Pro Evolution Soccer 2011
Re: Pro Evolution Soccer 2011
niake info o deme ? čas, miesto stiahnutia ?
Nech sa páči : http://www.facebook.com/PES?v=wall#!/no ... 326&ref=mf
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it will release a free demo of its forthcoming PES 2011 on September 15th, with subscribers to SCEE's PS+ service able to play the demo from September 8th.
He also said the PC demo will be available from around 1 AM CET on the official PES site (and probably lots of other mirror sites).
The demo will be available for PlayStation(R)3 via PlayStation(R)Network with a PC version available from http://www.konami-pes2011.com. The download will enable fans to play against the computer or offline multi-player matches with a choice of four clubs: either FC Barcelona and FC Bayern Munich or Copa Libertadores pair Chivas Guadalajara and Internacional. A video presentation is also included outlining the full game's content in readiness of the game's September 30th launch (UK launch on October 8th 2010).
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it will release a free demo of its forthcoming PES 2011 on September 15th, with subscribers to SCEE's PS+ service able to play the demo from September 8th.
He also said the PC demo will be available from around 1 AM CET on the official PES site (and probably lots of other mirror sites).
The demo will be available for PlayStation(R)3 via PlayStation(R)Network with a PC version available from http://www.konami-pes2011.com. The download will enable fans to play against the computer or offline multi-player matches with a choice of four clubs: either FC Barcelona and FC Bayern Munich or Copa Libertadores pair Chivas Guadalajara and Internacional. A video presentation is also included outlining the full game's content in readiness of the game's September 30th launch (UK launch on October 8th 2010).
ešte raz, nejaká dobrá stránka na lacnejšie predobjednanie, kde nemusím zadávať číslo účtu či čo, je to jednoduché a dokážem si to objednať? 
-
lekoklatik
VIP
skus nejake slovenske ceske, kde to budes mat teda na dobierku. Inak preco by si mal ty zadavat tvoje cislo uctu? Oni ti hru a peniaze za tu hru neposlu 
myslim ze brloh.sk ci cz, nvm a tak dalej. xzone.cz
myslim ze brloh.sk ci cz, nvm a tak dalej. xzone.cz
ďakujem pekne.. takn a brlohu to nie je (sk), ale na tom Xzone.cz to majú po 999 Kč v predobjednávke, tzn. spolu s poštovným to vyjde okolo 36€, nie?
už sa neviem dočkať dema a ak na mojom booku bude šlapať všetko ako má, tak ako na desiatke, nie je o čom
// nemyslel som číslo účtu, prepáč, ale typ karty, číslo karty, majiteľ karty a mnoho ďalších vecí, kt. nerozumiem, na čo sú... tie veci ma pýtalo po zaregistrovaní na tej stránke zavvi.com... nevedel som tie veci vyplniť, lebo účet som si zriedil len teraz a celkom sa tomu nerozumiem, k tomu niektoré tie výrazy v angličtine.. a absolútne nechápem načo.. nech mi to pošlú za tú cenu na dobierku... lebo 17 libier a 36 eur je predsa rozdiel, aj keď poštovné vyjde drahšie
/// asi najlacnejšie, čo som našiel..
http://www.game-shop.sk/produkt/pc/pro- ... 2011-1492/
už sa neviem dočkať dema a ak na mojom booku bude šlapať všetko ako má, tak ako na desiatke, nie je o čom
// nemyslel som číslo účtu, prepáč, ale typ karty, číslo karty, majiteľ karty a mnoho ďalších vecí, kt. nerozumiem, na čo sú... tie veci ma pýtalo po zaregistrovaní na tej stránke zavvi.com... nevedel som tie veci vyplniť, lebo účet som si zriedil len teraz a celkom sa tomu nerozumiem, k tomu niektoré tie výrazy v angličtine.. a absolútne nechápem načo.. nech mi to pošlú za tú cenu na dobierku... lebo 17 libier a 36 eur je predsa rozdiel, aj keď poštovné vyjde drahšie
/// asi najlacnejšie, čo som našiel..
-
lekoklatik
VIP
demo ma byt myslim zajtra okolo 2hej rano.
Diiik SSemteXX, uz taham .. tesim, tesim po tych gameplay videach, verim ze to bude pecka 
-
lekoklatik
VIP
takže k demu.
prekážalo mi:
kamera /dúfam že bude viac možností a klasickejšia/
celkové "ozvučenie". Hral som jeden zápas. Prehral som 0:1 /neviem či som hral doma, nevyznám sa v štadiónoch.../ ale keď mi dali gól, intenzita divákov sa takmer nezmenil. Tá rozhodcova píšťaľka mi prišla najvýraznejšia
páči sa mi:
Snáď všetko. Pohyby sú úplne fajn, pohyb lopty mi zo začiatku prišiel akoby som kopal do balónu ale nejak som si to prestal všímať, ešte sa tomu povenujem. veľmi sa mi páčia tie cutscény. možnosť určiť silu a hlavne smer prihrávky, proste som to rozhadzoval kam som namieril, to sa mi páči. výborné menu. Parádne vyriešený výber teamov. Veľmi sa mi páči to že "lietam" po celej planéte. A neviem čo všetko.
Po odohraní jedného zápasu nastalo nejaké video čo všetko PES 2011 ponúka a všetko sa mi pozdávalo. Premýšľam že by som to bratovi kúpil, nakoľko on PES hrá neustále. Hlavne kvôli online módu.
Zatiaľ výborné.
Oprimalizácia mi tiež sedí. Myslím že je to optimalizované lepšie než 2010
toto by tuším mali byť požiadavky
PES 2011 Minimální systémové požadavky:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2,4 GHz nebo ekvivalentní procesor
1GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilní grafická karta. 128megabajt Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 nebo ATI Radeon X1300 AMD video karta)
PES 2011 Doporučené systémové požadavky:
Intel Core2 Duo 2,0 GHz nebo ekvivalentní procesor
2GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilní grafická karta. 512mb Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 nebo AMD ATI Radeon HD2600 nebo lepší)
viac ma teraz nenapadá. Ešte si to určite skúsim zahrať, ale tá kamera mi skutočne prekáža
spokojnosť a teším sa na plnú verziu.
GJ Konami! : )
prekážalo mi:
kamera /dúfam že bude viac možností a klasickejšia/
celkové "ozvučenie". Hral som jeden zápas. Prehral som 0:1 /neviem či som hral doma, nevyznám sa v štadiónoch.../ ale keď mi dali gól, intenzita divákov sa takmer nezmenil. Tá rozhodcova píšťaľka mi prišla najvýraznejšia
páči sa mi:
Snáď všetko. Pohyby sú úplne fajn, pohyb lopty mi zo začiatku prišiel akoby som kopal do balónu ale nejak som si to prestal všímať, ešte sa tomu povenujem. veľmi sa mi páčia tie cutscény. možnosť určiť silu a hlavne smer prihrávky, proste som to rozhadzoval kam som namieril, to sa mi páči. výborné menu. Parádne vyriešený výber teamov. Veľmi sa mi páči to že "lietam" po celej planéte. A neviem čo všetko.
Po odohraní jedného zápasu nastalo nejaké video čo všetko PES 2011 ponúka a všetko sa mi pozdávalo. Premýšľam že by som to bratovi kúpil, nakoľko on PES hrá neustále. Hlavne kvôli online módu.
Zatiaľ výborné.
Oprimalizácia mi tiež sedí. Myslím že je to optimalizované lepšie než 2010
toto by tuším mali byť požiadavky
PES 2011 Minimální systémové požadavky:
Intel Pentium IV 2,4 GHz nebo ekvivalentní procesor
1GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilní grafická karta. 128megabajt Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 nebo ATI Radeon X1300 AMD video karta)
PES 2011 Doporučené systémové požadavky:
Intel Core2 Duo 2,0 GHz nebo ekvivalentní procesor
2GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilní grafická karta. 512mb Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 nebo AMD ATI Radeon HD2600 nebo lepší)
viac ma teraz nenapadá. Ešte si to určite skúsim zahrať, ale tá kamera mi skutočne prekáža
spokojnosť a teším sa na plnú verziu.
GJ Konami! : )
neviete či sa bude dať hrať po sieti 11 na 11? alebo 10 na 10?
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak to demo ma prijemne prekvapilo. Odohral som sice len polcas ale splnilo to moje ocakavania. Hral som doma a divaci reagovali na kazdy pohyb s loptou, pri nadejnej akcii sa postavili zo sedaciek, ked super drzal loptu zacali piskat. Uz len si nedockavo pockat na plnu
Takže, odohraný 1. polčas a s kľudným svedomím asi môžem prehlásiť, že ani 2 next-gen FIFI sa tomuto vyrovnať nemôžu.. grafika super, fyzika super, diváci super, mne sa dokonca páči aj tá kamera... takže maximálna spokojnosť, práve som odoslal predobjednávku, nie je o čom..
10/10
no akože na tej atmosfére by mohli ešte zapracovať ale aj keby nie nejaký patch to spraví
Inak sa mi to páčilo aj keď som nedokázal nad nikým vyhrať hrávam hlavne BaL takže už sa teším na full a inak konečne sú diváci 3d a hlavne sú menší vypadá to hľadisko super 
Hm, moje pocity z dema sú troška zmiešané. Asi jediná vec čo ma úplne zarazila je to, že pri nastaveniach "Game Plan"-u, nie je podpora myši, proste musím sa zo šípkami pohybovať čo je dosť také čo ja viem, síce áno je to pre konzoly takže oni tam hýbu analógom. Tentoraz som si hru vychutnal na Klávesnici čo sa samozrejme nedá ale na nový Gamepad ešte musím čakať do konca týždňa.
Grafika je vynikajúca, tá fyzika hráčov to držanie lopty je dosť kvalitne prepracované. Síce na Top Player-i som nad Barcelonou prehral 3:1, ale to som stihol vybrániť aj Messiho 11ku. Vôbec niesom zarazený, ešte trošku mi tak vadila tá hudba keď prichádzali hráči na štadión, ale ževraj tam pri Národných tímoch bude už aj hymna takže to to vyrieši. Konečne som si mohol loptu strielať tam kde som chcel, mám tým na mysli prihrávky pred hráčov, proste konečne to šlo tam kde som to chcel ja a nemusel som sa trápiť a čakať na správnu dobu, som si len nastavil silu strely a šlo to tam. Priamy kop som ešte nezahrával ale podľa Xavi-ho videa z YT je to tiež perfektné, takže máme čo čakať. Už sa neviem dočkať plnej verzie
btw. A brankár?
Grafika je vynikajúca, tá fyzika hráčov to držanie lopty je dosť kvalitne prepracované. Síce na Top Player-i som nad Barcelonou prehral 3:1, ale to som stihol vybrániť aj Messiho 11ku. Vôbec niesom zarazený, ešte trošku mi tak vadila tá hudba keď prichádzali hráči na štadión, ale ževraj tam pri Národných tímoch bude už aj hymna takže to to vyrieši. Konečne som si mohol loptu strielať tam kde som chcel, mám tým na mysli prihrávky pred hráčov, proste konečne to šlo tam kde som to chcel ja a nemusel som sa trápiť a čakať na správnu dobu, som si len nastavil silu strely a šlo to tam. Priamy kop som ešte nezahrával ale podľa Xavi-ho videa z YT je to tiež perfektné, takže máme čo čakať. Už sa neviem dočkať plnej verzie
btw. A brankár?
-
2janci2
Medium Professional
no ja si este musim zvyknut na to ovladanie... vobec neviem, ako sa robia finty
a aj na nahravanie si musim zvyknut, lebo som dost lopt stratil zbytocne
ale inak sa mi to paci, urcite lepsie ako PES 2010
-
skajlerko
Medium Star
ovládanie sa nedá nastaviť podľa toho ako ja chcem?
-
2janci2
Medium Professional
da, v settings.exe, ale ja som bol nan zvyknuty, len je aj tak pomenene trosku... a sere ma to video po kazdom zapase, to sa neda vypnut??
kokos, na tie prihravky su asi budem musiet kupit gamepad... islo by to tak, nie? a mohli by sme zahrat aj 2 na jednom PC
kokos, na tie prihravky su asi budem musiet kupit gamepad... islo by to tak, nie? a mohli by sme zahrat aj 2 na jednom PC
dá sa to vypnúť v settings zakvačneš Disable Movie Playback