Pro Evolution Soccer 2011

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Príspevok od používateľa lubmar »

2janci2 napísal:no na klavesnici to nejde, iba ak by si si nastavil nove tlacitka, a to R a L, a ked ich spolu podrzis, tak hrac spadne
R a L? A ktoré, horné či spodné? Nemal som možnosť to vyskúšať či to tak funguje aj v 2011, takouto kombináciou to myslím bolo v predošlích dvoch ročníkoch. V tomto som nasimulovaný pád videl v jednej z možností feints. Myslím tie faints pre lamy, ako som ja, ktoré nevedia urobiť fintičku ručne v reálnom čase a preto sú vďační komami, že urobili túto pomôcku, kde si len navolím čo má hráč urobiť pri potiahnutí pravej páčky hore, dole, doprava, doľava a počas hry stačí podržať tlačidlo na prepínanie hráčov a potiahnuť páčku daným smerom a spustí sa navolená fintička.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no snad uz vidis, ktore su to
Prílohy
dive.PNG
atttack
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa atttack »

ahojte vsetci:)....cital som skoro vsetky prispevky...chcem povedat k tomu len tolko...

Fifu som hral naposledy 2002 :D ...ale vazne nainstaloval som Fifu nedavno myslim 10tka to bola...ale hned ako som zbadal grafiku a gameplay proste som to nemohol hrat.
No odkedy som zacal hrat Pesko..od 09 je to super hra:)...nova 11tka sa mi velmi velmi paci naozaj...jedine mi chyba gamepad lebo asi mi neuverite ale vsetko hram na klavesnici. No uz mam vybraty a idem si ho kupit:)a to len koli tejto hre a mozno NHL ktore hram od kedy mam pc...:)
Ohladom tych striel...mam to skoro rovnako ako som tu citlal po semtexovi ci aky ma nick...tiez som vela vela minul a goly som daval asi len z pred brany...malo kedy som trafil spoza 16tky...no skusam dalej a dalej uvidime ako to pojde...
Vytknut nemozem nic zatial sa mi vsetko paci....Nehram to az tak dlho a hram na obtiaznosti regular...v 09tke som regularov daval tazko...tuna mi to ide lahssie:)...
Ale je to super hra menu je uzastne a pesnicky su famozne:)

//autoeditácia príspevku (18 Okt 2010, 2:07)
este sa vas chcem spytat na prestupy v Master League....neviem ako nato ked si chcem vybrat nejakeho hraca skoro kazdy zero chance...:)skuste poradit
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

skús si vyberať slabších hráčov, alebo skús mu tu ponuku ponuknuť na viackrát.. nvm ako na 11-ke, ale na 10-ke sa mi podarilo do Man City hráčov ako Hamšík, R. Carlos.. :D
btw. dostal som mail z game-shopu, že do konca týždňa ju mám doma :) sa neviem dočkať
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

nema niekto normalne nastavenie na klavesnicu ako je trebars na fife

Kód: Vybrať všetko

http://www.euro-liga.cz/fifa-2011/navody-na-fifu-11/
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Chalani, včera som si nainštaloval hru a prišiel som na to, že po nete to je pecka! Len by som sa rád opýtal skúsenejších online hráčov aj z min. ročníkov, ako je to s patchmi od pesedit? Ak chcem plnohodnotne hrať po internete, môžem si ich postupne inštalovať do hry? Ďakujem pekne :)
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Lorino18 napísal:nema niekto normalne nastavenie na klavesnicu ako je trebars na fife

Kód: Vybrať všetko

http://www.euro-liga.cz/fifa-2011/navody-na-fifu-11/
Ved v programe settings si môžeš nakonfigurovať klávesnicu ako chceš. Ako nechápen čo je na tom z fifa normálnejšie než v tom z PES?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

nainstaloval som si PESEdit 2011 0.3 a Slovaci maju povodne mena...Cim by to mohlo byt?
resp. ked zapnem zapas tak to spadne :/ ... riesil to niekto?

Alebo aky pacth pozuivate vy na zostavy loga atd?

// ok vyriesene :) Treba to instlovat na cistu hru
rocky72
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rocky72 »

Gabriel Brziak napísal:Chalani, včera som si nainštaloval hru a prišiel som na to, že po nete to je pecka! Len by som sa rád opýtal skúsenejších online hráčov aj z min. ročníkov, ako je to s patchmi od pesedit? Ak chcem plnohodnotne hrať po internete, môžem si ich postupne inštalovať do hry? Ďakujem pekne :)
Ahoj, nj na nete je to fakt bomba ja ani nic ine nehram, ale co hovoris na to lagovanie? A ako sa da vyhladat nejakeho konkretneho hraca s ktorim by som si chcel dat quick match lebo ked dam ze hladat tak mi to ponukne iba jeho profil a aj vo friend liste aj ked su hraci online tak mi to nejde...? :)
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

lubmar napísal:
Ved v programe settings si môžeš nakonfigurovať klávesnicu ako chceš. Ako nechápen čo je na tom z fifa normálnejšie než v tom z PES?
Daval som to nastavenie podla fifi ale vobec to tak nejde tak preto sa pytam ...chcel by som tak priklad d strela a center s nahravka e rychlost w vysunutie takze tak
Prílohy
nastaveni-klavesnice-FIFA11.JPG
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

OMG, FIFA bude mať asi iné nastavenie, ako má PES-ko... na PES máš Y-prihrávka do behu, X-strela, A-prihrávka, B-center, RB-šprint, LB-prepínanie hráčov... stačí?
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Ja rozumiem tomu, že vo FIFE je trocha iné ovládanie, ako v PES, len stále nerozumiem tomu, kde je problém si to nastaviť podľa vlastných predstáv.
V programe settings.exe, tam kde nastavuješ rozlíšenie a iné veci sa predsa dá priradiť ku každému tlačítku XBOX ovládača tlačidlo klávesnice. A môžeš si to nastaviť presne tak isto ako to je na tom tvojom obrázku z FIFA.

http://www.youtube.com/watch?v=qvtHdfxyal0

A aj tak by som ti doporúčil zainvestovať do neakého gamepadu, hrať PES či FIFU na klávesnici je otrava, oproti tomu keď to hráš s gamepadom.

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2010, 19:12)
Shamway napísal:nainstaloval som si PESEdit 2011 0.3 a Slovaci maju povodne mena...Cim by to mohlo byt?
resp. ked zapnem zapas tak to spadne :/ ... riesil to niekto?

Alebo aky pacth pozuivate vy na zostavy loga atd?

// ok vyriesene :) Treba to instlovat na cistu hru
Zdravím, to instalovanie na cistu hru, zrejme riesi len problém s padaním hry a súpiska Slovenského týmu ešte nieje upravená. Ja len či sa mi to oplatí sťahovať, lebo pokial v tom pathy nemajú Slováci správne mená, tak sa to pre mna sťahovať neoplatí a radšej si ešte počkám.

P.S. Čo si myslel pod tým "na čistú hru"?
atttack
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa atttack »

Dnes som dostal novy gamepad pod ruky znacka Thrust...kedze som cely zivot hral na klavesnici je to premna obtiazne sa naucit zatial:D...
Dojmy po dvoch zapasoch...neviem nahravat s tym 8 smerovym tlacidlom presne a neviem co skor stlacit:Dhmm
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

cista hra - bez patchov a podobnych veci :) Slovaci maju aj supisku
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

rocky72 napísal:
Ahoj, nj na nete je to fakt bomba ja ani nic ine nehram, ale co hovoris na to lagovanie? A ako sa da vyhladat nejakeho konkretneho hraca s ktorim by som si chcel dat quick match lebo ked dam ze hladat tak mi to ponukne iba jeho profil a aj vo friend liste aj ked su hraci online tak mi to nejde...? :)
No ak ti mám pravdu povedať, mne to nelaguje a ide mi to v pohode :) síce jep ravda, že pri neiktorých hráčov mám slabšie pripojenie a tak to fakt len veľmi zriedkavo sekne, ale ináč som spokojný. A s tamtým ti neviem poradiť, PESko originál mám prvýkrát a ešte sa s ním len zoznamujem... som si všimol, že tých online modov tam má požehnane, no okrem BaL a Quick Match som online nič iné nehral....
rocky72
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rocky72 »

Gabriel Brziak napísal:
No mne to strasne seka kazdy zapas a niekedy mi reaguje gamepad dost oneskorene to sa potom vobec neda hrat... mas nejake nastavenia na online ,ides cez iny port ako je auto v seetings?? Inak aky tam mas nick a rating ,mohli by sme si dat niekedy zapas v match lobby :)
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

ja mam bohuzial po instalacii windowsu 7 problemy z lagovanim aj v offline hre :smt017
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

rocky72 napísal:
No mne to strasne seka kazdy zapas a niekedy mi reaguje gamepad dost oneskorene to sa potom vobec neda hrat... mas nejake nastavenia na online ,ides cez iny port ako je auto v seetings?? Inak aky tam mas nick a rating ,mohli by sme si dat niekedy zapas v match lobby :)
nijaké nastavenia vôbec nič som nemenil, všetko ide v pohode :) fuu, rating mi vždy kolíše okolo tých 500, hral som to len pár dní ešte... teraz mám toho dosť do školy, ale po štvrtku určite môžme niečo dohodnúť.. nick mám p0s3r4, potom sa mi ozvi cez SS a niečo môžme dohodnúť ;)

/// Chalani, mám menší problém. Ako mi dorazila originálka domov, nainštaloval som a hral som doma všetko bez problémov, pripojenie tam mám z NB cez wifi router. Lenže teraz som došiel na intrák, kde máme pevné prípojky a v hre ma na online nechce pustisť s touto hláškou: "Unable to conncet to Connection Test Server. The server may be too busy or taken down for maitenance work. Communications may also be restricted by you Firewall software or Router - Retry or Back"... môžte mi prosím nejako pomôcť? Net tu intráku je celkom rýchly a mám pocit, že aj rýchlejší ako doma.. nvm, kde môže byť problém, veľmi pekne ďakujem. :(
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Tak som sa odhodlal a nainštaloval som patch PESedit 2011 0.3 následne aj fix.
Všetko vizerá že je v poriatku súpisky u týmov, ktoré sú pre mňa zauimavé sú upravené aj logá sú O.K. Len mám problém s tým, že sa mi hra cca. každých 10minút minimalizuje na lištu. Nieje problém ju opäť maximalizovať a pokračovať v hraní, ale je to dosť rušivé a začína ma to poriadne štvať. Zatial som to skúšal len na NB kde mám Vistu, skúsim to ešte na PC s XP a pokial to tam pôjde bez problémov tak tú Vistu dám do :smt022 .

V tom patch bol aj neaký speeder, viete mi niekto povedeť či sa tým dá spomaliť hra a ak áno, tak ako?

//Tak som PES aj s patchom nahodil aj na desktop na ktorom beží Win XP a všetko funguje bez problémov. Tkaže asi idem preinštalovať Win v notebooku, len teraz neviem či nám ísť do XP alebo na WIN 7.
bruuno
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bruuno »

pomoccc da sa vytvori na jednu originalku dva id ucty na pes 2011 ?? chce hrat online aj brat
Napísať odpoveď