Logitech G5
Logitech G5
Kupil som si novu mis logitech G5 a neviem ako to mam nastavit zapojil som ju do pocitaca nahral som softver s CD co bolo pri nej a neviem ako to nastavit viete mi poradit?
Dakujem
Dakujem
-
citroniq84
Amateur
Re: Logitech G5
a ona ti nejde či ako ju nastaviť aby sa ti dobre hralo?maco54 napísal:Kupil som si novu mis logitech G5 a neviem ako to mam nastavit zapojil som ju do pocitaca nahral som softver s CD co bolo pri nej a neviem ako to nastavit viete mi poradit?
Dakujem
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nevies nastavit DPI , ostatne tlacitka ? alebo ti nejde vobec ?
Ide ale neviem ci ten program funguje lebo som nastavil scrolovanie na 1 a ona aj tak brala po 3 lebo vo windowse je nastavene na tri. A su tam kadejake nastav. co ani neviem co znamenaju tak ze ci by ste mi poradili ako to nastavit.
Dik
Dik
-
Chalesnik
Medium Professional
ja co mam logitech mne sa tam skrolovanie nastavovat neda len tie pridavne tlacitka a DPI tak ti neviem poradit....
no ved mne toto tiez ide DPI aj tlacitka sa mi daju nastavit ale ja chcem vediet ze to tam znamena ta akceleracia speed potom su tam nejake policka na zaskrtnutie myslim ze dolu je odozva proste ako to mam nastavit aby sa s tym dobre hralo.
-
Chalesnik
Medium Professional
to ako sa ti bude hrat zalezi na tebe kazdy to ma inaksi dakto potrebuje citlivejsiu mys dakto nie
no ved dobre dobre ale aspon by si mi mohol vysvetlit co znamenaju tie policka na zaskrtnutie to reports a tak
-
Chalesnik
Medium Professional
to reports je ze cim je to vyssie tym plynulejsi pohyb mysky mas
aha takze to nastavim na tych 1000 a ostatok?
-
Chalesnik
Medium Professional
jj 1000 .. ostatok ti neviem poradit lebo nemam presne taky isty typ ale myslim ze to ostatne ani nemusis nastavovat