potrebujem nejake lieky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: potrebujem nejake lieky

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

skús skočiť z čerstvého rozchodu do nového vzťahu ale daj si pozor, dosť často to chalani nerobia kvôli láske ale kvôli tomu aby zabudli a nový vzťah im slúži ako "náplasť" na rany spôsobené v predchádzajúcom vzťahu.. buď ju budeš milovať a mať rád alebo na druhej strane jej ublížiš pretože to nebude to pravé orechové a ty si vlastne potom uvedomíš že si s ňou len preto lebo si chcel zabudnúť... ach tie vzťahy sú zložité ale ty sám sebe rozumieš čo potrebuješ a čo ti najlepšie prospieva... každopádne ti prajem veľa šťastia a netráp sa :)

ešte jednu otázku mám... ako dlho si bol s tvojou bývalou priateľkou ?

Betarik ma predbehol :sly:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

cORP.: Kamarátka je super vec, je super s ňou tráviť čas, vyrozprávať sa, zdielať svoje problemy. Ja som sa nedavno tiež rozišiel a kamarátka bola balzam na dušu - konečne som zabudol na byvalu (ktora ma pekne krasne oje*** a tahala za nos asi 3 mesiace, čim sa to podstatne zhoršilo). Namotal som sa na tu kamaratku jak blazon, chcel som ju uplne beznadejne. Nejako sa jej podarilo vysvetliť mi, že my sme už dlhe roky kamarati a nadalej nimi aj budeme (stare zname si pre mna nieco ako brat :P ).
Teraz je to už viacmenej OK, naučil som sa byť sám. Kamarátka je kamaratkou a byvala je pre mna nikto.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

jj klin sa najlepsie klinom vybija,ale az po nejakom casovom odstupe.Skocit hned do prveho vztahu ktory sa ponuka,len preto ze clovek potrebuje barlicku.Taky vztah spravidla nema buducnost a konci katastrofalne ..Citas cORP..tak si dobre rozmysli,nez zase skocis po hlave..
btw,kto sa nevie vysporiadavat so sklamaniami,nech si zo svojho slovnika radsej navzdy vymaze slovo "laska,lebo tak to bolo a tak to bude ze tieto dva pojmy budu vzdy uzko suvisiet ..ako obvykle,na ziadny vztah neexistuje garancia:)

Ako po sebe teraz citam.. Ty vole ale som zas mudra ..normalne zo seba nechapem :lol:
Ale mam pravdu" nie?Kto este nie vnutorne vysporiadany s predchadzajucim vztahom,nema co liezt do noveho,iba zbytocne ublizi tomu cloveku..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja viem ,prave si to plne uvedomujem ,ono byvalu budem dlhu dobu lubit ,resp poviem to takto ,po kafiatku ktora je tu na fore kao iste viete som bol dlho sam ,cca vyse pol roka ,preslo ma to ,chlastal som ,zil som na diskotekach a podobne ,no ja niesom taka povaha ,ja neviem preco mna tie pretvarky ludi na diskach nejako odradzaju ,akonahle prisla tato ,vedel som ze som vylieceny a ze dokazem milovat niekoho uzastneho ,fakt neviem ,moja mysel je plna nezodpovedanych otazok ,zial ,som clovek tvrdohlavy ,na jednej strane ma sere ze nebude pravidelny sex no na druhej strane sa sam seba pytam ci mi neje*e ze na take kraviny myslim ,na jednej strane by som chcel niekoho len tak ..... na jednu noc ale na strane druhej viem ze som taky neni a ze to nieje moj styl ... fakt vam neviem ,ako aj sami vidite ,jeden povie skusit treba ,druhy zas ze nie ... skoda ze aj v takychto radach plati 100 ludi 100 chuti ,teraz ale ktoru stovku zobrat za slovo vsak ?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Princip rozhodovania je jednoduchy-odpovede hladaj vzdy v prvom rade " v sebe:)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

aby si isiel do vztahu je pi*ov***...chod von a osukaj 10 inych bab....poviem to tvrdo snad sa zenska cast fora neurazi....vysukaj inym babam mozog z hlavy a zistis ze ta tvoja ex nebola mozno najlepsia v tvojom zivote. takze good luck chlape
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja viem ,podobne som to riesil aj pred touto ,ako vies ze ich bolo 10 ? :-D ,uvidime ako to bude dalej ,v kutiku duse zial stale moje srdce dufa ze sa ozve a povie mi ze jej hrozne chybam a ze to bola chyba ,na strane druhej hlava vravi ze mam na to je*at lebo mi z toho prepne ....

//autoeditácia príspevku (16 Okt 2010, 20:00)
k tej karme - a k tomu duchaplnemu prispevku len tolko citujem karmu (si tazky pripad kktizmu)

ked si natolko chudak ze sa zabavas na cudzom utrpeni tak sa skus zamysliet ,toto moze naozaj povedat len zatrpknuta osoba alebo len nejake nevyhonene decko .....,a taketo trapne dristy si bez podpisu o koho ide nechaj ,je to vazne trapne
Peter_Retep
VIP
VIP

neviem po kazdom rozchode to riesim 10tkou bab (preto je dost mozne ze sa zenska cast fakulty so mnou odmieta bavit :D ). Ale proste cim skor si uvedomis ze je koniec tym lepsie pre teba. Holka uz bohuzial nezavola a tebe zrejme neostava nic ine ako vyhrabat sa z toho bullshitu v ktorom si skoncil vdaka rozchodu.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uz si to aj ja myslim ,musel som jej zial napisat ze mi chyba a ze dufam ze jej stojim aspon za to ze mi odpise ,no nic takze asi to tak bude .... no nic idem ja mimo domu lebo tu skapem od depky
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

lnak ja tiez pri niektorych nazoroch tu zacinam byt na prasky :lol: ...retep nestacila by radsej jedna-dve ale kvalitne,lebo ak niekto da na tvoje odporucania,nechcem moralizovat,ale minimalne syfla ma urcite isteho :smt006
Peter_Retep
VIP
VIP

ithory ten pocet vzdy zalezi na intenzivnosti toho rozchodu :D ale kazdopadne nezabudajte na ochranu aby ste sa syflovi vyhli...teda zamykajte dvere :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ahojte ,dnes spim po tazkej noci ked som dosiel o 7 rano domov a zvoni mi o 12 na obed telefon ,volala byvala ze jej je smutno a ze jej chybam,ze by to chcela spat ,co mam spravit ? mam byt zas slaboch a dat jej tu sancu ci ?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

cORP. napísal:ahojte ,dnes spim po tazkej noci ked som dosiel o 7 rano domov a zvoni mi o 12 na obed telefon ,volala byvala ze jej je smutno a ze jej chybam,ze by to chcela spat ,co mam spravit ? mam byt zas slaboch a dat jej tu sancu ci ?
Ja ti napsiem tak, ze ja som sancu druhu dal a dopadlo to rovnako. Teraz som sa ale naucil a vravim, ze: "Ludia si druhu sancu zasluzia, no ja ju nedavam" = podla mna to nebude mat zmysel. Viem, ze ta o strasne taha dat jej dalsiu sancu, lebo co ak, no ... Tod ale len moj nazor. Moja blba skusenost mi mozno len zahmlila rozum, minimalne na dlhsiu dobu, a mozno prave naopak, vidim veci ake su.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm ,neviem ,v tomto mi ale asi nikto neporadit ,kedze mi vzdy vravela ze ma stale lubi ,no ze to neni take ako na zaciatku tak by bolo lepsie nebyt spolu a pi*ov*** ,teraz mi povedala ze to bezomna skratka nejde :idea: fakt ako zenske zmyslanie nechapem vobec a vsetky su take iste ,toto neni jedina situacia co som zazil a co zazil niekto z mojho okolia
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

No jo, teraz to bez teba nejde a o mesiac zas bude mat dajaky problem. Zacarovany kruh. A ako pises, s tmy ti fakt nik neporadi, lebo ak by ti 100 ludi napisali NIE, alebo ANO, ty spravis aj tak po svojom, tak to chodi pri citoch.

Btw, v takom stave akom si, nerozmyslas logicky a unikaju ti sirsie suvislosti. Viac by ti pomohol niekto, kto pozna aj teba aj priatelku, respektive niekto, kto pozna vas problem.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ti co nas poznaju dlho praveze vravia uz od zaciatku ze ona sa ozve ze len mame krizu ,to je pravda ,ako to uz byva po roku a pol prichadza kriticke obdobie ,obaja pochybnosti a podobne veci :? ja neviem ,vecer idem za nou a uvidi sa
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

tak, vecer budes mudrejsi
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne sa to stalo tiež, akurát to bolo tak, že ja som sa rozišiel s priateľkou a potom ma asi o dva mesiace ukecala, aby sme to znova skúsili a ja DEBIL som s tým súhlasil...nikdy viac, po mesiaci sme sa rozišli...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale ja som nikoho neukecal ,ja som si ju proste vymazal zo zivota ,od vsadial a zacal som jej chybat ,coja viem ...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja sa riadim zásadou reciprocity...ak si ju vtedy prosil ty, povedala NIE...teraz prosí ona teba...čo povieš?...
Napísať odpoveď