Slovenský futbalový zväz (voľba prezidenta)
Slovenský futbalový zväz (voľba prezidenta)
V sobotu sa na konferencii SFZ v Senci budu, okrem ineho, konat aj volby prezidenta SFZ. Frantisek Laurinec konecne odchadza. Ak by ste mali moznost, ktoreho z trojice Galis, Kovacik, Luhovy by ste zvolili?
Rozhovori s kandidatmi na prezidenta Slovenskeho futbaloveho zvazu:
J. Kováčik chce hnutiu vrátiť transparentnosť a komunikáciu
Galisovou prioritou sú mládež, amatéri, čs. liga a štadióny
Ľ. Luhový: "Kľúčom k náprave bude najmä dialóg s partnermi"
Kedze som nenansiel podobnu temu, tak som zalozil tuto. Po skonceni volieb a pripadnej diskusie sa tu moze diskutovat o veciach, ktore suvisia s futbalom na Slovensku a o diani vo futbalovom zvaze.
Kedze som nenansiel podobnu temu, tak som zalozil tuto. Po skonceni volieb a pripadnej diskusie sa tu moze diskutovat o veciach, ktore suvisia s futbalom na Slovensku a o diani vo futbalovom zvaze.
-
Scorpion90
King
Re: Slovenský futbalový zväz (voľba prezidenta)
Bude to Galis, co je vsak jedna ruka s Laurincom. Takze z blata do kaluze
Jediny akceptovatelny je Luhovy
Jediny akceptovatelny je Luhovy
ja pevne verim, ze to galis nebude.
pre mna asi najpriatelnejsia volba je Kovacik. Aj ked si neviem dobre predstavit prezidenta sfz a zaroven aj prezidenta klubu ako by vykonval svoje funkcie.
pre mna asi najpriatelnejsia volba je Kovacik. Aj ked si neviem dobre predstavit prezidenta sfz a zaroven aj prezidenta klubu ako by vykonval svoje funkcie.
Kováčik potvrdil, že ak by ho zvolili za prezidenta SFZ, tak v Dukle by prezident už nebol. Aj vo svojich firmách by si upravil čas tak, aby bol futbal na 1. mieste. Ja dúfam, že zvolia Luhového. No hlavne nie Galisa, ten je z "červeného zla".adameeec napísal:ja pevne verim, ze to galis nebude.
Tak bol zvoleny Kovacik, ste spokojni?:) ja som len rad ze to nie je Galis
-
Scorpion90
King
je to taky mackopes..
-
Sagittarius
Guru
Vždy lepšie ako Galis. 
som rad, ze v senci v prvom rade zvitazil zdravy rozum 
To ešte len uvidíme.Uvidíme akým smerom sa posunie SFZ.
Stručne - Galis 
Ale popravde, bral by som niekoho, kto sa zameria na stavbu štadiónov, lebo tieto naše sú na zaplakanie
Ale popravde, bral by som niekoho, kto sa zameria na stavbu štadiónov, lebo tieto naše sú na zaplakanie
a Ty vidíš aká bola otázka?adameeec napísal:V sobotu sa na konferencii SFZ v Senci budu, okrem ineho, konat aj volby prezidenta SFZ. Frantisek Laurinec konecne odchadza. Ak by ste mali moznost, ktoreho z trojice Galis, Kovacik, Luhovy by ste zvolili?
Kováčik je najprijateľnejší, ale musí sa vzdať BB.
Galis je zakuklený komunista a Luhový má IQ 3, súdiac podľa jeho mediálnych výstupov.
Galis je zakuklený komunista a Luhový má IQ 3, súdiac podľa jeho mediálnych výstupov.
-
master23
Light Professional
ja som jednoznacne rad, ze vyhral Kovacik. najviac sa mi pozdaval zo vsetkych troch.
Galis- ten sa hra na politika, a chcel ist kazit SFZ este viac. ten by moc asi neurobil vela s SFZ.
a najviac sa ma mi ,,paci,, jak povedal po volbach, ze on s futbalom uz neche mat nic spolocne (chvala bohu). neviem ci to tak presne bolo, ale nieco v takom zmysle povedal.
Luhovy- ten mi proste prisiel velice neskuseny, proste ten clovek by sa mi nehodil za prezidenta SFZ. i ked by to asi bolo lepsie jak Galis. ale nastastie vyhral Kovacik.
Galis- ten sa hra na politika, a chcel ist kazit SFZ este viac. ten by moc asi neurobil vela s SFZ.
a najviac sa ma mi ,,paci,, jak povedal po volbach, ze on s futbalom uz neche mat nic spolocne (chvala bohu). neviem ci to tak presne bolo, ale nieco v takom zmysle povedal.
Luhovy- ten mi proste prisiel velice neskuseny, proste ten clovek by sa mi nehodil za prezidenta SFZ. i ked by to asi bolo lepsie jak Galis. ale nastastie vyhral Kovacik.