo a to bolo v sulade so zakonom.
b) to druhe to nebolo zhromazdenie, co policajtom aj lokalnej autorite bolo oznamene a lokalna autorita to vo videu aj potvrdila, teda opat bolo vsetko v sulade so zakonom.
c) zakon teda v tomto pripade porusila policia.
d) ja to uz jednoduchsie naozaj neviem :)

//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 17:49)
jackb, precitaj si knihu s. chelemendika - slovenske kosovo. darmo sa tu branis, jedneho dna sa budes musiet vsetkemu postavit celom a rozhodnut sa, lebo to co sa ma stat to sa stane. dnes je este cas vratit sa na spravnu cestu, aj ked samotny chelemendik tvrdi, ze uz nie a teraz to moze ist bez krviprelievania, ktoreho sa ty tak obavas. ale tvojim postojom, ktory teraz zastavas nezmenis nic, naopak pomahas "temnym silam" (pozor nemyslim zidov) dosiahnut to co chcu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

krija:
a) súhlas
b) najprv to bolo zhromaždenie a neskôr to bolo pretransformované na petíciu, pričom starosta ich vyzval na opustenie priestranstva, čo odmietli a teda porušili časť zákona o verejnom poriadku :)
c) teda podľa toho béčka to neporušili, avšak adekvátnosť je otázna. Neviem, nebol som tam a preto je ťažko povedať, čo presne sa stalo. Tie videá sú zostrihané...
to sa tu celý čas snažím vysvetliť...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

seth82 ak sa ti to b) a c) nepozdava, mozeme vytiahnut ustavu SR, co ty na to? hned z niekolkych clankov tohto dokumentu vyplyva porusenie zakona zo strany policajtov a dokonca aj toho hnupa "lokalnej autority".
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

krija: Keď už sa tu teda oháňame všeličím - poznáš paragraf 340 Trestného Zákona :) ? Pretože ak áno, tak ty a aj hocikto iný, kto skalopevne tvrdí, že policajti alebo starosta porušili zákon / ústavu a má na to dôkazy, ste povinní to nahlásiť orgánom činným v trestnom konaní, pretože ak to neoznámite, páchate trestný čin s hrozbou odňatia slobody až do štyroch rokov...

Mne ide o to, či porušili verejný poriadok, alebo nie - boli vyzvaní (tou mojou) lokálnou autoritou, aby sa rozišli, neposlúchli - rušili verejný poriadok - porušili paragraf 4, odsek 3 z 85/1990 (ten bol tuším nedávno upravovaný Ficom, ale nijaké markantné zmeny tam neboli) a teda porušili jednu z podmienok.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Seth – no proste loooool

Ešte by si mohol objasniť logiku tejto vety:

„Klameš aj vo svojom poslednom príspevku, kde tvrdíš, že JA som tvrdil, že polícia rozbila niekomu hlavu oprávnene, pričom som tu X krát zopakoval, že som nikde netvrdil , že zásah bol adekvátny (to ale neznamená, že nebol oprávnený).“

Tak teda bol alebo nebol opravneny?

- čo hovorí ústava:

(2) Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.

Ďalšia vec- proti desiatke ľudí, ktorých polícia predviedla na sobotnej demonštrácii „extrémistickej“ Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽS NS), nevzniesla polícia žiadne obvinenie. Po vypočutí ich prepustili.

Nebol žiadny zákonný dôvod nenechať ich podpisovať petíciu pri soche. Čo sa tyka verejneho poriadku, žiadny verejny poriadok neporušovali, nepiše sa tam o nijakom „možnom predpoklade porušovania verejneho poriadku“

na viacerych akciach to bolo prave naopak – členovia SP vyzyvali protestujucich, aby nereagovali na provokácie zo strany fetujúcich spoluobčanov (napr. na pochode proti romskej kriminalite), kde sa čirou nahodou tato nepočetna skupinka zas vyskytla

Jackb: zaujimave, že ti asi nevadi taka demokracia, o ktorej maš predstavy, že keby sme si začali riešiť nejake svoje zaujmy, tak by na nas „poslali stihačky“.

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: prestaň tmáriť a klamať, že ja som niekde tvrdil, že rozbíjanie hláv nie je adekvátne - NIEKOĽKO KRÁT SOM NAPÍSAL, ŽE NETVRDÍM, ŽE BOL ADEKVÁTNY, ale NIE, ŽE NEBOL OPRÁVNENÝ, ak nevieš pochopiť spojitosti tej vety s tým doplnkom v zátvorke (nikde som netvrdil, že je adekvátny, ale to neznamená, že nie je oprávnený - už tomu rozumieš, alebo ani nie? Nakresli si to na papier v nejakom relačnom grafe), je to s tebou a tvojou logikou zle. Nauč sa čítať, prečítaj si moje predchádzajúce príspevky a prestaň mi pripisovať tvrdenia, ktoré som nikdy nenapísal. Toto klamstvo iba potvrdzuje to, čo som spomínal už skôr - ostatných nazývaš klamármi, pričom ty klameš, až sa práši a ešte tie svoje lži aj po napomenutí podporuješ. Na zvyšok tvojich klamstiev mi nezareaguješ?

Prečo porušili zákon počas tej "petície" som tu už zopakoval pár krát, ty si však veselo verklikuješ dookola to svoje. Starosta ich vyzval (a je mi JEDNO, či ho niekto tu z fóra považuje za autoritu, alebo nie, proste ňou je a basta), aby opustili priestranstvo, neuposlúchli a teda je to porušovanie verejného poriadku. Je to tak ťažké pochopiť?

Na záver pripomínam - ja s feťákmi nemám nič spoločné a ani nechcem mať nič spoločné.
tehla

Ešte raz ti opakujem, že na tie tvoje bludy proste reagovať nebudem, nemam na to čas, ani chuť. Zmier sa s tym

s tebou sa na tuto temu diskutovať jednoducho neda, tvoj problem je –obr.č.1.
Už to zrazu nie je „neohlasene“ zhromaždenie, už to nie je paragraf 4 zakona o peticii, už to je zrazu zakaz od nejakej autority, pričom je jasne, že v právnom štáte nemá čo stať nejaky voleny zastupca nad zákonom. Bola porušena ustava, zhromaždenia vdaka politikom môžu mať len politicky korektne alebo neškodne skupiny ako homosexuali a narkomani, tych dokonca policia chrani, ale normalnych ľudi bude mlatiť. Totiž ústava zaručuje, že občania môžu robiť všetko, čo zákon nezakazuje.pozri si videa z rôznych zhromaždeni napr. so šariskych michalan, prvy vzdy udrel policajt, a vzdy sa tak stalo ked sa kotleba dozadoval odpovede preco chcu zrušiť pokojne zhromaždenie, na ktorom sa nerobil žiaden bodrel. V Michaľanoch dokonca ťahali chlapca s nejakym zachvatom, ktory mal penu na ustach. Ľudia boli zhrozeni. Vymyšľaš si, taraš bludy a ešte si na seba hrdy.

To, že z pospolitosti tu robite poniektori vrahov, neonacistov atd. je už vaš problem, ja vas z neho ťahať nebudem, je mi to jedno, žite si vo svojom vyfabulovanom svete, až kym vas neklepnu gumenym kladivom po hlave. Mimochodom Seth, ty vieš len nadavať na toto, na hento, na ciganov, na homosexualov, na vladu, ale ked niekto vystupi z anonymity a povie to nahlas, tak to sa ti už nepači. Biješ sa do hrude, ako chceš rovnopravnosť pre ciganov, ale ked to niekto hovori nahlas a verejne, tak to už zrazu považuješ za neonacizmus. Jedna vec je totiž pomáhať a druhá vec je naivne podporovať lenivosť a politiku populačneho rastu na naš ukor (a kriminalitu). Ty budeš čakať, kym sa ti nenasťahuju nejaki rovno do domu a potom raz sa možno aj sam staneš tym "neonacistom", o ktorych tak rad rozpravaš bajky
Prílohy
...
...
n60299917603_3952.jpg (8.43 KiB) 1359 zobrazení
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ak nemieniš reagovať na moje "bludy", tak ma tu prestaň kontinuálne osočovať z klamstva, keď sám klameš tak, že sa ti až z úst práši. Nikde si nedokázal, že šírim bludy a nechceš to dokázať, pretože to nevieš dokázať a preto neustále obraciaš diskusiu inými smermi. Je to trápne a kompletne kontraproduktívne, čudujem sa sám sebe, že som sa ti všetko snažil pekne poporiadku X krát vysvetliť, ty si ale bohužiaľ stratený prípad. Ak mi nemáš čo napísať, radšej ma vo svojich príspevkoch nespomínaj vôbec, nech sa s tebou nemusím zbytočne zahadzovať.

Ty čo blúzniš, prosím ťa? Kde som ja Pospolitosť nazval vrahmi a neonacistami? Nazval som ich extrémistami, presne tak, ako ich nazýva 99 percent spoločnosti. Nie som si vedomý ani toho, že by som niekde bojoval za rovnoprávnosť pre cigánov, máš halucinácie? Odkiaľ berieš tieto sprostosti a načo ich sem píšeš, keď toto je téma o soche Svätopluka? Ja mimochodom pochádzam z mestečka, ktoré je obklopené cigánskymi osadami, a skúseností s cigánmi mám viac, ako by ti bolo milé...Zároveň, tehla, ty a tebe podobní nadávajú na všetko, na celý systém, na celý svet, vinia každého zo všetkého, a ty ma ideš obviňovať z toho, že ja nadávam na všetko. Mal by si sa konečne uvedomiť a prestať sa tu zosmiešňovať.

Mimochodom, ak si už zabudol - bývam v Británii a slovenské telky tu akosi nevysielajú, plus bulvár nechávam na iných ľudí (a tiež tu v Anglicku nejako nie je v predaji Plus 7 Dní a Nový Čas), takže ten obrázok je maximálne scestný...

//výborne, keďže už nemáš žiadne relevantné argumenty, môžeme to tu ukončiť.
tehla

:sleeping: ty si kvalitne mimo

// Nie že nemam argumenty, tych tu bolo viac ako dosť opakovanych dookola, vratane ustavy a zakonov , ale citim, že už mi iba vysavaš energiu ako upir, nie si schopny konštruktivnej debaty, lebo aj keby si mal na SP iny nazor, fajn, ale ty ignoruješ zjavne fakty a točiš sa dookola, pričom stale, ked si usvedčeny vyhladavaš nove a nove ničim nepodložene „argumenty“, takže ano, ukončime to
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Ja napíšem jedno ,ĽS NS mala ísť do vlády určite by hľadeli na normálnych ľudí najviac zo všetkých strán ,ktoré sú.

A aby som nebol offtopic tak to čo policajti dokázali v Bratislave ,Šarišských Michalanoch a inde kde bol Kotleba bolo krásne vidieť ako sú policajti len politický nástroj na utláčanie bezbranných ľudí ,od teraz policajtov neuznávam.
Aby ste mali predstavu ako vyzerá zásah ťažkoodencov na 17ročných chlapcov tak sem dávam link.
http://www.youtube.com/watch?v=qEiJHbxk ... re=related

A výpoveď mladíka....
http://www.youtube.com/watch?v=t-sqW6uG ... re=related
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: takže chceš mať za každú cenu posledné slovo? A zasa klameš...kdeže si ty tu prezentoval nejaké fakty, keď si len napádal mňa, iných, moju nezamestnanosť, prípadne si plodil úplne bezpredmetné príspevky? Kauzu o soche som tu X krát vysvetlil, JA som použil/prilepil sem zákony, dokonca som tu mal jeden krásny príspevok, v ktorom som bod za bodom vysvetlil o čo ide a práve ty si ten, ktorý tu opakuje dookola pozliepané informácie z iných príspevkov, pričom ignoruješ všetky fakty, ktoré som tu uviedol, otáčaš diskusiu podľa toho, ako ti to pasuje (spoločne s Ivanom ste to robili od začiatku a od toho, či bola povolená, sme sa dostali k tomu, že vlastne neboli dve, potom že to vlastne nebolo zhromaždenie, ale petícia, pričom som aj tak dokázal že aj tá porušila zákon - a potom, že kto otáča diskusiu, že áno) a vôbec nič si nedokázal ani nevyvrátil. Si presne tak isto neschopný diskutovať, ako Ivan.

Mimochodom - napíšem ti to isté, čo som napísal aj predtým - ak si si tak istý svojimi tvrdeniami, máš na to dôkazy (to asi ťažko), teda že policajti / starosta porušili zákon alebo nebodaj ústavu, tak to ťahaj oznámiť orgánom činným v trestnom konaní, pretože inak ty sám páchaš trestný čin. Dúfam, že aspoň tejto vete vieš pochopiť (prípadne si prečítaj paragraf, ktorý som tu už tiež posielal).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

martinsos napísal:Ja napíšem jedno ,ĽS NS mala ísť do vlády určite by hľadeli na normálnych ľudí najviac zo všetkých strán ,ktoré sú.

A aby som nebol offtopic tak to čo policajti dokázali v Bratislave ,Šarišských Michalanoch a inde kde bol Kotleba bolo krásne vidieť ako sú policajti len politický nástroj na utláčanie bezbranných ľudí ,od teraz policajtov neuznávam.
Aby ste mali predstavu ako vyzerá zásah ťažkoodencov na 17ročných chlapcov tak sem dávam link.
A čo si si myslel ? Že policajti sú nejakí dobrí ochrancovia zákona ? Sú to ochrancovia tých, čo sú pri moci, nástroj moci, ich strážny pes, majú monopol na násilie.
ĽS-NS by hľadeli najviac na ľudí ? A ako prosím ťa ? Veď ich program bol založený na primitívnom anticiganizme. Netvrdím, tento problém sužuje ľudí, ale určite to nie je primárny problém a je aj mnoho iných v iných oblastiach a tam by sa nejaké ĽS-NS nechytalo. A celkovo mám pochybnosti o tom, ako by sa chytilo toho riešenia cigánskeho problému.
tehla

Seth - a prečo by som to mal riešiť akurat ja? Myslim, že už boli nejake veci na sude, napr. ohľadom konania policie, ked kotleba sa na konci prejavu pozdravil: „kamarati na straž". Zaujimave, že veriš v nezavisle sudnictvo a tvrdil si, že niesi veriaci, zase si klamal :lol:
Mimochodom všetko si si „vysvetlil“ akurat tak vo svojej zbludenej mysli.
A hlavne – sklidni už konečne hormon živočichu
Prílohy
...
...
edde8e8d2f336334.jpeg (6.09 KiB) 1258 zobrazení
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tehla: preco zase otacas diskusiu uplne inym smerom? nie si schopny drzat sa aspon v jednom prispevku danej temy?
osobne utoky, zahovaranie, mierne k veci prva veta...

riesit to mas preto, lebo ta to trapi, keby ta to netrapilo, tak tu nepiseme uz 4 strany o nejakom bezvyznamnom stretnuti skupinky vyholenych typkov
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

hughito napísal: A čo si si myslel ? Že policajti sú nejakí dobrí ochrancovia zákona ? Sú to ochrancovia tých, čo sú pri moci, nástroj moci, ich strážny pes, majú monopol na násilie.
ĽS-NS by hľadeli najviac na ľudí ? A ako prosím ťa ? Veď ich program bol založený na primitívnom anticiganizme. Netvrdím, tento problém sužuje ľudí, ale určite to nie je primárny problém a je aj mnoho iných v iných oblastiach a tam by sa nejaké ĽS-NS nechytalo. A celkovo mám pochybnosti o tom, ako by sa chytilo toho riešenia cigánskeho problému.
Najprv si pozri 14 krokov potom hovor http://www.naseslovensko.org/
Jedná sa tam o prácu, ekonomiku , armádu...
hughito
Redeemer
Redeemer

Najprv si pozri 14 krokov potom hovor http://www.naseslovensko.org/
Jedná sa tam o prácu, ekonomiku , armádu...
Však práve, že som si pozrel ! :lol: Už len to, že to je 14 jednoduchých viet o niečom svedčí. Ak by sa tí ľudia nejakou nešťastnou náhodou dostali do politiky, tak by nemali ani šajnu čo a ako. Veď, stačí si pozrieť to zloženie na kandidátke. :wink:
tehla

Furt lepšie program jednoducho rozpisany na 14 bodov ako 500 stranový odvodový bonus, ktory je tak komplikovany, že len malo ludi tomu rozumie.
Vieš jak hovori minister obrany, byvaly riaditeľ hypermarketu – ministerstvo nepotrebuje odbornika, ale manažera...

bola by sranda pozorovať, ako by sklapli politici, keby sa dostali do parlamentu...
hughito
Redeemer
Redeemer

Myslím si, že odvodový bonus sa tá pochopiť aj bez čítania 500-stranových litánií. :wink:

Keď je niekto na nejakom poste, ma by to byť odborník v danej oblasti.

A čo sa týka tých kotlebovcov, dúfam, že sa to parlamentu nikdy nedostanú. :wink:
Napísať odpoveď