co ja viem....radsej absolvovat riadnu ranu v aute s klietkou ako bezRATZINGER666 napísal:klietka ti bohvieako pri beznej buracke nepomoze, vlastne pri riadnej rane ti nepomoze nic... co sa tyka pasivnej bezpecnosti by pomohla poriadna sedacka, helma a kvalitne stvorbodaky, ale s nicim z tohto sa v beznej premavke jazdit neda, o tom niet pochyb...
neviem, co konkretne by ta zaujimalo, kludne sa spytaj, budem sa snazit poradit, vedel by som pripadne aj sprostredovat...
Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
radsej by som neabsolvoval ani jednuHeader napísal:co aj viem....radsej absolvovat riadnu ranu v aute s klietkou ako bez![]()
prirodzene...ale niekedy si proste nevyberiesadameeec napísal:radsej by som neabsolvoval ani jednu
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vyberies, pokial budes jazdit ako clovek 
-
hojko
Site Admin
RATZINGER666: Ty mozes jazdit ako chces, ale ked do teba narazi niekto druhy, tak smola 
-
RATZINGER666
Darca
aha, no pochopil som to tak, ze sa bavime o vlastnej chybe, kedze rec bola o lietani na aute, zavodeni, kietkach, budach, apod. 
Akoze chu*j sa na mna tlaci v zapche na pristavnom moste este aj blika. Pustim ho a robim mu to iste (este som aj trubil
). Jaaaj by bral vodicaky takym de*ilom... kua ma vytocil.... waaa
Ak stretnem este jedneho, prisam bohu spomalim na 55-60km/h a moze si piskat (pravidla neporusim, kedze subezna jazda, moze ma obist z prava)
Ak stretnem este jedneho, prisam bohu spomalim na 55-60km/h a moze si piskat (pravidla neporusim, kedze subezna jazda, moze ma obist z prava)
-
uNreal_saTch^
Professional
a ked zacne obiehat z prava, treba trosku dychnut na plyn, ze ano? ;p
unreal to nie, zas ak je kam, nech si ide a vyrube sa sam 
ma napadlo "kto chce kam, pomozme mu tam" a k tomu rovno situacia... vytlacit z mosta 
no bolo to myslene tak ako pisal Hojko..... o klietke neuvazujem kvoli tomu ze potom budem na aute lietat ako bezohladny kkt...skorej mi ide o moju bezpecnostRATZINGER666 napísal:aha, no pochopil som to tak, ze sa bavime o vlastnej chybe, kedze rec bola o lietani na aute, zavodeni, kietkach, budach, apod.
-
Mateq
Medium Professional
Videl som aj jeho druhé video, pán je u mňa idiot. Nemám problém s tým, že ak má auto ktoré to zvláda tak si trocha pridá, každopádne dedina by mala byť miesto, kde sa jazdí normálne. Z princípu, niečo ako nesadám po pivku za volant.Kybelvody napísal:
Na tomto videu ide nejaky slovacisko asi 150 cez dedinu v zime. Jeho dalsie videa tiez stoja zato. Toho radsej stretnut az ked bude v priekope.
Nikam sa neponáhľal, evidente to točil pre zábavu, takže načo prasiť cez dedinu? Ďalej mi je zle aj z toho, ako vidím jeho ruky na volante
Netušíte náhodou čo to je za dedina?
.Vyzerá to tam byť krásne
co ja viem....cestu evidentne pozna....zas take hrozne to nebolo...videl som zasadne vacsich blbcovMateq napísal: Videl som aj jeho druhé video, pán je u mňa idiot. Nemám problém s tým, že ak má auto ktoré to zvláda tak si trocha pridá, každopádne dedina by mala byť miesto, kde sa jazdí normálne. Z princípu, niečo ako nesadám po pivku za volant.
Nikam sa neponáhľal, evidente to točil pre zábavu, takže načo prasiť cez dedinu? Ďalej mi je zle aj z toho, ako vidím jeho ruky na volantea vo vracákoch dostáva za uši ESP. Pridať si môže byť OK, ale takto nie...
na to, ze tu cestu pozna isiel dost zle.
inak takych blbeckov (ako ten na A4) milujem. Ked sa chce pretekat, nech ide kopce alebo SK ring. Tam by dostal aj od citroenu saxo 5 sekund
inak takych blbeckov (ako ten na A4) milujem. Ked sa chce pretekat, nech ide kopce alebo SK ring. Tam by dostal aj od citroenu saxo 5 sekund
ved praveadameeec napísal:na to, ze tu cestu pozna isiel dost zle.
-
Shark NX
Addict
Pani ako nechcem byt zly ale z videa vyzera byt ta jazda (az na moment 1:43 kde to trochu prepiskol a zachranovalo ho ESP) krasna. Plynuly prejazd, bez vysloveneho trhania volantom, mam pocit ze by som aj zaspal na mieste spolujazdca.Mateq napísal: Videl som aj jeho druhé video, pán je u mňa idiot. Nemám problém s tým, že ak má auto ktoré to zvláda tak si trocha pridá, každopádne dedina by mala byť miesto, kde sa jazdí normálne. Z princípu, niečo ako nesadám po pivku za volant.
Nikam sa neponáhľal, evidente to točil pre zábavu, takže načo prasiť cez dedinu? Ďalej mi je zle aj z toho, ako vidím jeho ruky na volantea vo vracákoch dostáva za uši ESP. Pridať si môže byť OK, ale takto nie...
Drzanie volantu je zlozvyk z autoskoly, aj mna sa snazil instruktor ucit drzaniu "za desat dve" Mal by ho drzat v ramenach volantu ale to uz je o zvyku.
Vzdy hovorim, lepsi tento vodic ako vodic typu "brzda, plyn a prudka dolava" alebo sviatocny vodic co si zrkadlami obzera klucky na aute a stredove ma nastavene na manzelku.
-
Suffel
Guru
taktiez som nazoru ze jazda bol v pohode az na tu dedinu kde si fakt tu rychlost mohol odpustit ak by mu tam niekto vybehol do cesty neviem co by chalan robil.. to drzanie je v pohode ucia ho v kazdej autoskole
..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co ja viem ... to videjko v pohode ... ta dedina nemusela byt, ale zas bola relativne prehladna ... jedinu chybycku krasy vidim v tom, ze chlapec evidentne jazdi s vedomim, ze ho v zakrute / za zakrutou zachrani ESP - to nemam rad, ja zastavam nazor ze aj ked rychlo tak vzdy najviac tolko kolko auto zvladne bez zasahu elektroniky ((za predpokladu, ze su hranice vodica dalej, od tych, kedy tato situacia nastane )) ...
a drzanie je rozhodne lepsie ako takzvany "idiot" - hlava v strede auta, celou vahou oprety o laktovku a volant drzat na 12:00
a drzanie je rozhodne lepsie ako takzvany "idiot" - hlava v strede auta, celou vahou oprety o laktovku a volant drzat na 12:00
to je tzv. poloha test stereonordkapp_pb napísal:a drzanie je rozhodne lepsie ako takzvany "idiot" - hlava v strede auta, celou vahou oprety o laktovku a volant drzat na 12:00