Dobry den
Prosil by som o radu ak by niekto vedel
Nejak ma zaujala strazna sluzba a preto by som sa chcel opytat co je potrebne aby si clovek mohol otvorit straznu sluzbu ? treba nato vysoku skolu bezpecnosti ci ako sa vola, alebo staci iba kurz SBS ???
SBS - zivnost
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: SBS - zivnost
SBS je podla osobitneho predpisu, takze si skus pozriet napriklad zakon o poskytovani sluzieb v oblasti sukromnej bezpecnosti. Povolenie vydava krajske riaditelstvo PZ.
Neverim tomu, ze Google ti nedokaze v tomto pomoct.
Neverim tomu, ze Google ti nedokaze v tomto pomoct.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
koho chces dnes oslovit SBSkou, ked ich je jak nasranych ?

nebud blby s jednou obyvackovou sbskou svet neoslnis, radsej sa skus dostat ako zamestnanec k tym renomovanym, ktore uz su v odbore zauzite
alebo nejaku oslov, spravis "pobocku". Mas meno a nepotrebujes licencie.. Peniaze z vynosu poriesis v zmluve..
a len tak z hlavy niekto poradit nevie, zaujima ma len ta jedna otazka
Na prevádzkovanie bezpečnostnej služby potrebuješ preukaz odbornej spôsobilosti "P" (prevádzkovateľ)... Treba spraviť testy pred komisiou z Ministerstva vnútra. Na prevádzkovanie strážnej služby stačí ako vzdelanie maturita, na prevádzkovanie detektívnej činnosti aj VŠ vzdelanie (právnické alebo z oblasti bezpečnosti), poprípade prax v ozbrojených zložkách (Polícia, Vojsko, Bachari alebo spravodajská služba).... Podrobnosti v zákone 473/2005 Z.z.....
A aby som nezabudol.... alfa-omega je v bezúhonnosti a spoľahlivosti toho, čo chce SBS prevádzkovať.... Teda, ak bol človek za niečo právoplatne odsúdený, tak môže porád zabudnúť.....
A aby som nezabudol.... alfa-omega je v bezúhonnosti a spoľahlivosti toho, čo chce SBS prevádzkovať.... Teda, ak bol človek za niečo právoplatne odsúdený, tak môže porád zabudnúť.....
Pinhead: vrela vdaka 
ale v tom zakone pod Vzdelanim pise ze clovek musi mat dokoncenu strednu skolu, potom za 2, ze ziskal vysokoskolske vzdelanie alebo ma 10 rokov prax, tak ako to ze staci stredna skola ?
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 23:58)
nikto nevie odpoved na moju otazku ?
alebo nejaky odkaz ???
pls ziadne OT len ta otazka ma zaujima
ale v tom zakone pod Vzdelanim pise ze clovek musi mat dokoncenu strednu skolu, potom za 2, ze ziskal vysokoskolske vzdelanie alebo ma 10 rokov prax, tak ako to ze staci stredna skola ?
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 23:58)
nikto nevie odpoved na moju otazku ?
alebo nejaky odkaz ???
pls ziadne OT len ta otazka ma zaujima