F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
Ja mám ABS off, Track Control Off, AI spolujazdcov na Medium, a proste skoro všetko mám Off, Fuel a Damage mám na Realistic jediné čo mám zapnuté je pomoc v boxe.
Ja mam Vsetko Off, aj boxi na manual, nech aspon neco robim a nerobi to zamna, sranda ked mi padne mechanik na kridlo
.
Ai mam na hard, ale su dost lahky, tak davam aj na Expert.
Hodnotim to kladne, aj ked ma to svoje - ako ze auto je az prilis stabilne, a v boxoch nemas kontrolu nad autom
Ai mam na hard, ale su dost lahky, tak davam aj na Expert.
Hodnotim to kladne, aj ked ma to svoje - ako ze auto je az prilis stabilne, a v boxoch nemas kontrolu nad autom
-
Metro2033 problem
Light Expert
ja mam zapnute abs aj trakcnu lebo ked sme to hrali po lanke tak sme sutazily asi viac v tom kdo spravi viacej hodiniek lebo to sa vazne nedalo hrat...
Tak na codemasters fóre písali, že hodia na ten box nejaký update, no očakávam.
-
montreal15
Novice
Neviete preco mi ta hra nejde ked som ju nainstaloval aj crackol ale ked ju spustim tak mi vyhodi f1 2010takom ciernom pozadi a za 3 sekudny mi da error . Prosim poredte som zufaly s toho se mi to nejde

Error je siroky pojem. Aky error? Hod screen.
Ja som našiel takýto návod na hranie po sieti. Citujem :
Odskúšal som to, je to plne funkčné normálne som hral s nejakými španielmi, nemcami atď. Monzu, proste bomba
Ešte prikladám jednoduchý youtube návod :
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2010, 2:09)stáhněte klienta na http://www.tunngle.net/en/downloads/
nainstalujte tunngle klient
zaregistrujte se na //www.tunngle.net/en/account/?register=1
spusťte tunngle klient a vněm se připojte do místnosti (network search - sport - F1 2010)
spusťte teknogods 17 - teknohelper.exe a DLLload.exe
spusťte hru F1 2010
ve hře - multiplayer - lan - stiskněte F12 (zvuk working)
Find game - a připojte se do hry,když už jste připojený na hru opět stiskněte F12 (zvuk transport complete)
a čekat než začne hra.
když nebudete moct nalézt hru nebo se kní připojit vypněte firewall
Odskúšal som to, je to plne funkčné normálne som hral s nejakými španielmi, nemcami atď. Monzu, proste bomba
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vedel by mi niekto povedat, ze preco ked si dam automatic gearbox pri pouziti Logitech Momo volantu, tak ked pustim plyn nezacne uberat len plyn, ale aj brzdit a automaticky zaradi aj spiatocku? Ja sice hram s manualom, ale brat alebo kamarati by chceli s automatom, a neda sa to hrat, ked chcu v zakrute len pustit plyn a nie brzdit. Vdaka za tipy.
Asi mas niecozle nastavene, ja som normalne daval jazdit sestre
a na volante v pohode aj s automatom ,enmas nahodou zapnute pomoc pri brzdeni.
SSemteXX: A ako hraju ti spanieli, neni to ako v GRIDe kde Rusi a podobne mali ztoho Crach Derby
, ale radsej by som bol keby sa tu spravil nejaky Race, ze dal by sa datum cas, aspon 3 ludi by som vedel zohnat. + odtialto z fora.
SSemteXX: A ako hraju ti spanieli, neni to ako v GRIDe kde Rusi a podobne mali ztoho Crach Derby
Nienie, v pohode si idú, hlavne jeden nemec včera strašne šiel na Monze, najprv sme mali tuším 10min nastavenej kvalifikácie a potom sme šli Race ako Monzu, celkom v poho som skončil 4í, tuším 2och botov ako pretekárov pridali, ale vravím keď dám, že Find Session tak vyše 50serverov mi hodí 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pascalwb, pokial viem, tak nemam. Instaloval som prave dnes najnovsie drivery od Logitechu. Nevie este niekto mozny dovod?
Ah, nejak ma to F1 prestáva baviť, neviem v čom je chyba. 
Si skus nastavit Custom ovladanie. Ja mam tiez Logitech Momo a hram v pohode, len v zakladnom nastaveni neboli nastavene tlacitka na ovladanie sady pneumatik, tak som si dal edit custom a tam vsetko navolil. Ovladace som nemenil odkedy som kupil PC s Vistou, takze aspon 2 roky.p4ra napísal:Pascalwb, pokial viem, tak nemam. Instaloval som prave dnes najnovsie drivery od Logitechu. Nevie este niekto mozny dovod?
Dalsou moznou pricinou by mohol byt zaseknuty pedal brzdy, ale to asi nebude tvoj pripad
kupil som si orig. formulu , nainstaloval som si ju cely nahoneny som sa na nu tesuíl zamnem ju a ten sku**** windows live id ma tam nechce nejako pustit ze na pi*u region vie my niekdo poradit ako ho okaslat _?pls
Skúšal si si na Windows Live keď sa registroval zmeniť krajinu na Ameriku alebo tak?
zaloz sio novy ucet a az potom daj key, lebo ked das key na SK ucet, tak sa mozes s Mp rozlucit, daj UK alebo take nieco.
-
montreal15
Novice
Vy ste to normalne crackli cez f1_2010 a 1911.Dll nic viac lebo mne to nejde poradte
seginko napísal:kupil som si orig. formulu , nainstaloval som si ju cely nahoneny som sa na nu tesuíl zamnem ju a ten sku**** windows live id ma tam nechce nejako pustit ze na pi*u region vie my niekdo poradit ako ho okaslat _?pls
Games for Windows LIVE
Služba Games for Windows LIVE nie je na území SR oficiálne podporovaná prevádzkovateľom služby, spoločnosťou Microsoft (je možné sa k nej pripojiť v prípade, že si zvolíte iný, podporovaný, región)!
ofline: pozri video
Ja som skusal vsetko, vid prispevok na predoslej strane a nic sa nezmenilo. Dokonca aj Live ID (hotmal) konto som zmenil na US, ked sa ide vytvorit to GfW ucet tak pise ze US, ale ked to vytvorim tak tam mam zasedene Slovakia. Proste si to raz z toho hotmailu nacital (este ked som tam mal SVK) a uz to nezmeni.seginko napísal:kupil som si orig. formulu , nainstaloval som si ju cely nahoneny som sa na nu tesuíl zamnem ju a ten sku**** windows live id ma tam nechce nejako pustit ze na pi*u region vie my niekdo poradit ako ho okaslat _?pls
Nove konto som skusal vytvorit ale to uz bolo neskoro. V GfW konte mam pekne UK, ale ked s tym skusim hrat a zadam moj aktivacny kod tak mi povie zeten je uz aktivovany na iny ucet. Ano, presne na ten, kde je zase zly region...
Tak som to dal na reklamanciu, ze mi nejde kod a hotovo. Som zvedavi co urobia, im to tiez nepojde... Keby im to tam takto kazdy isiel reklamovat, tak by ich asi napadlo pri predaji aj povedat kupujucemu ze pozor !!!aktivovat treba ucet na UK konto!!! Ja som to predtym tiez nevedel
-
montreal15
Novice