Windows XP SP3 Aktivacia
-
pakrobolgari
Light Expert
Windows XP SP3 Aktivacia
Zdravim mam tu vazny problem..vcera som pozicaval HDD do druheho PC ktory bezal na Win 7 a ked sa mi vratil nesiel mi uz spustit v normalnom rezime iba v Nudzovom (Safe mode) takze som musel dat registre na obnovenie systemu s casu kedy HDD nebol este vybrany..vsetko uz fungovalo ale co sa stalo XP chce odomna aktivaciu Windowsu cez internet ale internet nejde pripojit a v nudzovom rezime nastavit siet mi nejde..takze jedine ako sa do windowsu dostanem je cez nudzovy rezim nemozem ist na internet nic..skusal som rozne cracky Legalizatori na zmenu cdkey aj ten ktory napisalo ako sucessfuly ze je dobry nefungoval mam pochybnosti ci sa to da vobec cez nudzovy nastavit a aj ked ci to nakonec neni treba aktivovat cez ten microsoft ale to je smola kedze siet mi nanajde ale to pochybujem..vie mi tu niekdo pomoct kdo mam v tomto prehlad a vyzna sa?budem vdacny..
Re: Windows XP SP3 Aktivacia
a neskusal si zalohovat data a preinstalovat windows?pripadne mozes skusit v nudzovom rezime spustit dajaky antivir a prescanovat pc...
-
pakrobolgari
Light Expert
resintal windowsu je prave to co nechcem ale ked nic ine neostane budem muset asi spravit zrovna to..len dlho som neinstaloval tak sa nechcem do toho pustat a doje*** nieco..aka je sanca zze ked dam preskenovat pc s esetom tak to pojde?
neviem,ale mohol ten hdd dostat nejaky virus,a ked to dobre viem virusy sa nespustaju v nudzovom rezime,a ty pc spustis len v nudzovom rezime...
-
pakrobolgari
Light Expert
viesco uz bootujem xp s cd zatial skusam len repair uvidim ako to dopadne ked tak zalohujem disky a uvidim ako to dopadne
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
a aktivacia ide len cez net? nemozes vybrat aktivovat cez telefon?