Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa hughito »

To ukazala tebe, mne historia ukazala iba to ze ludia sa zabijat budu stale bezohladu nato aky rezim mas.
Jáj, takže rozpútanie najhoršej vojny, holokaust, plány na zotročovanie ľudí nič..
Vo svete jedine toto dokaze priniest blahobyt. Vzdy to je bud oni alebo my, jedny alebo druhy, ty alebo ja a vyhraje ten najsilnejsi a najlepsi.
To určite. :wink: Už pochop, že tento nacistický sociálny darwinizmus je prekonaný a ľudia takto uvažovať nebudú, lebo to vôbec neprináša žiadny blahobyt, maximálne krátkodobý. A história jasne ukázala, kam vedie toto zvyšovanie blahobytu jedného národa.

Glorifikácia vlastného národa je aktom pohŕdania inými. - Stefan Kisielewski
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:To určite. Už pochop, že tento nacistický sociálny darwinizmus je prekonaný a ľudia takto uvažovať nebudú, lebo to vôbec neprináša žiadny blahobyt, maximálne krátkodobý. A história jasne ukázala, kam vedie toto zvyšovanie blahobytu jedného národa.
Co ukazala historia? Zato ze bol holokaust? Za to ze bola 2ww? Clovece toto nesposobil rezim ale opat len ludia, jak na strane Hitlerovej tak na strane druhej ale aj zidovskej ktora to zajedno vyprovokovala svojou cinnostou a za druhe aj do toho vkladala nemale penaize. Nikto neni bez viny a ty sam by si si uz mal dat trochu odstup a nedivat sa nato s tolkou davkou emocii.

Akonahle sa spomenie pojem narodny a k tomu nebodaj este socializmus uz vidis koncetraky, smrt a utrpenie, to ze nemecko bolo nejprosperujucejsou krajinou sveta a dokazalo odolavat takmer celemu svetu a to behom par rokov uz nas nejak nezaujima.
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, že bol blahobyt, bola práca a prečo ? Lebo bola vojnová konjunktúra, hromadne sa vyrábalo a darilo sa na frontoch. Ale všetko len dočasne.

Jednoducho tento systém má v sebe zakódované to bojovanie proti niečomu, či už proti iným systémom alebo rasám a etnikám.

Ja by som v takom blahobyte nechcel žiť.

A sme OT + sem toto už tisíckrát riešili a konsenzus my dvaja nenájdeme nenájdeme.
kali520
Darca
Darca

Samozrejme, že bol blahobyt, bola práca a prečo ? Lebo bola vojnová konjunktúra, hromadne sa vyrábalo a darilo sa na frontoch. Ale všetko len dočasne.
Ako fakt nechapem kde a kedy dokazala vojna blahobyt zdvyhnut, pozor toto neni slovensky stat ale uz samotne nemecko ktore muselo investovat do troch frontov a este aj do domacej infrastruktury. A okrem ineho v rokoch 33 az 39 vojna nebola tak neviem o com tocis
Jednoducho tento systém má v sebe zakódované to bojovanie proti niečomu, či už proti iným systémom alebo rasám a etnikám.
To ma v sebe kazdy clovek, pud agresivity. Tento system len chrani svoje.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Kali socializmus, komunizmus, kapitalizmus to je úplne jedno, mne nešlo o encyklopedické fakty, ale o ukážku toho, že každý systém je na niečo dobrý a na niečo nie.
Kapitalizmus je idea ktora kladie doraz na jednotlivca a preto vsetky tie jeho vyhody o ktorych si pisal tu stracaju opodstatnenie.
Dnešný svet je v úplnom rozpore s týmto tvojím tvrdením. Pre ľudí je zjavne mier, sloboda myslenia, vyjadrovania, pohybu a možností dôležitejšia než čokoľvek iné. Nuž neviem ako je to u teba.. asi opačne.
Narodny socializmus .. z hladiska nejakeho nestranneho pozorovatela udalosti je dobry a aj zly.. Lenze ja sa nato nedivam takto lebo ja nie som nestranny pozorovatel ja som clen jednej zo stran a skupin, takze sa divam nato co je vyhodne pre mna a moju skupinu. To ze nejaka skupina bude trpiet druha prosperovat je nevyhnutny fakt s ktorym ano mas pravdu nic nenarobime ..
No a ak takto budú rozmýšľať obaja susedia, tak medzi nimi vznikne vždy namiesto kooperácie iba konflikt. Presne skupiny ľudí s takými názormi ako máš ty žijú v Maďarsku a chcú to najlepšie pre svoju skupinu a je im jedno čo chcú Slováci, im ide o veľké Uhorsko. Presne kvôli tomu nechce nikto zo zdravým rozumom extrémistov v parlamente, tak na Slovensku, v Maďarsku aj všade inde.
Verim tomu ze ak by biela rasa bola hrda segregovala by sa od ostatnych ras ak by zaviedla rezim postaveny na vzajomnej spolupraci na snahe z kazdeho jednotlivca vytazit to najlepsie, na presvedceni a viere v to ze ked odvediem co najviac prace pre tuto nasu skvelu spolocnost tym zdvihnem blahobyt aj sebe, by nas dostala jak na vrchol ekonomicky, spolocnesky tak aj dusevny
Len biela? A ak by to spravila čierna rasa tak by to neplatilo? A žltá? A prečo by tá spolupráca mala byť len v rámci jedného štátu či rasy? Prečo by nemohlo spolupracovať celé ľudstvo, keď je celý svet vďaka autám, lietadlám, internetu atď prepojený do malej gombičky?
Opat sa spytam inak teraz, v com je nevyhodny narodny socializmus pre nas?
Odpovedal som ti, že ide proti všetkým súčasným vývojovým tendenciám. Ak by bol výhodnejší než to čo máme dnes, už by sme ho dávno mali.

Ps. Neviem či som správne pochopil tvoje posty, alé podľa teba bolo snáď nacistické Nemecko alebo naci Slovenská republika blahobytnými štátmi? Na základe čoho si prosím ťa niečo také myslíš?
kali520
Darca
Darca

slay napísal:Kali socializmus, komunizmus, kapitalizmus to je úplne jedno, mne nešlo o encyklopedické fakty, ale o ukážku toho, že každý systém je na niečo dobrý a na niečo nie.
Omyl, kazdy system je pre niekoho dobry a pre niekoho zly. Komunizmus a kapitalizmus su doobre len pre velmi malicku minoritu.
Dnešný svet je v úplnom rozpore s týmto tvojím tvrdením. Pre ľudí je zjavne mier, sloboda myslenia, vyjadrovania, pohybu a možností dôležitejšia než čokoľvek iné. Nuž neviem ako je to u teba.. asi opačne.
Mier? Ziaden neni, vojna proti terorizmu, cely blizky vychod je len jeden velka vojna

Sloboda myslenia a vyjadrovania? Vid Irving, Zundel

Pohyb? Natom nikdy moc nezalazalo a tymto sa radi ohanaju len postkomunisticke krajiny. Ale len tak pre zaujimavost, v Japonsku mas podniky kde je zakazany vstup cudzincom.
No a ak takto budú rozmýšľať obaja susedia, tak medzi nimi vznikne vždy namiesto kooperácie iba konflikt. Presne skupiny ľudí s takými názormi ako máš ty žijú v Maďarsku a chcú to najlepšie pre svoju skupinu a je im jedno čo chcú Slováci, im ide o veľké Uhorsko. Presne kvôli tomu nechce nikto zo zdravým rozumom extrémistov v parlamente, tak na Slovensku, v Maďarsku aj všade inde.
Pozri nie som sovinista mne ide o zjednotenie v ramci jednej rasy, nemam v umysle sa s Madarmi hadat, ale dohodnut. S Madarmi sme jak geneticky, kulturne a germenom spriazneny, tento sovinizmus medzi nami je len politikarcenie vyvolane za nejakym umyslom, zrejme niekym.
Len biela? A ak by to spravila čierna rasa tak by to neplatilo? A žltá? A prečo by tá spolupráca mala byť len v rámci jedného štátu či rasy? Prečo by nemohlo spolupracovať celé ľudstvo, keď je celý svet vďaka autám, lietadlám, internetu atď prepojený do malej gombičky?
Ano len biela. Lebo je to prave biela rasa ktora na tomto svete toho dokazala najviac, najviac toho objavila, vynaliezla, dobyla. Ti najlepsi jedinci maju najvacsie zastupenie v bielej rase. Cierna nema absolutne ziaden predpoklad tuto planetu ovladnut su zaostali, mozu nas jedine premnozit a to len tak ked im to my dovolime. Azijska rasa nam moze konkurovat ale ani oni nemaju sancu ked my budeme zjednoteny, tvorivostou a vynaliezavostou dost zaostavaju (mozno okrem Japonska).

Spolupracovat nemozme jednoducho preto lebo niektory su zaostalejsi, vid Afrika, niektore krajiny tretieho sveta, tvorene roznymi zmeskami pomiesanych ras atd atd, brzdia nas vyvoj. Je potrebne na ich prezitie investovat peniaze a cas tych lepsich a najschopnejsich co u vacsinou bieli ludia. Kulturne a geneticky sme odlisny, my mame ovela vacsiu sancu a pravdepodobnost vyvoja ako oni.
Odpovedal som ti, že ide proti všetkým súčasným vývojovým tendenciám. Ak by bol výhodnejší než to čo máme dnes, už by sme ho dávno mali.
A preco si to myslis? Si myslis ze ked doba ide dopredu tak s nou prichadzaju lepsie a lepsie rezimi? Hlupost, anitcke grecko uz poznalo demokraciu, aristokraciu, timokraciu a podobne, Rimske pravo je nam prikladom este dnes a co nastalo po tomot obdobi? Doba temna, a kruteho feudalizmu. Nie slay, myslim si ze tie lepsie rezimi uz padli a to co prichadza teraz rozhodne neni ziadne vytazstvo pre bielych.
Ps. Neviem či som správne pochopil tvoje posty, alé podľa teba bolo snáď nacistické Nemecko alebo naci Slovenská republika blahobytnými štátmi? Na základe čoho si prosím ťa niečo také myslíš?
To ze nemecko v tych rokoch prosperovalo jak ekonomicky tak aj socialne (vysoka moralka a etika) je historickym faktom.

Lenze aby si mal pokoj na dusi nesuhlasim s Hitlerovim podanim narodneho socializmu z niektorych dovodov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako fakt nechapem kde a kedy dokazala vojna blahobyt zdvyhnut, pozor toto neni slovensky stat ale uz samotne nemecko ktore muselo investovat do troch frontov a este aj do domacej infrastruktury. A okrem ineho v rokoch 33 az 39 vojna nebola tak neviem o com tocis
Pokiaľ sa vo vojne darí a na danom území sa nebojuje, tak sa danom území zvýši životná úroveň. Životná úroveň píšem schválne, lebo to slovo blahobyt je prehnané a používajú ho len apologéti týchto systémov. Až taký blahobyt určite nepanoval (ani v Slovenskom štáte, to je mýtus).

V rokoch 33 až 39 nebola vojna, ale už sa začalo zbrojiť, čiže zbrojársky priemysel obrovsky narástol :arrow: práca. Ale samozrejme, aj v iných oblastiach sa úroveň pozdvihla, to nemožno Hitlerovi uprieť.
Takisto, Hitler sa dostal k moci vtedy, keď svetová hospodárska kríza končila a po každej kapitalistickej kríze prichádza konjunktúra a následne stabilizácia.
To ma v sebe kazdy clovek, pud agresivity. Tento system len chrani svoje.
Áno, každá ho v sebe má, napr. ak by mal ochrániť svoju rodinu alebo niečo, čo si veľmi váži. Aplikovať to však do takých rozmerov ako národ, to už v sebe každý človek nemá.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

len take mierne OT vzhladom na smer diskusie (a obrovske OT vzhladom na nazov temy):
kde brali Nemci v '33-'39 peniaze na zbrojenie?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Ja som zase niekde zahliadol ze Hitlera podporovali zidia.Nejaky tajny spolok neviem co si o tom mam mysliet..
slay
Addict
Addict

Komunizmus a kapitalizmus su doobre len pre velmi malicku minoritu.

Myslíš? Ja sa mám, dobre. Mám čo jesť, kde spať, spokojný život, študujem, pracujem, môžem si tu písať čo chcem, počúvať a čítať čo chcem, ísť kde chcem, ja nemám problém. A 80 percent ľudí čo poznám sú na tom rovnako. 10% horšie a 10% dokonca lepšie.

Apropo. Podľa teba sa za národného socializmu mala dobre väčšina? :lol: To určite nie, robotnícka trieda bola zdieraná viac ako dnes. A keby len to..

Mier? Ziaden neni, vojna proti terorizmu, cely blizky vychod je len jeden velka vojna

Sloboda myslenia a vyjadrovania? Vid Irving, Zundel

Pohyb? Natom nikdy moc nezalazalo a tymto sa radi ohanaju len postkomunisticke krajiny. Ale len tak pre zaujimavost, v Japonsku mas podniky kde je zakazany vstup cudzincom.

Vojna proti terorizmu je nič. To nie je vojna. To je expanzia, západnej kultúry. Tvojej skupiny. Takže by si ju mal podporovať. Mier tu máme pomaly 70 rokov. Vtedy naposledy takí ako ty dostali slovo. Sloboda myslenia a vyjadrovania je. Argumentovať proti tomu sa zmôžeš len výnimkami, ktoré potvrdzujú pravidlo. Píšeš tu xenofóbne a protištátne a nikto ťa neperzekuuje, tak si váž čo máš. Nezáleží ti na slobode pohybu? Tak si ju asi nezaslúžiš. A to Japonsko, prosím ťa to si už väčšiu hovadinu nevedel nájsť? To teraz keď také niečo v Japonsku je tak už nejestvuje sloboda pohybu alebo čo?
nemam v umysle sa s Madarmi hadat, ale dohodnut.

Ty si samé prekvapenie. Je to ten istý človek, ktorému nezáleží na inom než na vlastnom národe?

Ano len biela. Lebo je to prave biela rasa ktora na tomto svete toho dokazala najviac, najviac toho objavila, vynaliezla, dobyla. Ti najlepsi jedinci maju najvacsie zastupenie v bielej rase. Cierna nema absolutne ziaden predpoklad tuto planetu ovladnut su zaostali, mozu nas jedine premnozit a to len tak ked im to my dovolime. Azijska rasa nam moze konkurovat ale ani oni nemaju sancu ked my budeme zjednoteny, tvorivostou a vynaliezavostou dost zaostavaju (mozno okrem Japonska).

Spolupracovat nemozme jednoducho preto lebo niektory su zaostalejsi, vid Afrika, niektore krajiny tretieho sveta, tvorene roznymi zmeskami pomiesanych ras atd atd, brzdia nas vyvoj. Je potrebne na ich prezitie investovat peniaze a cas tych lepsich a najschopnejsich co u vacsinou bieli ludia. Kulturne a geneticky sme odlisny, my mame ovela vacsiu sancu a pravdepodobnost vyvoja ako oni.

Fúha. To je silná káva. Tento pohľad človeka by som akceptoval tak pred dvesto rokmi. Ale dnes? Biela rasa dokázala najviac, no dá sa povedať. Ale mala na to aj najlepšie podmienky, keďže mierne pásmo poskytuje optimálne podmienky pre rozvoj kultúry. Ťažko vybuduješ impérium v púšťi, na sibíri, arktíde alebo tam kde žije osem ľudí aj zo šamanom. A prvé kultúry pochádzajú z Mezopotámie, Egypt, India a Čína. Astronómia, Matematika, Medicína, Vyspelé poľnohospodárstvo.. V tom období my sme tu v strednej európe zbierali bobuľky a hrali sa zo semenníkmi pri ohníku. Takže si nemyslím, že je to o bielej rase, a už vôbec nie rase ako takej, ale skôr podmienkam k rozvoju. A potvrdil by ti to hocijakí odborník na túto oblasť.

Spolupracovať nemôžme? A koľko zdrojov berie západ z tých tretích krajín ty mudrlant? A o akej pravdepodobnosti vývoja to hovoríš? To spojenie si si sám vymyslel alebo ti to niekto poradil? A ak chceš investovať do najlepších, tak by si sa mal tešiť z trhového hospodárstva, čo ja schvaľujem.

A preco si to myslis? Si myslis ze ked doba ide dopredu tak s nou prichadzaju lepsie a lepsie rezimi? Hlupost, anitcke grecko uz poznalo demokraciu, aristokraciu, timokraciu a podobne, Rimske pravo je nam prikladom este dnes a co nastalo po tomot obdobi? Doba temna, a kruteho feudalizmu. Nie slay, myslim si ze tie lepsie rezimi uz padli a to co prichadza teraz rozhodne neni ziadne vytazstvo pre bielych.

Aha takže mám čakať zajtra monarchiu alebo že mi feudál pridelí pôdu na obrábanie? A demokratický princíp ktorí poznala antika neznamená, že mali dnešné spoločenské zriadenie. Proste prispeli myšlienkou do vývoja. To čo prichádza? A čo také prichádza? Čakáš 2012? No čo, ekonomické a spoločenské krízy tu vždy boli a vždy budú. A vždy tu budú takí čo budú veštiť koniec sveta..

To ze nemecko v tych rokoch prosperovalo jak ekonomicky tak aj socialne (vysoka moralka a etika) je historickym faktom.

Fakt je že tam na zbedačenom národe po prvej svetovej, hyperinflácii a veľkej depresii nastalo niečo ako celonárodné otroctvo pod taktovkou temer úplne štátom ovládanej a plánovanej ekonomiky, úplne oddanej zadlžovaniu, zbrojeniu a budovaniu najlepšej armády na svete. Žiaden ekonomický ani sociálny blahobyt tam nikdy nenastal. To je len zlý účelový výklad historickej udalosti.
kali520
Darca
Darca

Myslíš? Ja sa mám, dobre. Mám čo jesť, kde spať, spokojný život, študujem, pracujem, môžem si tu písať čo chcem, počúvať a čítať čo chcem, ísť kde chcem, ja nemám problém. A 80 percent ľudí čo poznám sú na tom rovnako. 10% horšie a 10% dokonca lepšie.
Iluzia slobody. Nikto nie je tak beznadejne zotroceny ako ten kto falosne veri ze je slobodny.

Mas kvazi slobodu aby si iba drzal hubu, co aj poslusne robis.
Vojna proti terorizmu je nič. To nie je vojna. To je expanzia, západnej kultúry. Tvojej skupiny.
Ale nezlachcuj to. Aj operacia barbarosa bolo tazenie nemeckej kultury na vychod ala drang nach osten.

Su pouzite zbrane, jeden narod prehrava druhy vyhrava, ludia umieraju, to je vojna, a ty to nazves expanzia ako keby to malo byt nieco ine.

A inak zidia nie su moja skupina.
Sloboda myslenia a vyjadrovania je. Argumentovať proti tomu sa zmôžeš len výnimkami, ktoré potvrdzujú pravidlo.
Ty si iny ignorant. Irving, Zundel ti nic nehovoria, neustale prenasledovanie Kotlebu a zrusenie SP-NS ma byt co? S nacizmom na mna nechod, zakony SR nikto neporusoval. Ja sa tu rozodne slobodny necitim, takze asi nemas pravdu.

Sleduj slobodu v eu
Fúha. To je silná káva. Tento pohľad človeka by som akceptoval tak pred dvesto rokmi. Ale dnes? Biela rasa dokázala najviac, no dá sa povedať. Ale mala na to aj najlepšie podmienky, keďže mierne pásmo poskytuje optimálne podmienky pre rozvoj kultúry. Ťažko vybuduješ impérium v púšťi, na sibíri, arktíde alebo tam kde žije osem ľudí aj zo šamanom. A prvé kultúry pochádzajú z Mezopotámie, Egypt, India a Čína. Astronómia, Matematika, Medicína, Vyspelé poľnohospodárstvo.. V tom období my sme tu v strednej európe zbierali bobuľky a hrali sa zo semenníkmi pri ohníku. Takže si nemyslím, že je to o bielej rase, a už vôbec nie rase ako takej, ale skôr podmienkam k rozvoju. A potvrdil by ti to hocijakí odborník na túto oblasť.
S tymto enviromentalnym argumentom na mna nechod. Prostredie je nic, nema absolutne ziaden vplyv na geneticky predurcenie, maximalne tak na IQ. Pisem to tu uz niekolkokrat aj severny europania mali tazke podmienky a ich vyvoj bol rovnaky. Tiez si porovnaj aj Juznu a Severnu Ameriku, kde v prvom pripade bol miesnie uplne typicke naopak v severnej amerike sa tomu vyhybali, rozdieli v kvalite krajin viac nez jasne.

Ale najlepsim prikladom bude zrejme Haiti http://beo.sk/historia/785-rasa-farba-a ... ibeh-haiti

Dalisa vec. Mezopotania, Egypt a podobne boli biely ludia, precitaj si knihu Pochod titanov.

Stale dokola to vase opakovanie o rovnosti ludi, pricom uplne ignorujete realitu, to ze najvacsie kriminalne zivli su vzdy v nebielych zlozkach, ci uz su to cigani alebo cernosi a je uplne jedno v akom je to prostredi.
Spolupracovať nemôžme? A koľko zdrojov berie západ z tých tretích krajín ty mudrlant?
Ako ma toto suvisiet s tym ze tam su zaostalejsi ludia?

Tu vidiet opat tu humanisticku zaslepenost. Naco mam spolupracovat ked tam mozme napochodovat a si to zobrat a zadarmo, oni len ticho budu pozerat lebo aj tak s tym nic nespravia, nebudu schopny s tym nieco spravit.
A o akej pravdepodobnosti vývoja to hovoríš? To spojenie si si sám vymyslel alebo ti to niekto poradil?
To ze sa biela rasa vyvijala rychlejsie ako ostatne je fakt (sam to ani nepopieras), viac ti k tomu nemam co povedat.
Aha takže mám čakať zajtra monarchiu alebo že mi feudál pridelí pôdu na obrábanie? A demokratický princíp ktorí poznala antika neznamená, že mali dnešné spoločenské zriadenie. Proste prispeli myšlienkou do vývoja. To čo prichádza? A čo také prichádza? Čakáš 2012? No čo, ekonomické a spoločenské krízy tu vždy boli a vždy budú. A vždy tu budú takí čo budú veštiť koniec sveta..
Zas to tvoje zbytocne kecanie okolo podstaty. To ze ideme casovo stale dopredu este nezaneman ze tu zavadzame a realizujeme aj lepsie rezmi a systemi.
Fakt je že tam na zbedačenom národe po prvej svetovej, hyperinflácii a veľkej depresii nastalo niečo ako celonárodné otroctvo pod taktovkou temer úplne štátom ovládanej a plánovanej ekonomiky, úplne oddanej zadlžovaniu, zbrojeniu a budovaniu najlepšej armády na svete. Žiaden ekonomický ani sociálny blahobyt tam nikdy nenastal. To je len zlý účelový výklad historickej udalosti.
Nie, to je len tvoje ignorovanie historie, ludia si ten rezim zvolili, boli s nim vo vacsine aj spokojny, dokonca aj po vojne podobne rezimi volili http://www.hojko.com/post1414869.html#p1414869
slay
Addict
Addict

Iluzia slobody. Nikto nie je tak beznadejne zotroceny ako ten kto falosne veri ze je slobodny.Mas kvazi slobodu aby si iba drzal hubu, co aj poslusne robis.

Ó áno :roll: , silné reči. V tvojom národnom socializme by bola väčšia sloboda však? Hitlerové nemecko, to bola najslobodnejšia krajina v histórii, len každý nežiadúci skončil v pracovnom tábore. To čo si dovoľuješ dnes by si si vtedy nemohol, to by si nemohol vlastne v žiadnej epoche doteraz.
Ale nezlachcuj to. Aj operacia barbarosa bolo tazenie nemeckej kultury na vychod ala drang nach osten. Su pouzite zbrane, jeden narod prehrava druhy vyhrava, ludia umieraju, to je vojna, a ty to nazves expanzia ako keby to malo byt nieco ine. A inak zidia nie su moja skupina.

Takže ty mi chceš nahovoriť, že Slovenský ľud trpí dnes vo vojne proti terorizmu rovnako ako trpel počas druhej svetovej vojny? Je to to isté?

Ty si iny ignorant. Irving, Zundel ti nic nehovoria, neustale prenasledovanie Kotlebu a zrusenie SP-NS ma byt co? S nacizmom na mna nechod, zakony SR nikto neporusoval. Ja sa tu rozodne slobodny necitim, takze asi nemas pravdu.

Irving a Zundel. Skoro ako Laurel a Hardy. Zhrňme si čo obhajuješ a čo je podľa teba dôkaz neslobody. Takže, hovoríme tu o dvoch neonacistoch. Zundel dostáva výchovu od kanadského fašistu, napíše dielo "Hitler ktorého milujeme, a prečo", potom produkuje tony samizdatovej literatúry kde prehlasuje, že UFO to sú tajné nacistické zbrane, a v dielach ako "Hitler na južnom póle" si je zase istý tým že nacisti majú svoje tajné UFO podzemné základne po antarktíde a arktíde. Teraz som sa dočítal, že mal aj teórie o tom že zem je dutá - no comment. Potom organizuje expedíciu do antarktídy kde chce nájsť Ufo základne a vchod do vnútra dutej zeme. A celý život pokračoval v zaplavovaní ľudí množstvom neonacistického scifi matroša a úplným popieraním holokaustu. Bol podporovateľom nacistických vojenských zločincov v Kanade, a počas súdu jedného z nich stal pred súdom a loboval zaňho. Prišiel za ním človek, ktorý prežil holokaust a Zundel mu povedal " Počúvaj, mi vás dostaneme! ". A v jednom interview s Izraelským novinárom povedal citujem: " Židia sveta pripravte sa váš holokaust prichádza a všetky klamstvá, ktoré ste nahovorili o ľudoch ako nemci počas druhej svetovej, všetky tie Spielbergovské výmysly o tom čo sa naozaj stalo, v jeden deň opäť začneme loviť židov a chcem tu vtedy byť keď sa to stane". Usilovne teda pracoval na podnecovaní násilia a rasovej neznášanlivosti, za čo sedel v 80 rokoch 15 mesiacov. Jeho vlastná žena ho po rozvode označila, za "inkarnáciu zla". Nikdy nebol občanom Kanady a tá sa ho od začiatku snažila deportovať do Nemecka lebo ho označili za podnecovača násilia prepojeného na neonacistické skupiny ala Aryan Nations. Nakoniec sa im ho podarilo deportovať a v Nemecku sa dostal pod súd, kde tvrdil že koncentráky Auschwitz a Treblinka, boli výmysel židov. Jeho kamaráti právnici citovali v záverečnej reči pasáže z Mein Kampfu. A perlička na záver, tento blázon mal židovský pôvod. Irving, tvoj ďalší idol. Snáď najväčší popierač holokaustu, neonacista, antisemita, rasista a diskreditovaný historik. Hitlera obdivoval ako veľkého zjednotiteľa európy a po návšteve Hitlerovho Orlieho hniezda sa o ňom vyjadril ako o svätyni a povedal že ho možno považovať za mierneho fašistu. V prvej knihe Zničenie Dresdenu, tento historik, asi tak zdesaťnásobil odhad mŕtvych a to na veľmi pochybných základoch, ktoré neobstáli. Naďalej však publikoval haldy kníh so svojími teóriami, za ktoré aj čelil žalobám, lebo v jednej napríklad obvinil nejakého veliteľa zo strát v bitke. Samozrejme, že prehral, zaplatil pokutu a knihu stiahol. Jeho ďalšie dielo sa točilo v podstate okolo očisťovania povesti veľkého Hitlera. Prehlasoval dokonca, že chudák Hitler nevedel o holokauste a nič s ním nemal, že to bolo dielo Himmlera a Heydricha. A že keby len Fuhrer vedel o vraždách židov, zastavil by ich. O Hitlerovi sa dokonca vyjadril ako o najväčšom priateľovi akého mali židia v tretej ríši. Na jeho adresu sa potom vyjadrovali historici v tom zmysle, že jeho diela sú skôr bližšie k mytológii a teológii než k histórii, alebo že označiť Irvinga za historika je urážka pre všetkých historikov. Samozrejme popri vykresľovaní Hitlera ako supervodcu, vykresľoval ostatných ako napr. Churchilla len ako rasistického skorumpovaného alkoholika servilného sionistom. Postupne ako vydával po Hitlerových diároch, diáre Goringa a Goebbelsa ho už nikto nečítal, bol zdiskreditovaný a vydavateľstvá už nemali záujem. Potreboval znova publicitu. Preto prišlo odrazu popieranie holokaustu (ktoré dovtedy nepopieral). Okrem mnoho mnoho zábavných citátov prehlasoval, že fotky tisícov mŕtvych typické pre druhú svetovú vojnu ktoré fotili spojenci pri oslobodzovaní, sú dôkazom, že to oni sú vrahovia nie chudáci Nemci. Taktiež hlásal, že holokaust nebol organizovaný nacistami, ale židia sa stali obeťou citujem veľkého počtu bezmenných kriminálnikov, do ktorých rúk upadli na východnom fronte. A títo muži konali impulzívne a z vlastnej iniciatívy vo všeobecnej atmosfére brutality druhej svetovej vojny. Na súde, popieral žeby v ríší bola nejaká antižidovská politika na ich vyhubenie. Tvrdil, že plynové komory v Auschwitzi, Treblinke alebo Maidaneku, vôbec neboli. Že všetky podobné zariadenia sa vybudovali napr. Poliakmi ako makety až po vojne. Povedal, že tetovania, ktoré majú preživší z táborov smrti sú tiež podvodné, že to si môže každý ísť dať hneď spraviť ak chce. A v ďalšej svojej reči tých čo prežili označil za klamárov. Smrť židov raz vysvetľoval epidémiou, inokedy spojeneckým bombardovaním. Keďže temer nič zo svojích teórii nevedel Irving nijako doložiť, je dlhodobo zdiskreditovaný a odsúdený za pajáca nie historika. Tento človek si posedel pár mesiacov.

Takže zhrnuté, ak obhajuješ týchto dvoch bláznov a používaš to ako argument, že v dnešnom svete nieje sloboda slova, tak by som ťa mal na tomto mieste uraziť a rád by som to spravil, škoda že to pravidlá zakazujú. Títo dvaja si dokopy posedeli v lochu pár mesiacov, a to nie za to, že im niekto bránil v slobodnom vyjadrovaní, veď každý z nich celý život písal a produkoval (Irving vyše 30 kníh a Zundel nespočet samizdatu a pamfletov) obaja sa verejne dlhodobo vyjadrovali. Boli odsúdení za to že podnecovali násilie, spochybňovali ľudské práva, boli rasistami a neonacistami, zneucťovali pamiatku mrtvych aj živých obetí vojny. Ja by som ich osobne odsúdil na psychiatrickú liečbu každého aspoň na 5 rokov.

Prostredie je nic, nema absolutne ziaden vplyv na geneticky predurcenie..

Ja som nehovoril o genetike ale o podmienkach pre rozvoj. A to je všeobecný fakt. Geneticky sme všetci ľudia. Nejestvuje žiaden rozdiel v inteligencii. A ak ty máš rebríček, tak kde máš židov? Oni majú na to, že ich je pár miliónov veľmi vysoký počet vedcov, hudobníkov, literátov, filozofov atď. hmm? A kde máš cigánov, tí sú predsa tiež súčasť bielej rasy.

Tu vidiet opat tu humanisticku zaslepenost. Naco mam spolupracovat ked tam mozme napochodovat a si to zobrat a zadarmo.

Fúha :| , tak to máš pravdu, asi som zaslepený humanista. Ale čo si potom ty? Človek z tvojich radov Grigorij Klimov by možno povedal, že si degenerátom so sadomasochistickým komplexom po moci, trpíš paranojou, velikášstvom ktoré sa prejavuje antisemitizmom, rasizmom a krajným nacionalizom a večným buričstvom.

To ze sa biela rasa vyvijala rychlejsie ako ostatne je fakt (sam to ani nepopieras), viac ti k tomu nemam co povedat.

Ale kultúrne nie geneticky. A dôvod sú vhodné podmienky. Ak zasadíš minimálne odlišné dve fazule do dvoch črepníkov pričom v jednom budeš hnojiť a polievať a v druhom bude suchý piesok. Tak ti tiež jedna vyrastie a druhá sa bude trápiť. Ale spraviť z toho záver, že jedna fazuľa je predurčená ovládnuť záhradku je príznak hlúposti.
To ze ideme casovo stale dopredu este nezaneman ze tu zavadzame a realizujeme aj lepsie rezmi a systemi.

To že si napísal na tomto fóre už mnoho príspevkov stále nepomohlo tvojej gramatike. To je pravda. Napriek tomu sa asi predsa len zlepšuješ. Tak aj ľudstvo sa vyvíja pravdepodobne po niečom ako naklonená sinusoida. Vzostupy a pády ale stále napredovanie.

Nie, to je len tvoje ignorovanie historie, ludia si ten rezim zvolili, boli s nim vo vacsine aj spokojny, dokonca aj po vojne podobne rezimi volili

:lol: Ty si rečník. Najprv prehlásiš, že to bol blahobytný režim. A keď ti to spochybním, povieš, no a čo, veď ľudia si to zvolili a údajne podľa teba boli aj spokojní. Nie kali, nemali na výber, štát bol na kolenách a ľudia na pokraji síl plný hnevu, keď prišiel demagóg a populista ako Hitler nemali žiadnu šancu. A o spokojnosti sa dá len pochybovať, životná úroveň od nástupu Hitlera klesala, republika sa zadlžovala a Hitler bol tlačený do vojny lebo sa bál ďalšej komunistickej revolúcie. Zmier sa s tým. NS je bola veľká fraška.
kali520
Darca
Darca

Ó áno , silné reči. V tvojom národnom socializme by bola väčšia sloboda však? Hitlerové nemecko, to bola najslobodnejšia krajina v histórii, len každý nežiadúci skončil v pracovnom tábore. To čo si dovoľuješ dnes by si si vtedy nemohol, to by si nemohol vlastne v žiadnej epoche doteraz.
Sloboda je vec pocitu, ide tu o stastie, kto je kde ako velmi stastny.
Takže ty mi chceš nahovoriť, že Slovenský ľud trpí dnes vo vojne proti terorizmu rovnako ako trpel počas druhej svetovej vojny? Je to to isté?
Palestinsky minimalne tak.

K tomu Irvingovi a Zundelovi aj ked neviem odkial tieto informacie mas a bezohladu nato ci su alebo nie su pravdive nijak nevyvraciaju tvrdenie o tom ze aj dnes su ludia perzekuovany koli nazorom. Nevidim ziaden dovod preco popieranie holokaustu by mal byt trestnym cinom.

Kazdopadne pochybujem ze si co i len jednu ich knihu precital, takze tieto tvoje zavery su niecim ovplyvnene, pravdepodobne. Vyjadril by som sa do toho aj hlbsie lenze fakt teraz na teba nemam cas, ale skus si prejist temu popieranie holokaustu.

Aj tak som ti tu uz aj v inych temach dal kopec prikladov ako ine nazory su nepovolene alebo neziaduce dnesnou dobou.
Ja som nehovoril o genetike ale o podmienkach pre rozvoj. A to je všeobecný fakt. Geneticky sme všetci ľudia. Nejestvuje žiaden rozdiel v inteligencii.
Daval som tu raz jednu studiu od Jamesa Watsona ktora len potvrdila mnoho dalsich ktore dokazuju to ze cierny su menej inteligentny. Watson bol po tomto odhaleni prepusteny, opat tvoja sloboda v praxi.

Tiez aj goten mi tu jedno video nedavno vymazal ktore prislo s podobnym zaverom
A ak ty máš rebríček, tak kde máš židov?
Nepopieram ich inteligenciu.
A kde máš cigánov, tí sú predsa tiež súčasť bielej rasy.
To mas zas z nejakej poucky, alebo vysvetli mi z akeho dovodu ich sem radis? Preco nie su sucastou ciernej alebo azijskej rasy? Alebo brazilcan mulat je sucastou akej rasy?

Nejaky liberal teraz pride z konstatovanim ze existuju tri rasy a vseci to beru ako vseobecnu pravdu bez toho aby pohli rozumom. Zda sa ti ze tu mame len tri rasy na tejto planete? Preco potom sakra musite miesancov strkat do bielej rasy?
Fúha , tak to máš pravdu, asi som zaslepený humanista. Ale čo si potom ty? Človek z tvojich radov Grigorij Klimov by možno povedal, že si degenerátom so sadomasochistickým komplexom po moci, trpíš paranojou, velikášstvom ktoré sa prejavuje antisemitizmom, rasizmom a krajným nacionalizom a večným buričstvom.
Ked myslis.

Ono je to uhol pohladu a ani ti to nebudem zazlievat ze ma radis do tejto skupiny. Bohuzial teba sa zaradit neda nikam, len tapes, kritizujes a nic neposkytnes. Prides mi ako clovek bez nazoru co je mozno este horsie. Snazis si drzat odstup od vsetkych nazorov aby si vyzeral objektivne ale nedrzis si ho akonahle pride rec na rozdielnost ludi a nato ze tie rozdieli exsituju a su dokazane ze to tak urcila priroda a ze podla toho by mal byt postaveny aj politicky system, odstup stracas a spadas do skatulky liberalnych nazorov ktory kazdeho cloveka na tejto planete davaju na rovnaku uroven a veria v rovnost ludi, ako keby kazdy zivot mal rovnaku hodnotu. Nie slay, neni tomu tak a ty to dobre vies.

Zachadzame do moc velkej fylozofie tak sa s tebou budem bavit na rovinu. Co je zle na ochrane svojej vlastej rasy, na snahe pozdvihnut jej zivotnu uroven? Ja tu cely cas fylozofujem len o moznostiach, co by bolo pre ludstvo a svet najlepsie. Dokazes ty vobec pochopit ze ten blahobyt alebo sloboda, stastny zivot sa da vytvorit najrychlejsie iba tak ked obmedzime akekolvek krizenie a splounazivanie s rozdielnymi, cudzimi druhmi. A preco to tak je som pisal uz na zaciatku tejto diskusie, budem sa citovat:
1. Kladie doraz na spolocenstvo nie na jednotlivca (socializmus)
2. Spaja ludi na zaklade nejakych spolocnych znakov, genetika, jazyk, kultura, germen, celkova pribuznost (nacionalizmus) a cim viac spolocnych znakov tym vacsia pravdepodobnost ze ludia nebudu vystupovat proti sebe, t.j vacsia sanca k jednotnemu svetonazoru.
Ale kultúrne nie geneticky. A dôvod sú vhodné podmienky. Ak zasadíš minimálne odlišné dve fazule do dvoch črepníkov pričom v jednom budeš hnojiť a polievať a v druhom bude suchý piesok. Tak ti tiež jedna vyrastie a druhá sa bude trápiť. Ale spraviť z toho záver, že jedna fazuľa je predurčená ovládnuť záhradku je príznak hlúposti.
Prestan do toho tahat to prostredie. Ked zasadis choru fazulu ti nenarastie aj ked budes polievat.
To že si napísal na tomto fóre už mnoho príspevkov stále nepomohlo tvojej gramatike. To je pravda. Napriek tomu sa asi predsa len zlepšuješ. Tak aj ľudstvo sa vyvíja pravdepodobne po niečom ako naklonená sinusoida. Vzostupy a pády ale stále napredovanie.
A z akeho dovodu si mysli ze teraz neni ten pad, resp je vzostup.
Ty si rečník. Najprv prehlásiš, že to bol blahobytný režim. A keď ti to spochybním, povieš, no a čo, veď ľudia si to zvolili a údajne podľa teba boli aj spokojní. Nie kali, nemali na výber, štát bol na kolenách a ľudia na pokraji síl plný hnevu, keď prišiel demagóg a populista ako Hitler nemali žiadnu šancu. A o spokojnosti sa dá len pochybovať, životná úroveň od nástupu Hitlera klesala, republika sa zadlžovala a Hitler bol tlačený do vojny lebo sa bál ďalšej komunistickej revolúcie. Zmier sa s tým. NS je bola veľká fraška.
Ja som nepovedal no a co. A ty si to spochybnil na zaklade nicoho.

http://hlavuhore.wordpress.com/2007/06/ ... 39-cast-1/
http://hlavuhore.wordpress.com/2007/06/ ... 39-cast-2/
http://nezaslepeni.wordpress.com/2009/0 ... ova-mafia/

To ze Nemecko za Hitlera prosperovalo o tom hovori takmer kazda historicka kniha.
hughito
Redeemer
Redeemer

Sloboda nie je vec pocitu, to je nezmysel. Sám tu píšeš, že Zundel a Irving boli perzekvovaní za názory. Určite sa tým pádom necítili slobodní, lebo boli niekym iným a tam tvoj osobný pocit nehrá rolu.

Ešte, čo sa týka týchto popieračov holokaustu - momentálne čítam perfektnú knihu: Popierani holokaustu, kde je znázornený vznik popierania, jeho dôvody a vývoj a samozrejme kniha doslova zmieta zo stolu aj jednotlivé tvrdenia týchto šialencov. K Irvingovi a Zundelovi som sa ešte nedostal, ale ako si tak teraz pozerám menný rejstrík, bude toho dosť. :wink:
Nepochybujem o tom, čo napísal hore slay na ich adresu. Môžem pridať to, že Irving dokonca zažaloval autorku hore uvedenej knihy za urážku na cti, lebo ho označila sa klamára a pseudohistorika. Samozrejme, na súde bol roztrhaný ako mokré katolícke noviny. Súd jednoducho musel uznať, že je to pravda a odvtedy je tento autor totálne zdiskreditovaný a o jeho primitívne pamflety nemá nikto záujem, nikto mu ich nechce vydávať. Jeho lži už šíria len ľudia ako ty, napríklad tu na fóre v rôznych témach.

Ale, treba napísať aj to, že sa autorka knihy postavila proti tomu, keď bol odsúdený do väzenia.

Kto chce vedieť viac, tak tu.

Samozrejme, že sú čierni menej inteligentní, keďže to vyplýva z ich histórie, ako žili atď. Ak máš černocha, ktorého predkovia celé generácie boli len otrokmi, sotva bude mať veľké IQ.

A platí to aj naopak, pokiaľ sa v rodine udržuje nejaká vzdelanosť, tak aj ten inteligenčný potenciál sa geneticky prenáša. Čiže mňa vôbec neprekvapuje, že černosi ako celok majú menšie IQ ako bieli ľudia.

Potom by ale malo platiť podľa vašich teórií, že židia sú proste najkvalitnejší "materiál" a čiže majú úplne opodstatnená právo sa nad nás vyvyšovať, takisto ako sa ty vyvyšuješ nad černochov z pozície bieleho človeka. Nechápem teda, prečo tak bojuješ proti "židovskej nadvláde", keď oni si to proste zaslúžia. :wink:
Dokazes ty vobec pochopit ze ten blahobyt alebo sloboda, stastny zivot sa da vytvorit najrychlejsie iba tak ked obmedzime akekolvek krizenie a splounazivanie s rozdielnymi, cudzimi druhmi.
Takýto prístup produkuje vojny, to dokazuje história. A vojna nikdy blahobyt nepriniesla a ak áno, tak len dočasne.

Ďalej čo sa týka toho Nigela Faraga. Akože, dá sa s ním súhlasiť, ale tento typický klamlivý štýl argumentácie používaš stále. Pokiaľ viem, tak títo poslanci majú obmedzený čas na svoje prejavy. Nigel ho jednoducho prekročil a stále trepal ďalej, preto bol vypnutý.

Prečo sa aj toto nespomenie v tom videu ? Typická konšpirácia.
slay
Addict
Addict

K tomu Irvingovi a Zundelovi aj ked neviem odkial tieto informacie mas a bezohladu nato ci su alebo nie su pravdive nijak nevyvraciaju tvrdenie o tom ze aj dnes su ludia perzekuovany koli nazorom.

Sú to pravdivé overiteľné voľne prístupné oficiálne informácie. Smelo si to over. Neboli perzekvovaní kvôli názoru. Svoj názor vyjadrovali celý svoj život. Na tých pár mesiacov boli odsúdení za podnecovanie násilia, podnecovanie rasovej neznášanlivosti, hanobenie pamiatky mŕtvych, a za xenofóbiu v ľudských právách. Sloboda slova neznamená, že môžeš slobodne ubližovať.

Daval som tu raz jednu studiu od Jamesa Watsona ktora len potvrdila mnoho dalsich ktore dokazuju to ze cierny su menej inteligentny.

Ja poznám milión ľudí s milión závermi a nič to neznamená. Daj mi zdroj, daj mi štúdiu, vyjadrím, sa k nej.
To mas zas z nejakej poucky, alebo vysvetli mi z akeho dovodu ich sem radis? Preco nie su sucastou ciernej alebo azijskej rasy? Alebo brazilcan mulat je sucastou akej rasy? Nejaky liberal teraz pride z konstatovanim ze existuju tri rasy a vseci to beru ako vseobecnu pravdu bez toho aby pohli rozumom. Zda sa ti ze tu mame len tri rasy na tejto planete? Preco potom sakra musite miesancov strkat do bielej rasy?

Ako náhle ti niečo nesedí do tvojej predstavy si hotový. Tie konštatovania ako to ty laicky voláš sú založené na normálnom meraní znakov ktoré odlišujú jednotlivé rasy. Rómovia sú biela rasa. Miešanci sú miešanci. Ľudia ako ty sú zázrační v tom, že sa budú oháňať dielami zdiskreditovaných skrachovancov a vyhovujúcimi poučkami, ale ako náhle im niečo nesedí do karát, tak je to zmanipulované alebo "len" akási poučka. Mne osobne je však jedno kde rómovia patria aj koľko rás je na zemi. Ak cítiš potrebu si to prispôsobovať, kľudne to rob, tak ako doteraz.

Ps. nič ma do toho, ale tvoja stredná bola niečo iné ako gymnázium, pravda.. len tak si vysvetlím, prečo si schopný dať rómov k čiernej
rozdieli fylozofie

Chceš aby mi prišlo zle alebo čo?

o ze Nemecko za Hitlera prosperovalo o tom hovori takmer kazda historicka kniha.

Každá, ktorú písali náckovia ako ty. Ja nepopieram, že rástlo HNP Nemecka, ale to je asi tak všetko. HNP je v podstate hrubé nič nehovoriace číslo. Ak si budeš študovať nenacistické zdroje bez prímesy propagandy, uvidí výklad toho čísla a toho čo sa za ním skrývalo a akým spôsobom k nemu nacisti dospeli. Potom ti bude všetko jasné, a nebudem ti tu musieť lektorovať. Zožeň si hocijakú faktografickú analýzu hospodárstva nacistického Nemecka, hocijakú ktorá nie je zaťažená propagandou a vykladá pôvod čísel. Pochop, že mne je to jedno a nemusím ťa zavádzať..
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

hughito napísal:Nechápem teda, prečo tak bojuješ proti "židovskej nadvláde", keď oni si to proste zaslúžia.
myslenie otroka
slay napísal:Zožeň si hocijakú faktografickú analýzu hospodárstva nacistického Nemecka. hocijakú ktorá nie je zaťažená propagandou a vykladá pôvod čísel
Nejak si si moc istý, že práve ty nečítaš knihy zaťažené propagandou. Mohol by si si už zapamätať, že nacisti neboli jedini, ktori mali propagandu.

A že dnes je na svete mier. Lol. Poznate niečo take ako blizky vychod? Boje v Afrike? Kosovo? Juhoslávia? Atd atd. Nehovoriac o tom, že existuju aj uplne ine typy konfliktov –Sionisti vedú (s pomocou hlavne USA a EU) s arabmi otvorený vojenský konflikt, kým s kresťanskymi krajinami vedu ekonomicky a informačny konflikt. Skupovanie majetkov – zadlžovanie, medialny monopol, propaganda, manipulácia atd.

len tak na margo, najväčši extremisti nenosia bundu Thor Steinar, najväčši extremisti nosia obleky, nevahaju zrovnať WTC so zemou a nasledne zabiť milion ľudi kôli vymyselnym jadrovym zbraniam.
je zaujimave, že hanobiť sa nesmie len jeden narod. Hanobenie všetkych ostatnych je uplne Ok (napr. hanobenie Slovakov – bežne aj od niektorych jedincov tu na fore)

//bolo tu par takych prispevkov, menovať nebudem
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tehla: kto tu (na fóre) konkrétne hanobí Slovákov?
kali520
Darca
Darca

slay napísal:Sú to pravdivé overiteľné voľne prístupné oficiálne informácie. Smelo si to over. Neboli perzekvovaní kvôli názoru. Svoj názor vyjadrovali celý svoj život. Na tých pár mesiacov boli odsúdení za podnecovanie násilia, podnecovanie rasovej neznášanlivosti, hanobenie pamiatky mŕtvych, a za xenofóbiu v ľudských právách. Sloboda slova neznamená, že môžeš slobodne ubližovať.
Zopakujem sa znovu. Nijak to nevyvracia fakt ze aj dnes su ludia perzekuovany koli nazorom. To co tu teraz robis je len zdiskreditovanie tych dvoch historikov. Ale mna to absolutne nezaujima ze co su a co robia atd, podstatne je ze boli zavrety koli nazoru na holokaust.
Ja poznám milión ľudí s milión závermi a nič to neznamená. Daj mi zdroj, daj mi štúdiu, vyjadrím, sa k nej.
Ty si uz robis srandu? Asi pred tyzdnom som tu niekomu daval volake studie, teraz ich ty pytas, neustale sa tu opakujem. Kukni si temu multi kulti, fakt sa mi to nechce hladat teraz. Mozno neskor ti nieco hodim.
Ako náhle ti niečo nesedí do tvojej predstavy si hotový. Tie konštatovania ako to ty laicky voláš sú založené na normálnom meraní znakov ktoré odlišujú jednotlivé rasy. Rómovia sú biela rasa. Miešanci sú miešanci. Ľudia ako ty sú zázrační v tom, že sa budú oháňať dielami zdiskreditovaných skrachovancov a vyhovujúcimi poučkami, ale ako náhle im niečo nesedí do karát, tak je to zmanipulované alebo "len" akási poučka. Mne osobne je však jedno kde rómovia patria aj koľko rás je na zemi. Ak cítiš potrebu si to prispôsobovať, kľudne to rob, tak ako doteraz.
Budes kecat ale nepovies mi na zaklade coho cigana das do bielej rasy, clovece ved on neni ani biely.

Sam v tom mas zmatok lebo fakty su taketo:

Základné rasy, tzv. veľké rasy (veľké plemená) sú [slovo rasa tu možno vždy nahradiť slovom plemeno]:

europoidná rasa (kaukazská rasa, eurázijská rasa, europoidi, biela rasa)
mongoloidná rasa (žltohnedá rasa, mongoloidi)
negroidná rasa (čierna rasa, ekvatoriálna rasa)
niekedy aj: australoidná rasa (australoidi)
Ak si budeš študovať nenacistické zdroje bez prímesy propagandy, uvidí výklad toho čísla a toho čo sa za ním skrývalo a akým spôsobom k nemu nacisti dospeli. Potom ti bude všetko jasné, a nebudem ti tu musieť lektorovať.
Preco si myslis ze ma ma zaujimat to ako to robili.
Každá, ktorú písali náckovia ako ty. Ja nepopieram, že rástlo HNP Nemecka, ale to je asi tak všetko
Tu nejde len o ekonomiku, ale o celkovy postoj ludi. Ten narod bol zomknuty jeden pre druheho sa obetovali, bola tam vysoka moralka.
hughito napísal:Samozrejme, že sú čierni menej inteligentní, keďže to vyplýva z ich histórie, ako žili atď. Ak máš černocha, ktorého predkovia celé generácie boli len otrokmi, sotva bude mať veľké IQ.
Mam taky dojem ze toto som ti uz vysvetloval a nie raz. Ked ich prvykrat objavil biely clovek, oni este nevymysleli ani len koleso a s tymto prostredie a otroctvo nema absolutne nic spolocne.
Potom by ale malo platiť podľa vašich teórií, že židia sú proste najkvalitnejší "materiál" a čiže majú úplne opodstatnená právo sa nad nás vyvyšovať, takisto ako sa ty vyvyšuješ nad černochov z pozície bieleho človeka. Nechápem teda, prečo tak bojuješ proti "židovskej nadvláde", keď oni si to proste zaslúžia.
Zidia budu sotva najkvalitnejsi material kedze ich prezitie zavisi od druheho naroda. Zidia nevytvorili ziadnu civilizaciu ani sa nesformovali to nejakeho uzemneho celku. Jedine co ich zjednocuje je ich viera. Zidia nie su ani zdlaeka tak pracoviti a tvorivi ako bieli ludia. Ich chovanie je takmer totozne s parazitom.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Som nevedel ze v starovekom Egypte (kde zili aj cernosi, respektive tam bolo viacero etnik) neboli kolesa. :lol:

Inak mam pocit ze vsetko na co nemas argumenty ta nezaujima, alebo sa ti nechce :D To je celkom dobra diskusia.
A informaciam z wikipedie, ktoru moze upravovat kazdy, by som neprikladal velku vahu.

// no prepac ale ak budes tvrdit ze egyptania boli cisto belosi tak koniec. :roll:
// a isteze napadnem zdroj, ktory moze hocikedy, hocikto upravit.
kali520
Darca
Darca

Som nevedel ze v starovekom Egypte (kde zili aj cernosi, respektive tam bolo viacero etnik) neboli kolesa.
Eyptania boli biela rasa
Inak mam pocit ze vsetko na co nemas argumenty ta nezaujima, alebo sa ti nechce To je celkom dobra diskusia.
Ono problem je ze slay sa vzdy vyhyba podstate, absoltune neodpoveda na moje otazky a preto sa tato diskusia zasiera takymito nezmyslami.

A ano fakt sa mi nechce hladat v teme ktora ma 40 stran aby sa ma zase o tyzden nato nejaky mudrlant znova opytal. Som si isty ze to tam je, sam som to tam niekolkokrat daval ked niekto chce si to najde sam.
A informaciam z wikipedie, ktoru moze upravovat kazdy, by som neprikladal velku vahu.
A ked nemame argumenty napadneme zdroj.
Napísať odpoveď