16GB pamatovka na nokia N85
16GB pamatovka na nokia N85
zdravim chcem sa spytat ide 16 GB pamatova karta na nokiu N85 lebo chlapik co som ju od neho kupoval vravel ze by mala ist len nevie ako dokonca aj tu na tejto stranke je zahrnuta http://www.smartelektro.sk/product/pama ... 6-gb-2235/ ale vsade je pisane ze ide len 8GB neni to tym ze este minulosti neboli 16GB karty ???
Re: 16GB pamatovka na nokia N85
Slot pre pamäťovú microSD kartu vymeniteľnú počas prevádzky prístroja, maximálna kapacita 8 GB
skopiroval som to zo stranky nokia.sk
po chvili googlenia som sa ale docital ze tam v pohode bude fungovat aj 16gb microSDHC, cize by som nevahal
skopiroval som to zo stranky nokia.sk
po chvili googlenia som sa ale docital ze tam v pohode bude fungovat aj 16gb microSDHC, cize by som nevahal
Ano, bude fungovat aj 16GB. Len telefon s nou moze pracovat pomalsie ako s 8GB. Kup 16GB a nebudes s nou mat problemy ale nekupuj ziadnu sracsku znacku, kup nieco kvalitne napriklad kingston, sandisk,...
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pri aktualnom SW by nemal byt problem aj 16GB
PS: S tou znackou Kingston si robis asi srandu ?? To uz radsej A-data. Neviem ako teraz, ale asi tak pred rokom som predaval Kingstony a 3-4 z 10 sa vratilo naspet, ako chybne kusy. Naopak doporucil by som Sandisk, za dlhe obdobie 1 reklamacia na M2.
PS: S tou znackou Kingston si robis asi srandu ?? To uz radsej A-data. Neviem ako teraz, ale asi tak pred rokom som predaval Kingstony a 3-4 z 10 sa vratilo naspet, ako chybne kusy. Naopak doporucil by som Sandisk, za dlhe obdobie 1 reklamacia na M2.