viem že pred sezónou sú priateľské, ale ja by som si rád vybral s kým budem hrať... to sa neda?... a nie nemýlim football managera som nikdy nehral a toto viem že sa dalo nejako vo fife 08?a viem ze sa dalo pri simulaćii zápasu sledovať zápas a aj doňho zasiahnuť teraz to v 11 nie je prečo? už to tam dlhšie nie je? nehral som Fifu od 08mizuno napísal:sak v manazerskom rezime mas priatelske pred sezonou......to si nemyli s football managerom?
FIFA 2011 - NEXT GEN
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA 2011 - NEXT GEN
skuste si vypnut v nastaveniach vo fifa config ten VSYNC ci co
tusim v 10 tam bolo to ze sa dal simulovat zapas do urcitej minuty a mohol si donho aj zasiahnut... ale nvm to na isto ci to bolo v 10 ... je skoda ze to neni aj v 11keAnem napísal:viem že pred sezónou sú priateľské, ale ja by som si rád vybral s kým budem hrať... to sa neda?... a nie nemýlim football managera som nikdy nehral a toto viem že sa dalo nejako vo fife 08?a viem ze sa dalo pri simulaćii zápasu sledovať zápas a aj doňho zasiahnuť teraz to v 11 nie je prečo? už to tam dlhšie nie je? nehral som Fifu od 08
ma niekto problem s tym gamerangerom? lebo ja ano v hre mi s kamosom proste nenajde toho sruheho
ja to zachvilu asi roz..... (kopem
) ehm... stiahol som si to ako podstivy uzivatel slovenskej republiky nainstaloval spravil nieco ako crack a pustil hru ked ju pustim 140x tak mozno raz mi nenapise error a mozem v klude hrat... viete mi niekto poradit? menil som aj crack
chcem sa opytat ze ci toto funguje aj na warez verziu ? aby som to zbytocne neskusal ak to funguje len na originalmizuno napísal:
pridavam AKO HRAT FIFU 2011 PO INTERNETE - FUNKCNE ! + dalsi navod na ovladanie
http://www.euro-liga.cz/fifa-2011/navody-na-fifu-11/
stiahni novy driver na grafikukalosrac napísal:ja to zachvilu asi roz..... (kopem) ehm... stiahol som si to ako podstivy uzivatel slovenskej republiky nainstaloval spravil nieco ako crack a pustil hru ked ju pustim 140x tak mozno raz mi nenapise error a mozem v klude hrat... viete mi niekto poradit? menil som aj crack
ved to je koli warez verzielauro napísal:
chcem sa opytat ze ci toto funguje aj na warez verziu ? aby som to zbytocne neskusal ak to funguje len na original
Akú verziu si si stiahol? A kedy ti hádže error? Na začiatku alebo kde? Mne to robilo, keď som si stiahol anglickú verziu a dal tam češtinu samostatne. Ako náhle som však stiahol Multi verziu a nainštaloval normálne v češtine tak to prestalo robiť.
ja som stiahol cesku komplet a spustil som to na integrovanej grafike(bez ovladacov) a vypisalo error 0001 a potom som nainstaloval driver a uz islo....a teraz na 9800vke mi nepise error vobec takze to tym bolo urcite
na zaciatku jak je EA SPORTS
:D:D:D ta ich zvucka tak tam to rupne...
stiahol som novy driver a takeee hovienko som este nevidel proste nic s toho nechce sa mi to stahovat znova zabijem asi niekoho
stiahol som novy driver a takeee hovienko som este nevidel proste nic s toho nechce sa mi to stahovat znova zabijem asi niekoho
Neviete mi poradit alebo da sa vobec nastavit fifa tak ze ked hram cez ten gameranger vzdy musim odznovu zapinat fifu respektive sama sa mi zapne automaticky ked chce niekto so mnou hrat ,otazka znie da sa to tak aby som mohol mat zapnutu fifu stale a ked bude chciet niekto hrat tak iba dam lan atd ???
-
DanielDevil
Addict
nechce sa mi to tu čítať celé ale mne hra občas padá potom ako dohrám zápas a nahodí tabulku že "neodesílat" a vypne fifu, ide o to že hrám zápas dohrám, vypne a musím ho hrať znova a je to otravné, mám verziu od Reloaded, myslím že to je crackom...
ked je to otravne tak si kup original 
-
gattuso1327
Medium Expert
mňa serú jedine prihrávky ktoré si hráči pustia a potom ich protihráč obere o loptu ... nedá sa to nejako vypnúť ? ...
-
DanielDevil
Addict
môžeš mi kúpiť, chceš adresu?zany242 napísal:ked je to otravne tak si kup original
kde ich pustia ? asi davas silne prihravkygattuso1327 napísal:mňa serú jedine prihrávky ktoré si hráči pustia a potom ich protihráč obere o loptu ... nedá sa to nejako vypnúť ? ...
-
DanielDevil
Addict
nemyslíš to keď si ich pustia pomedzi nohy ? lebo to robia len keď stlačíš nejakú klávesu, ja to hrávam cez gamepad takže ti neviem povedať aká to je...gattuso1327 napísal:mňa serú jedine prihrávky ktoré si hráči pustia a potom ich protihráč obere o loptu ... nedá sa to nejako vypnúť ? ...
-
gattuso1327
Medium Expert
paťko : nedávam silné prihrávky... aj v šestnástke keď nahrám úplne slabú si ju pustí medzi nohy...
DanielDevil : áno myslím pomedzi nohy... no nemyslím si že stláčam klávesu.. ale počkám si na gamepad do pondelka
DanielDevil : áno myslím pomedzi nohy... no nemyslím si že stláčam klávesu.. ale počkám si na gamepad do pondelka
no tak potom urcite stlacas tu klavesu na pustanie medzi nohygattuso1327 napísal:paťko : nedávam silné prihrávky... aj v šestnástke keď nahrám úplne slabú si ju pustí medzi nohy...
-
gattuso1327
Medium Expert
a to je aká ?