učenie ANGLICTINY
-
masersk
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
učenie ANGLICTINY
Prosím vás viete my niekto poradiť nejaký program čo my pomože v učení angličtiny ? Je ich na internete veľa ved preto sa pýtam čí máte osobné skúsenosti s nejakým pls názov, som stredoškolák 1.roč , dakujem
Re: učenie ANGLICTINY
Teacher 2007 alebo 2010...je však platený
btw skús sa učiť sám, čítať články na nete písane po anglicky s otvoreným slovníkom (či už fyzickým abo softwarovým), pozeraj filmy Eng dabing CZ/SK titulky abo opačne CZ/SK dabing Eng titulky a ešte je jedna celkom dobrá možnosť kde si dosť ľahko zapametáš slovička a tou sú pesničky, nájdeš si text na nete preložíš si ho a už budeš rozumieť tvojej obľubenej pesničke
nevýhodou je že v pesničkách sa používa dosť často slang a slangové slová v slovníku nenájdeš..
btw skús sa učiť sám, čítať články na nete písane po anglicky s otvoreným slovníkom (či už fyzickým abo softwarovým), pozeraj filmy Eng dabing CZ/SK titulky abo opačne CZ/SK dabing Eng titulky a ešte je jedna celkom dobrá možnosť kde si dosť ľahko zapametáš slovička a tou sú pesničky, nájdeš si text na nete preložíš si ho a už budeš rozumieť tvojej obľubenej pesničke
-
masersk
Amateur
ďakujem, ale ja som sa nepýtal na návod na učenie, ale na podobný software ...
-
masersk
Amateur
ale tam aj hovoria po anglicky ja skor hladam program
nahod si anglicky win a potom si čítaj chybové hlášky
osobne som sa viac naučil z filmov, lebo tie ma bavia. čučať do programu sa mi nechce
osobne som sa viac naučil z filmov, lebo tie ma bavia. čučať do programu sa mi nechce
-
masersk
Amateur
Súhlasím aj z filmamy aj z En - windows, ja mam original kupeny takže sa my v tom neche babrať, ja hladám len nejaký programek
Filmy su dobre na naucenie listeningu a nejakych beznych vyrazov, ale nenaucia ta tvorit spisovne vety a neziskas z nich slovnu zasobu, na to treba klasicky system ucenia.Curuj napísal:nahod si anglicky win a potom si čítaj chybové hlášky![]()
-
masersk
Amateur
ja viem len so sa pýtal či niekto nevie o nejakom fajn programe
Prečo program? Hrávaš hry? Mne pomáha to, keď si to tak zoberiem napríklad vo Falloute3. Ak som nevedel nejaké slovíčko tak som hneď stlačil Alt+Tab a hneď som si ho preložil. A má to celkom dobré výsledky v škole. Mám za 1 z AJ a pritom nenavštevujem žiadnu jazykovú školu. A ak naozaj chceš nejaký soft na cvičenie tak skús Google, ja som našťastie taký ešte nepotreboval
.
-
masersk
Amateur
Na google je ich veľa, ale ja som písal že chcem nejaký s akým má niekto aj skúsenosti
už som písal Teacher 2007/2010 ...2007čku máme v škole, raz do týždňa zájdeme do "jazykového laboratória", a tam pracujeme (resp. by sme mali pracovať) s týmto programom, máš tam rôzne úrovne, lekcie, cvičenia na slovička, na gramatiku, výber správnej odpovede z troch možností, abo musiš dopísať správnu odpoveď, môžeš si dať potom test, atď.
môj názor: zbytočnosť, nemá to efekt, máš vetu po ang. a k nej tri možnosti prekladu v slovenskom jazyku...tebe satčí vedieť jedno slovo z tej anglickej vety, pozrieš sa na slovenské vety a vidíš že to slovo sa nachádza v možnoti "b", tak dáš "b" ako správnu odpoveď (tej anglickej vete vôbec nemusíš chápať ale vieš správnu odpoveď), možno ak si dáš tu možnosť dopisovanie správnych odpovedí, tak tam by to ešte mohlo fungovať, ale inak ja to považujem za oddrbanú hodinu angliny
slovnú zásobu si viac rozšíriš čítaním (najlepšie anglickej knižky) a pokiaľ ti ide o gramatiku tak daj si do googlu, čo ja viem, "anglická gramatika" (neskúšal som to) a možno ti nájde niečo z čoho sa bude dať učiť
...kašli na program, máš internet? máš, tým pádom máš neobmedzený prístup do sveta angličtiny, čo viac si môže človek priať?
môj názor: zbytočnosť, nemá to efekt, máš vetu po ang. a k nej tri možnosti prekladu v slovenskom jazyku...tebe satčí vedieť jedno slovo z tej anglickej vety, pozrieš sa na slovenské vety a vidíš že to slovo sa nachádza v možnoti "b", tak dáš "b" ako správnu odpoveď (tej anglickej vete vôbec nemusíš chápať ale vieš správnu odpoveď), možno ak si dáš tu možnosť dopisovanie správnych odpovedí, tak tam by to ešte mohlo fungovať, ale inak ja to považujem za oddrbanú hodinu angliny
slovnú zásobu si viac rozšíriš čítaním (najlepšie anglickej knižky) a pokiaľ ti ide o gramatiku tak daj si do googlu, čo ja viem, "anglická gramatika" (neskúšal som to) a možno ti nájde niečo z čoho sa bude dať učiť