Mame na internate net a tiez telku cez vlc. Cez kabel ide vsetko OK a teraz som zaobstaral router Linksys WRT54GS. Net ide v pohode, ale telka nie. Jeden znamy mi povedal, ze ak router bude mat multicasting, ze telka pojde, WRT54GS ma multicasting a telka seka. Rozmyslam nad vymenou routra za nejaky 108Mbps, pomohlo by to? Na router sa pripajame notebookami.
vdaka za odpovede
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 23:35)
nikto nic?
pomaly wifi router
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomaly wifi router
To pozeras tv cez wifi? viaceri? multicast ma dost vysoky datovy tok tak to je jasne ze nestiha
-
Hip-hoper
Star
nie cez wifi, cez kabel a sam. Zaujimave, ze kamarat ma podobny router a telka mu cez wifi tiez nejde, ale ide aspon cez kabel
-
hrban
Addict
len tak čisto teoreticky klasické notebookové etheret karty majú papierovo 100Mbps (reálne 40-60 Mbps)
a kalsccké wifi karty majú papierovo 10Mbps tak si domyslite prečo môže mať telka cez wifi problém
druhá vec je že človek kupuje routre, ktoré ani hardwaer-ovo ani funkciami nezodpovedajú cene
a kalsccké wifi karty majú papierovo 10Mbps tak si domyslite prečo môže mať telka cez wifi problém
druhá vec je že človek kupuje routre, ktoré ani hardwaer-ovo ani funkciami nezodpovedajú cene