Euro<26
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Euro<26
Ja som ju mala niekoľko rokov, kým som spĺňala vekový limit. Využívala som na ňu rôzne zľavy v obchodoch, na nákup leteniek za lepšie ceny atď... okrem toho som ju mala ako platobnú kartu, takže som ju využívala každý deň. Myslím, že sa oplatí. Len potom nám na VŠ dali ISIC ako školský preukaz, takže som tie výhody mala vlastne zbytočne zdvojené.
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja to mam spojene so zeleznicami... je tam 40% zlava, tak akurat na to
ja to vyuzivam na zlavy v obchodoch s oblecenim a knihami napriklad Pantha rhei alebo RESERVED . Da sa to vselikde vyuzit je tam celkom siroka skala zliav aj na obchody u nas
Ja som spokojny 
myslím, že sa to oplatí. Ja to používam na polovičné lístky na SAD a MHD a 10 percentnú zľavu na knihy v Pantha Rhei
ešte sa dá tým platiť, môžeš platiť iba študentské vstupné namiesto dospeláckeho (kino, divadlo,...)
A hlavne si vyrátaj, koľko eur sa ti (teoreticky) za ten rok vráti,
ešte sa dá tým platiť, môžeš platiť iba študentské vstupné namiesto dospeláckeho (kino, divadlo,...)
A hlavne si vyrátaj, koľko eur sa ti (teoreticky) za ten rok vráti,
ERUNER, mozem vediet, ktora MHD alebo SAD dava na Euro26 zlavu ? lebo pokial som mal ISIC tak nebol problem. s EURO26 som to este neskusal
tak počkať, nie ja náhodou ISIC EURO26 jedna a tá istá karta?? Držím práve svoj ISIC a na zadnej strane má veľkým napísané EURO26. Ja si myslím, že je to ozaj jedna karta.
No a ja ako viem, tak na MHD(BA) a SAD(BA) môžem behať na polovičné (študentské) lístky.
Tak isto ťa SAD DS nepustí na polovičný lístok, pokiaľ nemáš ISIC (alebo ich študentskú čipovú kartu), alebo keď si očividne malé decko.
Pokiaľ viem, tak ešte existuje ITIC, ale to je asi pre učiteľov/profesorov, ale to si sa asi nepýtal
No a ja ako viem, tak na MHD(BA) a SAD(BA) môžem behať na polovičné (študentské) lístky.
Tak isto ťa SAD DS nepustí na polovičný lístok, pokiaľ nemáš ISIC (alebo ich študentskú čipovú kartu), alebo keď si očividne malé decko.
Pokiaľ viem, tak ešte existuje ITIC, ale to je asi pre učiteľov/profesorov, ale to si sa asi nepýtal
zial prave nie je. isic moze bt kombinovany (asi) s euro26 ale to, ze ma niekto euro26 este neznamena ze ma automaticky aj ISIC. drzim v rukach svoj stary ISIC ten napriklad EURO26 nema napisany nikde (upjs kosice). a potom mam euro26 a preto som sa pytal ci plati i na MHD (lebo ja som tusil iba tolko, ze nie)
Uz som si ju zadovazil a hned aj vyuzil, nejaka kniha v Phante Rei a vylet do TN smer Reserved, usetril som cca 7 € za 1 nákup, zatial som spokojny, a s tou dopravou neviem ako mate vy ale ked som si ju objednaval tak mi bolo povedane ze zlavy sa nevztahuju na dopravu a pod. veci, o tom kine som ani nevedel ze sa to da, zajtra chcem ist do kina tak uvidime ze nieco bude 
jo jo tie zlavy ktore su vdaka tej karte su super
Ja to furt vyuzivam kde sa da 
Kartu som isteho casu vyuzival na zlavu na cestu do BA cez Albus.Dalej som si vybavil rocne cestovne poistenie za polovicnu cenu a tusim 5 alebo 10 % v Cropp towne mam zlavu kt. sem tam vyuzijem.