Zaostrenie pixelov

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
angelino29
Novice
Novice

Zaostrenie pixelov

Príspevok od používateľa angelino29 »

Zdravíčko... Nevie niekto náhodou buď o funkcii PS alebo iného programu, ktorý by mi zaostril ZOOMnutú fotku? aspoň čo do najbližšiej podoby... Mám namysli Pokiaľ zazoomujete fotku až príliž, vytvoria sa akoby kocky, Nedá sa nejak zlepšiť kvalita tohto, a aspoň o nejaké percentá túto fotku ešte viac zaostriť aby mi vycuclo krajší obraz?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zaostrenie pixelov

Príspevok od používateľa Grim »

...pozeráš veľa filmov...viem že CS5 dokáže spraviť z hovna traktor, ale to, čo chceš ty, žiadny program nedokáže...bohužiaľ...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Pošli mail na [email protected]. Delko, ak nebude v teréne vyšetrovať, sa ti na to ihneď pozrie :)

No ale aby som nebol zlý :P
Tie, tebou zvané, "kocky" sú prosím pekne najmenšie možné jednotky na tej fotke a menšie už z nich nedostaneš. Takže to čo chceš, je možné len v Hollywoode. Samozrejme, fotka sa dá upraviť ešte ako-tak aby bola ostrejšia, ale nič ala CSI nečakaj. Takže môžeš dať fotku a niekto ti to možno zostrí (v rámci možností)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

angelino29
Novice
Novice

Príspevok od používateľa angelino29 »

máš pravdu, PS z teba dokáže spravit traktor... no podobnú vec vedel spraviť kamarát ktorý ma pred 5 rokmi v PS učil, naňho kontakt nemám preto sa pýtam... inteligent

//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 15:02)
BX napísal:Pošli mail na [email protected]. Delko, ak nebude v teréne vyšetrovať, sa ti na to ihneď pozrie :)

No ale aby som nebol zlý :P
Tie, tebou zvané, "kocky" sú prosím pekne najmenšie možné jednotky na tej fotke a menšie už z nich nedostaneš. Takže to čo chceš, je možné len v Hollywoode. Samozrejme, fotka sa dá upraviť ešte ako-tak aby bola ostrejšia, ale nič ala CSI nečakaj. Takže môžeš dať fotku a niekto ti to možno zostrí (v rámci možností)
Ja nemám fotku rozmazanú, ani nič podobné, nechcem ju totálne zaostriť... zle si pochopil moju otázku, kamarát vedel kedysik tú fotku ako keby jemne stiahnuť, a bola pestrejšia viditelnosť...
vidím že tuna mi odpovie na moju otázku len ... aloha
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Áno, to docieliš aj v MS Office Picture Manager (či inom podobnom softe) len zmenou farebnej hĺbky, svetla a kontrastu. Prípadne toto: http://www.digi-foto.sk/retus-a-uprava- ... strovanie/
Takže asi tak.

aloha
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Keď chceš aby sme ti pomohli, musíš svôj problém napísať už v "pilotnom" príspevku tak, aby sme vedeli o čo ti ide. Tiež som si myslel že chceš CSI. S týmto problém, ktorý si už teraz uviedol na správnu mieru ti dokáže pomôcť napríklad uplink. Skús napísať jemu SS či bude mať čas.
Napísať odpoveď