PC stránky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

PC stránky

Príspevok od používateľa demovic_svk »

Dobrý deň, hľadám nejaké stránky o PC, niečo o zložení PC, navody na servis PC, atď. lebo by som chcel začať nejaký servis PC pre vlastnú potrebu aby som nemusel PC davat do servisu. Poznáte niečo také?

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2010, 16:14)
prosiim radte

//autoeditácia príspevku (23 Aug 2010, 20:51)
haaalooo plsss :cry:
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: PC stránky

Príspevok od používateľa h.olub »

demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

nic takeho som tam nenasiel ...ja by som chcel ci nahodou vy nieco nemate take uz overene :P
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Asi si to predstavuješ ako nejaký manuál od auta.. že čo napr. urobiť, ak Ti začne svietiť kontrolka od oleja. Taký návod si pri počítačoch neviem predstaviť.

Ak budeš mať nejaký problém, s ktorým si nebudeš vedieť rady a nebudeš s ním chcieť ísť do servisu, jednoducho navštív takéto fóra venujúce sa počítačom.. buď na tom fóre bude niekto s podobným problémom a budeš mať hneď riešenie..... alebo sa jednoducho opýtaš a niekto Ti ten návod dá.....
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No asi tak :P Ak chceš naozaj poskytovať nejaký ten servis, prečítaj si nejaké knihy o Hardware (na začiatok ti stačí v podstate hociaká pre pokročilých - teda aby tam bolo písané aj trocha viac ako "Toto je procesor.")
Po takomto niečom môžeš siahnuť po nejakej ďalšej HW knihe. Existujú také knihy, zaoberajúce sa tak-trochu aj servisom. Popri čítaniu by bodlo nejaký starý PC rozobrať a popozerať čo a ako (predsa len raz vidieť je lepšie ako 100x čítať) no a keď budeš vedieť čo a ako v PC funguje, budeš môcť poskytovať nejaký ten amatérsky servis :)

Ak by naozaj existovala príručka, s ktorou sa dá opraviť PC, tak by mal servis každý doma ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

brm to zhrnul excelentne.
Napísať odpoveď