nejde mi signal do monitora :(
nejde mi signal do monitora :(
takze zostavil som si komp maticna doska asus P5B-MX,procak Intel Celeron Dual Core E1200 1.6Ghz,1GB DDRAM2,grafika GF 7300GT PCIE,,,,najpr som mal zdroj z P4 a neslo,,,ventilatory sa tocili dioda signalizovala zapnutie no na monitor nesiel ziaden signal myslel som si ze je to v zdroji pretoze to bol iba 20pinovy,,kupil som 24pinovy zdroj,,no stale to iste,,,neviete v com by mohla byt chyba ?? skusal som aj napojit z integrovanej grafiky kedze tato maticna ju ma,,,hociako som to kombinoval aj tak neslo
dakujem
dakujem
Re: nejde mi signal do monitora :(
A nemas len pokazeny kabel?, mne ked dobre nedolieha kabel tak mi to vypisuje ze no signal ked ho tam lepsie pritlacim tak ide v pohode...pripadne skus iny monitor alebo tvoj monitor na inom kompe...capo552 napísal:takze zostavil som si komp maticna doska asus P5B-MX,procak Intel Celeron Dual Core E1200 1.6Ghz,1GB DDRAM2,grafika GF 7300GT PCIE,,,,najpr som mal zdroj z P4 a neslo,,,ventilatory sa tocili dioda signalizovala zapnutie no na monitor nesiel ziaden signal myslel som si ze je to v zdroji pretoze to bol iba 20pinovy,,kupil som 24pinovy zdroj,,no stale to iste,,,neviete v com by mohla byt chyba ?? skusal som aj napojit z integrovanej grafiky kedze tato maticna ju ma,,,hociako som to kombinoval aj tak neslo
dakujem
Pozri sa ešte na ledku HDD.. či disk pracuje, či sa snaží nabootovať systém. Ak niečo robí, chyba bude v grafike, ak ani disk nepracuje, že možno max. raz blikne, tak chyba bude niekde inde.
Skús ešte raz povyberať všetky komponenty zo skrinky a nanovo ich poskladať (mne to pri podobnom probléme pomohlo), nanovo povyťahovať káble a nanovo ich poriadne založiť. Ešte raz si pozri, či naozaj máš všetko správne zapojené.
Ak ani toto nepomôže, tak skús vyskúšať komponenty v inom kompe, ak budeš mať možnosť.. hlavne cpu, ram, základnú dosku, zdroj..
Ja osobne tipujem odpálenú dosku alebo ramku..
Skús ešte raz povyberať všetky komponenty zo skrinky a nanovo ich poskladať (mne to pri podobnom probléme pomohlo), nanovo povyťahovať káble a nanovo ich poriadne založiť. Ešte raz si pozri, či naozaj máš všetko správne zapojené.
Ak ani toto nepomôže, tak skús vyskúšať komponenty v inom kompe, ak budeš mať možnosť.. hlavne cpu, ram, základnú dosku, zdroj..
Ja osobne tipujem odpálenú dosku alebo ramku..
-
Lord ANAKIN
Professional
oprasim tuto staru temu ...
u mna je problem velmi podobny ale s tym ze pocitac to zacal robit az ked som chcel oskusat novy zdroj - corsair HX1000W ...
normalne pocitac ide ale ked napojim tento zdroj tak preblikne klavesnica ked ho zapnem vzadu , stlacim tlaciko power , nabhnu ventilatory vsetky ale monitor nema signal ....
ide o nieco starsi pocitac , skor velmi starsi, napajanie ma 20pin a nic viac ...
zapojim stary zdroj a ide vsetko ako ma ... tak som s toho jelen .... chcel som odskusat zdroj no tento vysledok sa mi velmi nepacil .... je mozne ze ma taky maly odber ze moze fungovat nekorektne alebo kde moze byt chyba ? je to kupovany zdroj z ruky a stal pekne peniaze takze by som bol rad keby isiel a keby ked ho napojim na zostavu do ktorej je original kupovany nieco neodpalil ....
dakujem za kazdu radu ...
u mna je problem velmi podobny ale s tym ze pocitac to zacal robit az ked som chcel oskusat novy zdroj - corsair HX1000W ...
normalne pocitac ide ale ked napojim tento zdroj tak preblikne klavesnica ked ho zapnem vzadu , stlacim tlaciko power , nabhnu ventilatory vsetky ale monitor nema signal ....
ide o nieco starsi pocitac , skor velmi starsi, napajanie ma 20pin a nic viac ...
zapojim stary zdroj a ide vsetko ako ma ... tak som s toho jelen .... chcel som odskusat zdroj no tento vysledok sa mi velmi nepacil .... je mozne ze ma taky maly odber ze moze fungovat nekorektne alebo kde moze byt chyba ? je to kupovany zdroj z ruky a stal pekne peniaze takze by som bol rad keby isiel a keby ked ho napojim na zostavu do ktorej je original kupovany nieco neodpalil ....
dakujem za kazdu radu ...
-
Lord ANAKIN
Professional
zdravim... zhorel mi rezistor v zdroji a tak som kupil druhy lenze ten stary mal 20 pinov a ten novy mal tiez 20 pinov a este k tomu pripojitelne dalsie 4 piny tek som ho zapojil a ked som sputil pocitac tak klavesnica nesvietila a monitor nic neukazoval... v com bude problem? v tom zdroji???
ventilátory sa ti roztočili?? ..skús preveriť či si pozapájal všetko
samozrejme vsetky sa tocia a na zakladovej doske nemam ani kusok kde by sa dalo nieco este napojit
grafická kartra nemá prídavné napájanie???
nie nema je to starsi typ
tak skús buď inú grafiku ..alebo si skús od niekoho ešte požičať iný zdroj a vyskúšaj to
teraz ej v oprave oni povedia v com je asi chyba