Aka vysoka skola ?
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aka vysoka skola ?
nie fyzika u mna ide v pohode tak 1-2.. takze bysom prezil nieco z nej... Ja by som radsej menej matiky nielen cistu matiku...
Skratka hladam nieco co by zvladol aj clovek ktoreho zaujima problematika PC ale nieje ziaden skuseny programator zatial...
Inak ta sukromna je dobra? Rad by som studoval niekde inde ale KE a BA som vybral lebo na ostatne skoly som vela chvaly nepocul..ale ta VIVS je dobra? skratka ci by to malop buducnost a aky je tam rozdiel oproti klasickej okrem toho ze tato stoji trochu viac ako klasicka skola ...
Ine rady?
Skratka hladam nieco co by zvladol aj clovek ktoreho zaujima problematika PC ale nieje ziaden skuseny programator zatial...
Inak ta sukromna je dobra? Rad by som studoval niekde inde ale KE a BA som vybral lebo na ostatne skoly som vela chvaly nepocul..ale ta VIVS je dobra? skratka ci by to malop buducnost a aky je tam rozdiel oproti klasickej okrem toho ze tato stoji trochu viac ako klasicka skola ...
Ine rady?
No ja by som zhrnul kvalitné informatické školy asi takto - buď je tam strašne veľa matiky, alebo strašne veľa programovania.
Z tvojich požiadaviek by som to videl skôr na nejakú elektrotechnickú fakultu ako čistú informatiku.
Z tvojich požiadaviek by som to videl skôr na nejakú elektrotechnickú fakultu ako čistú informatiku.
-
zeto750
Medium Star
A tak aplikovana informatika?
Alebo sa mi velmi pozdava aj odbor Manažérska INF. ?
Nebránim sani VUT aj ked radšej by som ostal doma... (neviem ako je to s platenim a ubytovaním)
Alebo sa mi velmi pozdava aj odbor Manažérska INF. ?
Nebránim sani VUT aj ked radšej by som ostal doma... (neviem ako je to s platenim a ubytovaním)
Manazersku informatiku mas na FBM VUT
v CR sa za skolu neplati nic, intrak dostanes na 99%, okolo 2700Kc mesacne
v CR sa za skolu neplati nic, intrak dostanes na 99%, okolo 2700Kc mesacne
-
zeto750
Medium Star
o intreak my ani tak neide radsej by som siel do podnajmu ak by sa nasiel spolubyvajuci...
Inak v cesku sa neplati za studium? teraz sa nieco riesilo ze sa bude platit alebo som mimo?
a oplatila by sa ta manazerska inf? (je hospodarska inf na tuke nejaky ekvivalent k manazerskej inf ?)
dakujem za rady
Inak v cesku sa neplati za studium? teraz sa nieco riesilo ze sa bude platit alebo som mimo?
a oplatila by sa ta manazerska inf? (je hospodarska inf na tuke nejaky ekvivalent k manazerskej inf ?)
dakujem za rady
zatial sa neplati, netusim kedy sa zacne
-
zeto750
Medium Star
Tak pregoogloval som si par veci a mal by som otazky ohladom par odborov, co na nich vravite a nejake skusenosti...
manazerska informatika - VUT,
multimedialne technologie - Zilinska un.
informatika a druhy odbor - muni
hospodarska inf - FHI EUBA
Aplikovana inf - FEI STUBA
Telekomunikacie - kdekolvek
Mam este cas ale pri mojej rozhodnosti je uz teraz neskoro...
manazerska informatika - VUT,
multimedialne technologie - Zilinska un.
informatika a druhy odbor - muni
hospodarska inf - FHI EUBA
Aplikovana inf - FEI STUBA
Telekomunikacie - kdekolvek
Mam este cas ale pri mojej rozhodnosti je uz teraz neskoro...
-
audiotrack
VIP
o dva alebo tri roky, takže jeho to už chytíbeardie napísal:zatial sa neplati, netusim kedy sa zacne
-
zeto750
Medium Star
audiotrack napísal: o dva alebo tri roky, takže jeho to už chytí
asi nemate ponatie ci to vyjde drahsie ako teraz u nas?
-
audiotrack
VIP
neviem koľko stojí škola u nás, ja som jeden z tých čo študujú v brne tak nemám dôvod sa zaujímať o veci v našom školstve
Ale vraj to má výjsť maximálne 10 tisíc českých korún (386 eur) za semester, no škola si môže určiť aj nižšie školné. Ak vieš aké je na slovensku (je vôbec nejaké? neviem o tom že by kamaráti platili) tak si to porovnaj
dva roky mi vyhovujuaudiotrack napísal: o dva alebo tri roky, takže jeho to už chytí
tusim, ze SaS alebo radicova hlasili do sveta, ze ak vyhraju tak spoplatnia tiez vysoke skoly.
Na Bankový inštitút vysoká škola sa dostane každý aj podpriemerný stredoškolák (mali sme spolužiaka, ktorý bol trochu spomalený). V raitingu vysokých škôl nie je veľmi vysoko medzi ČS univerzitami (nedávno som pozeral) ale myslím, kto chce vyštudovať vysokú a sa snaží tak nemá problémy. V prvom ročníku bola najťažšia matika, štatistika a ekonómia.zeto750 napísal:nie fyzika u mna ide v pohode tak 1-2.. takze bysom prezil nieco z nej... Ja by som radsej menej matiky nielen cistu matiku...
Ine rady?
-
DeFeAt
Medium Professional
tak, v piatok som v BA..
idem na STU, koho tam este stretnem?:D (ak niekoho)
idem na STU, koho tam este stretnem?:D (ak niekoho)
je tu niekto z HF TUKE? najlepsie nejaki prvaci a najlepsie ISR
prisli vam uz veci z intraku?
-
spojka13
Darca
niesom z Hutnickej, ale z Bergu, a včera mi to prišlo, kaamaratovi dnes, dalším ešte v piatok, tak sa neboj
zdravím,
tento rok maturujem a chcem ísť na výšku, no neviem kam, školu mám zameranú na elektrotechniku, vo vačšej miere informatiku. Ale moc ma to nebaví, respektíve prestáva baviť, a trh je presýtený týmito vecami. Uvažoval som NIEČO spojené s políciou, ale policajnú akadémiu som vylúčil, kvôli tomu, že sa nedokážem naučiť tých neviemkoľko presne otázok, vačšina zameraných na dejepis a právo.. Jednoducho ma táto oblasť nikdy nebrala a neviem sa to naučiť, a aj tak na Policajnej Akadémii sa dostane málo ľudí - vačšinou cez úplatky-známosti.. Ale niečo čo má spojitosť s políciou by som rád.. Niekedy dobudúcna sa vypracovať možno k niečomu takému ako je v seriáli DEXTER. "Niekto" na tej stanici... Viete určite čo myslím... Neviem si vybrať a podobne. Ešte ma napadlo niečo z psychológiou, ale neviem vôbec nič o tom, respektíve čo s tým ďalej a podobne.
Bol by som vďačný za nejaké návrhy.. a komentáre. vďaka
tento rok maturujem a chcem ísť na výšku, no neviem kam, školu mám zameranú na elektrotechniku, vo vačšej miere informatiku. Ale moc ma to nebaví, respektíve prestáva baviť, a trh je presýtený týmito vecami. Uvažoval som NIEČO spojené s políciou, ale policajnú akadémiu som vylúčil, kvôli tomu, že sa nedokážem naučiť tých neviemkoľko presne otázok, vačšina zameraných na dejepis a právo.. Jednoducho ma táto oblasť nikdy nebrala a neviem sa to naučiť, a aj tak na Policajnej Akadémii sa dostane málo ľudí - vačšinou cez úplatky-známosti.. Ale niečo čo má spojitosť s políciou by som rád.. Niekedy dobudúcna sa vypracovať možno k niečomu takému ako je v seriáli DEXTER. "Niekto" na tej stanici... Viete určite čo myslím... Neviem si vybrať a podobne. Ešte ma napadlo niečo z psychológiou, ale neviem vôbec nič o tom, respektíve čo s tým ďalej a podobne.
Bol by som vďačný za nejaké návrhy.. a komentáre. vďaka
Nič sa spoplatňovať nejde, keď si toto zachytil mohol si zachytiť aj toPikolik napísal:tusim, ze SaS alebo radicova hlasili do sveta, ze ak vyhraju tak spoplatnia tiez vysoke skoly.
plati sa, ak prekrocis standartnu dlzku studia.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Má tu niekto skúsenosti so štúdiom kunsthistórie? Ideálne na nejakej univerzite/vysokej škole na Západnom Slovensku.
Ak áno, chcel by som sa spýtať, čo by som potreboval, ak by som ju chcel študovať? (Myslím znalosti z akých predmetov). A tiež, kde by som sa mohol (v prípade úspešného štúdia) uplatniť.
Ak áno, chcel by som sa spýtať, čo by som potreboval, ak by som ju chcel študovať? (Myslím znalosti z akých predmetov). A tiež, kde by som sa mohol (v prípade úspešného štúdia) uplatniť.