Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
Dnes sa predkladajú daňové zákony. Pred parlamentom otravujú prašiví odborári. Za Fica držali hubu a krok. Preto sú aj oni zodpovední za súčasný stav krajiny. Dnes odmietajú všetko čo má tento rozvrat napraviť. Odborári.
figel je s prepacenim najvacsia k*rva tejto koalicie, ten ch*j dostava pol miliona mesacne plat, a on tam place v televizii aky je chudacik a neviem co, je mi z toho cloveka naslay napísal: Zase kauza na objednávku, prípadne mediálne suchoty. Po sulíkovej peňaženke, matovičovej facke, hayekovskom nezmysle a belousovovej neurotických záchvatoch, je to to ďalšia jalová správa.
Obsah: Figeľ dostáva legitímny plat. Dostal legálne pridelený byt, za ktorý zaplatil zákonom stanovenú cenu. Tak ako aj tisíc ďalších.
No fakt pohoňme si.. nuda nuda nuda, radšej budem pozerať Ruslanu s Čertíkom v Jojkarských JnT správach.
No, legalne prideleny byt podla slaya. A to, ze na byty v BA caka dalsich 10000 ludi a ze tieto byty boli pridelovane podla strannickej prislusnosti, resp. podla postavenia (Figel, Vasaryova, Zitnanska ...), to je podla slaya tiez uplne kosher...
Slay, taketo ospravedlnenia si strc niekam...
A este to Figelove alibisticke vyjadrenie, ze je ochotny dat (teda) ten byt na charitu.... idiot. On ma od krestanstva tak daleko, ako ja od NASA.
Slay, taketo ospravedlnenia si strc niekam...
A este to Figelove alibisticke vyjadrenie, ze je ochotny dat (teda) ten byt na charitu.... idiot. On ma od krestanstva tak daleko, ako ja od NASA.
slay napísal: Zase kauza na objednávku, prípadne mediálne suchoty. Po sulíkovej peňaženke, matovičovej facke, hayekovskom nezmysle a belousovovej neurotických záchvatoch, je to to ďalšia jalová správa.
Obsah: Figeľ dostáva legitímny plat. Dostal legálne pridelený byt, za ktorý zaplatil zákonom stanovenú cenu. Tak ako aj tisíc ďalších.
Ono ta to ospravedlnovanie prejde a aj to nadsenie z"konecne korektnej strany".Len pockaj dokym sa prasiatka pri valove udomacnia...Nebudu sa spravat inac,ako xxx prasiatok,ktore tam boli pred nimi.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fígeľa nemám rád, odkedy spôsobil rozpad istej vlády. Ďalej KDH ako také nemám rád, kvôli Vatikánskej Zmluve a aj preto, lebo som za odčlenení cirkvi od štátu a hlavne za to, aby bola riadne zdanená, ako každá iná zárobkovo činná organizácia.
Avšak povedzme si na rovinu - Nové Mesto malo kedysi 7000 bytov, dnes ich má okolo 250 - teda ďalších 6749 ľudí okrem Fígeľa sa dostalo k bytu podobným spôsobom. Zoznamy samozrejme skartovali, za celým svinstvom samozrejme stojí kto? Starostom Nového Mesta je Ing. Richard Frimmel (SMER-SD, kandidoval však za totálne širokú koalíciu) - zasa SMERák, SMER=korupcia a kradnutie, len tak k tomu skartovaniu, čo trepali o tom, že po 5tich rokov sa môže skartovať:„Ľudské zdroje a mzdy“ sa archivujú na 30 rokov a nie na 5 rokov. Na 5 rokov sa archivuje bežná korešpondencia. Alebo pre vyvolených neplatí zákon 431/2002? To aj mzdové listy, resp. údaje potrebné k priznaniu dôchodku zošrotovali? Treba ich stíhať v rámci zneužitia právomoci verejného činiteľa.
Takže aj v tomto bol (ako inak) zamotaný až po uši SMER, hoci to nemení nič na fakte, že Fígeľ je iba komická figúrka, ktorá patrí všade, iba nie do vedenia kresťanskej strany. Ono na druhej strane ja osobne mám o cirkvi a takýchto rádoby kresťanoch svoje predstavy, ale ich prezentácia tuná by asi mnohých členov fóra urazila...
Dobré správy sú ale aj dnes: http://www.sme.sk/c/5591575/vlada-zrusi ... adion.html Chvalabohu, celé Slovensko sa nebude znovu skladať Bratislave sumou 70M Eur (+DPH) na "národný" štadión (už tu máme "národné" tenisové centrum a vidíme, ako "národne" dopadol rozpis MS v hokeji), čo sú skoro 3 miliardy SKK. Šup ich na diaľnice, alebo na niečo fakt potrebné.
Avšak povedzme si na rovinu - Nové Mesto malo kedysi 7000 bytov, dnes ich má okolo 250 - teda ďalších 6749 ľudí okrem Fígeľa sa dostalo k bytu podobným spôsobom. Zoznamy samozrejme skartovali, za celým svinstvom samozrejme stojí kto? Starostom Nového Mesta je Ing. Richard Frimmel (SMER-SD, kandidoval však za totálne širokú koalíciu) - zasa SMERák, SMER=korupcia a kradnutie, len tak k tomu skartovaniu, čo trepali o tom, že po 5tich rokov sa môže skartovať:„Ľudské zdroje a mzdy“ sa archivujú na 30 rokov a nie na 5 rokov. Na 5 rokov sa archivuje bežná korešpondencia. Alebo pre vyvolených neplatí zákon 431/2002? To aj mzdové listy, resp. údaje potrebné k priznaniu dôchodku zošrotovali? Treba ich stíhať v rámci zneužitia právomoci verejného činiteľa.
Takže aj v tomto bol (ako inak) zamotaný až po uši SMER, hoci to nemení nič na fakte, že Fígeľ je iba komická figúrka, ktorá patrí všade, iba nie do vedenia kresťanskej strany. Ono na druhej strane ja osobne mám o cirkvi a takýchto rádoby kresťanoch svoje predstavy, ale ich prezentácia tuná by asi mnohých členov fóra urazila...
Dobré správy sú ale aj dnes: http://www.sme.sk/c/5591575/vlada-zrusi ... adion.html Chvalabohu, celé Slovensko sa nebude znovu skladať Bratislave sumou 70M Eur (+DPH) na "národný" štadión (už tu máme "národné" tenisové centrum a vidíme, ako "národne" dopadol rozpis MS v hokeji), čo sú skoro 3 miliardy SKK. Šup ich na diaľnice, alebo na niečo fakt potrebné.
Element napísal:figel je s prepacenim najvacsia k*rva tejto koalicie, ten ch*j dostava pol miliona mesacne plat, a on tam place v televizii aky je chudacik a neviem co, je mi z toho cloveka na
kinjeril napísal:No, legalne prideleny byt podla slaya.
kinjeril napísal:Slay, taketo ospravedlnenia si strc niekam...
Nikde som Fígeľa neospravedlňoval. Nikde som nehovoril o tom či to schvaľujem, či je to podľa mňa košer alebo nie. Jasne som konštatoval formálnu a právnu stránku problému => id est že byt je pridelený legitímne, rovnako ako plat. Nad morálnosťou sa pohoršujte koľko chcete, k tejto stránke som sa nevyjadroval, to som bral ako samozrejmosť, že to vnímame rovnako. Ak si tu niekto potrebuje pre istotu napísať, kľudne. Je to bieda, že tu nikto nedokáže reagovať na post tak ako je napísaný. Moja reakcia, ak to aspoň jeden rozumný človek pochopil mala ozrejmiť fakt, že na Slovensku prebehlo kvantum káuz nepomerne väčších rozmerov a nie legálnym pozadím, napriek tomu sa s nimi ani len nepohlo. Preto tváriť sa v dnešnej dobe, že toto je niečo extra môže len naozaj krátkozraký človek. Táto kauza je o malých rybkách, o tom že celá spoločnosť je namočená v korupcii a rodinkárstve.dudo02 napísal:Ono ta to ospravedlnovanie prejde a aj to nadsenie z"konecne korektnej strany".Len pockaj dokym sa prasiatka pri valove udomacnia...Nebudu sa spravat inac,ako xxx prasiatok,ktore tam boli pred nimi.
Ak tu chcete silno moralizovať, tak prosím.. pred zrkadlom, o ničom inom táto kauza nieje.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak pravicová koalícia má 100 dní. Ako ich hodnotíte?
-5 .. 5
u mna okolo +2
u mna okolo +2
Ivan! Ivan!
Dobre naložil.
strana SMER je len pre socialne pripady
pekne
Vidim len dementa ktory nevie odpovedat na otazku ktora mu bola polozena.
A ty si tiez nesklamal, ako vidiet furt si zastrceny niekde tam hlbokov v Miklosovej riti.
ako mal odpovedat, ked Pravdu necita?kali520 napísal:Vidim len dementa ktory nevie odpovedat na otazku ktora mu bola polozena.
Voľajako ťa to vzrušilo čo kali?
Až tak veľmi to neprežívaj
o nič nejde..
Henten chmulo zo Smeru (ospravedlnujem sa ale nepoznam jeho meno) je strasne smiesny. Ked sme raz boli v ramci jedneho predmetu so skolou v parlamente tak este robil poradcu pre nejaku poslankynu v Smere (nejake 3, 4 roky dozadu?). Vtedy nam profesorka s nimi vybavila otvorenu diskusiu. Teta bola natolko mimo, ze nehovorila vobec nic. Vsetko za nu rozpraval tento hotentot. Diskusia bola natolko plodna, ze sme vsetci vychadzali s usmevom a novonadobudnutymi informaciami (ironia). ... Niekoho, kto rozprava tak odveci a svoje neexistujuce argumenty nahradza populizmom som dovtedy este nezazil (nazivo). Nedokazal s nami konstruktivne diskutovat a neustale som mal pocit, ze mal potrebu sa na nas vyvysovat a ukazovat ze je nieco viac. Bavili sme sa ako studenti samozrejme hlavne o VŠ a skolstve celkovo.
V skratke : po zhliadnuti tohto videa som presvedceny ze poslancom uz moze byt naozaj ktokolvek ak je dostatocne velky ritolezec a rozprava dostatocne odveci ... Aj tato osobna skusenost bola jedna z veci preco som nikdy nevolil Smer. Samozrejme ak by som taketo nieco zazil s clenom inej strany tak to skresli moj pohlad aj na nu aby si tu nikto nemyslel ze si myslis ze ostatni su lepsi
//edit: v diskusii na youtube som si nasiel ze ten chmulo je Andrej Kolesik tak som aspon o nieco mudrejsi
V skratke : po zhliadnuti tohto videa som presvedceny ze poslancom uz moze byt naozaj ktokolvek ak je dostatocne velky ritolezec a rozprava dostatocne odveci ... Aj tato osobna skusenost bola jedna z veci preco som nikdy nevolil Smer. Samozrejme ak by som taketo nieco zazil s clenom inej strany tak to skresli moj pohlad aj na nu aby si tu nikto nemyslel ze si myslis ze ostatni su lepsi
//edit: v diskusii na youtube som si nasiel ze ten chmulo je Andrej Kolesik tak som aspon o nieco mudrejsi
je to predseda MSD
Kudy chodil, tudy krad. Sociální demokrat. 
Nie je to náhodou "Cez den lhal, v noci krad - sociálni demokrat"?
kazdopadne Miklos nalozil
Ivan je kral.
len mi z reakcii ci uz tu na fore, alebo aj po prelinkovani videa na FB vrta hlavou jedna vec: preco sa ultra pravicaci brataju so SMERom? ved on na nich rozputal lov, on na nich poslal tazkoodencov v Michalanoch, on dal Kotlebu zatknut mimo ine aj na ustrednych oslavach SNP... tak preco sa Vykostenemu teraz pchaju do analu?
len mi z reakcii ci uz tu na fore, alebo aj po prelinkovani videa na FB vrta hlavou jedna vec: preco sa ultra pravicaci brataju so SMERom? ved on na nich rozputal lov, on na nich poslal tazkoodencov v Michalanoch, on dal Kotlebu zatknut mimo ine aj na ustrednych oslavach SNP... tak preco sa Vykostenemu teraz pchaju do analu?
No lebo predsa praviciari vsetko sprivatizovali a su to sionisticke svine!!!