Gothic 4: Arcania
Re: Gothic 4: Arcania
Pozrite si fora hry, pripadne aj Steam fora. Kazdy pinduje na bugy, 3 diel bol v tomto najhorsi. Vyvojari sa ani neunuvali nieco opravovat. Tuto hru je dobre kupit si az po pol/tristvrte roku. Som zvedavy, kedy pride ES:5.
mam i5@3300mhz 4gb ram, gtx470 vsetko na maximum 1980x1020 ide mi to 30-50fps a jemne to trha pri pohybom mysky, ale trha to aj vtedy ked dam vsetko na mininimum tak snad to nejaky patch v buducnosti vyriesi 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Akurát som dohral Gothic. A zároveň sa stal štastným majitelom originálky. Ináč je taká haluza, že v 90% nadávajú na optimalizáciu len tí, čo majú cracknutú verziu. Netvrdím že som nehral cracknutú - v čase keď som hral nebol originál skladom, ale lúbil som ju rovnako ako originál. Nech si dajú facku tí čo majú cracknutú hru a nadávajú na ňu že neni optimalizovaná.
U mňa má hra 9/10.
U mňa má hra 9/10.
-
Kekesaurus
Novice
zdravim
prepadol ma dost neobvykly problem, hadam mi dakto pomoze..
Hra sa bezproblemov nainstaluje aj spusti. Avsak ked nabehne zakladna obrazovka, kde je save, new game, options atd, nic sa neda zmacknut. Obrazovka je animovana, aj tlacitka sa podsvietia ked cez ne prejdem, ale pri kliknuti napr. na new game sa nic neudeje.
Nestretol sa pls niekto s takymto problemom?
este dodam ze to skusam na
Athlone 64 X2 dual core 4400+
2 GB pamat
GF 8600GT (najnovsi driver)
vopred vdaka za pripadnu pomoc
prepadol ma dost neobvykly problem, hadam mi dakto pomoze..
Hra sa bezproblemov nainstaluje aj spusti. Avsak ked nabehne zakladna obrazovka, kde je save, new game, options atd, nic sa neda zmacknut. Obrazovka je animovana, aj tlacitka sa podsvietia ked cez ne prejdem, ale pri kliknuti napr. na new game sa nic neudeje.
Nestretol sa pls niekto s takymto problemom?
este dodam ze to skusam na
Athlone 64 X2 dual core 4400+
2 GB pamat
GF 8600GT (najnovsi driver)
vopred vdaka za pripadnu pomoc
A tych 90 percent si si vycucal z prstu, ako vzdy. Alebo ako ludia, co maju originalky a pisu napr. na Steam-e.uplink napísal:Akurát som dohral Gothic. A zároveň sa stal štastným majitelom originálky. Ináč je taká haluza, že v 90% nadávajú na optimalizáciu len tí, čo majú cracknutú verziu. Netvrdím že som nehral cracknutú - v čase keď som hral nebol originál skladom, ale lúbil som ju rovnako ako originál. Nech si dajú facku tí čo majú cracknutú hru a nadávajú na ňu že neni optimalizovaná.
U mňa má hra 9/10.
-
uplink
VIP
90% som si vycucal zo zahraničných fór, ako vždy
a na steame som nevidel nadávať ľudí čo majú solídne herné zostavy 
nato ze je to gothic je to zoptimalizovane uzasne, ide mi to krajsie(skusal som len demo) ako 4 roky stary gothic 3, neviem co sa vam nepaci 
-
lekoklatik
VIP
Požiadavky teda.
http://www.yougamers.com/gameometer/10421/
http://www.yougamers.com/gameometer/10421/
4/10 lol
Kedze je EG nezavisly a neberie si servitky, verim tomu ovela viac ako inym reviewom.
-
uplink
VIP
Veriť reviewu...a nehrať je volovina. Ak ťa ten žáner nezaujíma, ruky preč a sprosté komenty tiež. Ak áno, tak si ho zahraj...a dlab na reviews.
Zaner ma zaujima (hral som Gothic 2,3, ES2, ES3, ES4, DA a dalsie), ale nebudem kupovat zabugovanu hru, aj tak bude za dva, tri mesiace, stat tretinu a aj vtedy bude otazne, ci uz bude dostatocne opatchovana a ako tak optimalizovana. To, ze tebe sa to subjektivne paci a fakt, ze nevies prijat ine nazory (co som si vsimol nie len tu) je dost znamy. A neverit mozes reviewom ´´renomovanych´´ a uplatenych stranok, nie EG.
-
sovietman
Star
Mna tiez g4 prekvapil ako mi "ide". V exterieroch sa to da zniest, aj pri boji, aj v dungeonoch este celkom,
ale akonahle vojdem do dediny, konecná...
Skusal som znizit nastavenia ale to pomohlo minimalne,
skoro nebadatelne.... mam 4GB RAM, AMD Phenom Quadcore a EN9800 GT Matrix a W7 64b.
Tiez spomeniem ze s inymi new hrami nemam problemy ziadne, na full detailoch.
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 15:16)
Chalani, funguje niekomu ten oficialny performance hotfix?
Lebo ked sa nainstaluje tým sa prepise aj arcania.exe a potom znova treba crackom prepisat lebo
to nepojde. Ale tým aj fix ide do prdele...
ale akonahle vojdem do dediny, konecná...
skoro nebadatelne.... mam 4GB RAM, AMD Phenom Quadcore a EN9800 GT Matrix a W7 64b.
Tiez spomeniem ze s inymi new hrami nemam problemy ziadne, na full detailoch.
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 15:16)
Chalani, funguje niekomu ten oficialny performance hotfix?
Lebo ked sa nainstaluje tým sa prepise aj arcania.exe a potom znova treba crackom prepisat lebo
to nepojde. Ale tým aj fix ide do prdele...
Neviem čo máte proti Arcanii ale mne ide v pohode, síce detaily trochu nižšie ako high ale dá sa to hrať a pritom je to aj pekné 
Celkovo mi príde Arcania taká rýchlejšia a svižnejšia ako Gothic3 kde mi prišlo ovládanie aj celý systém skillovania dosť neohrabaný. Ale to je len vec názoru. U mňa Arcania nie je ani nejaká hra roku ale nie je to ani žiadny podpriemer, síce je tam pár chybičiek ale to sa dá odpustiť. Ja by som Arcanii dal takých 7-8/10
Celkovo mi príde Arcania taká rýchlejšia a svižnejšia ako Gothic3 kde mi prišlo ovládanie aj celý systém skillovania dosť neohrabaný. Ale to je len vec názoru. U mňa Arcania nie je ani nejaká hra roku ale nie je to ani žiadny podpriemer, síce je tam pár chybičiek ale to sa dá odpustiť. Ja by som Arcanii dal takých 7-8/10
Trocha som sa pohral s processmanagerom, mam Core2Duo E6600, takze dvojjadro.
Iba zmenou thread-pool-bit tak ako sa kade-tade pise mi to tiez neslo, ale teraz je to ok, bez sklbania
.
http://rapidshare.com/files/428920007/P ... anager.xml
Je tam nastavenie len na dvojjadro! Pre ine treba zmenit thread-pool-bit a ThreadConfig. Ostatne nemenit.
Subor skopirovat do "Data\configuration" v adresary, kde mate nainstalovany gothic. Povodny subor si predtym pre istotu zalohujte.
Iba zmenou thread-pool-bit tak ako sa kade-tade pise mi to tiez neslo, ale teraz je to ok, bez sklbania
http://rapidshare.com/files/428920007/P ... anager.xml
Je tam nastavenie len na dvojjadro! Pre ine treba zmenit thread-pool-bit a ThreadConfig. Ostatne nemenit.
Subor skopirovat do "Data\configuration" v adresary, kde mate nainstalovany gothic. Povodny subor si predtym pre istotu zalohujte.
Pre všetkých kritikov:
Čo tak sa zamyslieť nad tým, prečo sú hry pod taktovkou JoWood-u také nanič optimalizované? Krásne sa nadáva na vývojárov ale bol to JoWood ktorý tlačil štúdio Piranha Bytes do skorého vydania Gothic 3 a oni takú rozsiahlu hru nestihli poriadne dorobiť. Stačí si zahrať Risen od Piraní (po rozchode s JoWood-om) a každý hneď uvidí že problém pri G3 nebol u vývojárov ale u nenažraného vydavateľa, keďže Risen šlape oveľa lepšie ako G3 či Arcania.
Vidím to tak, že nie práve ideálna otimalizácia Arcanie leží na pleciach vydaveteľa, ktorý vývojárov (Spellbound, pre neznalých) znova tlačí robiť rozsiahle hry za krátky čas.
Ja ako skalný by som bol najradšej aby značku opäť dostali do rúk Piranha Bytes, nech Gothic opäť Gothicom sa stane. Peace.
Čo tak sa zamyslieť nad tým, prečo sú hry pod taktovkou JoWood-u také nanič optimalizované? Krásne sa nadáva na vývojárov ale bol to JoWood ktorý tlačil štúdio Piranha Bytes do skorého vydania Gothic 3 a oni takú rozsiahlu hru nestihli poriadne dorobiť. Stačí si zahrať Risen od Piraní (po rozchode s JoWood-om) a každý hneď uvidí že problém pri G3 nebol u vývojárov ale u nenažraného vydavateľa, keďže Risen šlape oveľa lepšie ako G3 či Arcania.
Vidím to tak, že nie práve ideálna otimalizácia Arcanie leží na pleciach vydaveteľa, ktorý vývojárov (Spellbound, pre neznalých) znova tlačí robiť rozsiahle hry za krátky čas.
Ja ako skalný by som bol najradšej aby značku opäť dostali do rúk Piranha Bytes, nech Gothic opäť Gothicom sa stane. Peace.
Mam problem s Gothic 4 Arcania--ked to chcem dat instalovat vsetko nastavim chvilu sa to instaluje a potom napíše že NEREAGUJE-- pls poradte co mam robit
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Možno poškodená inštalačka. Skús nainštalovať v inom PC.
To som skúšal ani v jednom to nejde