Kolský vrt
Re: Kolský vrt
no nic ze to bola vyhovorka aby nemuseli liat dalej do toho peniaze lebo sa im to zdalo zbytocne tak aby neposobili ako debili ze prerusili nieco co mohlo pomoct vede tak si vymysleli zvuky s "pekla" . Ak aj peklo, ktore bolo opisane v biblii existuje tak nikde neni napisane ze je pod zemou alebo vo vnutri zeme a peklo ako take ze je v nom ohen alebo podobne to uz su tiez len vymysli kedze to co je v biblii napisane treba brat obrazne 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja to vidim takto:
rusky vrtaci/banici dostali od technikov mikrofon, mali ho spustit dole ale "trochu" si vypili tak to odlozili,
dostali chut na sex a tak zavolali si "pracovnicku" na to urcenu, neuvedomili si ale to ze mikrofon uz odpocuvaju...
teraz vazne, osobne tomu neverim...
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2010, 19:14)
okovanec, ono praveze vo svete sa rozsirilo ze Rusi navrtali peklo, Rusi odovodnili koniec prac tim ze nemaju peniaze...
rusky vrtaci/banici dostali od technikov mikrofon, mali ho spustit dole ale "trochu" si vypili tak to odlozili,
dostali chut na sex a tak zavolali si "pracovnicku" na to urcenu, neuvedomili si ale to ze mikrofon uz odpocuvaju...
okovanec, ono praveze vo svete sa rozsirilo ze Rusi navrtali peklo, Rusi odovodnili koniec prac tim ze nemaju peniaze...
je na tom videu niečo zaujímavé? Lebo celých 10 min. ruštiny sa mi pozerať nehce.
A mysliím si, že to je blbosť.
A mysliím si, že to je blbosť.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Ak sme naozaj tak blízko pekla, nemalo by byť niekde na blízku aj nebo? Peklo "obajvili" a pritom do vesmíru cestujeme oveľa dlhšiu dobu, boli sme ďalej ako tých cca 12km od zeme a aj tak nič. Fake!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
prave peklo je to, ze niektori su vobec schopni na nejake peklo verit
su to zvuky produkovane roznymi procesmi v utrobach zeme
su to zvuky produkovane roznymi procesmi v utrobach zeme
no, podla mna to ludske hlasi su, ale ci ich naozaj nahrali v 12km hlbke alebo niekde v studiu, tazko povedat, skor by som povedal ze v studiu. Este ma napda posledna vec, ak je zem duta, na druhej strane je mozno tiez nejaka civilizacia a mi sme chitili nejaku ich stanicu, mozno vtedy davali nejaky horror
.
-
Grim
Darca
...ale my vieme, že Zem nieje dutá...ja to hovadina, peklo vôbec nevyzerá tak, ako ho opisujú staré babky...ani nieje pod Zemou...
Mozno ani vobec nie je, ale niektorym by som ho urcite doprial. Aby pochopili, ze ani trest smrti nie je to najhorsie co ich moze stretnut.Grim napísal:...ale my vieme, že Zem nieje dutá...ja to hovadina, peklo vôbec nevyzerá tak, ako ho opisujú staré babky...ani nieje pod Zemou...
-
qwerty-xyz
Grim napísal:...ale my vieme, že Zem nieje dutá...ja to hovadina, peklo vôbec nevyzerá tak, ako ho opisujú staré babky...ani nieje pod Zemou...
-
Grim
Darca
...aj to je jedna z možností...Kybelvody napísal:...Mozno ani vobec nie je...
-
Janio
Zablokovaný
Je to propaganda z 2 dôvodov: Buď nemajú peniaze a chcú niekoho prilákať, alebo chceli prestať kopať a museli si nájsť zámienku...
Peklo vôbec neexistuje a ak áno bolo by hlbšie... Ak Zem prirovnáme k zemiaku tak peklo ma byť v šupke, to aby prišli amíci a to dobylili...
Peklo vôbec neexistuje a ak áno bolo by hlbšie... Ak Zem prirovnáme k zemiaku tak peklo ma byť v šupke, to aby prišli amíci a to dobylili...
kto si ako vysvetli to peklo...pre niektorych je zit na svk alebo na tejto zemi peklom...Kybelvody napísal: Mozno ani vobec nie je, ale niektorym by som ho urcite doprial. Aby pochopili, ze ani trest smrti nie je to najhorsie co ich moze stretnut.
Podla mna peklo nieje a tak isto nieje ani nebo...Neviem, neverim na taketo veci. to ez sme poculi nahravku ludi neznamena ze to je skutocne z vrtu... 
Bravó, zas niekto uveril 21 rokov starej pič***ne.The "Well to Hell" is a putative borehole in Russia which was purportedly drilled so deep that it broke through to hell. This urban legend has been circulating on the Internet since at least 1997. It is first attested in English as a 1989 broadcast by Trinity Broadcasting Network, which had picked up the story from Finnish newspaper reports.
Cestovanie.sk je na tom už zúfalo, keď musí uverejňovať takéto mýty.
A o tom to je ze rusi nechali vypustit takuto spravu do sveta akoze "omylom" aby sa mohli vyhovorit a nemuseli to dalej kopat akoze mali dovod a vyzeralo to ze akoze nieco kryju a tym ze povedali ze nemaju na to peniaze akoze tym nieco zastierajuArkanoviTigrovi napísal:ja to vidim takto:
dostali chut na sex a tak zavolali si "pracovnicku" na to urcenu, neuvedomili si ale to ze mikrofon uz odpocuvaju...![]()
Esteraz k tomu peklu: je to metaforicke nikde v biblii neni napisane ze pelo je pod zemou ved ako by povedali fanusikovia Sci-fi, ak nebo a peklo existuje je to v inej sfere bytia teda az po smrti
okovanec napísal:Esteraz k tomu peklu: je to metaforicke nikde v biblii neni napisane ze pelo je pod zemou ved ako by povedali fanusikovia Sci-fi, ak nebo a peklo existuje je to v inej sfere bytia teda az po smrti
-
Janio
Zablokovaný
Pinčo nevieš čo znamená preklep ? Aha, zabudol som pán dokonalý nerobí chyby... My mistake