obranny reflex
obranny reflex
Zdravim,
moc na fora nepisem a ak pisem tak nie aby som ziadal o radu, ale tento krat by sa mi nejaka vazne hodila. Dal som sa dokopy s dievcatom, boli sme spolu skoro 3 mesiace (viem, nie dlho ale aj tak) a vsetko bolo vynikajuce. Ale potom sa zacala odcudzovat, najprv som to pripisoval jej vytazenosti, mala toho vela, casu mala malo, ale nieco mi tam nesedelo. Nechcela sa stretavat, nieco sa s nou dialo a trvalo to iba tyzden-dva a bolo to uz zle. Ona presla jednym dlhodobym vztahom, ktory neskoncil stastne a odvtedy si nikoho nepripustila k telu, az na mna. Bol som z toho stastny, ale nejak som moc nejaku buducnost alebo nieco neriesil, nechaval som tomu volny priebeh. Zdalo sa mi to neskutocne okamzite ked jeden tyzden sme na tom boli vynikajuco a druhy si ma uz vobec nepripustala k telu a bolo to vidiet vo vsetkom, aj ked sa to snazila nedavat najavo. Sadli sme si, porozpravali, nakoniec som zistil ze sa boji, boji sa vztahu, boji sa ze sa na mna prilis naviaze a zacala si okolo seba stavat mur, taky jej obranny reflex. A ja neviem co s tym, ona sa boji a nechce ho dat dole, ja som si bohuzial az teraz uvedomil ze som sa do nej medzicasom stihol zalubit a nechcem ju nechat ist. Keby ma prestala mat rada, keby som nieco zle spravil alebo nieco podobne tak by som to dokazal mozno prekusnut, ale ona ma rada, vlastne aj viac ako to. Chcem ten vztah zachranit, viem ze je tam sanca, sama to este neukoncila, riesime to uz chvilu a napriek tomu stale nevieme najst vychodisko a mne dochadzaju napady. Ona sa najviac boji toho ze by mi mohla zacat ublizovat ked sa budem snazit ten mur strhnut a to nechce. Ak mate niekto nejake skusenosti s tym, s tym ako to prekonat tak prosim pomozte, kazdu radu si cenim. Dakujem
moc na fora nepisem a ak pisem tak nie aby som ziadal o radu, ale tento krat by sa mi nejaka vazne hodila. Dal som sa dokopy s dievcatom, boli sme spolu skoro 3 mesiace (viem, nie dlho ale aj tak) a vsetko bolo vynikajuce. Ale potom sa zacala odcudzovat, najprv som to pripisoval jej vytazenosti, mala toho vela, casu mala malo, ale nieco mi tam nesedelo. Nechcela sa stretavat, nieco sa s nou dialo a trvalo to iba tyzden-dva a bolo to uz zle. Ona presla jednym dlhodobym vztahom, ktory neskoncil stastne a odvtedy si nikoho nepripustila k telu, az na mna. Bol som z toho stastny, ale nejak som moc nejaku buducnost alebo nieco neriesil, nechaval som tomu volny priebeh. Zdalo sa mi to neskutocne okamzite ked jeden tyzden sme na tom boli vynikajuco a druhy si ma uz vobec nepripustala k telu a bolo to vidiet vo vsetkom, aj ked sa to snazila nedavat najavo. Sadli sme si, porozpravali, nakoniec som zistil ze sa boji, boji sa vztahu, boji sa ze sa na mna prilis naviaze a zacala si okolo seba stavat mur, taky jej obranny reflex. A ja neviem co s tym, ona sa boji a nechce ho dat dole, ja som si bohuzial az teraz uvedomil ze som sa do nej medzicasom stihol zalubit a nechcem ju nechat ist. Keby ma prestala mat rada, keby som nieco zle spravil alebo nieco podobne tak by som to dokazal mozno prekusnut, ale ona ma rada, vlastne aj viac ako to. Chcem ten vztah zachranit, viem ze je tam sanca, sama to este neukoncila, riesime to uz chvilu a napriek tomu stale nevieme najst vychodisko a mne dochadzaju napady. Ona sa najviac boji toho ze by mi mohla zacat ublizovat ked sa budem snazit ten mur strhnut a to nechce. Ak mate niekto nejake skusenosti s tym, s tym ako to prekonat tak prosim pomozte, kazdu radu si cenim. Dakujem
Re: obranny reflex
ten mur sa da prekonat, ale asi len tam pomoze cas
Ale v mojim pripade sa neboji vztahu, ale skor toho ze ten vztah bude o niecom viac ako o chode do kin, sedenim na zmrzline a podobne, ze sa bud ja k nej alebo ona ku mna prilis priputa. Rozmyslal som nad tym co spravit a taktiez mi najlepsie zo vsetkych prisiel cas a zda sa mi ze mozno nejaka mesacna pauza pomoze. Hovori sa ze je to zaciatok konca alebo tak, ale moc alternativ nevidim.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nerob nič. .proste vôbec nič.. rob to isté ako doteraz kým si nad tým nezačal uvažovať.. v pohode sa s ňou stretávaj ak sa dá a sama si časom uvedomí či sa toho vzťahu bude báť alebo nie.. len netlač na pílu a nesnaž sa za každú chvýľu.. tošku sa od toho odosobni lebo ti iank preskočí v bedni a uvidíš či z toho niečo bude alebo nie.. ak nie tak ak sa ti podarí kus odosobniť tak to nebude až také ťažké 
gl
gl
nikopol,nechaj to tak uz teraz stracas trpezlivost..Inak mne trochu vyhrkli slzy,tiez som si postavila okolo seba podobny mur,a ak sa niekto ku mne dostal blizsie len tak ze ho vytrvalo-nebadane rozoberal cihlu po cihle..to je situacia ze je clovek sam neschopny pohybu,niekto ho musi neustale uistovat o svojich citoch,vlievat mu doveru,ale malokto ma tie nervy vydrzat,hlavne ked sa to vsade hemzi inymi,normalnymi" babami..plus ze vraj po rozchode by sa malo pockat so vztahmi,s emociami vobec nejaky cas,clovek je strasne rozorvany a ma strach..
Dakujem za rady, vazne si to vazim.
ihory: nestracam trpezlivost, skor zacinam byt zufaly kedze prestavam vidiet ine vychodiska. Ono ja mam taky mur okolo seba tiez, povedzme ze si nepripustim kazdeho k telu, davam veciam cas, neponahlam s nimi, u nej to bolo dost podobne - prosto dajaky obal cez ktory sa ten druhy musi postupne prekusat. Ja som sa prekusal cez ten jej, ona sa prekusala cez ten moj, viem ze sa nebala dlhodobeho vztahu, ani nicoho ineho, sama mi to hovorila, dalo sa to vidiet v detailoch ako napriklad ked hovorila co mi kupi na vianoce napriek tomu ze bol len jul (je tam toho samozrejme viac), u mna to iste, po tom svojom nevydarenom dlhodobom vztahu mala taktiez par inych ale vsetci vydrzali len chvilu, mne povedala ze som iny, ze ked je pri svojom byvalom tak prvy krat vie ze by chcela byt pri niekom inom a tak. Potom vsak prestala mat cas, zacala byt unavena a v strede toho si zmyslela ze chce ist za rok studovat do zahranicia (skoncit so skolou tunak a ist na ostrovy), boli sme potom spolu raz, bola trocha ako keby odstrcena ale zas na druhu stranu bola uplne znicena tak som to daval za vinu tej unave. Asi tyzden sme sa nevidela a potom som prisiel ja za nou ale tam sa ta odstrcenost, odmeranost, odcudzenost alebo ako to nazvat dala az krajat nozom. Zistil som ze ju zacali stvat na mne veci, ktore ju pred tym nestvali, ze sa zacala bat toho ze by kvoli mne nemohla ist do eng a tiez to ze napriek tomu ze si myslela ze so mnou moze byt dlhsie tak zasa narazila na ten strach. Ono sa to asi vsetko skombinovalo a kriza bola na svete. Zvysok som napisal v prvom poste. Ono aj teraz ked sa stretneme tak vieme spolu normalne konverzovat, ale pri osobnych veciach sa toho vela bojime povedat, respektive nakoniec povieme iba polovicu z toho co sme chceli a tak.
triple: mas pravdu, potreboval som sa riadne vyspat lebo mi v tej bendi uz vazne rupalo. teraz je to lepsie, mozem cistejsie rozmyslat. A problem je v tom ze stretavat sa s nou a ignorovat vsetky veci okolo, ci nahodou to nie je tlacenie na pilu. Moja najvacsia chyba bola ze som zo nezacal riesit ked si ten mur zacala stavat, ale jo...treba tomu dat cas a uvidime co a ako. Dost ma len sokovala rychlost tej zmeny, ked jeden den mi hovorila ze sa rozhodla po prvy krat ze chce s niekym zostat a dalsi tyzden sa odsuvala ked som sa k nej blizsie priblizil.
ihory: nestracam trpezlivost, skor zacinam byt zufaly kedze prestavam vidiet ine vychodiska. Ono ja mam taky mur okolo seba tiez, povedzme ze si nepripustim kazdeho k telu, davam veciam cas, neponahlam s nimi, u nej to bolo dost podobne - prosto dajaky obal cez ktory sa ten druhy musi postupne prekusat. Ja som sa prekusal cez ten jej, ona sa prekusala cez ten moj, viem ze sa nebala dlhodobeho vztahu, ani nicoho ineho, sama mi to hovorila, dalo sa to vidiet v detailoch ako napriklad ked hovorila co mi kupi na vianoce napriek tomu ze bol len jul (je tam toho samozrejme viac), u mna to iste, po tom svojom nevydarenom dlhodobom vztahu mala taktiez par inych ale vsetci vydrzali len chvilu, mne povedala ze som iny, ze ked je pri svojom byvalom tak prvy krat vie ze by chcela byt pri niekom inom a tak. Potom vsak prestala mat cas, zacala byt unavena a v strede toho si zmyslela ze chce ist za rok studovat do zahranicia (skoncit so skolou tunak a ist na ostrovy), boli sme potom spolu raz, bola trocha ako keby odstrcena ale zas na druhu stranu bola uplne znicena tak som to daval za vinu tej unave. Asi tyzden sme sa nevidela a potom som prisiel ja za nou ale tam sa ta odstrcenost, odmeranost, odcudzenost alebo ako to nazvat dala az krajat nozom. Zistil som ze ju zacali stvat na mne veci, ktore ju pred tym nestvali, ze sa zacala bat toho ze by kvoli mne nemohla ist do eng a tiez to ze napriek tomu ze si myslela ze so mnou moze byt dlhsie tak zasa narazila na ten strach. Ono sa to asi vsetko skombinovalo a kriza bola na svete. Zvysok som napisal v prvom poste. Ono aj teraz ked sa stretneme tak vieme spolu normalne konverzovat, ale pri osobnych veciach sa toho vela bojime povedat, respektive nakoniec povieme iba polovicu z toho co sme chceli a tak.
triple: mas pravdu, potreboval som sa riadne vyspat lebo mi v tej bendi uz vazne rupalo. teraz je to lepsie, mozem cistejsie rozmyslat. A problem je v tom ze stretavat sa s nou a ignorovat vsetky veci okolo, ci nahodou to nie je tlacenie na pilu. Moja najvacsia chyba bola ze som zo nezacal riesit ked si ten mur zacala stavat, ale jo...treba tomu dat cas a uvidime co a ako. Dost ma len sokovala rychlost tej zmeny, ked jeden den mi hovorila ze sa rozhodla po prvy krat ze chce s niekym zostat a dalsi tyzden sa odsuvala ked som sa k nej blizsie priblizil.
-
triple
Guru wannabe
rýchlosť? ja som zažil zmenu názorou na vzťah zo dna na deň.. jeden deň pohodička, všetko ok a na druhý deň ako facka bez vysvetlenia nič - ženy 
Jo ja viem, mozno nie som prilis akcny na taketo veci, rad riesim veci s pokojom, pomaly, s cistou hlavou, ona je taka spontanna povaha, videl som to uz pri viacerych prilezitostiach ale az takto? To je moc aj na mna. A teraz zas neviem ci mam cakat ci alebo kedy sa spontanne zasa rozhodne ze zmeni nazor. ah, necham tomu cas, takto na rychlo mozem iba veci dosrat.
-
triple
Guru wannabe
tak tak veru tak
takze ak sa mi, a to naozaj neviem ako, podarilo "tu moju" "zamurovat" staci cas aby sa mi k nej podarilo dostat naspat?
-
lollo
Professional
ej vy stavbari
kazdy by tu len muroval a muroval ale rozoberat ani za boha nikto nebude a odpratavat ten bordel...o mne jeden uzivatel toho fora povedal ze som cudny pretoze som sa dostal na kobylku takym zenam o ktroych ani neuvazoval ze sa nieco take da...problem je v tom ze ked uz murujete tak murujte bez betonu, ide to lahsie burat a lepsie pratat a cista praca....
tym chcem povedat ze ok ak sa neciti dobre a nechce pozornost tak nevnucovat sa, mozno casom jej budes chybat a ozve sa sama a bude sa spravat tak ako predtym... ale je to otazne ci ano alebo nie.. mne odstup trosku pomohol...lahsie sa mi zilo a mohol som sa na to pozerat z ineho uhla, a takpovediac zacal som sa aj ja branit a stavat si mur avsak taky co mal aj priechod...
ako som spominal skus sa na to pozerat z jej strany or skusit sa na to pozerat "jej ocami" ... drzim prsty ze sa to napravi
tym chcem povedat ze ok ak sa neciti dobre a nechce pozornost tak nevnucovat sa, mozno casom jej budes chybat a ozve sa sama a bude sa spravat tak ako predtym... ale je to otazne ci ano alebo nie.. mne odstup trosku pomohol...lahsie sa mi zilo a mohol som sa na to pozerat z ineho uhla, a takpovediac zacal som sa aj ja branit a stavat si mur avsak taky co mal aj priechod...
ako som spominal skus sa na to pozerat z jej strany or skusit sa na to pozerat "jej ocami" ... drzim prsty ze sa to napravi
Ako tak citam tie vase posty a rozmyslam nad tym tak uz asi viem co mam robit: asi jej navrhnem spomalit to temo, dam jej priestor, nebudem tlacit do stretnuti. Myslim ze teraz je ta kriza na vrchole (pozeral som si datumy a rozmyslal nad tym a zistil som ze sa to cele vygradovalo z toho ze bolo vsetko super do toho ze si postavila mur za blby tyzden s tym ze ta najhorsia faza prisla v priebehu cca 3 dni), mozno ak vydrzim tak to postupne pojde dole a upokoji sa to. Druha alternativa je rozchod takze mi nic ine ako skusit to nezostava. Dakujem za rady.
-tak snad urcite ze vztah by mal byt o niecom viac ako iba o "chodeni do kina a sedeni na zmrzke"nikopol napísal:Ale v mojim pripade sa neboji vztahu, ale skor toho ze ten vztah bude o niecom viac ako o chode do kin, sedenim na zmrzline a podobne, ze sa bud ja k nej alebo ona ku mna prilis priputa. Rozmyslal som nad tym co spravit a taktiez mi najlepsie zo vsetkych prisiel cas a zda sa mi ze mozno nejaka mesacna pauza pomoze. Hovori sa ze je to zaciatok konca alebo tak, ale moc alternativ nevidim.
Vies co? Rozid sa s nou. Povedz jej, ze citis ze jej city k Tebe ochladli a ze ked bude mat pocit ze sa to z jej strany zmenilo k lepsiemu tak nech pride a mozte pouvazovat ze sa date znovu dokopy, ze takto ako to je to nema vyznam. V opacnom pripade budes ako pajác, pretoze jeden tyzden bude vsetko ok a dalsi sa zase bude tvarit ze ju to vobec nevadi. Ten docasny rozchod,resp, pauza jej pomoze aby si uvedomila ze nemoze s Tebou mavat ako sajej zachce..
-
DYLYNO
Light Star
stary moj presne viem o com hovoris..pred dvomi tyzdnami sa mi to stalo to iste...najhorsie je na tom to ze sa to stalo po vyse 2 rokoch...nuz zivot je pes...triple napísal:rýchlosť? ja som zažil zmenu názorou na vzťah zo dna na deň.. jeden deň pohodička, všetko ok a na druhý deň ako facka bez vysvetlenia nič - ženy
Nj, tak nakoniec je to tak ze pauzu odmietla lebo "znova si tym cim presla za posledne tyzdne prejst nechce", rozists sa tiez nerozisla a ku mne sa sprava ako ku kamaratovi, taktiez ked som ju pozval do kina tak povedala ze iba ako kamarati. Neviem ci nema odvahu alebo nechce nad tym dat definitivu, ja zas uvazujem ci ju k tomu dokopem a poviem jej nech si vybere ci to chce ukoncit alebo nie alebo budem pokracovat v tomto mackopsovi a cakat ako sa to vyvinie.
-
DYLYNO
Light Star
ako keby som cital svoj pribeh..ale ja uz aspon viem ze na com som..urobil som presne to iste com chces ty..narovinu som sa jej opytal ci je koniec alebo nie..dostal som jednoznacnu odpoved a stacilo mi...nikopol napísal:Nj, tak nakoniec je to tak ze pauzu odmietla lebo "znova si tym cim presla za posledne tyzdne prejst nechce", rozists sa tiez nerozisla a ku mne sa sprava ako ku kamaratovi, taktiez ked som ju pozval do kina tak povedala ze iba ako kamarati. Neviem ci nema odvahu alebo nechce nad tym dat definitivu, ja zas uvazujem ci ju k tomu dokopem a poviem jej nech si vybere ci to chce ukoncit alebo nie alebo budem pokracovat v tomto mackopsovi a cakat ako sa to vyvinie.
-
BlindBasterd
Light Expert
Dost off-topic, ale mna po precitani nazvu temy napadlo toto ako prve 
- Prílohy
-
- 1278694513588.gif
- gifko
- (1.76 MiB) 558 stiahnutí
you sure it's not byvaly in game?
-
Betarik
Professional
pridavam sa do tretice ... takisto po 2 rokoch ... navyse bola pre mna vsetkym co som na tomto skazenom svete mal nejak to nemozem doteraz predychat ...nemozem sa uz mesiac poriadne najest kazdy vecer ma chyta poriadna uzkostDYLYNO napísal:
stary moj presne viem o com hovoris..pred dvomi tyzdnami sa mi to stalo to iste...najhorsie je na tom to ze sa to stalo po vyse 2 rokoch...nuz zivot je pes...
na 120 percent, je to jej strachom z toho ze by kvoli mne premarnila dalsi rok tak ako pred tym a nesla do toho anglicka a strachom z niecoho vaznejsieho. Tymto som si absolutne istyspermia napísal:you sure it's not byvaly in game?
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2010, 0:41)
tak som zistil ze som kur*a dobry spisovatel a nakoniec suhlasila s tym ze isty cas pockame a uvidime ako sa to vyvinie