Crysis
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tak nakoniec to ide docelaked som precistil registre ale , ja sikovny chlapec so vypol v spustenych procesoch windows installer a neviem ako ho mam znovu zapnut
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 9:45 )
a pise mi to takuto chybu:
vid. priloha
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 18:43 )
Ziadne napady ?skusal som uz aj nainstalovat novsiu verziu toho installera ale nepomohlo a ked som kukal v aluzbach tak tam
pise ze zastavene a neviem ako to zase spustit
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2010, 13:55)
mam taky problem z frameratom v crysise totiz jeden den sa mi crysis zapne vsetko fici v pohode 8XAA vsetko very high 1920x1080 a na druhy den alebo proste inokedy ho zapnem a mam 10-12FPS na low grafike bez AA a 640x480 takze neviem v com moze byt problem a serie ma to hodne
PC mam
ASUS EAH5850
Phenom II X4 955 @ 3.8Ghz
4Gb ram DDR3 1600mhz corsair black edition
to je myslim vsetko podstatne
robi mi to len crysis a len crysis1 warhead ani wars mi to nerobi... ziaden iny namahavy proces nemam zapnuty ani len antivirak...
niake nápady ???
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 9:45 )
a pise mi to takuto chybu:
vid. priloha
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 18:43 )
Ziadne napady ?skusal som uz aj nainstalovat novsiu verziu toho installera ale nepomohlo a ked som kukal v aluzbach tak tam
pise ze zastavene a neviem ako to zase spustit
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2010, 13:55)
mam taky problem z frameratom v crysise totiz jeden den sa mi crysis zapne vsetko fici v pohode 8XAA vsetko very high 1920x1080 a na druhy den alebo proste inokedy ho zapnem a mam 10-12FPS na low grafike bez AA a 640x480 takze neviem v com moze byt problem a serie ma to hodne
PC mam
ASUS EAH5850
Phenom II X4 955 @ 3.8Ghz
4Gb ram DDR3 1600mhz corsair black edition
to je myslim vsetko podstatne
robi mi to len crysis a len crysis1 warhead ani wars mi to nerobi... ziaden iny namahavy proces nemam zapnuty ani len antivirak...
niake nápady ???
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Crysis
prosím existuje dáky Ultra High Settings Unlocker na DX9?...ak by bol mohli by ste mi hodit link do SS 
Edit: Už to mám
Edit: Už to mám
po tom, ako mi načíta 2level, kde na začiatku zomrie Jašter(člen týmu), tak hneď, ako sa skončí animácia, tak mi postava padne na zem, akoby zomrela. a robí to vždy, keď sa tá animácia skončí. skúsil som aj patch, aj iné cracky, ale nepomohlo to. čo s tým?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tu ti s warezom nepomôžeme.aj iné cracky
Caute,
dnes som konecne dostahoval hru. Ked som ju nainstaloval,tak mi len spustilo okienko,ze "program prestal pracovat".
Mam Win7 64-bit. Moj notas(Asus M60V) splna aj doporucene poziadavky. Uz som to aj crackoval,ale stale to nejde. Neviete, ako to mam spustit? Skusal som vsetko mozne. Dakujem za pomoc.
dnes som konecne dostahoval hru. Ked som ju nainstaloval,tak mi len spustilo okienko,ze "program prestal pracovat".
Mam Win7 64-bit. Moj notas(Asus M60V) splna aj doporucene poziadavky. Uz som to aj crackoval,ale stale to nejde. Neviete, ako to mam spustit? Skusal som vsetko mozne. Dakujem za pomoc.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Akú máš grafiku?
-
GrandeBoss
Amateur
Crysis pradte mi
čaute mám hru crysis mám graficku kartu ATI RADEON XPRESS 1100 (256 MB)
myslíte že my pomuože ked ju pretaktujem lebo ta hra trocha seka viete a mam to na NB.potom mam service pack 5 Windows XP
procaa Intel Dual Core 2 1.86 GHz a 896 RAMka
myslíte že my pomuože ked ju pretaktujem lebo ta hra trocha seka viete a mam to na NB.potom mam service pack 5 Windows XP
procaa Intel Dual Core 2 1.86 GHz a 896 RAMka
Re: Crysis pradte mi
Na tu hru je dana konfiguracia zalostne slaba. Sa tes ze to vobec spustis v hratelnej forme. 
-
JeffHardyy
Light Professional
ehm service pack 5?...to aj existuje?,som myslel že len po 3 
-
Corn Flake
Guru wannabe
OT: odkiaľ máš win xp service pack 5? 
-
GrandeBoss
Amateur
ale hlavne by som chcel vediec ci to pomuoze pretaktovanie
A co chces pretaktovat ? Grafiku a Cpu ? Taktovanie nema zmysel pri takych lowendovych komponentoch a zvlast nie ked ide o notebook. Notebooky sa prehrievaju aj bez toho aby si to taktoval.
A navyse Crysis potrebuje ako minimum aspon 1 GB ramky.
A navyse Crysis potrebuje ako minimum aspon 1 GB ramky.
-
Daggertail
Light Professional
ta grafika je strasne slaba na tuto hru, ani pretaktovanie by ti nepomohlo 
-
JeffHardyy
Light Professional
len tak ma napadla jedna vec,dá sa vôbec takto hrať crysis že vyskočím na tu strechu alebo prehodím to auto?...či to je len v trailery,len ma to zaujíma
od tej 20 sekundy taký fast gameplay
-
DAMON88
Professional
to s ostrechou nieje problem... s auto je to ťahšie kedže ho odkážeš nie odhodiť ako v trailery ale iba odboxovať ale na to aby sa ti to podarilo musi letieť nad tebou čo sa ti s najvačšou pravdepodobnosťou nepodarí 
-
JeffHardyy
Light Professional
jj však som sa len pýtal,škoda že take veci su len v trailery vetšinou..fakt pekné scenky aj ako vybehol z toho lesa a fast killy daval
-
morpheus277
Light Expert
prosim vas ten bin64 priecinok je tam na to aby som to spustil pod 64bitovym os? lebo mam win7 64bit ale ked to pustim z prisecinka 64bit tak mi bypise "Failed to load the Game DLL!" a ked to pustim cez crysis64.exe tak mam len ciernu obrazovku. cez bin32 to ide.
-
DAMON88
Professional
tiež neviem načo to tam je ide to normalne aj v dx10 pod tým 32bit
neviem či to tam nieje len pre sandbox editor
zdravim mam problem... som niekde na konci 5-tej casti.. a zrazu mi to z nicoho nic zacalo dlho nacitavat... nacitava mi to asi 10 minut..taktiez quicksave a checkpointy... namiesto sekundovej zalezitosti cakam 5 minut a som v tazkej pasazi a to sa tak proste neda hrat.... neviete preco to moze robit?? ak sa to riesilo tak sorry, vyse 60 stran sa mi citat nechce... dikes