Chyba - The drive has unstable sectors

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Chyba - The drive has unstable sectors

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Zdravim vospolok
Dnes som kukal na film a na pozadi sa mi stahovali dva dalsie. Zrazu mi z nicoho nic seklo BSko a bolo po vsetkom. PC reagoval len tak namatkovo, kedy sa mu chcelo, no kurzor sa pohyboval bez problemov. Ctrl+Alt+Del nereagovalo, tak som ho po 5 minutach bojovania na tvrdo vypol. Pri zapinani mi vyhodilo CHKDSK, ze je potrebne skontrolovat jednotku D (tam sa mi stahovali filmy aj sa odtial jeden prehraval). Kontrola nasla par chyb a ked som spustil HDTune, tak mi to vyhadzovalo, "Number of unstable sector 1". Opat som dal skontrolovat disk cez CHKDSK a teraz mi to vypisuje to uz dve chyby :(. Da sa to nejako fixnut?, alebo je to uz na trvalo fyzicky poskodene a co mi odporucate spravit? Dakujem za rady.

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2010, 22:03)
Mimochodom, ak by som chcel rozdelit disk tak, aby som vytvoril par GB disk s chybnymi sektormi aby som tam nic nedaval, ako to spravim tak, aby napr v 5GB disku boli prave tie chybne sektory?

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2010, 19:58)
OK...tak som to nakoniec vyriesil sam. Nebudem ale zakladat inu temu a mam inu otazku. Pouzil som na opravu program HDD Regenerator. Snazil som sa najst ako funguje, no 100 pro odpoved som nikde nenasiel. Najpravdepodobnejsia vec je realokovanie chybnych sektorov za rezervne, no speed fun ukazuje 0 realokovanych sektorov. Je mozne, ze ten program nejak opravuje sektory, doslova opravuje?
Prílohy
war.jpg
Napísať odpoveď