• AirSoft •
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: • AirSoft •
Nemáš náhodou zle zostavený mecháč? Lebo pri semi by ti malo spraviť kompletný cyklus. Problém s nevystrelením gulí môže byť práve v tom: pri výstrele nespravíš celý cyklus - tryska nezájde pri výstrele naplno do komory - problém
skús ešte raz rozobrať a zložiť mech, ak máš, tak vyskúšaj iné ramienko podávača (niekedy býva problém aj v ňom)
No takto bude problém najskôr v zle zloženom mechu resp. v tom, že ti nespraví správne cyklus
p.s. podľa full auto sa nemá význam riadiť, keďže vtedy to cykluje nepretržite až do pustenia spúšte. Riaď sa tým, čo ti to robí na semi.
p.p.s. keď máš zložený mech, dá sa ti zatlačiť tryska nazad do mechu? (nejde úplne, vieš čo myslím)
skús ešte raz rozobrať a zložiť mech, ak máš, tak vyskúšaj iné ramienko podávača (niekedy býva problém aj v ňom)
No takto bude problém najskôr v zle zloženom mechu resp. v tom, že ti nespraví správne cyklus
p.s. podľa full auto sa nemá význam riadiť, keďže vtedy to cykluje nepretržite až do pustenia spúšte. Riaď sa tým, čo ti to robí na semi.
p.p.s. keď máš zložený mech, dá sa ti zatlačiť tryska nazad do mechu? (nejde úplne, vieš čo myslím)
-
Yos
Professional
Takze. Mechac pri otvorenej zbrani (mech + hlaven) robil to iste, bb-cka padali jak keby som ich tam fukal cez hlaven.
Rozobral som mech, vsimol som si, ze tryska je na packe podavaca volna, teda, ze sa volne pohybuje o par milimetrov hore-dole. Tym padom sa tazko (trením) zasuva do hlavy piestu. Neviem, ci to tak ma byt, alebo je problem tam.
Tryska je inac presne velka ako ta stara, len ako som uz spominal je oproti tej starej "volne polozena" na tu packu podavaca.
Tryska sa dala stlacit, az ked bola uplne vysunuta. Ked som ju chcel stlacit v tej pozicii ako sa "zasekla" tak to pravdaze neslo.
Tipujem to na vymenu packy podavaca, pripadne ma este doplnte co by som mal spravit.dakujem
Rozobral som mech, vsimol som si, ze tryska je na packe podavaca volna, teda, ze sa volne pohybuje o par milimetrov hore-dole. Tym padom sa tazko (trením) zasuva do hlavy piestu. Neviem, ci to tak ma byt, alebo je problem tam.
Tryska je inac presne velka ako ta stara, len ako som uz spominal je oproti tej starej "volne polozena" na tu packu podavaca.
Tryska sa dala stlacit, az ked bola uplne vysunuta. Ked som ju chcel stlacit v tej pozicii ako sa "zasekla" tak to pravdaze neslo.
Tipujem to na vymenu packy podavaca, pripadne ma este doplnte co by som mal spravit.dakujem
-
Stoporko
VIP
predbežne hlasujem za výmenu páčky podávača + napíš viac o tom "voľne položená"
-
Yos
Professional
Tou volne polozeniou som myslel, ze mala tendenciu kyvat sa bez pomoci valca, tym padom sa tryska tazko dostavala do hlavy valca. Kazdopadne tento proble mje uz vyrieseny, ale stale ostava problem v zaseknuti bb-cka v hope.
Skusil som rozobrat celu hlaven, ostala mi komora a hlaven. Pri pokuse prefuknut bb-cko cez hop mi to islo jedine bez komory.
Akonahle som tam nasadil komoru, bb-cko sa nepohlo ani za nic. Zrejme to bude tym, ze komora stlaci tu gumicku natolko, ze bb-cko cez nu len tak tak prejde.
Zajtra mi spoluziak prinesie novu gumicku a skusime to snou.
/ vymena gumicky nic nezmenila. Uz som skoncil s moznostami aj s nervami.
Skusil som rozobrat celu hlaven, ostala mi komora a hlaven. Pri pokuse prefuknut bb-cko cez hop mi to islo jedine bez komory.
Akonahle som tam nasadil komoru, bb-cko sa nepohlo ani za nic. Zrejme to bude tym, ze komora stlaci tu gumicku natolko, ze bb-cko cez nu len tak tak prejde.
Zajtra mi spoluziak prinesie novu gumicku a skusime to snou.
/ vymena gumicky nic nezmenila. Uz som skoncil s moznostami aj s nervami.
-
vix
Expert
Ahojte,
chceme isť hrať Airsoft do lesa. Väčšina mame 14 rokov. Aký problém môžeme mat kedyže na hodov príde polícia?
chceme isť hrať Airsoft do lesa. Väčšina mame 14 rokov. Aký problém môžeme mat kedyže na hodov príde polícia?
-
iwo1222
Medium Star
rpobere vam zbrane, zobere vas do najblyzsej CPZ a tam si pockate na prichod rodicov
-
Yos
Professional
nema to vyznam. Uz na to doplatila vacsina takych ako vy.vix napísal:Ahojte,
-
vix
Expert
Ok, diki radšej to nebudem riskovať.Yos napísal: nema to vyznam. Uz na to doplatila vacsina takych ako vy.
-
jamesiq
Medium Star
Len tak zo zaujimavosti ked policajti zoberu zbrane tak ich uz potom nevratia? 
-
Yos
Professional
tebe by ako neplnoletemu ani nemali patrit do ruk, tak je zrejme, ze nie.jamesiq napísal:Len tak zo zaujimavosti ked policajti zoberu zbrane tak ich uz potom nevratia?
/aj ked sa mi uz stalo na akcii, ze mladym zobrali zbrane, zavolali rodicov, ti to zrejme nejak vykecali a vratili ich . Aj preto, lebo jeden z tych mladych mal gulomet, ktory bol pre jeho mamu financne narocny a nemohla si dovolit taku stratu
-
jamesiq
Medium Star
No ja airsoft nehravam len sa zo zvedavosti pytam
A plnolety som 
No cawte mam L85 na predaj nebolo ani 2000guli z nej vystrelenych predam ju za 100eur no bude treba menit piest ale to je u tejto zbrani samozrejmostou.
kontkatk na mna tel cislo je 0918814722 alebo meil je [email protected] zaujemcovia sa hlaste co najskor pri rychlom jednani pribalim Guarder m120 pruzinu zadarmo!! je este zabalena 
-
Yos
Professional
da sa povedat, ze je to to iste co mas ty, alebo ak mas iny link tak ak by si bol taky dobry a dal ho sem? http://www.municak.sk/airsoft/acm-army-la85ridicked napísal:No cawte mam L85 na predaj nebolo ani 2000guli z nej vystrelenych predam ju za 100eur no bude treba menit piest ale to je u tejto zbrani samozrejmostou.kontkatk na mna tel cislo je 0918814722 alebo meil je [email protected] zaujemcovia sa hlaste co najskor pri rychlom jednani pribalim Guarder m120 pruzinu zadarmo!! je este zabalena
Ak by sa dalo, mohol by si sem dat nejake foto. Odkial si ?
-
Stoporko
VIP
ridicked: len tak na okraj, u L85 meniť piest nie je vôbec samozrejmosťou, pokiaľ zbraň používaš na silnejšej pružine s rozumnou baterkou. Celý problém holenia piestov spôsobuje príliš vysoká kadencia, ktorú dlhé piesty nemajú v láske.
Existuje na Slovensku este nejaky only manual team?? ci vsetko uz len davkuje? 
-
Stoporko
VIP
Jozefitko: či existuje only manual team na Slovensku - pravdepodobne nejaké detiská za bytovkou. No je kopa teamov, ktoré hrajú prevažne semi-only. Manuálne zbrane sa používajú na niektorých larp akciách (teraz niekedy bola/má byť akcia s tematikou resident evil a jediné povolené zbrane sú manuály/GBB). S manuálom (ak nerátam vytunenú sniperku) nemáš proti aspoň trocha skúsenému hráčovi s aeg veľa šancí - sám som si to skúsil a je to fakt.
jj toho som si vedomy ze AEG teraz vedie... mam par kamosov nakupili sme si TM pistole a chodime hrat tak ma to zaujima 
-
Stoporko
VIP
tuším v Ba - Tronet sa hráva raz týždenne manual only akcia (presne kedy sa dočítaš na wargames.sk niekde vo fóre - tuším je to sobota alebo nedeľa). V plánovači býva zväčša vypísaný len AEG tronet.
-
iwo1222
Medium Star
tronet sa uz nehra... !
-
Stoporko
VIP
To fakt? A prečo? Nie že by som bol hráš CQB (zásadne hrávam len v prírode), no toto ma naozaj prekvapilo.