Problém s pripojením ku sieti
Problém s pripojením ku sieti
Mám doma router D-Link DI-542 a NTB Apple MacBook Pro s win XP ale z nejakých nevysvetliteľných dôvodov sa síce k sieti dá pripojiť ale stránky načítava nehorázne dlho po nejakej dobe sa to úplne odpojí a keď dám opravu zase to na chvíľu ide ale stále pomaly. Pripojenie k internetu optika čiže v rýchlosti pripojenia to nebude, typ zabezpečenia siete je WPA2 a typ šifrovania AES . A ďalšia vec mám ešte ďalšie dva NTB HP (win vista) a Lenovo (win 7) a na obidvoch týchto NTB nieje s pripojením žiadny problém. Poraďte PLS čo s tým
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s pripojením ku sieti
skús na chvíľu úplne vypnúť zabezpečenie, či to nebude tým, lebo na niektorých NB robí WPA neplechu
no tak toto nepomohlo
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam ten isty problem, ten isty router, dva ostatne notebooky idu, moj nejde, nepripoji ma, napise ze System windows sa nemohol pripojit k -nazovsiete- .
a ked ma pripoji - icq sa neprihlasi a stranky idu strasne pomaly, niektore ani nenacita.
neviete co s tym? skusal som aj bez zabezpecenia, problem je isto v pc..
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2010, 17:00)
no, dnes som svoj problem vyriesil, myslim ze by to slo aj tebe. neviem ako to je v xpcku, ale najdi si sietove pripojenia, pravy klik na bezdrotove siete, vlastnosti, konfigurovat, a niekde najdi Radio Enable a v ponuke vyber Enable. toto robilo aj mne na win7 a obdobnym sposobom som to vyriesil. aj ked som vcera preinstaloval windows a o vsetko som prisiel - ide mi to
Myslim ze nas problem bol sposobovany nekorektnym odpajanim od siete a vypinanim adaptera
a ked ma pripoji - icq sa neprihlasi a stranky idu strasne pomaly, niektore ani nenacita.
neviete co s tym? skusal som aj bez zabezpecenia, problem je isto v pc..
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2010, 17:00)
no, dnes som svoj problem vyriesil, myslim ze by to slo aj tebe. neviem ako to je v xpcku, ale najdi si sietove pripojenia, pravy klik na bezdrotove siete, vlastnosti, konfigurovat, a niekde najdi Radio Enable a v ponuke vyber Enable. toto robilo aj mne na win7 a obdobnym sposobom som to vyriesil. aj ked som vcera preinstaloval windows a o vsetko som prisiel - ide mi to
Myslim ze nas problem bol sposobovany nekorektnym odpajanim od siete a vypinanim adaptera