Opat bitka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
halabaster
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Opat bitka

Príspevok od používateľa halabaster »

Tu uz nejde o to, ci ju ziska alebo neziska spat. Ide skor o vybitie si zlosti a ponizenia a inych negativnych pocitov s tym spojenych.
Ja by som si nikdy nezacal so ziadnou zadanou. Podla mna je to bezcharakterne. Pockal by som kym sa pekne rozide s terajsim a az potom by som zacal jednat.
Ktovie ci to co urobila teraz, neurobi aj v buducnosti a ci ty potom nebudes chciet bit jej noveho priatela :P
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

halabaster napísal:Tu uz nejde o to, ci ju ziska alebo neziska spat. Ide skor o vybitie si zlosti a ponizenia a inych negativnych pocitov s tym spojenych.
Ja by som si nikdy nezacal so ziadnou zadanou. Podla mna je to bezcharakterne. Pockal by som kym sa pekne rozide s terajsim a az potom by som zacal jednat.
Ktovie ci to co urobila teraz, neurobi aj v buducnosti a ci ty potom nebudes chciet byt jej noveho priatela :P
Tak poznám chlapa čo si kúpil ženu od bývalého frajera za fľašu rumu, ale byt za frajerku je už silná káva :D
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

videl si niekedy co dokaze teleskop ???? a moze to byt aj chuck norris teleskopicky obusok mozes pouzit v sebaobrane ... Len ci potom po tebe neposle cely kickboxersky krúžok :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

skús niečo poriešiť s qwertym, on je momentálne vládca galaxie
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

playerSC napísal:videl si niekedy co dokaze teleskop ???? a moze to byt aj chuck norris teleskopicky obusok mozes pouzit v sebaobrane ... Len ci potom po tebe neposle cely kickboxersky krúžok :?
Keď ma dotyčný naložené v gatiach, tak ani teleskop mu nepomôže... Podľa mňa je ten jej bývalý ďalší z tých násťročných frajerov, ktorí chodili snáď na každé bojové umenie a doma majú xy pohárov zo súťaží. To že sa mu vyhýbaš a snažíš sa to riešiť ináč mu len nahrávaš do kariet. Ukáž že niesi žiaden sráč a pekne si s ním dohodni "termín". Veď si písal že ti za to tá baba stojí, či?
(samozrejme si nezabudni do vrecka hodiť nejaké veci v prípade núdze, ale radšej nič ostré :) )

//opak :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Pockal by som kym sa pekne rozide s terajsim a az potom by som zacal jednat.
Nie vzdy funguje, zlost si moze vybit aj potom, ze rozchod koli nemu.
Ja som ti pisal, mal si ju smyknut a ne sa trepat do vztahu, nac je to dobre v tvojom veku :D sak prides na to.. :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Adry napísal:Keď ma dotyčný naložené v gatiach, tak ani teleskop mu nepomôže...
Ešte by mu ho chudákovi zobral a začal ho s ním tĺcť.. :D
Adry
Light Professional
Light Professional

To isté som mal namysli :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ako v stredoveku : Kto zvitazi v boji, ziska ruku princeznej :? Ak mas nejaku CEST, tak by si sa postavil aj 150 kg sumo bojovnikovi, a ked Ta zbije... co uz. Trebalo mysliet skor na taketo veci....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako stale sa najdu holky, ktorym lichoti, ked sa za ne chalan pobije, no vacsina uz je natolko civilizovana, ze si vazi skor ked ich napadnik dokaze nasiliu predist a "supera" strcit do vrecka skor svojim intelektom a diplomaciou... tak zapni rozum ak daky mas a skus to vyriesit bez krvi....
Adry
Light Professional
Light Professional

To radšej nie, zavolá zeleným a pred dievčinou sa ešte viac strápni :)
Lilith
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lilith »

Nič nerieš. Nech si tá baba vyrieši vzťah s ním. Pošle ho kade ľahsie, keď ju bude otravovať tak nech dá trestné oznámenie. Si sprostý, že sa miešaš do vzťahu iných. Keby ťa naozaj mala rada tak to veľmi rýchlo vyrieši s tým bývalým. Ak to nerieši, tak jej asi na tebe až tak veľmi nezáleží a nechce sa s ním rozísť.

Všetky ostatné možnosti sa dajú riešiť.

Navrhoval by som tento postup:
1, musí sa s ním tá baba rozísť
2, musí mu dať najavo, že si nepraje aby ju viac kontaktoval

Keď to nebude chcieť akceptovať, tak treba podniknúť ďalšie kroky. Prestať ho kontaktovať. Kompletná ignorácia z jej strany voči jeho osobe. Ak jej nedá pokoj tak chlapec má problém.

Ak sa s ním bojí rozísť lebo je z neho posr*tá od strachu tak to môže byť klasifikované ako psychické týranie. Riešenie: podať trestné oznámenie za týranie § 208, zákon č. 300/2005 Z. z. (aspoň jedna z týchto podmienok musí byť splnená: pohŕdavé zaobchádzanie, neustálym sledovanie, vyhrážanie, vyvolávanie strachu alebo stresu, násilná izolácia, citové vydieranie alebo iným správaním, ktoré ohrozuje jej fyzické alebo psychické zdravie alebo obmedzuje jej bezpečnosť) (od 7 do 15 rokov basy)

Ak vstupi k nej domov tak ho môže udať za porušovanie domovej slobody § 194, zákon č. 300/2005 Z. z. (do 3 rokov basy)... , ani polícia alebo exekútor si nedovolí vstúpiť na pozemok bez súdneho rozhodnutia alebo pokynom od prokurátora.
Tak isto ho môže obviniť z obmedzovania osobnej slobody § 183 bod 1-2, zákon č. 300/2005 Z. z. (do 3 rokov basy).

Ked ta zbije tak podaj trestne oznámenie, § 123 bod 2, zákon č. 300/2005 Z. z. (6 mesiacov - 2 roky pri "ľahkom poranení", pri ťažkej ujme 4-10 rokov)

Keď "má" kontakty na polícii... tak to nič nevyrieši. Toto bude riešiť vyšetrovateľ. Akonáhle niekto pozastaví vyšetrovanie tak ty do 3 dní musíš podať sťažnosť, že s tým nesúhlasíš. Keď to vyšetrovatel urobí znova, tak to podaj na prokuratúru. Prokuratúra zadá vyšetrovateľovi nové úlohy, ktoré bude musieť prešetriť. Keď sa to znovu zastaví, tak to podaj na generálnu prokuratúru. Kontakty na polícii mu budú prd platné keď to bude na prokuratúre. To, že jeho dedko bol kedysi policajt za komunistov nič neznamená. Akonáhle bude mať na sebe dve nezávisle trestné oznámenia tak z toho sa chlapec nepozviecha.

Koniec koncov, teraz si ty posr*tý z neho. Akonáhle bude mať on na krku trestné oznámenia, tak bude on posr*tý z teba a nedovolí si nič. Keď ti bude ešte vyhrážať, tak na neho daj ďalšie trestné oznámenie § 208, zákon č. 300/2005 Z. z za vyhrážanie. Mať na sebe viacej trestných oznámení nie je žiadna sranda. Keby len jedno prešlo, tak chlapec má po chlebe. Chlapec sa veľmi rýchlo uvedomí, že takto to nejde a nežijeme v štáte plných 17-ročných faganov na steroidoch ktorí rozmýšlajú pen*som a jeho nafúknuté ego rýchlo spľasne. Mimochodom nerozmýšlaš tak aj ty?

Aj tak si spr*stý, že to riešiš.
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

môj a to si odkiaľ odpísal z nemeckého trestného zákonníku ? Za bitku 6 mesiacov - 2 roky basy ? Minulý rok ma rozje*ali 3 fetaci pričom mi zlomily nohu teda kosť pri narte išiel som v ten večer este ku fízlom lebo s tou nohou sa dalo chodiť a aj ich chytili a pýtam sa fízla že čo z toho budú mať a on že donesú ich na stanicu ja budem musieť zoči voči im povedať že áno to sú oni a potom dostanú len zápis tak som sa vysral na to a neriešil to ďalej lebo ty idioti boli schopný všetkého poznám ich a presne som povedal aj mená tak asi tak to funguje na slovensku ;)
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Vyhrážky sú, boli a budú. Skús sa mu vyhýbať a ono ho to hádam prejde. Ak sa náhodou stretnete a k niečomu príde tak ten kaser je dobrá voľba hlavne, keď sa dajú kúpiť aj take, ktoré majú zásah aj na 3-4 metre. Za ďalšie si uvedom, že keď robí kick-box tak sním neboxujem sakra ale snažím sa ho zvaliť na zem a tam hadam dako prežiješ. Ak ťa nahodou zmastí ako psa choď do nemocnice si to dať ošetriť spísať od doktora zranenie a podať trestné oznámenie, ak sa mu to aj prepečie tak myslím, že v 17 rokoch má ťažko známosti na polícii a kto má známosti na polícii bude možno dáky jeho rodinný člen, ak dáke sú a určite ho nebude podporovať v tomto ale mu dohovorí a ak sa to bude opakovať kľudne podaj ďalšie oznámenie a ďalšie, poprípade tvoji rodičia tiež môžu podať trestné oznámenie, a keď tam budem mať chlapec 5 trestných oznámení na seba už to nebude len náhoda a jeho rodičia nebudú veru vôbec nadšený zo synčeka.

halabaster napísal:Tu uz nejde o to, ci ju ziska alebo neziska spat. Ide skor o vybitie si zlosti a ponizenia a inych negativnych pocitov s tym spojenych.
Ktovie ci to co urobila teraz, neurobi aj v buducnosti a ci ty potom nebudes chciet bit jej noveho priatela :P
Keď sa nad tým zamyslíš tak je to hlavne jej chyba, že nemá niečo poriešené a hľadá inde. Daktoré ženy si potrebujú niečo kompenzovať a cítiť, že sú žiadané a potom sa jedného pekného rána zobudí a zistí, že dopadol tak isto ako jeho predchodza.

playerSC napísal:môj a to si odkiaľ odpísal z nemeckého trestného zákonníku ? Za bitku 6 mesiacov - 2 roky basy ? Minulý rok ma rozje*ali 3 fetaci pričom mi zlomily nohu teda kosť pri narte išiel som v ten večer este ku fízlom lebo s tou nohou sa dalo chodiť a aj ich chytili a pýtam sa fízla že čo z toho budú mať a on že donesú ich na stanicu ja budem musieť zoči voči im povedať že áno to sú oni a potom dostanú len zápis tak som sa vysral na to a neriešil to ďalej lebo ty idioti boli schopný všetkého poznám ich a presne som povedal aj mená tak asi tak to funguje na slovensku ;)
Ja tomu hovorím dvojitý meter. Keď je bitka môže to kvalifikovať asi aj ako výtržnosť aj ako ublíženie na zdravý, ale jedno je myslím priestupok a jedno trestný čin takže až tak jedno to nie je. Navyše dokazovanie systémom, oni ma napadli a oni traja budú tvrdiť, že ty si ich napadol prvý a oni sa len bránili je zložité lebo 3 vs. 1 je zlý pomer a na základe prezumcie neviny, ty musíš dokázať, že áno oni urobil to a to a pokiaľ to nedokážeš dostatočne podložiť oni sa na teba budú usmievať. Aby sa dostali pred súd muselo by sa začať vyšetrovanie a jedine súd im môže niečo urobiť. Zároveň ak nie sú dôkazy tak vyšetrovateľ ani nezačne trestné stíhanie osoby, takže by to zrejme skončilo zápisom ako vravel ten policajt. Hold život je riadna sviňa.
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

Kúp si kaser a máš po probléme alebo elektrický paralizér.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Napíšem teraz OT kedže neviem či sa oplatí kvôli tomu zakladať novú tému... (zakladateľ témy tu už dlhšie aj tak nebol...)

Včera som si šiel vybaviť preukaz na SAD... a v meste 3 dievčatá (okolo 16-17) fackali nejakého chalana, preto by ma zaujímalo ako by ste sa vy ktomu postavili/zachovali.

Ja na ZŠ som mal podobný problém (bili sa 2ve dievčatá) ja somm pomohol svojej spolužiačke (nie bitka) len som so spolužiačkou odišiel preč... a tá druhá dostala "fantu" že zbije zato mňa :D A kedže ženy nebijem, a už vôbec nie keď je o 3 roky mladšia tak som radšej vždy utiekol :D Ako by si ste to riešili vy ? :) (Len tak ma napadlo, pretože mal som jej chuť vlepiť aspoň vychovnú... tak ma neukamenujte)
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Vzoprel by som sa násiliu, slovne by som povedal, aby sa babenky zdekovali alebo to skončí horšie... mimochodom možno toho chalana fackovali zaslúžené, musiš odhadnúť situáciu kedy treba zasiahnuť do konfliktu :wink:.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

už som niečo také zažil, keď sa ženská pokúšala ma udrieť. Jednoducho som jej trochu silnejšie chytil ruku ktorou sa ma snažila udrieť a odsotil som ju ďalej od seba. Hneď videla, že to nemá cenu a aj keď som jej nič nespravil, zahrala sa na citlivku, rozplakala a odišla preč.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

so zenskou je to vzdy velmi neprijemne, je rozdiel dostat facku ked cloveku nieco ujde ale netreba to s tou gentlemanskostou prehanat, ked sa snazi udriet chytit ruku, alebo to odblokovat a snazit sa jej dohovorit, ked je vyslovene v amoku chytit obe ruky pripadne ju silno "objat" kym sa neukludni a dufat ze nepohryzie, neviem si predstavit ze by som zenu udrel(pokial by ma vyslovene neprepadla, ale komu sa to uz stalo?), ale nechat sa mlatit zasa netreba
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Takéto témy mám najradšej :lol: , dúfam, že sa týpek ešte ozve ako story pokračuje (ak teda už neleží niekde na áre).

Jeden môj kamoš je celkom kurevník a rád "loví" ženské. Samozrejme, prišiel na psa mráz a na lyžiarskom kurze si vytipoval akúsi dievčinku, avšak, tá bola zadaná. Samozrejme, sprostá ako kýbel gytu, určite si nechala nahučať do hlavy ružové rečičky a už boli spolu na izbe. Ale čo sa nestalo, došiel týpek, spravil baci baci a kamoš išiel spokojný s rozbitým nosom a papuľou preč, ako spráskaný pes.

A tak to má byť. :wink: :uvodzovky:
Napísať odpoveď