nemam psychologa...zatial

studujem psychologiu...tak isto ako zdravie cloveka to fyzicke, nie je stabilna zalezitost...tak ani psychicke zdravie nie je stale...clovek je ziva osoba, na to treba mysliet...rychlo sa moze zmenit stav cloveka...
ked zbrojny pas dostal, tak mozno bol v poriadku, ale ked vcera dokazal nieco take urobit, tak podla mna rozhodne nebol v poriadku...
no a tie psychologicke testy si budu samozrejme v plnej vyske platit ludia, co chcu mat zbrane...zbrane su draha zalezitost, ked maju peniaze na zbrane, udrzbu, municiu...tak budu mat prachy aj na psychologicky test raz rocne...
no a to ze u policajtov je tiez taka biedna situacia, je este zarazajucejsie...a mame co vylepsovat...
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 21:28)
GothaR napísal:
Tam sa totiz ludia neboja pisat taketo veci, kedze anonymita je velka.
ludia si len myslia, ze su v anonymite...keby som podal trestne oznamenie, na toho co sa mi a mojej rodine vyhrazal smrtou dnes...tak neni problem zistit cez ten portal z akej IP sa tam clovek prihlasuje a cez providera na koho ta zmluva je...keby sme zili v pravnom state, tak aj z takehoto vyhrazania sa vysudim nemale peniaze, minimalne trestne stihanie pre toho co sa mi vyhrazal...
zial, tie diskusie casto odrazaju skutocny stav slovenskej verejnosti...nechcem byt zly...ale Slovaci su strasne divny narod, tolko odbornikov co u nas je...vieme o niecom totalne prd, ale aj tak mame potrebu sa ku vsetkemu vyjadrit a komentovat to casto silne negativnymi predsudkami a urazkami...uz davno sme mali byt svetova vedecka velmoc, ked je u nas tolko odbornikov...najma tych krcmovych...
ja ked o niecom nic neviem, tak aspon mlcim...a idem si nejake informacie o tom nastudovat (nie z bulvarnych medii)...takto sa ale vacsina slovakov nesprava...