Pieskomil
no, ak to mam napisat takto, tak dlho sa nevysral (Mustafa napísal:Nemá ten pieskomil náhodou zapálené oko alebo nejaký výtok z nosa ? A hlavne aké má výkaly (viem, že to nie je práve najpríjemnejšie zisťovať, ale ak sú mazľavé atď., tak to môže byť niečo vážne).
No ja by som mu určite skontroloval oči, treba to spraviť nasilu, ale nie zas mu chudákovi natrhnúť kožu alebo mu vytlačiť oko von. Ak by tam bol nejaký zápal, tak ti viem poradiť iba jedno - mal som škrečka, ktorému sa zapálilo oko. Tak som mu ho nasilu otvoril a kvapol mu tam normálne ľudské kvapky do očí (samozrejme mal mokrú celú gebuľku) a asi po 3 dňoch sa mu to zlepšilo na toľko, že už mal to oko na 99% v poriadku. Bola to improvizácia ... ale úspešná. 
keby aspon spal, abo co... no uz ho necham, teraz beha po trubickach z toaletakov, teraz konkretne v jednej lezi... zajtra dam vediet, ci zije, ci nie... aj tak, je to jedno, radsej nech zomrie skor, ako sa bude trapit este dalej 
//ach, ten moj prehnany cit k zvieratam
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2008, 6:37 )
no... uz nezije
(skoncil s hlavou v myske s jedlom)
dik vsetkym.
//ach, ten moj prehnany cit k zvieratam
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2008, 6:37 )
no... uz nezije
(skoncil s hlavou v myske s jedlom)
dik vsetkym.
jo, vyzeraju tak a aj dufam... nj, aj mama hovorila, ze je nejaky pomaly a tak od kedy ho mame... co uzMustafa napísal:Tak to mi je ľúto. Pravdepodobne bol chorý už od narodenia. Pri hlodavcoch všeobecne sa to stáva vcelku často. A tí dvaja čo ostali sú OK ?
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 13:37 )
mam otazku... ako zistim, ci je jeden pieskomil samicka?
nechcem zakladat novu temu tak napisem sem
Pred mesiacom som si kupil dvoch pieskomilov, samozrejme doma som mal akvarium (uprednostnujem akvarko s hoblinami) pozistoval som si ze je male pre dvoch tak som kupil nove, pekne krasne maju dve poschodia tzn. jedno akvarko + druhe prepojene hadicou z vysavaca
paci sa mi to... v hornom akvarku je piesok kolotoc, v spodnom vacsom su piliny domcek a jedlo
neskor hodim fotky ak chcete
no hod fotky... som zvedavy na tu hadicu z vysavacuLeniv3c napísal:nechcem zakladat novu temu tak napisem semPred mesiacom som si kupil dvoch pieskomilov, samozrejme doma som mal akvarium (uprednostnujem akvarko s hoblinami) pozistoval som si ze je male pre dvoch tak som kupil nove, pekne krasne maju dve poschodia tzn. jedno akvarko + druhe prepojene hadicou z vysavaca
![]()
paci sa mi to... v hornom akvarku je piesok kolotoc, v spodnom vacsom su piliny domcek a jedlo
neskor hodim fotky ak chcete
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no momentalne sa o to nebojim.... ma dost problemov vylieztolololwtfomg napísal:hadica z vysávača ???? sa nebojíš že ti to prehryzú? by som tu hadicu spevnil nejakým pletivom keby náhodou. Lebo keď zistia že sa to dá hrýzť tak ich už nezastavíš
neboj, hadam budem vediet kedy to bude riskantne im to tam nechat aby mi neutiekli
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2008, 22:14 )
kua dneska mi usiel..ako vidite to drevo co ,,tesni,, trubicu na vrchu akvaria som ho nechtiach nedal uplne k hadici a chudak cierny spadol za skrinu a cely den tam bol...som si to vsimol az pobede
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 19:50 )
Troska to z aktualizujem. Cierny zomrel asi v january. Doteraz neviem preco.
Preto som chcel dokupit samicku. Kupil som a dufal som ze sa prijmu, stalo sa a tak som cakal na mlade. Po par mesiacoch sa mi nezdalo a zistil som ze mi predali samca. Takze mam dvoch samcov, toho hnedeho co je aj na obrazkoch a toho noveho samca ktory je o dost vacsi a casto sa biju, rozmyslam ze ho zanesiem nazad do chovproduktu a kupim samicku lebo chudak hnedy je uz troska obtrhany.
Nejaka rada ?
Re: Pieskomil
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pieskomil
hmmmm... tažko ti povedat čo je s nimi, ale ked to niesu buzíci tak to bude možno láska a neskor aj nejaky prírastok do rodiny...