www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní
na deviaty level tu taktiež boli hodené dobré nápovedy
Hej uvedomil som si to a aj som to z môjho príspevku zmazal. Dúfal som, že to niekto neprečítal 
(Len aby sa vedelo, o čom audio točí. Pýtal som sa na to
)
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2010, 20:49)
No tak náhodou tá devina bola ľahká. Bez nápovedy ale neviem neviem
Tak už len tú nevyriešiteľnú 11ku(rieši ju vôbec niekto?), trojuholníky a 12ku, ktorá mi ale nejde spustiť (pýta ten lvl12.dll)
Nejaké ďalšie levely neplánuješ?
(Len aby sa vedelo, o čom audio točí. Pýtal som sa na to
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2010, 20:49)
No tak náhodou tá devina bola ľahká. Bez nápovedy ale neviem neviem
Tak už len tú nevyriešiteľnú 11ku(rieši ju vôbec niekto?), trojuholníky a 12ku, ktorá mi ale nejde spustiť (pýta ten lvl12.dll)
Nejaké ďalšie levely neplánuješ?
-
audiotrack
VIP
BX: ak chceš lahšie, tak si nejaké vymysli(te) lebo mne sa viac menej všetky zdajú lahké. Pridal som nový level. K tej 12 máš jasne písané Máme nekompletný program... takže to nie je chyba. Zámerne som ju neuplaoadol, a tvojou úlohou je túto knižnicu obnoviť (naprogramovať). Všetky veci čo k tomu potrebuješ získaš z chybových hlásení a uverejneného fragmentu kodu. Trojuholníky sú tiež lahké, ak nájdeš tú správnu cestu (už som sem dával rady ohladom toho levelu)
Nový, 14. level je o čítaní kodu. Skúste
Nový, 14. level je o čítaní kodu. Skúste
Jááj sakra. Čím ďalej tým viac mám pocit, že som strašne sprostý
Jasné už tú 12ku chápem 
A nehovorím, že ľahšie. Ja si rád pozriem a naučím niečo nové (Tie 3uholníky som ešte nevzdal!) ale zase nie také, na ktoré je treba vysokoškolská matika (Na tie gaussove neviem čo a newtonove neviem aké polynómy mne, ako stredoškolákovi, naozaj ani hint nepomôže)
Ale zase nenútim nikoho. Ak nemáš nápady, nechaj tak. Pýtal som sa, či ešte nejaké máš. Mal si jeden. Dobre. Niekedy teba, alebo niekoho iného iste ešte niečo napadne. Ja osobne žiadny podobný nápad nemám, takže viem, že to nie je len tak vymyslieť niečo také.
(Aj keď ja s tými chabými vedomosťami by som mohol vymýšľať tak na úrovni 1. až 3. levelu
)
A nehovorím, že ľahšie. Ja si rád pozriem a naučím niečo nové (Tie 3uholníky som ešte nevzdal!) ale zase nie také, na ktoré je treba vysokoškolská matika (Na tie gaussove neviem čo a newtonove neviem aké polynómy mne, ako stredoškolákovi, naozaj ani hint nepomôže)
Ale zase nenútim nikoho. Ak nemáš nápady, nechaj tak. Pýtal som sa, či ešte nejaké máš. Mal si jeden. Dobre. Niekedy teba, alebo niekoho iného iste ešte niečo napadne. Ja osobne žiadny podobný nápad nemám, takže viem, že to nie je len tak vymyslieť niečo také.
-
audiotrack
VIP
tak vymýšlaj úroveň 1 až 3. Aj tak sú už poprehadzované, a neplatí že čím ďalej tým náročnejší. Každý level má svoje body, ak je lahší tak ich má menej. Kľudne sprav lahký, zarobíš si body za nový level a ostatní budú mať čo riešiť 
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2010, 17:49)
dnes prešla stránka niekoľkými väčšími úpravami (pridané mod_rewrite na linky, pridaný kontaktný formulár, pridaná možnosť nahlasovať chyby v leveloch, prerobené prihlasovanie nech po prihlásení vráti užívateľa z kade prišiel, vypísanie levelov na indexe...) a je možné, že som tým zaniesol nejakú chybu. Ak niečo nájdete, nebojte sa ma informovať
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 10:21)
level 15
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 19:38)
.. a level 11 ktorý ste nejak nevedeli prejsť som vymenil za iný
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2010, 17:49)
dnes prešla stránka niekoľkými väčšími úpravami (pridané mod_rewrite na linky, pridaný kontaktný formulár, pridaná možnosť nahlasovať chyby v leveloch, prerobené prihlasovanie nech po prihlásení vráti užívateľa z kade prišiel, vypísanie levelov na indexe...) a je možné, že som tým zaniesol nejakú chybu. Ak niečo nájdete, nebojte sa ma informovať
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 10:21)
level 15
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 19:38)
.. a level 11 ktorý ste nejak nevedeli prejsť som vymenil za iný
Podla mna nechaj tu 11, ved to zostane ako motivacia ho zdolat.
-
Nadeo
Guru wannabe
Ako ste riesili v tej 15ke tie 3 sekundy? Mam to prejdene, len som zvedavy na vase metody 
Zabavna a dobre spravena sutaz, tesim sa na dalsie levely.
-
audiotrack
VIP
kľudne si ďalšie vymysli, šablónu na nové levely nájdeš tu: http://audiotrack.hojko.com/levels/sablona.phps
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 0:53)
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 16:44)
pridaný level 16
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2010, 19:50)
Pribudla možnosť prezerať si užívateľské profily. Zo stránky riešiteľov teraz jednotlivé linky na nickoch nesmerujú na profily na hojko.com (tí čo ho mali prepojený) ale na profil na audiotrack.hojko.com kde sa zobrazujú prejdené levely, bonusy, stav či je užívateľ online, posledný prístup a niektoré iné informácie. V krátkej dobe pribudne možnosť meniť svoj profil (heslo, pridať a zmeniť email, hojko.com id, nastavovať možnosť zobrazovania v top riešiteľoch a iné)
Odkaz na svoj profil nájdete po prihlásení v hornom menu:
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 0:53)
ako vacsinu, js v gmNadeo napísal:Ako ste riesili v tej 15ke tie 3 sekundy? Mam to prejdene, len som zvedavy na vase metody
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 16:44)
pridaný level 16
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2010, 19:50)
Pribudla možnosť prezerať si užívateľské profily. Zo stránky riešiteľov teraz jednotlivé linky na nickoch nesmerujú na profily na hojko.com (tí čo ho mali prepojený) ale na profil na audiotrack.hojko.com kde sa zobrazujú prejdené levely, bonusy, stav či je užívateľ online, posledný prístup a niektoré iné informácie. V krátkej dobe pribudne možnosť meniť svoj profil (heslo, pridať a zmeniť email, hojko.com id, nastavovať možnosť zobrazovania v top riešiteľoch a iné)
Odkaz na svoj profil nájdete po prihlásení v hornom menu:
index | [prihlásený ako audiotrack] odhlásiť | tabuľka riešiteľov | kontakt
Hmmm
posledná aktivita: 30.11.-0001 v čase 00:00:00
posledná aktivita: 30.11.-0001 v čase 00:00:00
-
audiotrack
VIP
áno, pre tých čo sa ešte neprihlásili od tohto momentu
Doteraz som posledné prihlásenia nezaznamenával
Ze ma to nenapadlo. Inac, pekna praca, len tak dalej 
Do profilu by som pridal aj take info, ako je tu na hojku - icq, popr. do profilu kolonku "Programujem v jazykoch: ..."
Do profilu by som pridal aj take info, ako je tu na hojku - icq, popr. do profilu kolonku "Programujem v jazykoch: ..."
-
audiotrack
VIP
pridám, pridám
Chyba!
V profile (Mmartin) mam hviezdicku na 14 leveli, pricom som ho nepersiel. Presiel som 13 lvl, a na nom zas hviezdicku nemam. Tiez tam je lvl 17 v profile, vadafak?:))
V profile (Mmartin) mam hviezdicku na 14 leveli, pricom som ho nepersiel. Presiel som 13 lvl, a na nom zas hviezdicku nemam. Tiez tam je lvl 17 v profile, vadafak?:))
-
mirak2
Hardcore addict
podobne sarapaty v hviezdach mam aj ja v profile
zrejme ma premennu s levelom zvysenu o 1, preto to tak ukazuje...
-
audiotrack
VIP
pridaná možnosť nastaviť si ktorý jazyk na akej úrovni ovládate. Ak by ste chceli pridať taký čo tam nie je, stačí mi cez kontakt napísať (predmet zvoľte ako ostatné). Dorobil som aj možnosť zmeniť nick a heslo. Profily sú zatiaľ v beta verzii, ak budú nejaké chyby tak kľudne hláste tu, alebo cez kontaktný formulárSpoteny programator napísal:Ze ma to nenapadlo. Inac, pekna praca, len tak dalej
chyba s hviezdičkami v profile je opravená
Este by som pridal autologin, nebav ima stale sa prihlasovat 
-
audiotrack
VIP
aby si zase zabudol svoje heslo? 
Heh, nie, ale predsalen to bude jednoduchsie