Toyota Avensis Combi 2.2 D-Cat D4D Navigacia

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Toyota Avensis Combi 2.2 D-Cat D4D Navigacia

Príspevok od používateľa deaddy »

Mapu sme officialne nemohli zohant v ziadnom Toyota shope... mame len DVD na Europu ale to neni cela urcita cast zapadnej tam tusim je a hladal by som predovsetkym slovensku mapu... aj ked kazda mapa sa hodi...
neviete kde by som to mohol zohnat?
Ďakujem
rullezs
Novice
Novice

Re: Toyota Avensis Combi 2.2 D-Cat D4D Navigacia

Príspevok od používateľa rullezs »

deaddy napísal:Mapu sme officialne nemohli zohant v ziadnom Toyota shope... mame len DVD na Europu ale to neni cela urcita cast zapadnej tam tusim je a hladal by som predovsetkym slovensku mapu... aj ked kazda mapa sa hodi...
neviete kde by som to mohol zohnat?
Ďakujem

Zdravim, mam rovnaky problem ako ty, auto kupovane v zapadnej europe a mapy na poskytnutom CD/DVD su len pre vychodnu europu a cast strednej europy (bez SR) co ma celkom trapi. S problemom si sa podla pridania tvojeho prispevku si sa stretol a riesil ho uz davnejsie, preto moja otazocka, ze ci si nasiel nejake riesenie a ak ano, ze ci by si sa on nepodelil.. ? dakujem..
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deaddy »

no bol som na dakych forach ale uz neviem ako presne to je ked nemas original dvd a pouzivame navigaciu tomtom takze asi tak :)
rullezs
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rullezs »

deaddy napísal:no bol som na dakych forach ale uz neviem ako presne to je ked nemas original dvd a pouzivame navigaciu tomtom takze asi tak :)

Takze ste nasli alernativu.. ;) kazdopadne dakujem za reakciu..
Napísať odpoveď