Prepísanie dokumentu
Prepísanie dokumentu
ako sa dá uložiť prepísaný dokument, ktorý sa nachádza napríklad v zložke nejakej hry? keď som dnes prepisoval dokument v textovom editore, a chcel som ho uložiť, tak to bolo zamietnuté s tým, že odo mňa chcelo oprávnenie správcu. ale ja som jediný užívateľ na počítači, tak neviem, čo s tým. mám Win 7 Ultimate 64bit
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prepísanie dokumentu
Pouzijes ucet administratora, pripadne vypnes UAC v ovladacom paneli.
-
weroro
Flash coder
Jedno z riešení je nainštalovať si Total Commander. Tento tvoj dokument skopírovať cez Total Commander do tvojho umiestnenia a po výzve, že na to má právo iba administrátor klikneš na tlačidlo, že to ideš kopírovať ako administrátor. Mne to tak funguje všade. Aj na PC kde som iba Guest 
čo je UAC?hojko napísal:Pouzijes ucet administratora, pripadne vypnes UAC v ovladacom paneli.
-
weroro
Flash coder
User Account Control
nefunguje to. a ako mám použiť účet administrátora? nechcem dávať takéto blbé otázky, ale v týchto veciach som lama
-
weroro
Flash coder
To neviem ako Hojko myslel, takže neporadím.......Total Commander si skúšal?
práve ho skúšam. ako som spomínal, nevyznám sa veľmi v takýchto veciach, tak že s tým trochu experimentujem, lebo neviem, ako si to s tým TC presne myslel, tak že skúšam
-
weroro
Flash coder
V ľavom okne v TC budeš mať zložku, do ktorej chceš kopírovať, v pravom okne budeš mať zložku, v ktorej je súbor, ktorý chceš kopírovať. Klikneš pravým tlačidlom myši na ten súbor, čo chceš kopírovať (označíš ho - bude červený), potom už len stlač klávesu F5. Vyhodí ti tabuľku, že kopírovanie nie je povolené a budeš mať na výber dve možnosti. „Ako administrátor“ – „Prerušiť“. Ty klikni na „Ako Administrátor“.
-
hojko
Site Admin
Snajper2: Vypol si UAC a restartoval si pocitac, ked pises, ze to nefunguje???