Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa hughito »

kinjeril, ty si akosi nepobral súvislosti.

Čo sa týka tej úžery: Židia jednoducho využili toho, čo im bolo prikázané, spravili z toho vlastný prospech.

To isté (úžera=úrok), z čoho obviňujete neustále Židov, robí každá banka či každý polomafiánik (v mojom meste to robí jeden nácek, asi je Žid).

Inak, antisemitizmus sa ako fenomén normálne a seriózne skúma na univerzitách, takže skúste sa obrátiť týmto smerom, nie tu len dookola obracať pár citátov a vyslovených pamfletov.
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

kinjeril napísal:Slay, nebudes mi verit, ale cakal som podobnu reakciu. Suma sumarum - vsetci su antisemiti. :)
Otazne je, preci tak vystupovali. Ach joj...
A prečo humanisti vystupujú tak ako vystupujú? Prečo nacisti vystupujú tak ako vystupujú. Prečo anarchisti, pacifisti, liberáli, konzervatívci, jehovisti, islamisti, sionisti, vegetariáni a neviem akí íní vystupujú tak ako vystupujú ty hlava?

No prepáč ale ak za 2 tisíc rokov najlepšie čo vieš je zhrnúť situačné výroky pápežov, postáv nacistickej eugenickej propagandy, ruských obracačov na vieru a najvýznamnejších antisemitov, tak čo ti mám na to povedať? Veď to je o ničom. Navyše opakujem tie citáty len omieľajú dookola úžeru a kresťanstvo.

Lepšie je určite múdro pripečene tvrdiť, že 13 miliónov židov, z ktorých je 5 v USA a 5 sa kolíše v Izraeli na zadku, sú celkom isto jediní úžerníci a neveriaci na svete. :? Veď vy máte prázdne ruky. Takí istí odborníci ako vy žili aj včera a vy z nich čerpáte dneska a z vaších rečí budú čerpať tí zajtra, a ani sami neviete z čoho to pramení.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

A posuňme sa už konečne v debate ďalej, a povedzte mi ľudia čo chcete? Revolúciu? Pogrom?
Precitaj si toto http://cz.altermedia.info/uvahy-a-komen ... _2526.html

Co treba robit kazdy ma nato svoje nazory. Ale bavme sa o faktoch. Zidia su uzernici (nezaujimama ze vdaka komu), ty sam to tu priznavas
slay napísal:A k tej úžere sme si predsa už mnoho krát povedali, aká bola jej súvislosť s kresťanstvom a prečo túto úlohu sami kresťania ušili na židov.
Nasledne pises toto
slay napísal:Neviem kde sa tu spáchal aký zločin. Chceš obviňovať celý židovský národ preto, že požičiaval peniaze na úrok a to má byť dôvod na neviem čo?
To je jedno ci je zlocin alebo neni zlocin, dolezite je ze toto nen vyhodne pre nas, nezidov, vid clanok na ktory ta odkazujem.

Dalej pises toto
No prepáč ale ak za 2 tisíc rokov najlepšie čo vieš je zhrnúť situačné výroky pápežov, postáv nacistickej eugenickej propagandy, ruských obracačov na vieru a najvýznamnejších antisemitov, tak čo ti mám na to povedať? Veď to je o ničom. Navyše opakujem tie citáty len omieľajú dookola úžeru a kresťanstvo.
Ano a presne o to ide.

Pochop ze uzera nemusi byt zla, zle je ze ju robia zidia na nas.

K tomu tvojmu rozsiahlemu prispevku. Dristy s ktorymi sa tu stretavam denno denne. Vezmime si jedneho antisemintu je uplne jedno koho napr Lutera. Bol antiseminta az ked vyriekol slova o zidoch? Stal sa antiemintom az teraz v 21 storoci ked to poburilo nejakeho zida alebo historika? Kedy sa vlastne stal antisemintom? Nemozme jeho tvrdenia brat vazne preto lebo je antiseminta podla nejakej interpretacii? Clovece uvedomujes si jake ko*ot tu teraz pises?

Ono doteraz nechapem s cim mas problem. Nezda sa ti ked tu dame citaty, lebo ich to vsetko vyriekli anitseminti alebo podla teba su vytrhnute z kontextu co ale podla mna az tak moc dolezite v tejto debate neni. Nezdaju sa ti vyroky zdiov a o zidoch lebo su to vlastne oni sami a samozrejme o sebe pravdu hovorit nebudu. Ked poviem ze zidia su uzernici tvoja reakcia je ze to robili aj ostatny a ze za to moze krestanstvo (len tak pre informaciu aj krestanstvo je zidovsky vytvor), potom zato mozu tupi panovnici. zavsetko moze kazdy len chudaci zidia su nevinny. Ale aby si si opat uchoval svoju prestiz toho tvojho akoze objektivneho aj ked momentalne uz velmi trapneho pohladu aj sam priznas ze zidia boli uzernici a podas to tak ze za to oni nemozu.

Absolutne ma nezaujima ci je uzera dobra alebo zla, zaujima ma len to co je dobre pre mna, a zidov vplyv to rozhodne neni a ty si ma este nepresvedcil o opaku.

Ona diskusia by sa asi mala uberat inym smerom, povedz nam ty co je na zidoch dobre? Preco ich tu mame drzat ked sem vlastne povodne ani nepatria? Co nam dobreho zdiia priniesli ako skupina (ne ze mi tu vytiahnes volakeho einsteina). Preco sa ich vlastne silou mocou zastavas?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja sa spýtam takto: vymysleli niečo vlastne aj neŽidia ? Kresťanstvo, komunizmus, kapitalizmus...
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Zidia su uzernici (nezaujimama ze vdaka komu), ty sam to tu priznavas
Ja priznávam, že židia požičiavajú peniaze na úrok tak ako to dnes robí aj zvyšných 7 miliárd ľudí na Zemi. To je jediné čo priznávam. :)
kali520 napísal:To je jedno ci je zlocin alebo neni zlocin, dolezite je ze toto nen vyhodne pre nas, nezidov
Áno všetko je jedno, poďme ich zabiť! .........Za to, že je niekto hlúpy, nemôže nikto nanajvýš on sám.
kali520 napísal:Pochop ze uzera nemusi byt zla, zle je ze ju robia zidia na nas.
O čom to prosím ťa trepeš? Úrok je bežná súčasť ľudskej spoločnosti po celom svete. Každá dohoda má dve strany, jedna ponúka a druhá musí prijať. Nikto ťa nenúti piť v židovskej krčme, ak tam piješ tak z vlastnej vôle, ak potom nadávaš na žida, že on je príčina tvojho alkoholizmu tak si hlúpy. Ak máš v štáte nezodpovedných politikov ako Fico, ktorý ťa zadlžujú tak ich nevoľ. Prečo by štát nemohol hospodáriť vyrovnane? Jediná možná odpoveď je lebo ľudia sú neskutočne neuveriteľne hlúpe ovce. Choď založ si stranu a choď. Máš šancu. Pozri majetok SaS je 11 tisíc eur ( pozn. Smeru 2,2 mil eur a SnS 2,5 mil ) začali v podstate ako občianská iniciatíva s kampaňou cez internet, keď iniciovali referendum, nemali preferencie ani percento snáď.. a vidíš dnes sú tam.
kali520 napísal:K tomu tvojmu rozsiahlemu prispevku. Dristy s ktorymi sa tu stretavam denno denne. Vezmime si jedneho antisemintu je uplne jedno koho napr Lutera. Bol antiseminta az ked vyriekol slova o zidoch? Stal sa antiemintom az teraz v 21 storoci ked to poburilo nejakeho zida alebo historika? Kedy sa vlastne stal antisemintom? Nemozme jeho tvrdenia brat vazne preto lebo je antiseminta podla nejakej interpretacii? Clovece uvedomujes si jake ko*ot tu teraz pises?
Stal sa antisemitom keď začal vystupovať proti židom, keď chcel páliť ich domy a synagógy, keď ich chcel spáliť náboženské knihy, keď im pod hrozbou straty končatiny chcel vziať právo sa vzdelávať, keď im chcel skonfiškovať majetok. Preto že sú židmi. Jeho názory môžeš brať akokoľvek, to záleží len na tebe. Ak si niekto chce budovať názor na židov na nacistickej propagande a na kresťanskej dogmatike, budiš. Potom sa tu oháňaj tým ako ty vidíš pravdu, ale nečuduj sa že ťa budú ostatní považovať za blázna.
kali520 napísal:Nezda sa ti ked tu dame citaty, lebo ich to vsetko vyriekli anitseminti alebo podla teba su vytrhnute z kontextu co ale podla mna az tak moc dolezite v tejto debate neni.
Kontext je to najdôležitejšie. Citát bez uvedomenia si kontextu v akom bol vyrieknutý je bezcenný. Ak chceš odcitujem niektoré tvoje príspevky z tohto fóra a ukážem ti na tom aký zmysel to má.
kali520 napísal:Ked poviem ze zidia su uzernici tvoja reakcia je ze to robili aj ostatny a ze za to moze krestanstvo (len tak pre informaciu aj krestanstvo je zidovsky vytvor)
Jasné a Nemci sú nacisti nie? Nemali by sme ich zabiť? Sú to predsa nacisti či nie?

Aj kresťanstvo je židovský výtvor? To akože Ježiš bol vlastne prvý sionista pravda? Nasadený agent, sionistickými murdcami. No že nám to nedošlo skôr.. A nad psychiatrickou liečbou si už uvažoval?Proste presne ako hovorí Hughito, je aj niečo čo nevymysleli židia? Vieš možno aj všetky tie antisemitské materiály z ktorých ty žiješ sú židovský výtvor, ak už ním mohla byť druhá svetová a holokaust tak prečo nie aj toto pravda? Ty si vlastne ten najväčší šašo lebo žerieš židovskú propagandu však? Kamaráde, daj sa fakť vyšetriť..
kali520 napísal:zaujima ma len to co je dobre pre mna
Ty si pravý židovský kapitalista.
kali520 napísal:Ona diskusia by sa asi mala uberat inym smerom, povedz nam ty co je na zidoch dobre? Preco ich tu mame drzat ked sem vlastne povodne ani nepatria? Co nam dobreho zdiia priniesli ako skupina (ne ze mi tu vytiahnes volakeho einsteina). Preco sa ich vlastne silou mocou zastavas?
  • Dobré je na nich presne to isté čo na slovákoch, maďaroch alebo nemcoch :) . Sú to ľudia ako my.
    Držať? Kto ich drží? Ja ich nikde nedržím. A kde pôvodne patria? A kde patríme my? Snáď až do Afriky na strom nie?
    Čo priniesli svetu Slováci? (btw Einstein bol len jeden z tisíca židovských významných vedcov)
    Ja sa nikoho nezastávam, každému čo mu patrí. Ale vy nemáte v rukách nič a staviate na vode. Ja sa vysmievam z vašej tupej oddanosti tejto antisemitskej propagande. Keby žiadny židovský národ nikdy nebol jestvoval, dnešný svet by vyzeral úplne rovnako. Bola by úžera, vojny, bol by aj frakčný rezervný systém a banky, boli by aj krízy. To je prvá vec čo by ste mali pochopiť. A druhá vec je že keď sa narodí človek, je nevinný, či je to žid, moslim, kresťan, budhista, čierny, biely, žltý.
kali520
Darca
Darca

Ja priznávam, že židia požičiavajú peniaze na úrok tak ako to dnes robí aj zvyšných 7 miliárd ľudí na Zemi. To je jediné čo priznávam.
Lenze zidia robili uzeru,co im aj pocas historie prischlo ako nieco typicke pre ich narod, rovnako ako pre ciganov je typicke ze su bordelari.
O čom to prosím ťa trepeš? Úrok je bežná súčasť ľudskej spoločnosti po celom svete. Každá dohoda má dve strany, jedna ponúka a druhá musí prijať. Nikto ťa nenúti piť v židovskej krčme, ak tam piješ tak z vlastnej vôle, ak potom nadávaš na žida, že on je príčina tvojho alkoholizmu tak si hlúpy.
Úžera § 235 trestného zákona (300/2005 Z.z.)

(1) Kto zneužívajúc niečiu tieseň, neskúsenosť alebo rozumovú slabosť alebo niečie rozrušenie, dá sebe alebo inému poskytnúť alebo sľúbiť plnenie, ktorého hodnota je k hodnote vzájomného plnenia v hrubom nepomere, alebo kto takú pohľadávku uplatní alebo v úmysle uplatniť ju, na seba prevedie, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok až päť rokov.

(2) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním väčšiu škodu, b) na chránenej osobe, alebo c) z osobitného motívu.

(3) Odňatím slobody na päť rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním značnú škodu, alebo b) závažnejším spôsobom konania.

(4) Odňatím slobody na desať rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

a) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo b) ako člen nebezpečného zoskupenia.
Kontext je to najdôležitejšie. Citát bez uvedomenia si kontextu v akom bol vyrieknutý je bezcenný. Ak chceš odcitujem niektoré tvoje príspevky z tohto fóra a ukážem ti na tom aký zmysel to má.
Ono zalezi hlavne co citujes. Nazor na nejake etnikum je furt len nazor tam je jedno ci to vytrhavas z kontextu, ale toto som ti uz vysvetlil tam kde som citoval tych rimanov.
Stal sa antisemitom keď začal vystupovať proti židom, keď chcel páliť ich domy a synagógy, keď ich chcel spáliť náboženské knihy, keď im pod hrozbou straty končatiny chcel vziať právo sa vzdelávať, keď im chcel skonfiškovať majetok. Preto že sú židmi. Jeho názory môžeš brať akokoľvek, to záleží len na tebe. Ak si niekto chce budovať názor na židov na nacistickej propagande a na kresťanskej dogmatike, budiš. Potom sa tu oháňaj tým ako ty vidíš pravdu, ale nečuduj sa že ťa budú ostatní považovať za blázna.
A preco to Luter zacal robit? Preco sa z neho stal antiseminta?

Lutera som dal ako priklad jedneho z mnohych, mohol si si tam dosadit hoci koho. Faktom je ze stovky znamych ludi z roznych miest a obdobi, rozneho politickeho presvedcenia a svetonazoru sa o zidoch vyjadrovali v podstate stale rovnako a to vratane aj zidov samotnych. Tu uz sila logiky nepusti, a ty sa mozes aj na hlavu postavit.
Jasné a Nemci sú nacisti nie? Nemali by sme ich zabiť? Sú to predsa nacisti či nie?
Hlupe prirovnanie. Povahu naroda davas do roviny s politickou filozofiou.
Aj kresťanstvo je židovský výtvor?
Kristus a jeho dvanastka boli zidia.
Ty si pravý židovský kapitalista.
:lol: dobre vies ako som to myslel, vsak vkuse o tom debatujeme.
Dobré je na nich presne to isté čo na slovákoch, maďaroch alebo nemcoch . Sú to ľudia ako my.
Ludia s inymi zvykmi, kulturou a tradiciami, to je pricina celeho problemu ktoru ty ignorujes.
Keby žiadny židovský národ nikdy nebol jestvoval, dnešný svet by vyzeral úplne rovnako. Bola by úžera, vojny, bol by aj frakčný rezervný systém a banky, boli by aj krízy. To je prvá vec čo by ste mali pochopiť. A druhá vec je že keď sa narodí človek, je nevinný, či je to žid, moslim, kresťan, budhista, čierny, biely, žltý.
Keby neboli zidia bol by tu iny parazit na ktoreho by som teraz nadaval rovnako ako na toho zida, len by mal ine pomenovanie, to kazdopadne nijak ale nevyvracia zidovsku povahu.
Ja sa vysmievam z vašej tupej oddanosti tejto antisemitskej propagande.
A kto ju vytvoril? Co je jej pricinou?
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Lenze zidia robili uzeru,co im aj pocas historie prischlo ako nieco typicke pre ich narod, rovnako ako pre ciganov je typicke ze su bordelari.
To platí pre Európu a dôvodom je kresťanská dogmatika. Ak by to kresťanom v istých dobách nebolo zakázané robili by to tiež. A ak by nejestvovali židia našiel by sa niekto iný. Aj počas tých dvetisíc rokov mali panovníci moc zakázať úžeru a obmedziť výšku úroku.
kali520 napísal:Úžera § 235 trestného zákona (300/2005 Z.z.)
Ja som hovoril o úroku, ten je všade prítomný a nie je to ničí výmysel. A sám vidíš, že úžera je zákonne ošetrená, aké jednoduché..
kali520 napísal:Ono zalezi hlavne co citujes
Nie nezáleží. Prečo sa bojíš povedať kontext ty zbabelec? Sám asi cítiš, že ide proti tebe.. trápne. Ak by si bol objektívny diskutér, tak s tým nemáš problém.
kali520 napísal:Povahu naroda davas do roviny s politickou filozofiou.
Fajn tak povedať, že dnešní nemci potomkovia nacistov sú povahovo zvrátené svine schopné splynovávať ľudí, je podľa teba pravdivé tvrdenie?
kali520 napísal:Kristus a jeho dvanastka boli zidia.
A? Len to rozveď som zvedavý čo z teba vyjde.
kali520 napísal:A preco to Luter zacal robit? Preco sa z neho stal antiseminta?
Z toho istého dôvodu prečo sa človek stane, nacistom, pacifistom, konzervatívcom, liberálom, slobodomurárom, greenpeacesákom, kresťanom, moslimom a hociakú inú skupinu si tu doplň. A hlavne nepredstavuj si Luthera ako človeka dneška. To, že jestvujú antisemiti je podľa teba dôvod pre nenávisť k židom? Preto, že existujú rasisti treba nenávidieť čiernych?

Pozri, možno sa takto isto bude o sto rokov pozerať na teba a bude sa pýtať prečo sa ten kali stal antisemitom? Asi mal dôvod nie? Ale ja žijem dneska súčasne s tebou, mám k dispozícii tie isté veci čo aj ty a antisemitom sa nestanem. A tiež chcem pre seba a svoj národ len to najlepšie. A nie som nijako pozitívne zaujatý voči židom. Ja vidím veci v súvislostiach a snažím sa pochopiť prečo majú dnes ľudia na židov pohľad aký majú a zároveň vidím, že posledných dve tisíc rokov toho prístupu nič pozitívne pre mňa a môj národ neprinieslo. Ľudia ako ty dotiahli svet do dnešnej polohy, vďaka takým ako ty sú židia tam kde sú. Vďaka takým ako ty bola v ich moci úžera. U vás naozaj asi niekto zneužil rozumovú slabosť.
kali520 napísal:Ludia s inymi zvykmi, kulturou a tradiciami, to je pricina celeho problemu ktoru ty ignorujes.
Heuréééka. Ja to práve vyzdvihujem, práve z tejto ich odlišnosti plynú všetky predsudky proti nim! A ja s tým problém nemám. Ak si myslíš, že svet stojí namieste aby vyhovel tvojim idealistickým potrebám tak si na omyle. Svet žije a mení sa a vždy sa aj meniť bude, to čo bola pravda pred sto rokmi už nebude pravdou zajtra. Čas sa nezastaví. Národy sa budú geneticky miešať, tradície sa budú rodiť aj vymierať, niektoré zvyky zaniknú, iné pretrvajú a vzniknu nové, budú sa meniť jazyky, budú sa stierať hranice, bude sa meniť politika, hospodárstva aj prístup k ekológii. Ty si uvedom, že ty chceš niečo čo bolo pravdou pred 150 rokmi. Bojuješ s veternými mlynmi a navyše starodávnymi zbraňami. To je ta tvoja melanchólia, preto sa tu neustále hrabeme s Ježišom, Francúzskou revolúciou, boľševizmom, a dvetisíc ročnou históriou židov..

V teórii systémov existuje základné pravidlo. Ak sa systém mení pomalšie ako jeho okolie zahynie, ak sa mení rýchlejšie prežije. Ty by si chcel svet smerovať niekam kam ty si myslíš žeby mal ísť, ale svet sa nedá smerovať, vyvíja sa. To je celé. A ty musíš pozerať dopredu, nie dozadu.
kali520 napísal:Keby neboli zidia bol by tu iny parazit na ktoreho by som teraz nadaval rovnako ako na toho zida, len by mal ine pomenovanie, to kazdopadne nijak ale nevyvracia zidovsku povahu.
Povahu? To chceš povedať že Slováci nepoznajú mamon a chamtivosť? Že sa to nehemží dnes spoločnosťami na rýchlu pôžičku? Veď choď medzi ľudí a počúvaj aké majú názory na život? Fakt si myslíš, že je to židovská doména? Veď aj ten špinavý cigán, ktorý dokáže žiť v bordeli a smrade bez majetku dokáže používať úžeru. Je to o využití príležitosti. A tú sme židom vnútili my. Tá schopnosť drieme v človeku ako takom, v jednotlivcovi. Tak ako jeden človek dokáže zavraždiť veľmi ľahko a druhý by to nikdy nespravil. Tak je to aj s úžerou a podobne. Tak sa ti snažím povedať, že nie všetci nemci sú nacisti, nie všetci židia sú úžerníci a sionisti. A že historicky ich do tej úlohy postavili kresťania, veď im zakázali vlastniť počas feudalizmu pôdu, bránili im sa vzdelávať, obmedzovali ich kde sa dalo. Zverili im podradnú prácu so špinavými peniazmi a dnes ich za to odsudzujú. Ak by vtedy boli rímania vyhnali z domova nejakých obyvateľov sýrie a tí by prišli do európy s iným náboženstvom a kultúrou a kresťania by ich osúdili na prácu s peniazmi, tak dnes by sme tu diskutovali o nich. Tak ako tak.. ty bedákaš nad niečim čo bolo, to je minulosť, to už nezmeníš, môžeš sa z nej poučiť, ale poučením nie je že židia sú zlí, ale že ty musíš byť šikovný a vziať osud do vlastných rúk.
kali520 napísal:A kto ju vytvoril? Co je jej pricinou?
Presne takí istí ľudia ako ty. Podľa mňa..Príčinou je nevedomosť, nepochopenie, potreba ukázať prstom na vynníka, potreba sa porovnávať, neschopnosť konať a trvrdo pracovať ale namiesto toho voľba jednoduchšej cesty vyhováraním sa. Príčinou je do veľkej miery aj politika, od jakživa si tým politici a významní ľudia naháňali priazeň ľudu, bolo najjednoduchšie ukázať na židov ako na príčinu všetkého.
kali520
Darca
Darca

To platí pre Európu a dôvodom je kresťanská dogmatika. Ak by to kresťanom v istých dobách nebolo zakázané robili by to tiež. A ak by nejestvovali židia našiel by sa niekto iný. Aj počas tých dvetisíc rokov mali panovníci moc zakázať úžeru a obmedziť výšku úroku.
Tvoj dohad, nicim nepodlozeny, takze to ma nulovu hodnotu toto.
Nie nezáleží. Prečo sa bojíš povedať kontext ty zbabelec? Sám asi cítiš, že ide proti tebe.. trápne. Ak by si bol objektívny diskutér, tak s tým nemáš problém.
Ja sa bojim. OK ty si pisal toto: Prečo nepovieš k tým citátom aj historický kontext? Prečo nespomenieš už pravdu, že v dobe datovania tých citátov rím zápasil s neustálymi židovskými povstaniami?

Naco som ja reagoval potom takto: Je jasne ze ich postoj nebol priatelsky ale skor sa zamyslime ze co o nich povedali nie kedy a kde to povedali. Mozes si zobrat aj ten citat Marcusa Aurelia, kde spomina aj ostatnych nepriatelov dokonca ovela vacsich ako zidov.

Kazdopadne tyto styria neboli jediny co takto vykreslili zidov. Ono celu historiu sa zidia vykresluju stale rovnako aj napriek tomu ze tu bolo kopec inych situacii, rezimov a vladcov.

Fajn tak povedať, že dnešní nemci potomkovia nacistov sú povahovo zvrátené svine schopné splynovávať ľudí, je podľa teba pravdivé tvrdenie?
Teraz sa robis nechapavym? Zidov a ich povahu davas do roviny s politickou filozofiou, nacizmom. Nemca mozme zaskatulkovat ako discplinovaneho puntickara (co byva aj vacsinou pravda) nie ako nacistu, zato zidov vacsinou skatulkuju ako uzenrnikov a klamarov.
A? Len to rozveď som zvedavý čo z teba vyjde.
Co tam mam rozvadzat? Co je natom nepravda? Je krestanstvo zalozene na uceni krista? Je. Bol kristus zidom? bol.
Pozri, možno sa takto isto bude o sto rokov pozerať na teba a bude sa pýtať prečo sa ten kali stal antisemitom? Asi mal dôvod nie? Ale ja žijem dneska súčasne s tebou, mám k dispozícii tie isté veci čo aj ty a antisemitom sa nestanem. A tiež chcem pre seba a svoj národ len to najlepšie. A nie som nijako pozitívne zaujatý voči židom. Ja vidím veci v súvislostiach a snažím sa pochopiť prečo majú dnes ľudia na židov pohľad aký majú a zároveň vidím, že posledných dve tisíc rokov toho prístupu nič pozitívne pre mňa a môj národ neprinieslo. Ľudia ako ty dotiahli svet do dnešnej polohy, vďaka takým ako ty sú židia tam kde sú. Vďaka takým ako ty bola v ich moci úžera. U vás naozaj asi niekto zneužil rozumovú slabosť.
A hla, to iste mozem ja povedat o tvojom pristupe.

http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _4891.html

Zidia vacsinou zastupuju tvoje nazory, moje asi tazko. Tak potom by som zvazil tvrdenie ze vdaka komu maju moc.
Povahu? To chceš povedať že Slováci nepoznajú mamon a chamtivosť? Že sa to nehemží dnes spoločnosťami na rýchlu pôžičku? Veď choď medzi ľudí a počúvaj aké majú názory na život? Fakt si myslíš, že je to židovská doména? Veď aj ten špinavý cigán, ktorý dokáže žiť v bordeli a smrade bez majetku dokáže používať úžeru. Je to o využití príležitosti. A tú sme židom vnútili my.
Neni to az tak jednoduche ako si myslis. Precitaj si toto http://www.pramen.info/c/2022/geneza-si ... anstvo.htm

V tomto prispevku http://www.hojko.com/post1493584.html#p1493584 som ti toho tiez nieco napisal aka je hisoria zidov.

Dost problem je aj ich nabozenstvo, ktore podnecuje nenavist zato krestanske ucenie vobec, to len jej zprostredkovatelia cirkev.
Tak ako tak.. ty bedákaš nad niečim čo bolo, to je minulosť, to už nezmeníš, môžeš sa z nej poučiť, ale poučením nie je že židia sú zlí, ale že ty musíš byť šikovný a vziať osud do vlastných rúk.
Zidia dnes ale robia to iste co robievali aj vtedy, vid knihu zidovsky rasizmus. To bedakanie nad minulostou je len poukazovanie nato ze aky boli vtedy a ako sa to zhoduje s dneskom, to aky su dnes mas rozobrane v temach o Izraeli a Sionizme.

Posledna tvoja fraza je cisto kapitalisticka a egoisticka. Uroven mojej aj tvojej kvality zavisi aj na kvalite spolocnosti. Ja sa mozem narodit so zlatym serblom na riti a budem mamlas a ty ako luzer a budes sikovny. Aj tak ti to je hovno platne lebo kde su peniaze tam je moc a teba tam ta sikovnost nic nepomoze lebo si sa ako luzrom narodil ergo spolocneska situacia ti nedovoluje tvoju sikovnost zrealizovat.
Presne takí istí ľudia ako ty. Podľa mňa..Príčinou je nevedomosť, nepochopenie, potreba ukázať prstom na vynníka, potreba sa porovnávať, neschopnosť konať a trvrdo pracovať ale namiesto toho voľba jednoduchšej cesty vyhováraním sa. Príčinou je do veľkej miery aj politika, od jakživa si tým politici a významní ľudia naháňali priazeň ľudu, bolo najjednoduchšie ukázať na židov ako na príčinu všetkého.
Cakal som. Vsetko mozne len nie zidia. Nad ich nabozenstvom ktore otvorene hovori o nezidoch ako o zvieratach a ich povahe od ktorej odputavas pozornost tym ze to zvalujes na nas si sa ani trocha nezamyslel ze by to mohol byt jeden z dovodou.

Ono slay ty sa antisemnintom nestanes preto lebo si zrejme v zivote so zidom neprisiel do kontaktu, je to potom pochopitelne. Ale je to to iste ako ta nenavist voci ciganom, zrejme ak by si zil niekde v prdeli sveta kde by si ich nestretol tak by si tu o nich pisal deto to iste co teraz pises o zidoch.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali
A preco to Luter zacal robit? Preco sa z neho stal antiseminta?
Ty si to určite predstavuješ tak, že Luther to začal robiť preto, lebo precitol, osvietilo, uzrel "pravdu", ako to je a preto začal robiť to, čo robil, resp. písal.

Ja som však našiel iné informácie: :arrow: http://www.hojko.com/post1487361.html#p1487361
kali520
Darca
Darca

A ty si myslis ze ked v nejakom Lateranskom koncile nieco povedali tak sa tym kazdy automaticky riadil vratane Lutera, ktory sam vystupil proti papezstvu?

Tak isto zidia lichvarcili pred Lateranskym koncilom napr v Spanielsku.

Tiez by ma zaujimal zdroj tejto informacie

Lebo podla wikipedie tam je len toto:

Canon 25 excommunicates those who engage in usury.
Canon 26 forbade Jews and Moslems from having Christian servants and states that the evidence of Christians is always to be accepted against Jews.

http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Coun ... he_Lateran
slay
Addict
Addict

Čo je nepodložené Kali? Chceš povedať, že židia boli od počiatku sveta rozptýlení po celom svete snáď? Neboli, napriek tomu úrok ako taký jestvoval od počiatku hospodárstva. Chceš poprieť, že panovníci mali možnosť zákonne ošetriť úžeru a spraviť ju trestnou? Kto im bránil? To sa nedá poprieť. Preto to nie sú žiadne dohady ale fakty, s ktorými sa tebe nevyhovuje zmieriť.

To ako sa židia kde vykresľujú ma už naozaj nebaví riešiť. Dokázal som ti, že to vyplýva vždy z kontextu. Dokázal som ti, že vaše modlitebné zbierky vytrhnutých citátov majú buď historické, politické alebo náboženské odôvodnenie. Nič z toho si nikdy nepoprel, argumentoval si len tým, že to údajne nieje dôležité, stačí že proste také citáty sú a hotovo. Na to ti nemám čo povedať. Ty proste nedokážeš svojím zatemneným rozumom pochopiť, že židia sú unikátny fenomén. A to preto, lebo boli 2000 rokov národom bez zeme roztrúseným po svete a boli veľmi špecifickí, náboženstvom, zvykmi aj vzhľadom a zápachom. Preto sa ich nikdy nepodarilo ani nepodarí integrovať. Podobný osud nezažil žiaden iný národ v histórii. Z tohto jednoduchého faktu, plynú všetky predsudky, problémy, citáty a bludy.

S tým nemec=nacista, žid=úžerník, som sa od počiatku snažil naznačiť jediné.. a už po asi desiaty krát v tejto téme opakujem: Nie je každý nemec nacista, nie je každý žid sionista a úžerník. Čo na tom je ťažké pochopiť? Veď už sa správaj rozumne konečne..

Židovské náboženstvo som neštudoval a som si istý, že ani ty okrem pár citátov nie. Pripúšťam, že môže mať xenofóbne prvky, ak to potvrdili nejaké seriózne zdroje, budiš. . Náboženstvá sú náboženstvá. V ústavách moderných krajín po celom svete a tak isto aj v ľudských právach je zahrnutá klauzula o slobode vierovyznania.

Navyše tu opäť raz musím poukázať buď na tvoju hlúposť, nevedomosť alebo účelové zamlčovanie faktov. A síce napriek tomu, že neustále hovoríš o židovskom náboženstve. Zamlčuješ už to že judaismus nie je vôbec jednotný, ale delí sa na ortodoxný, reformovaný a konzervatívny. Kde reformovaný a konzervatívny sú o dosť liberálnejšie než ortodoxný. Už roztrieštenosť judaizmu nahlodáva väčšinu tvojich patetických teórií. Ak ešte pridám informáciu, že napríklad menej než 16% židov žijúcich v USA navštevuje pravidelne synagógu, tak sa tvoje choromyseľné predstavy o tom ako židia ľpnú na svojom náboženstve pekne rozplynú ako aj celá tvoja biedna argumentácia. Ak poviem navyše, že 40-50% manželstiev amerických pravých židov sa uskutoční s nežidmi, pričom len tretina detí sú potom vychovávaní ako židia, tak z teba Kali neostane ani teplý prd. Čo ? Kde? Aká Xenofóbia? Vidíš ju niekde na tých číslach? Asi ťažko...

S koľkými židmi si v živote prišiel do priameho kontaktu Kali? Ja z dvomi študentmi, ktorí nosili ešte aj čiapočku a bradu. Nejako som nemal možnosť sa s nimi bližšie zoznámiť, ale z toho mála na mňa pôsobili rovnako ako ostatní ľudia. Ak máš ty nejaké zlé skúsenosti o tom ako na teba rasovo útočili, prosím podeľ sa.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali520: Teraz som chcel toho staršieho príspevku vypichnúť len tú časť o Lutherovi, je hneď pod tým Lateránskym koncilom.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Pre toto sú všetci "antisemiti" a slay je vyvolený o tom niet pochýb, keď si už dovolí filozofovať o morálke či názoroch takého Ľ. Sťúra ktorému nesiaha ani po palec na nohe.

VYVOLENOST ŽIDOVSKÉHO LIDU

„Žid je Bohu milejší než Andělé.“

„Kdo dá Židu políček, jako by Boha políčkoval.“

„Pročež gojím, jenž Žida udeřil, hoden je smrti.“ „Toto ustanovení je spravedlivé, neboť beze sporu je rozdílnost mezi všemi věcmi, rostliny a zvířata nemohou trvat bez péče lidské a jako je člověk vyšší zvířat, tak Židé předčí všechny národy na světě.“

„Nežidé jsou dobytčí plémě.“

„Kdyby nebylo Židů, nebylo by blaha pozemského, ni slunečních paprsků, ni deště a lidé nemohli by žít.“

Rabbi Moisej ben Nachman, rabbi Raši, rabbi Abravanel, rabbi Jakult a rabbi Menachen, přirovnávají nežidy k psům, oslům a sviním.

rabbi Abravanel: „Židovský národ je hoden věčného života a ostatní národové oslům jsou podobni“

rabbi Menachen: „Vy všichni Židé jste lidmi a ostatní národové nejsou lidmi, neboť duše jejich od zlých duchů pocházejí, duše pak židovská ze Svatého Ducha Božího“

rabbi Jakulta: „Pouze Židé hodni jsou názvu lidi, kdežto gojím od zlých duchů zplozený,má právo nazývat se jedině sviní“.

„Kletba Jehovy se vznáší nad gojími.“

„Neprojevujte gojímům žádného soucitu.“

„Zakazuje se chovat se soucitně k těm, kteří rozumu nemají.“

„Nesluší se člověku spravedlivému, býti milosrdným k bezduchým.“

„Buďte čistí k čistým a lstiví k nečistým“

„Ať se neříká, že gojímové mohou nebýt nečistými a dokonce býti ctnostnými.“

„Konají-li dobro, podávají-li almužnu, vystupují-li ctnostně, pak tím více nutno je nenávidět a přičítat jim to k zlému, neboť činí tak jedině z ješitnosti.“

rabbi Bakaj: „Licoměrnost je dovolená: Žid má navenek býti přívětivý k nečistým gojímům, má jim projevovat úctu a říkat: „Miluji vás!“ To však je dovoleno, jak rabbi

Bakaj vysvětluje: „Jen v tom případě, potřebuje-li Žid v něčem nečistého, nebo má-li důvod se ho obávat, jinak byl by to hřích.“

„Křesťané jsou zajisté horší jiných modloslužebníků, neboť se klaní jakožto Bohu nečistému Židu, jenž od víry odpadl a čarodějnictvím se zabývá.“

„Jeho jméno budiž vyslovováno se slovy: „Ten, jehož památka budiž zničena.“

A proto rabbi Raši společně s jinými vyzývá: „Nejlepšího mezi křesťany zabijte!

Rabbi Majmonid: „Je třeba zabíjet a vrhat do záhuby všechny zrádce Izraele, podobné Ježíši Nazaretskému a jeho stoupencům.“

OBCHOD S GOJÍMY

„Zakazuje se vracet gojímovi ztracené, kdo vrátí gojímovi, co ztratil, nenalezne milost u Boha.“

„Stejně jako s klidným svědomím lze zabít divokou šelmu a zmocnit se jejího lesa, tak možno zabít nebo vyhnat gojíma a přivlastnit si jeho majetek.“

„Majetek gojímův podoben je opuštěné věci, jeho pravým majitelem je Žid, který se ho zmocní.“

„A je to spravedlivé“ – vysvětluje rabbi Albo i někteří jiní rabíni – „neboť Bůh dal Židům právo na život i majetek ostatních národů.“

„Ukradne-li gojím sebemenší věc, budiž potrestán smrtí.“

„Židu dovoleno je, zachce-li se mu zmocnit se majetku gojímova, neboť tam, kde psáno je: „Nečiň zla bližnímu“, nepraví se: „Nečiň zla gojímům“. „Může býti obviněn Žid z krádeže, neokradl-li jiného Žida? Okradl-li gojíma, pak sobě vzal jen, co je jeho vlastnictvím.

rabbi Aši praví svému sluhovi: „Přines mi hrozny, jsou-li majetkem goje, nedotýkej se jich, jsou-li vlastnictvím Žida.“

„Bůh přikázal půjčovati gojům peníze, ale na úrok, pročež místo pomoci jsme povinni působit jim zlo, byť šlo i o člověka, který by nám mohl býti prospěšný. Zato však s Židem se nesmí takto zacházeti.“

rabbi Majmonid: „Kdo vrátí nevěrnému ztracené, hřeší, neboť upevňuje moc nečistých“

rabbi Jeruchom: „Má-li gojím směnku Židovu, která je důkazem, že půjčil peníze tomuto Židu, a gojím ztratí stvrzenku, pak Žid, který ji nalezne, nemusí ji vrátit, neboť závazek jeho bratra v Izraeli padá té chvíle, kdy byla stvrzenka nalezena. Pak-li ale Žid, který nalezl stvrzenku, přece jen zamýšlí ji vrátit gojímovi, nutno mu v tom zabránit slovy: „chceš-li proslavit jméno Boží, učiň tak s tím, co tobě náleží.“

„Dopomáhat gojímovi, aby obdržel půjčené, znamená okrádat Žida“.

„Dovoluje se bojovat proti gojímům s pomocí lichvářství a šidit je, prodáte-li však něco Židu, nebo kupujete-li od něho, není vám dovoleno šidit ho.“

„Dopustí-li se goj při sestavování účtu chyby, nechť si Žid řekne: „Nic neví!“ Neradím však Židu aby uváděl sám goje v omyl, mohlo by se stát, že úmyslně činí chybu, aby zkoušel Žida.“

rabbi Brenc: „Jestli Židé po celý týden byli na cestách a na pravo či na levo šidili křesťany, v sobotu se shromáždí a oslaví svoji obratnost, řkouce: „Nutno vyrvat srdce z těl gojímů a zabít nejlepšího mezi křesťany.“

„Gojím nemá práva na majetek. To právo náleží pouze Židu. Žid, který si vypůjčuje od křesťanů, bere si svoje vlastnictví, žádá-li pak gojím, aby se mu vrátilo půjčené, dopouští se nezákonnosti.“

„Zákony jsou k tomu, aby dopomáhaly Židům ovládat křesťany. Tam kde je Žid soudcem je povinen svým souvěrcům skýtat možnost vyhrát každou při, byť byla pro Žida sebenejnepříznivější.“

„Soudí-li se Žid s nežidem, dejte svému bratru vyhrát a cizinci řekněte: „Tak velí zákon!“

rabbi Akiba udílí radu pro případ, že by se při procesu všechny okolnosti postavily proti Židu. V takových případech nutno je žalujícího křesťana obelstít nebo úklady různými tak znechutit, aby pře raději nevedl.

rabbi Akiba radí Židům, aby neprojevovali radosti nad rozhodnutím soudu, by se neuvedla v pochybnost jeho nestrannost.

ŽIVOT ŽIDŮ V ZEMI GOJÍMŮ

Majmonid radí Židům, aby se ve státech, ve kterých žijí, domáhali postavení, která by jim dávala možnost pod nejrůznějšími záminkami stíhat křesťany a vydávat je nejpřísnějším trestům.

„Je-li Žid nucen přísahat věrnost zákonům a státní autoritě, aby byl přijat do státní služby nebo do armády, může v duchu připojit vlastní dodatek, který plně ruší smysl přísahy, a tím se zbavit její závaznosti.“

„Rabbi Jochanan vyslechl jednou od jedné vznešené dámy vyznání tajemství. Před tím přísahal jí, že neprozradí tajemství. Přísahal: „Bohu Izraeli nepovím tajemství.“ Dáma myslela, že ani bohu Izraeli nevyzradí jejího tajemství. Rabbi však v duchu dodal: „Povím je však národu židovskému.“ Tím sobě umožnil prozradit tajemství, aniž by porušil přísahy. Za tuto obratnost budiž mu chvála v Talmudu.“

„Rabbi Akiba postupoval mnohem jednodušeji. Ke každé přísaze, kterou byl nucen složit, v duchu dodával: „Tato přísaha nebude platit!“, což stačilo, aby jeho svědomí bylo klidné“

Talmud dovoluje takový postup ve všech případech, kde některá vláda gojímů ukládá Židu povinnost přísahy. Je-li obviněn Žid z hrdelního zločinu, jiný Žid, povolaný nuceně za svědka, má právo i pod přísahou vypovídat křivě, aby pomohl svému souvěrci, musí ovšem k přísaze připojit pro sebe formulku rušící její závaznost. Je-li na příklad Žid gojímem přinucen k přísaze, že neopustí domova nebo státu, stačí, připojí-li: „Dnes neodjedu!“ Později může odjeti, aniž by porušil přísahy.“

„Gojím má podobu lidskou a ne psí nebo svinskou, aby se nehnusilo Židu s ním se stýkat, ale jinak zůstává zvířetem a není proto třeba plnit mu dané slovo nebo dodržovat přísahu, jako se to nečiní vůči zvířatům. Byl-li na příklad gojím zavražděn, může Žid s čistým svědomím odpřísáhnout, že nebyla prolita lidská krev. Byl-li gojím oloupen, může Žid odpřísáhnout, že tomu tak není, poněvadž podle Talmudu všechen majetek pozemský náleží Židům a křesťan nemá, co by ztratil, nebo o co by byl oloupen. Je pouze dočasným opatrovníkem majetku, jehož vlastníkem je vyvolený židovský národ“.

Abychom měli svědomí zcela klidné, je ustaven každoročně svátek „Jom Kipur“ neboli „den velikého odpuštění“ Ten den mohou býti všichni Židé osvobozeni dopředu od závaznosti přísah, které budou nuceni během roku složit. O svátku „Jom Kipur“ shromažďují se Židé v synagogách a jakmile se na nebi objeví první hvězda velký rabín nebo vedoucí duchovní hlasitě zvolá: „Ať všechny sliby, všechny závazky, všechny přísahy, které učiníme a které splnit se zakleneme, od tohoto dne velkého odpuštění do příštího svátku jsou odloženy a zničeny, aby byly bez síly a významu. Chceme, aby naše sliby nebyly sliby, aby naše přísahy nebyly přísahami.“

SEXUÁLNÍ ŽIVOT

„Jako na život, tak i na majetek, i na ženy gojímů má každý Žid plné právo. Mojžíš sice praví: Aniž požádáš manželky bližního svého. Ženou bližního je však pouze Židovka, a nikoliv žena gojímova. Proslavení rabíni jako rabbi Raši, rabbi Bakaj, rabbi Lewy, ben Gerzon a mnozí jiní, soudí, že není cizoložství, kde není manželství: gojímové jsou obyčejný druh živočišný a nemohou tudíž uzavírat sňatků, které jsou Božího původu.“

rabbi Majmonid: „Dovoleno je svést shiksu.“

„Muž smí dělat se svojí ženou, co se mu zlíbí, jako s kusem masa, jež může jíst pečené nebo vařené podle chuti.“

„Přišla si jednou stěžovat rabínu žena na svého muže pro jeho nepřirozené sklony. Rabbi řekl: Dcero moje, nemohu ti pomoci, neboť zákon přináší tě v oběť.“

V talmudu se radí se zbavovat panenství souloží děvčátka, jež mají tři roky a jeden den, je-li mladší tří roků, není to větším hříchem, než jako když prstem se dotkneš oka a zaslzí.

(o tom jestli je dovoleno souložit i se stejně starými chlapci jsem v Talmudu nic nenašel, protože to však není zakázáno, logicky je to povoleno. pozn. Jehuda)

ZABÍJENÍ GOJÍMŮ

Rabbi Majmonid: „Přikázání „nezabiješ!“ znamená, že nesmí býti zabíjeni synové Izraeli.“ „Gojím však a kacíř nejsou syny Izraelovými. Je tudíž možno s klidným svědomím a podle libosti zabíjet gojímy. Ba, něco více. Nehrozí-li nebezpečí, pak je to přímo povinností Žida neboť je psáno:„Nejlepšího z pohanů zab!“

„Vytáhneš-li gojíma z jámy, do které padl, pak zachraňuješ člověka pro modloslužebnictví. „Zakazuje se mít soucit s nevěrným, vidíš-li ho, že tone v řece nebo hyne. Je-li blízký záhuby, není třeba ho zachraňovat.“

rabbi Abravanela: „Nenávidět, opovrhovat a hubit každého, kdo k synagoze nepřísluší nebo od ní odpadl!“

rabbi Bakaj praví o nečistých gojímech: „Jejich život, ó Žide, v tvých je rukou, stejně jako jejich peníze.

„Padne-li kacíř (tj gojím) do jámy, není třeba ho vysvobozovat, je-li v jámě žebřík, nutno jej vytáhnout se slovy: „Činím tak, aby můj dobytek tam nespadl.“

„Nalézá-li se kámen u otvoru jámy, přival ho blíže se slovy: „Činím tak, aby můj dobytek nemohl propadnout.“

„Prolévající krev gojímů Bohu oběť přináší.“

„Žid, který zabije gojíma má takové zásluhy před Bohem, že ospravedlňuje se Žid i tehdy, zavraždí-li omylem místo gojíma Žida.“

„Kdo chce zabít zvíře a zabije neočekávaně člověka, kdo chce zabít gojíma a omylem zabije Žida, není vinen a nezaslouží trestu.“

„Goj vědomě zabivší Žida, vinen je tolik, jako kdyby celý svět vyvraždil.“

„Gojím, který se rouhal, svedl ženu nebo zavraždil jiného gojíma, budiž prohlášen za nevinného, když přijme víru židovskou.“

„Zavraždí-li gojím Žida, tu i bez ohledu, dá-li se obřezat nebo ne, hoden je smrti.“

Milí bratři, tyhle citáty pro začátek stačí. Nezapomeňte na to že Talmud je svatá kniha, podle které se musíme doslova řídit. Talmud je dokonce závaznější než Starý Zákon. V Talmudu je doslova psáno: „Bible podobá se vodě, Mišna vínu a Gemara vínu vonnému. Jako květ nemůže existovati bez vody, vína i vína vonného, tak se nemůže obejíti bez Bible, Mišny a Gemary. Starý zákon je podoben soli, Mišna podobna je pepři a Gemara vonné masti, svět pak nemůže býti bez soli, pepře a vonných mastí. Kdo se učí Bibli, koná věc, která sama o sobě může být ctností, avšak nemusí jí býti – kdo se učí Mišně, jedná chytře a bude odměněn, ten pak, kdo se učí z Gemary, vyznává vyšší ctnosti. Přenese-li člověk výrok z Talmudu na Bibli, nebude šťastnějšího nad něj.“

„Slova Talmudu jsou sladší než slova „Zákona“.

„Hřích proti Talmudu je těžší hříchu proti Bibli.“

„Netřeba obcovati s těmi, kdo mají v rukou Bibli a nikoliv Talmud.“

„Synu můj, chovej se s větší úctou a pozorností k slovům rabínů, než ke slovům Zákona.“ „Ten, jenž čte Bibli bez Mišny a Gemary, podoben je člověku, neznajícímu Boha.“

„Všechna slova rabínů všech věků a pokolení jsou slova Boží, podobná slovům proroků a to i tehdy, odporují-li si navzájem, kdo odporuje rabínu, vstupuje s ním ve spor, reptá proti němu, spor vede s Bohem a proti Bohu reptá.“

„Slova rabínova jsou slova Boha živého.“

„Pomněte, že slova rabínů jsou sladší než slova proroků.“

Ano, tak velký význam pro nás má Talmud. Nevěřte těm, kteří říkají že Talmud je jen historický dokument a že se jim řídit nemusíme. Ti, co tohle říkali to řekli jen proto aby uklidnili křesťany a další gojímy a namluvili jim že se nás nemusí obávat. Mezi sebou si však můžeme říci jaký je skutečný smysl Talmudu, a Talmud jsou slova našeho otce Lucifera, který mluvil ústy rabínů. A my nejen že tyto zásady musíme znát, ale také se jimi musíme v běžném životě doslova řídit. Pokud někdo z bratrů, kteří to budou číst má nějakou jinou část naší svaté knihy v českém překladu, může mně to poslat abych mohl přidat další část Talmudu.

Adonai!

Jehuda

http://666info.wordpress.com/2009/01/27 ... z-talmudu/

Len neviem neviem či to nebdue naopak s tým antisemitizmom a či náhodou, tí židia niesú rasisti a na celý svet sa pozerajú ako na hovädá ktoré je možné vraždiť.

//autoeditácia príspevku (25 Sep 2010, 11:08)
židia o židoch

Aký je základ judaizmu? Praktická vášeň a chamtivosť za peniazmi. Aký je jeho skutočný boh? Hotovosť.
Karl Marx, citovaný v Guardian, júl-august 1924

Keď prehráme, staneme sa revolučným proletariátom, komisármi všetkých revolučných strán a keď vyhráme, povstane naša hrozná moc peňaženky.
Theodor Herzl, The Jewish State, str. 91

Svetová revolúcia, ktorá nás čaká bude exkluzívne našou záležitosťou a bude spočívať na nás. Táto revolúcia upevní židovskú nadvládu nad všetkými ostatnými národmi.
Le Peuple Juif, 8. februára 1919

Ruska revolúcia bola stvorená židmi. Vytvorili sme tajné spoločnosti, naplánovali režim teroru. Revolúcia zvíťazila vďaka našej presvedčivej propagande a masovému vraždeniu za účelom vytvorenia vlády, ktorá bude skutočne naša.
M. Hermalin v prejave v New Yorku, 1971

Nemecká revolúcia je výtvorom židov: liberálne demokratické strany majú vysoké počty židovských vodcov a židia dnes hrajú dominantnú úlohu vo vysokých vládnych funkciách.
Jewich Tribune, 5. júla 1922

V tejto novej organizácii ľudstva sa synovia Izraela rozšíria po celom svete, kde sa bez priamej opozície stanú riadiacim elementom, najmä po tom, čo získajú kontrolu nad pracujúcimi triedami. Vlády národov vytvoria univerzálnu republiku, ktorá padne bez námahy do rúk židom pod zámienkou Víťazstva proletariátu. Súkromné vlastníctvo bude odstránené vládcami židovskej rasy, ktorí bude všade kontrolovať verené financie. Takýmto spôsobom bude realizovaný prísľub Talmudu – že keď príde čas, Mesiáš príde na zem a židia získajú kontrolu nad celým svetom.
Karol Marx, v korešpondencii

Ibaže ich mesiáš je Lucifer
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

no kebych si toto precital, tak si myslim, ze zidaci vladnu tomuto svetu...

ahaaa, ved oni vladnu :D

Ivan, nechces byt Zid? mohol by si beztrestne zabijat bezvercov, tie svine prasive, brat ich majetky a davat pozicky s urokom, jak to tak citam, ja asi konvertujem...

radost sveta zit v zidovskom svete!!!
kali520
Darca
Darca

Čo je nepodložené Kali? Chceš povedať, že židia boli od počiatku sveta rozptýlení po celom svete snáď? Neboli, napriek tomu úrok ako taký jestvoval od počiatku hospodárstva. Chceš poprieť, že panovníci mali možnosť zákonne ošetriť úžeru a spraviť ju trestnou? Kto im bránil? To sa nedá poprieť. Preto to nie sú žiadne dohady ale fakty, s ktorými sa tebe nevyhovuje zmieriť.
„Židé se vždy musí snažit oklamat nežidy.“ – (Zohar I, 168a)

„Každému Židovi je dovoleno používat lež a křivou přísahu, aby přivodil Nežidovi zkázu.“ – (Babha Kama 113a)

„Majetek gójů je jako majetek bez pána, a každý (Žid), který se jej zmocní, se stává jeho vlastníkem.“ – (Talmud IV/3/54b)

Chapes uz ten rozdiel? Jedna vec je vyvoj ludskej spolocnosti a ludska chamtivost, druha ze tento narod to ma vo svojich zasadach a pravidlach tak robit, svojim nabozenstvom boli k tomuto smerovany, kdezto u nas to bolo prave naopak, prikazanie ako nepokradnes, zi v chudobe ale vo viere a podobne veci kazane kristom. Mozem citovat ked chces.

Ale nato sme si uz zvykli ze ty pouzivas dvojity meter.
To ako sa židia kde vykresľujú ma už naozaj nebaví riešiť. Dokázal som ti, že to vyplýva vždy z kontextu. Dokázal som ti, že vaše modlitebné zbierky vytrhnutých citátov majú buď historické, politické alebo náboženské odôvodnenie.
Vsetko ma svoje odvovodnenie moj aj tvoj nazor, nazor kazdeho cloveka na tejto planete. Tymto pohladom je totizto uplne vstko subjektivne a nic nemusi byt ta prava pravda. Ale prava pravda existuje.
Ty proste nedokážeš svojím zatemneným rozumom pochopiť, že židia sú unikátny fenomén. A to preto, lebo boli 2000 rokov národom bez zeme roztrúseným po svete a boli veľmi špecifickí, náboženstvom, zvykmi aj vzhľadom a zápachom. Preto sa ich nikdy nepodarilo ani nepodarí integrovať. Podobný osud nezažil žiaden iný národ v histórii. Z tohto jednoduchého faktu, plynú všetky predsudky, problémy, citáty a bludy.
Presne toto som chcel pocut. Ich zvyky a tradicie tak isto aj kultura prameni z ich nabozenstva, t.j celkovej fylozofie na zivot, z toho sa potom odzrkadli aj ich chovanie.

A teraz ty ides mna vinit a obvinovat zato ze oni maju v hlavach zakorene to ze ja som pre nich hovädo, ktore treba okradat a klamat?
S tým nemec=nacista, žid=úžerník, som sa od počiatku snažil naznačiť jediné.. a už po asi desiaty krát v tejto téme opakujem: Nie je každý nemec nacista, nie je každý žid sionista a úžerník. Čo na tom je ťažké pochopiť? Veď už sa správaj rozumne konečne..
To ze jedno je politicka filozfia druhe specificka povaha entika. Je to blbost. O nemcoch mozme povedat to ze su disciplinovany a puntickari, rozhodne nie vseci ale rozhodne viac napr ako my slovaci. Kazdy narod je niecim typicky, a zidia su typicky tou svojou uzerou.
Ak ešte pridám informáciu, že napríklad menej než 16% židov žijúcich v USA navštevuje pravidelne synagógu, tak sa tvoje choromyseľné predstavy o tom ako židia ľpnú na svojom náboženstve pekne rozplynú ako aj celá tvoja biedna argumentácia. Ak poviem navyše, že 40-50% manželstiev amerických pravých židov sa uskutoční s nežidmi, pričom len tretina detí sú potom vychovávaní ako židia, tak z teba Kali neostane ani teplý prd. Čo ? Kde? Aká Xenofóbia? Vidíš ju niekde na tých číslach? Asi ťažko...
Za prve by ma zauimalo odkial mas tieto cisla. Za druhe aj keby boli pravdive aj na slovensku uz menej ludi chodi do kostola ale aj tak tu pretrvava krestanska moralka, a to takmer v celej europe aj napriek tomu ze pocet veriacich stale klesa uz od padu feudalizmu.

beardi zidom sa musis narodit, konvertovanie ti hovno pomoze.
hughito
Redeemer
Redeemer

A zase sme zostali len pri úbohých citáciach nejakých ortodoxných fanatikov. Najväčšou srandou je, že rôzne podobné nezmysly by sme mohli citovať od fanatických predstaviteľov akéhokoľvek náboženstva.

Vy tu robíte z judaizmu nejakú výnimku, pričom judaizmus je rovnaká sprostosť, ako všetky ostatné, či už zaniknuté alebo pretrvávajúce náboženstvá (hlavne ide i to, že drvivá väčšina ich je elitárskych, tých jediných správnych). Z tohto chybného postulátu sa potom odvodzujú takéto nezmyslené citátiky, nad ktorými sa môžem iba zasmiať.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Z pohrebu si robiť srandu ... :minus:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tancovanie okolo rakvy nepovazujem za smutny prejav
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

To bolo tancovanie?Čo si myslíš že tam robili kolo kolo mlynské?Sa chytili za ruky naklonili sa k rakve povedali: "Brat môj, bol si jedným z nás." , poklopali kladivkami a to je koniec.Jednoznačné tancovanie! :smt081 ...
Napísať odpoveď