kamaratova uchylka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spermia
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: kamaratova uchylka

Príspevok od používateľa spermia »

chces mu helfnut? nechaj ho ist svojou cestou a nestaraj sa o to co robi on...
mozno sa zamysli nad tym co robis ty... totiz co ON seje to ON zozne a ty s tym nic nespravis.
on ma plne pravo robit to co robi - zmier sa s tym. on sa bude musiet skor alebo neskor zmierit s nasledkami nech budu akekolvek.. podstatne totiz je nie to ci teba chce niekto oyebat, ale ci sa ty oje*** nechas..a to robia ludia velmi radi, tak ako sa potom radi vyhovaraju ze to nie je ich chyba :)

p.s. nechapem preco mu vobec niekto kryje chrbat. to ste taka kopa hovien co sa potrebuje podporovat navzajom? a celkom mi prislo ze mu bud zavidis(lol) alebo si ublizeny. neviem pochopit co presne ta mohlo viest vobec k zalozeniu takej temy..

anyway, drzim palce a nezabudni ze si taky akych ludi si okolo seba vyberas..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

spermia:Z toho, čo píše mám ten dojem, že mu závidí a cíti sa ublížený zároveň.
No najväčšmi mám dojem, že sa nič také v realite nedeje a všetko su to vymysli bujarej fantazie.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

no vymysel to nemusi byt aj ja som mal take obdobie ze single baby boli pre mna o nicom a na zadanych som si chcel dokazat ze dokazem zbalit hocikoho...ale tie casy su nastastie prec, anyway, nemyslim si ze qwertyho story je vyplodom bezpochyby jeho bujarej fantazie o com nam napovedaju jeho prispevky :D
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

frikso: chcel som byt slusny ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nejdem hodnotiť qwertyho, vyjadrím sa k téme.

Je dokázané, že zadaní ľudia sa javia pre opačné pohlavie viac príťažlivý, takže úchylka to rozhodne nie je.
Kamarát má asi slabšie sociálne citínie, keďže koná pudovo a siaha po najviac príťažlivých (=zadaných) dievčatách a nie je schopný dodržiavať spoločenské normy (=nebaliť zádané).

Asi toľko :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

begbeee: Pekne povedane, musím súhlasiť.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mimochodom neviem prečo ťa to tak mimoriadne trápi.Nech si balí koho chce.Skôr by som povedal, že tie slepice ktoré zmotá tak sú narušené viac ako on.Nech už používa akýkoľvek špecifický štýl oblbovania od lákanie na zbierku motýľov až po hypnózu tak si myslím, že je retardované ísť do postele s niekým iným ako je môj/a priateľ/ka.Automaticky keď ja mám dievča tak sa pomaly neobzriem za inou.Nie preto, že by som dodržiaval nejaký morálny kódex, ale preto, že to vôbec nemám zapotřebí
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Berieš to príliš čierno-bielo Dieg0... :) . Stačí ak vo vzťahu niečo neklape, a navyše babu balí iný chalan - perspektíva nového, lepšieho vzťahu (naivita) a automaticky sa baba nechá baliť/zbaliť. Jasné, tie ktorým nič nechýba a predsa sa dajú sú slepice, alebo si chcú užiť, nvm... :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Baba ktorá je naivná nie je aspoň z časti slepica? ;-).Tak ti poviem, že akokoľvek by sa ten môj vzťah rúcal tak by ma mohla oblbovať aj Elisha Cuthbert a nešiel by som s ňou.Možno som taký len ja, možno nie ale jendoducho si myslím, že to nie je absolútne normálne aby som počas vzťahu išiel do postele s niekým iným nech už sú okolnosti akékoľvek
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja osobne by som mu pomohol tym ze by som sa na neho vysral, on musi spadnut do uplnych sraciek aby si nasledne uvedomil co robi a dostal sa z toho. Ked dostane par krat cez hubu snad ho to prejde.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty ked to jemu ide a tebe nie, skus pouzit 4chan/Pedobear Approved metodu
1286263318499.jpg
1286263318499.jpg (102.77 KiB) 1306 zobrazení
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Po 10tej nakladačke ho to prestane baviť...
a neviem, tejto téme sa mi ani nechce veriť ...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

begbeee napísal:Nejdem hodnotiť qwertyho, vyjadrím sa k téme.

Je dokázané, že zadaní ľudia sa javia pre opačné pohlavie viac príťažlivý, takže úchylka to rozhodne nie je.
Kamarát má asi slabšie sociálne citínie, keďže koná pudovo a siaha po najviac príťažlivých (=zadaných) dievčatách a nie je schopný dodržiavať spoločenské normy (=nebaliť zádané).

Asi toľko :)
tak neviem no, spolocenske normy su tu na to aby oslabili ego a superego jednotlivca. Spolocenske normy robia z ludi stado.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Zvláštne. Ja som si vždy myslel, že sú tu na to aby sme sa nesprávali ako zvieratá a nebola tu anarchia.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nechapem, preco to vobec qwerty rozobera. Ak niekto ide po mojej priatelke, vedomy si toho ze je to moja praitelka, tak nemam absolutne ziaden dovod sa bat, ze raz ten chudacik dostane cez prdel. A ze ludi v triede si nevyberies. A? Nemusis sa s nimi hned priatelit, hrat sa na spasitela a kazdemu tu pomahat.
Uchadza mi tvoja logika.
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

qwerty-xyz napísal: Pritom je to chlapec curak, ktoremu ked pohrozite pestou posti sa do gati ako male decko, viem to, lebo pred dvoma rokmi siel aj po mojej frajerke, a vtedy sa tento konflikt mohol velmi zle skoncit. Vtedy sa to uzavrelo ze sa nebudeme kvoli holke hadat, ale vo mne iste nervy ostali stale.
toto ma teda zabilo :D Moja a kamaratova teoria v opitosti sa potvrdila, na peknych a inteligentnych baby asi tak nejdu :D :wink:

toto som nasiel len tak nahodou :D http://wanda.atlas.sk/preco-su-zadane-z ... 63573.html

Inak si myslim tiez ze to je asi dost bezne ze zadane su atraktivnejsie ale z moralnej stranky by som dal ruky od nich prec :) Mne by sa to tiez nelubilo takze tak :)
Napísať odpoveď