podla mna je najlepsim riesenim na vysku desktop s kombinaciou netbook/mini notebook,
povedzme ze mame rozpocet 1000 eur, za 300 mas nejaky mensi book(ten na prednasky staci, popripade nejaka praca v skole), a za 700 postavis desktop za kt. sa nemusis hanbit, a samozrejme desktop sa da jednoduksie upgreadovat ako notebook
ja sam som kupil book na vysku a uz nejaky ten cas rozmyslam ako ho premenit na desktop, pretoze book je maximalne nevyuzity nakolko do skoly som ho prestal nosit po 1.semestri(ale toto je uz individualne podla skoly)
tolko moj nazor
a este k
polda1194
priznam sa ze nieco podobne s OS som nenasiel, ked chces s OS tak musis ist kvalitou dole co je uz podla mna nezmysel kupovat dnes notebook horsi ako s 2-jadrom, moja rada teda bud trocha dosetrit(cca tych 100 eur), alebo zohnat OS dodatocne(bazar alebo inde

), alebo sa popozerat po nejakom malo jazdenom booku(nie velmi stastne riesenie aj ked sa obcas postasti)
-skusim este nieco pohladat ale napis trocha viac info co presne potrebujes, na co bude urceny atd......