Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
btw kde je vela CZ/SVK hráčov to už potom nieje normálny realm sorry 
heh..no kde je nejaka vacsia komunita
je tu niekto kto by chcel ist na ofik a chtel by mat zvysene expenie cez recriut the friend? v pripade zaujmu napiste mi do sukromnej spravy mail
na servery je vela slovakov a cechov
-
xH4wK
alebo mne tiezbulo napísal:je tu niekto kto by chcel ist na ofik a chtel by mat zvysene expenie cez recriut the friend? v pripade zaujmu napiste mi do sukromnej spravy mail
... hram na serveri kde je druha najvacsia komunita cechov a slovakov - Burning Blade ...
-
Wishmaster
Medium Professional
Mas regnutu adresu mimo cz/sk? Pretoze cz/sk to neberie..bulo napísal:je tu niekto kto by chcel ist na ofik a chtel by mat zvysene expenie cez recriut the friend? v pripade zaujmu napiste mi do sukromnej spravy mail
Kód: Vybrať všetko
http://www.wow-europe.com/en/info/faq/recruitafriend.htmlAre all players eligible to "Recruit-A-Friend"?
Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to "Recruit-A-Friend": Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Latvia, Lithuania, the Netherlands, UK, Ukraine, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Russia and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with twenty referrals from the "Recruit-A-Friend" currently pending, are ineligible.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
este aj ukrajinci a lotysi to maju a my nie :S
-
aughostino
Medium Professional
mam taku zaujimavu otazocku:
da sa nejak zabranit pristup na server? resp. existuje nejake obmedzenie?
vysvetlim: brata tato hra tak pochytila ze sa ju zacal hravat od obeda az do rana nasl. dna (do obeda spi), dalo by sa nejak v routri (Dlink dir 600) zabanovat pristup na IP servra, alebo nejaky iny sposob ako to obmedzit? dohovarat som sa mu to pokusal, ale bezvysledne, dokonca aj rodicia su z toho zufali, ide mi hlavne o to aby som sa cez den obcas dostal na PC aj ja s rodicmi... uz mi to fakt lezie na nervy
da sa nejak zabranit pristup na server? resp. existuje nejake obmedzenie?
vysvetlim: brata tato hra tak pochytila ze sa ju zacal hravat od obeda az do rana nasl. dna (do obeda spi), dalo by sa nejak v routri (Dlink dir 600) zabanovat pristup na IP servra, alebo nejaky iny sposob ako to obmedzit? dohovarat som sa mu to pokusal, ale bezvysledne, dokonca aj rodicia su z toho zufali, ide mi hlavne o to aby som sa cez den obcas dostal na PC aj ja s rodicmi... uz mi to fakt lezie na nervy
-
aughostino
Medium Professional
asi myslis prihlasovacie heslo na hraci server, bohuzial ja ho nepoznam, ja tuto hru nehravam tak neviem ani prihlasovacie udaje
-
Hotwire
Addict
tak heslo na pc
-
aughostino
Medium Professional
to mi velmi nepomoze kedze mame kazdy vo wine vytvoreny svoj profil a navyse on PC potrebuje do skoly...
-
Hotwire
Addict
tak ho odtial proste vyhod ked potrebujes, takisto tvoji rodicia, mi nevrav ze nejaky zasran vas tam vsetkych terorizuje...
Stopnúť trvalý príkaz s banky 
-
aughostino
Medium Professional
rovno napiste ze sa to v routri zablokovat neda a hotovo 
//aj tak som sa nic nedozvedel
//aj tak som sa nic nedozvedel
-
Hotwire
Addict
ked bude zly tak mu daj zozadu taky ambush kuchynskym nozom ze lahne na jeden crit 
Dobre by bolo aby si nám povedal či hraje na obyčajnom freečku alebo na platenom offi. V tom druhom prípade to budeš mať jednoduchšie, stopneš platbu v banke (za hru platíš mesačne). V prvom prípade si musíš zistiť server na akom hraje. Myslím, že v jednom txt súbore by mala byť IP adresa servera (neviem určite)...
hľadaj v zložke World of Warcraft -> Data -> EnGB (alebo EnUS) -> realmist.txt (alebo iná koncovka, otvoríš v hocijakom editore)
hľadaj v zložke World of Warcraft -> Data -> EnGB (alebo EnUS) -> realmist.txt (alebo iná koncovka, otvoríš v hocijakom editore)
http://www.wowhead.com/item=2225 no neviem neviemSchYzo napísal:ked bude zly tak mu daj zozadu taky ambush kuchynskym nozom ze lahne na jeden crit
-
Hotwire
Addict
ked chalan na sebe nema ziaden armor, maximalne nejake to tricko tak by to malo stacit 
Tak to hej
ale musis zasadit dobre mierenu ranu
//Ako mozem vyuzit free migraciu? nejde mi to
//Ako mozem vyuzit free migraciu? nejde mi to